Komentari na vest

Stanojević: Protiv Voždovca najjači tim, a Bajbek nije u njemu

b

batabane

pre oko 3 godine

Podrška za Stanoja i stav da igra sa najacim sastavom.Ali najbolji sastav treba da cine 16 igraca recimo,ali nikako 11.Eto npr,sada je prilika da da sansu Zivkovicu,a i običaj mnogih trenera je da daju priliku igracu koji je došao iz tima protiv koga se igra.Mogao bi i Vujacica da odmori sa Banjakom,a sledecu i Svetu.Mogao bi i da proba srednji red u sastavu L.Pavlovic, Natho, Suma.Napred Asano, Holender, Markec,nebih dirao.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Evo i batabaneta lika koji kmeci za mojim nickom... hahahahahahahahahahahahahah kakav lik...alo bre nemate vi ni dva krštena igrača vi imate sistem mutnih radnji..
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

pa nisu to druze prijateljske pa da proba ovo i ono. Igraju oni koji pobedjuju, od cega da ih odmara ?? Mesi igra svaku utakmice ,al svaku pa sta mu fali ?
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Za sad je covjek bas dao sansu svima. Ko ju nije dobio, vjerovatno ju nije ni zasluzio.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Bitno ti botino Kokot Nele Analiza da si dokazao da nemas gram mozga,verujem da ti je to smesno
R

Realno123

pre oko 3 godine

Sve o svom znanju je rekao sa ovim da vjezbaju penale za vozdovac hahahaha
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Svaka iole inteligentna osoba ce se maksimalno pripremiti za sve moguce situacije i imati i plan A i plan B i plan C ako treba, a budale se naravno nece spremati ni za sta nego ce samo nadmetno uci u utakmicu kao da je vec dobijena. Da, ovo definitivno govori o tome ko je Stanojevic i kakav je trener (nije budala), ali definitivno govori i o tebi kolika je tvoja inteligencija kad razmisljas ovako kako razmisljas.
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Logican potez, jasno je da je kup spas sezone, samim tim tu ce igrati najbolji, u ligi cini mi se da su nade izgubljene jer Zvezda je pobedila i Cuku i TSC, a to su bili jedni od glavnih timova koji su mogli uzeti bodove Zvezdi.
X

X

pre oko 3 godine

Zvezdi je kup nebitan
t

tumbasi

pre oko 3 godine

bilo bi dobro da ispadnemo mi i partizan pa malo da se ovi ostali oslade i tuku za kup,sigurno bi bile tekme vrgunske
K

Kobra

pre oko 3 godine

meč namešten, videćete i kako
k

ko sve ne prati fudbal

pre oko 3 godine

haha biseru ..bile bi vrhunske utakmice jel bi oni igrali polufinale i finale ako nebi bilo "vecitih" !!!! svasta covek procita ovde .
A

Ajde,ajde...

pre oko 3 godine

...sklonice se vama Vozdovac,vec je dogovoreno. Sklonice se vama svi osim Zvezde. Ove godine Zvezda pise jubilarnu 110 pobedu u derbiju, a vi ostajete na bednih 80! ZVEZDA SAMPION!
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Zvezda namesti celo prvenstvo, i onda dodje derbi, i Partizan ih svaki put vrati na fabricka podesavanja.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

@blajvco i to sve radite iz svog peterca.
M

Malo morgen

pre oko 3 godine

@blajvco tvoj VICEtizan je dobio samo jedan prvenstveni derbi u zadnje 4 godine, JEDAN JEDINI. Mnogo ste slabi. Titula kako izgleda to ste zaboravili. A u do sada 50 i vise derbija niste sutnuli na gol. Zvezda vas vraca na fabricka podesavanja vec 75 godina. 109 pobeda imamo i primili ste 400 komada. Gde vam stade toliki golovi...hahahha
:

:-)

pre oko 3 godine

Samo nastavite da nas ovako vraćate na fabričko podešavanje, pošto pobedite svake prestupne godine. :-)
@

@Bljavco

pre oko 3 godine

haha hahahahahahahahahahahahahah vi nekog vracate na fabricka...4 godine jedna pobeda u derbijama i to kad je Milunovicu ponisten regularan gol...imate dva poraza a imali bi bar jos jedan da vas nije sudija Grujic spasio od sigurne katastrofe... Zvezdi ponisten regularan gol a partizanu priznao gol iz ofsajda...bas volim kad se ovako sam namestis da te matiram ISTINOM..jer ispade da je Partizan taj koji namesta i da i sa sudijama ne moze da prestigne Zvezdu
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

@ajde, ajde... Pomjesao si ti tu nesto, druze. Partizan je gubio i od Vozdovca i od Spartaka iz Subotice, Radnickog iz Nisa, Vojvodine, pa cak i jednog Novog Pazara, a od koga ste vi? Samo od nas i nikog vise. Sta ti to govori? Znaci, upires prst na pogresno mjesto i samo se sramotis sa ovakvim izjavama.
@

@Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Zvezda nije izgubila od partizana na posten nacin vec joj sudija ponistio regularan gol za vodjstvo.. Zvezda jeste izgubila al ne od partizana...tu vasu pobedu okaci macki o rep jer svako moze da pobedi kad se protivniku poniste regularni golovi

Gosts

pre oko 3 godine

Ovde kod nas je normalno da se lakat u telo tolerise i da se ne svira faul nad golmanom ali bi svuda u evropi to bio prekrsaj.
K

Koma

pre oko 3 godine

A zasto Bajbek nije u timu? Da nije zbog boje koze?
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

A da ti ipak malo ne lupas? Pogledaj mu zdravstveni karton. Pogledaj mu statistiku. Koliko je sveukupno utakmica odigrao u zadnjih 5 godina? Jesu li i predhodni timovi imali rasiste za trenere ili je mozda ipak nesto drugo u pitanju? Da li mozes bar toliko da ukljucis mozak?
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Zasto ovaj covek na svakoj konferenciji pominje Zvezdu,gde je onaj samouvereni Stanoje iz prvog trenerskog mandata kada je gazio redom i bahatio se na konferencijama???
M

Miladin Surla

pre oko 3 godine

Tad je Tole vedrio i oblacio pa mu se moglo da se bahati i busa.
D

Ddddd

pre oko 3 godine

Sta lupas, dobio je pitanje, odgovorio krajnje umereno i uopsteno i nije dubio nista. Covek zvezdu u usta ne uzima, jedino sto je rekao da cekaju kiks zvezde, sto je skroz korektno i normalno
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

@Dddd, Znaci on kaze vi ste zatvorili sve utakmice i cekate kiks Zvezda. Ok sad nam je sve jasije, zato je ovoliki pritisak u ovom Mocartu.
G

Got Djape

pre oko 3 godine

kakve veze ima Gajic sa razlikom u bodovima sa Partizanom. Koje god da procitam vesti na ovom Patlidzanovskom portalu samo stvaraju pritizak na zvezdina ledja. Sramota, treba da se ugase, i da se otvori jedan neutralan portal, gde ce mo moci da citamo vesti osvim klubovima u ligi, bez ikakvog favorizovanja.