Komentari na vest

Stanojevićeva audicija i Partizan sa četvoricom bonusa

L

Lea Kiks

pre oko 3 godine

Malo ste promasili na terenu ce se sigurno naci Banjak, Miljkovic i Jovic
R

Relja Basarra

pre oko 3 godine

Jović mora igrati od početka, kakav maneken Stevanović
W

Walt

pre oko 3 godine

Šamsu treba još da dobiju i Baždar, Čolić i Boris Krstić ako je tu negde mada sam čuo da je povređen ali smatram da je uz Baždara najtaletovaniji napadač kojeg imamo, Čolić je isto jako talentovan. Takođe obavezno potpisati ugovore sa Serdarom i Trifunovićem da ih ne ispustimo, Partizan treba da daje šanse svojok deci jer trenutno Zvezdi ne može i ne treba da parira finansijski, to bi nas samo odvelo u propast.
G

Gost013

pre oko 3 godine

Kome smeta jak Partizan?
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Ko o cemu Mocart o Vojvodini?!Pa shvatite vise da nas ta filijala moze dobiti samo na penale i kad se mi cuvamo za bitnije meceve i kad nas pokradu!U postenoj igri mogu samo da placu na konferenciji za stampu posle meca.
T

Tool

pre oko 3 godine

Zvezda je protiv Radnika u gostima igrala sa 6 bonusa na sredinu sezone a sada se mi hvalimo kako igramo sa 4 bonus igraca. Toliko kvalitetnih igraca imamo u Zemunelu da je sramota da se guraju menadzerski igraci kao Lazar Pavlovic. Da se poguraji klinci koji valjaju i da se oteraju stranci pa da vidite kakv bi se fudbal igrao a ne ovo.
G

Gost Nemanja

pre oko 3 godine

Jović najbolji igrač
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Ti si operisan od fudbala. Lazar Pavlovic je najvrednije mlado sto postoji trenutno u celoj ligi, uz Baždara koji jos nije ni debitovao. Idi gledaj bilijar, za fudbal nemaš dovoljan IQ. Veliki pozdrav i sve najbolje.
W

Walt

pre oko 3 godine

Lazar Pavlović je odličan igrač!
G

Gost Nemanja

pre oko 3 godine

Jovic najbolji igrac najvise minuta, a.posto je Stanojevic postenjacina sigurno je.to.tako. U derbiju Jovic ispred Stevanovica mu.igrao. Izgleda.da mu Stevanovic, tamnoputi Suma, Natko, Banjak, Sadik pre i ostali klinci nisu u kombinaciji, pardon „u ritmu". Ne znam.zasto sam napisao u kombinaciji
G

Goat Nemanja

pre oko 3 godine

A i Pqvlovic mu je ceato van.ritma bii
n

nevidjeno

pre oko 3 godine

Od kad je kokeza zglajzo, proleter nije boda osvojio. Bas cudno!
М

М21

pre oko 3 godine

Какве везе Пролетер има са Кокезом ? Да си рекао Звезда, па и да пије воду, овако Пролетер, једна од ретких екипа која игра поштено, зато ће вероватно и испасти, јер неко ко је био 7. или 8. у јесењем делу, не би смео да има проблема са опстанком, али онда Рад, Напредак и Нови Пазар постану "српски" Реал(и) у пролећњем делу и нико им не може ништа.
G

GSO

pre oko 3 godine

Pa to je kokezin klub da si ti ziv i zdrav. Ne secas se skidanja gaca protiv crvenih?