Stevanović naknadno uputio poziv Zvezdinom beku

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.03.22. | 17:49

Mladoj reprezentaciji priključio se Milan Ilić

Započeo je Goran Stevanović mandat u mladoj reprezentaciji Srbije pobedom, Orlići su nadigrali vršnjake iz Makedonije na stadionu Voždovca u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naredni meč Srbija u martovskom reprezentativnom prozoru igra protiv Jermenije, a selektor Stevanović uručio je naknadni poziv Milanu Iliću, desnom beku Crvene zvezde. 

Za meč sa Jermenijom imaće Stevanović opciju više kraj desne aut-linije u momku koji je debitovao za selekciju do 21 godine na utakmici sa Rusijom. Odigrao je Milan Ilić proteklog leta 45 minuta u Staroj pazovi - ušao u igru umesto Marka Bjekovića - ali se od tada nijednom nije našao ni na klupi. Odlučio je novi selektor da isproba i tu opciju. 

Izabrane vesti

Ilić je ove sezone kao pozajmljen igrač Crvene zvezde u Prvoj ligi Srbije za Grafičar nastupio 23. puta, postigao je tri i namestio još dva gola saigračima. Sakupio je preko 2.000 minuta i sa tog stanovišta kratkoročna selidba u redove srpskog drugoligaša ispostavila se kao pun pogodak. 

Desni bek je crveno-belima skrenuo pažnju partijama u Loznici, bio je jedan od najboljih igrača Prve lige i srpski šampion je proteklog leta odlučio da ga angažuje. Prosledila je Zvezda desnog beka u Grafičar kako bi imao dovoljno prostora - što u Ljutice Bogdana nije bio slučaj - i kako bi bio pod budnim okom sportskog sektora. Uspeo je da se vrati u reprezentaciju, sledeći korak je povratak u Zvezdu.



tagovi

Milan Ilićmlada reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara