Komentari na vest

Stojković: Nije pretnja, ali nema šta da se krije - napašćemo Portugaliju!

n

ne možemo ostaviti samo dvojicu klasičnih igr

pre oko 3 godine

Pavlović, Veljković, Milenković Gudelj Kostić-Maksimović-SMS-Lazović Tadić Vlahović U ovoj formaciji bi u fazi napadu imali dva krilna beka, SMS-a i Tadića, Maksa bi delovao iz drugog plana utrčavanjima a Gudelj čuvao leđa
m

male stvari koje cine razliku

pre oko 3 godine

Piksi mora da obrati paznju igracima da igraju coveka , ali da pokrivaju striktno a ne da im dozvole da primaju loptu olako.Mora to biti mnogo tesnije, pogotovu sto oni kontrolisu loptu vrhunski. Drugo , ako vec pokrivas prostor na njihovoj polovini onda kad pretrcis tih 15-20 metara nemoj da stanes na 3 metra ispred njega i das mu vremena da se namesti i pogleda okolo.Zavrsi start pa makar u prazno ali ce oni sledeci put odigrati to brze i praviti vise gresaka. Trece, kad se lopta izgubi mora odmah da se nadju dvojica, trojica koji ce da napadnu da je vrate. To su neke vazne sitnice koje svi veliki timovi imaju, a nasi nemaju to , za njih igrati odbranu po celom terenu je kuluk. Sa obzirom da nam je klupa dugacka moramo igrati jaci tempo, zrtvovati se za tim pa koliko istrajes, poluvreme , 60 minuta, ali samo jako.
G

Gost0202

pre oko 3 godine

Ma gazi portugalske cigane!

Avangardista

pre oko 3 godine

Ajd da se i ja "igram" selektora u 45-oj :) Rajkovic - Pavlovic Milenkovic Veljkovic - SMS Lazovic Kostic Djuricic - Tadic Mitar Jovic. Kako god napred SRBIJA!
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Ova tvoja ekipa bi primila 6 konada minimum.
D

Djooksi

pre oko 3 godine

Bunker,5 pozadi i napucavanje na Mitra i Vlahovica i Tadica ako nesto pokupi ili dobije slobodnjak.To je recept,steta sto nisam selektor.
M

Mudado kolena

pre oko 3 godine

Tako treba. Nek izgubimo ali hrabro a ne kukavicki. Samo jak presing na njih. Ne dozvoliti im da se razigraju
D

DakaraCZ

pre oko 3 godine

Piksi zna kako treba i sta da bi se suprostavili masineriji evropskom prvaku.Nase je da podrzimo i verujemo u dobar rezultat.Srbijaaaa

Sinisa Kalinic

pre oko 3 godine

Idemo napred pa šta bude. Svaki put do sada smo se branili i prošli kako smo prošli, vreme je da se ozbiljno promeni pristup.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Molim Vas, Gde je moj komentar ???????
e

enab

pre oko 3 godine

Ako Pixi ovo dobije,postace bozanstvo.Zna to i on.Jos samo da ubedi igrače.Čuda su retka ali moguća.Napred Srbija.

Norwegianviking

pre oko 3 godine

0-0
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Najaci tim na teren i napadacka igra. Napad je najbolja odbrana bez obzira sto nam je odbrana losiji deo tima...Ako opet izvede neki menadzerski sastav navijacu protiv Srbije. Napred SRBIJA, stop menadzerima!
D

Djooske

pre oko 3 godine

Sa 2 jaka spica Piksi na njihove stopere polovnjake.Hrabro pa sta bude.
@

@Story

pre oko 3 godine

NI JEDAN?????? GE GOD FACE TO FA????? IU 23H????STA TI PISES HAHAAHAHAHAGGAGAHAHA
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Ma samo hrabro, napad je najbolja odbrana, pa sta bude nikako bunker
D

Djooreza

pre oko 3 godine

Ako igrac kao Katai ikada bude imao mesta u prvih 21,sanse za plasman na Ep ili Sp ne postoje.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Neznam zasto mi niste objavili komentar, nikoga nisam vredjau u mom komentaru. I dalje se plasim protiv Portugala, i dalje tvrdim da nismo pokazali nista posebno protiv veoma oslabljene Irske, i dalje mislim da vi iz redakcije pravite zavadu medju sportskom javnoscu Srbije. I dalje navijam za nase bez obzira u kom su klubu nasi reprezentativci igrali u Srbiji. I dalje mislim da bi se i Jovicu trebala dati sansa od pocetka utakmice, jer je Mitrovic pokazao da iako 6 meseci nije dao gol u reprezentacij zabi 2 u kratkom periodu. Napred Srbijo, hrabto i oprezno.
T

Tonas ue

pre oko 3 godine

Bravo..i ja sam rekao..nikakvu igru nismo imali..pobedili smo zahvaljujuci Tadicu I Mitrov8cu..ni jedna akcija..kaze napasce Portugal..a protiv Iraca izasao sa 7 defanzivnih igrqca..kakav crni Lukic..Racic..S.Mitrovic..Gajic..izvedi najbilje pa sta bude..daj Boze da gresim..al ako bude onakav sastav..ub8ce nas Portugalci..
T

ToplistaRealista

pre oko 3 godine

Očekujem sutra dominaciju i posed Portugala nešto slično kao utakmica Nemačka Island. Jedina šansa je da igramo čvrsto u odbrani i eventualno probamo da ih ugrozimo iz prekida.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Samo da bude zelje volje i borbe. A napad je najbolja odbrana.
J

Ja gost

pre oko 3 godine

Da se imamo cime odbranoti mogao bi povjerovat da mozemo i pobjediti
M

Mag

pre oko 3 godine

U odbrani smo busni, bolje da igramo na kontre
m

mozemo_mi_to

pre oko 3 godine

Nece me boleti ako izgubimo, ali boli me sto svi kukaju na vlast iz samo jednog razloga novac i novac, i niko ne pominje kvalitet zivota,srecu,harmoniju, zajednistvo cele zemlje, sve to nam puno vise fali od tog novca. Jednostavno svi zelimo da gledamo reprezentaciju na punoj Marakani, ili na radio televiziji Srbije, a to nam je uskraceno, a to je samo jedna sitnica,da ne pricam o rijalitiju, o ljudima koji vode nase emisije na tv-u. Zato nam nikada nece biti bolje!
n

nebo

pre oko 3 godine

A ti nikako da svatis , da je nacionalna televizija rezervisana za "jednog" coveka
m

murinjo

pre oko 3 godine

Slazem se ,ali nama linije nisu povezane i testo da nasi stoperi stisnu viloko jer su visoki a spori.Lepo zvuci ali u praksi za takav stil moras imati brzu odbranu i vezni red
P

Piksi Boss!

pre oko 3 godine

Napred majsore! Idemo na SP! Kao igrac, najveci u Srbiji ikada, bices veliki i kao trener! Jedan je Piksi, peta ZVEZDINA ZVEZDA!
R

RedDevil

pre oko 3 godine

Tako i treba!
D

Del.p

pre oko 3 godine

Napašćeš ti,al ne znam koga.očajan fudbal protiv Irske koja je jedva nešto jača od San marina.i oni ti kući daju 2 komada.očajni ste.valjda će te izgubiti sve do kraja,pa da se Amaterizuje fudbal u Srbiji.da mafija napusti brod.
G

Gostivar

pre oko 3 godine

Prijatelju, jedan prijateljski savet. Prvo nauči da obuzdaš svoju emociju, potom misli, i na kraju pravopis. Živeli!
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@ del... pa kako ne znas koga ce napasti? Pa Portugal brate. Sutra uvece .
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 3 godine

Kreni sa dva spica i Mitrovicem i Vlahovicem neka sednu Portugalskoj odbrani na kicmu pa da vidimo da li ce lako da im bude. Iza njih stavi Tadica, daj mu svu slobodu a ostale redjaj kako ti volja i garantovano necemo izgubiti a verujem da cemo pobediti. Sportski pozdrav.
s

sdjoca

pre oko 3 godine

Slazem se sa tobom da u napadu Vlahovica i Mitrovica a kasnije zamena Mitrovic da izadje a Jovic da udje a iza njih Tadic koji se tu iza dva spica bolje snalazi.Kostic i Lazovic da probijaju sa strane i obavezno Gudelj defazivno i mozda SMS da uskace i da pomaze Tadicu u napadu i Gudelju u defanzivi.Rajkovic obavezno a onog Mitrovic Stefana treba izbaciti iz rep.lik je totalni promasaj
Z

Zii

pre oko 3 godine

E dragi moji, od sutra kreće pljuvačina opet. Moje iskreno mišljenje je da sa timom kojim smo igrali protiv Irske nema šta da tražimo protiv Portugala. Treba nam promena u formaciji pod hitno

jangfaker

pre oko 3 godine

Pozitivno zraci ovo Piksijevo samopouzdanje i pravo je osveženje za srpski fudbal i on i Dejan Stanković, muka je slusati one izlizane floskule.To je taj sampionski gen Srba, idemo po pobedu sutra! Zivela Srbija!
A

Acabvv

pre oko 3 godine

Tako je. Hrabro, pa i poraz od jačeg nije smak sveta. Ali neka pokaže da je jači....
G

Gaginjo

pre oko 3 godine

Naravno da ćemo ih napasti ! Ja verujem u Piksija i u ovaj tim i ako svi znamo ko nam je i ko nam vodi reprezentaciju. Može i odbrana da se skocka, siguran sam u to. Uvek sam bio i ostao optimista što se tiče fudbalske reprezentacija, bez obzira što nas uvek razocaraju kada je najvažnije, ali, ipak je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu. SRBIJA !
S

Samo napred...

pre oko 3 godine

Nema tu šta sa se razmišlja. Moramo da dobijemo Portugal da bi imali šanse da se kvalifikujemo!Grci igrali nerešeno sa Špancima,Ukrajina sa Francuskom,šta je problem da i mi dobijemo Portugal?!
d

d.g.

pre oko 3 godine

I Azejberdžan je namučio Portugal. Lepo ovo zvuči, a na kraju se pišu bodovi.
T

ToplistaRealista

pre oko 3 godine

Ko je gledao utakmicu Portugala i Azerbejdžan mogao je da vidi da je Portugal igrao sa pola gasa i ništa im nije htelo u gol. Samo Ronaldo je imao nekoliko izglednih prilika. Realan rezultat te utakmice je jedno 4-0 za Portugal.
G

Gost1234

pre oko 3 godine

Bravo Piksi,pobeda.
C

Cupin

pre oko 3 godine

Boza Dunster!
C

Cer

pre oko 3 godine

Ajdeeeeeeeeeeee!!!
1

145

pre oko 3 godine

Možda je tako i najbolje. Ofanziva. Bijelsin fudbal daje rezultate. Napadaju i timove iz vrha tabele, pa opet Lids bez problema obezbedio opstanak. Možda je Lids ove sezone primer na koji treba da se ugledaju i drugi klubovi reprezentacije.
S

Story

pre oko 3 godine

Napaš ćemo ih sa najsporijom i najlošijom odbranom na planeti,koja prospe sve dobro što uradi napad. Jedva smo prošli trećepozivce Irce,a Portugal će biti ubica Piksijevog nadobudnih iluzija. Piksi nije ni T od trenera. Običan lažnjak,demagog i prevara i ovo tvrdim kao Zvezdaš. Sve što radi radi u cilju lične promocije kao trenera jer mu je trenerski CV prazan. Kao igrač tvda 9,kao trener jedva trojka!
e

esex

pre oko 3 godine

zapamtili smo sta si rekao pa u nedelju lepo da se izvinis gospodinu piksiju.

Sport Bot

pre oko 3 godine

Sa odbranom se ne napada!
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Nisam iznenadjen ovakvim komentarom od coveka kome je ime STORY, verovatno uticu te novine na tebe, Stoja, Soraja,SeKa Aleksic... To je taj mentalni sklop.
ž

žare11

pre oko 3 godine

*NAPAŠ ĆEMO :D Kokeza, ti ste?! :DDD
S

Sreda11

pre oko 3 godine

Kao trener donio jedinu titulu prvaka Japana Nagoji,Kina je sasvim nešto drugo,ali solidan i tamo.Piksi je veliki autoritet i znalac.
G

Gosti

pre oko 3 godine

Dobro je Gvardiola, neka te.
@

@Story

pre oko 3 godine

ALI NAPAŠ ĆEMO HAHAAHHAGAGAAGAGGAGAAHHAHAHAHAHAHA NAPAŠ ĆEMO
S

Story

pre oko 3 godine

Stručnjaci i magovi fudbala pravopisa i svega na svetu. Nisam čuo ni jedan jasan odgovor i primedbu na argumente nego puke uvrede i gluposti,a to je odlika polupismenih neznalica opšte prakse. Vidimo se u Subotu iu 23h i ovde i ge god face to fa Ajde kalote i . tu kvazipatriotsku pamet
G

Gosti

pre oko 3 godine

@Story A šta ako ne budeš u pravu? Sutra u 23h. šta onda?
W

WLB

pre oko 3 godine

Evo ovakvih kao ti je velika većina među našim "ljubiteljima" fudbala. Ti sad jedva čekaš ne bi li Srbija doživjela poraz da bi ti mogao da kažeš -Eto, jesam rekao?- Žalosni ste svi vi koji jedva čekate neki neuspjeh da bi se naslađivali u svom vlastitom jadu. Ili pod rži ili raz guli!