Stigla zvanična ponuda za Jovičića, Zvezda neće zatezati

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.08.20. | 16:38

Miljenik Zvezdine publike se vraća u Rusiju

Stigla je najavljivana ponuda za Branka Jovičića. Prema saznanjima MOZZART Sporta ruski Ural je ponudio 300.000 evra za Zvezdinog defanzivnog vezistu, koju će čelnici srpskog šampiona prihvatiti jer ne žele da uslovljavaju igrača koji je mnogo toga dao klubu iz Ljutice Bogdana.

Prema saznanjima našeg portala Ural je spremio više nego povoljan ugovor za Branka Jovičića. Popularni Bakula bi u Rusiji trebalo da zarađuje preko 400.000 evra po sezoni, što je značajno više od onoga što je imao na Marakani (300.000 evra). Podsetimo, Crvena zvezda je prošlog leta imala ponudu francuskog Nima tešku 1.000.000 evra za svog "pitbula", ali se Jovičić nesrećno povredio protiv Helsinkija na stadionu Rajko Mitić, pa je posao propao. Crvena zvezda je trenutno prebukirana na poziciji zadnjeg veznog, a Dejan Stanković se na tom mestu opredelio za Sekua Sanoga i mladog Njegoša Petrovića.

Izabrane vesti

Videćemo kako će crveno-belima biti u ovogodišnjim kvalifikacijama bez Jovičića, s obzirom da je pouzdani vezista nebrojano puta pokazao da je vrlo značajan za Crvenu zvezdu, posebno u mečevima najvećeg intenziteta, kakvi se igraju u Evropi.

Zvezda je Jovičića na leto 2017. godine dovela iz Amkara za obeštećenje od 500.000 evra, što se pokazalo kao sjajan potez. Bio je jedan od ključnih igrača u pohodu na Ligu Evrope i Ligu šampiona. Na Marakani je doživeo dve teške povrede, ali je zbog srčanosti i agresivnosti postao jedan od miljenika Zvezdine publike u ovoj generaciji. Ipak, došao je trenutak za rastanak, pa će Jovičić biti u prilici da dodatno naplati svoj kvalitet i požrtvovanje na terenu.



tagovi

Branko Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara