Nemanja Stevanović (© Star sport)
Nemanja Stevanović (© Star sport)

Stevanović napušta Humsku zato što hoće da brani

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.20. | 11:31

Ništa od novog ugovora za golmana

Vreme golmanskih rokada u Humskoj 1. Posle dve godine Vladimir Stojković je izgubio mesto prvog čuvara mreže i mesto među stativama prepustio Aleksandru Popoviću, ali to neće biti jedina promena na crti ovog leta. Sledeća se tiče statusa Nemanje Stevanovića.

Doskorašnji rezervista napušta Topčidersko brdo, iako su mu čelnici kluba ponudili nastavak saradnje. Takav potez 28-godišnji Lozničanin povukao je pošto je tokom pripremnog perioda procenio da neće biti u planovima struke i da polako gubi i mesto drugog golmana. Kontrolne utakmice sa Trepčom, Mladosti i Zlatiborom, te generalna proba sa novosadskim Proleterom potvrdili su da ga stručni štab tretira tek kao treću opciju, što je bila inicijalna kapisla da se Stevanović zahvali na predlogu za nastavak saradnje. I potraži sredinu u kojoj će braniti.

Izabrane vesti

Bivšem golmanu Čukaričkog je završetkom prošle sezone istekao ugovor, na pripremama za početak nove pojavio se bez papira koji ga vezuju za klub, odradio ih, ali kad se sa ekipom vratio u Beograd procenio je da je za njegovu karijeru bolje da ode na neko drugo mesto kako bi redovno bio na terenu. Tako nešto u Partizanu nije moguće, imajući u vidu opredeljenje Sava Miloševića da Aleksandar Popović bude prvi izbor (između ostalog, poštujuću pravilo o bonus igračima), a Vladimir Stojković brani evropske i jače utakmice u prvenstvu. U takvom odnosu snaga Nemanja Stevanović je obavestio ljude iz kluba da traži novu sredinu.

Što ne bi trebalo da mu predstavlja problem. Slobodan je na trištu, a portal Telegraf piše da već ima ponude iz Turske, sa Kipra i iz Azerbejdžana, te da će narednih dana odlučiti gde nastavlja karijeru.

Stevanović je u Humsku došao leta 2016. godine i branio samo na 12 takmičarskih utakmica. Slat je na pozajmice Teleoptiku, Radu i Čukaričkom, a sa Partizanom je osvojio titulu i dva kupa.



tagovi

Nemanja StevanovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara