Stefan Mitrović (©Starsport)
Stefan Mitrović (©Starsport)

Stefan Mitrović: Lopta nije ušla (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.03.21. | 11:44

A, to je rekao i Ronaldu

Veliku frku digli su Portugalci nakon meča sa Srbijom, uz tvrdnju da su oštećeni, da im nije priznat gol u poslednjem minutu i da im je oteta pobeda.

Besneo je Ronaldo na terenu, ljutio se selektor Santos pred novinarima, a mediji sviraju svi istu notu od jutros.

Izabrane vesti

A, srpski reprezentativac Stefan Mitrović, koji je izbacio loptu kod Ronaldovog šuta, rekao je posle utakmice da je sve bilo čisto. On je i na terenu rekao Kristijanu svoje viđenje te sporne situacije.

On ima svoje viđenje, može da bude ljut, a ja mislim da lopta nije ušla. Mi smo na kraju srećni zbog rezultata, izvukli smo bod. Nismo prezadovoljni, jer smo išli na pobedu“, rekao je Stefan Mitrović.

Štoper reprezentacije Srbije je svestan da su Orlovi odigrali dva potpuno različita poluvremena.

Primili smo dva jeftina gola. Znali smo da tranziciju moramo da izbacimo iz njihove igre, ali to nismo uspeli u prvom poluvremenu. Pokazali smo hrabrost i da smo najbolji kada je najteže. Veoma sam ponosan na ekipi. Sad ne smemo sve ovo da uprskamo, nego hladne glave da odemo u Azerbejdžan. Ekipa koja bude uzimala bodove protiv slabijih će ići na Svetsko prvenstvo“.

Mitrović je u jednom delu meča poneo kapitensku traku i jako je ponosan zbog toga.

Ispunio mi se najveći dečački san, da budem kapiten svoje reprezentacije. Ljudi koji me poznaju znaju sa koliko emocija i srca igram za državni tim, tako da prija, velika mi je čast“.

Iskoristio je priliku Stefan Mitrović i da čestita prezimenjaku Aleksandru na rekordu koji je oborio po broju golova za reprezentaciju.

To je momak koji je uz Tadića najviše dao ovoj generaciji i to nešto što od ove utakmice treba da ostane u istoriji“, podvukao je Stefan Mitrović.



tagovi

Stefan Mitrovićfudbalska reprezentacija SrbijeKvalifikacije za SP 2022.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara