Komentari na vest

Stolica još jednom o bonusima: Kratak je put do uspeha, još brži do obaranja u blato! To nećemo dozvoliti

Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Šćekić u UAE.
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Covek izjavi da nema potrebe pojacavati napad iako je pre par dana pricao da mu nedostaje jos mnogo igraca. Sta se promenilo za par dana? Odlazak Milovanovica im ne menja situaciju jer bi svakako Rikardo igrao jedini sve vreme? Hoce li Mening i Holander da igraju u spicu ili se mozda ocekuje nova uloga za Lukaca? Dve su opcije 1) Ako stvarno to misli Stolica, onda je nula od trenera i moze samo svojom kvazielokvencijom da opcinjava nas polupismen narod. 2) Zna koliko je ocajna situacija u napadu, ali ce da se uvlaci ovoj ogavnoj upravi i da ih prvada debilnim izgovorima i komentarima "zadovoljni smo onim sto imamo". Mozda ce Bazdar, Petkovic i svi ostali klinci biti odlicni igraci, ali sada to nisu. Pa jel Lutovac taj s kim je zadovoljan, pa mu igra svaku utakmicu? Ova druga solucija je jos gora jer nam je dovoljno ljigavaca i prodanih dusa u partizanu i bez Stolice.
G

Gosthahahah

pre gotovo 2 godine

Docices ti na red dod C.Zvezde i tada ima da te sednu na stolicu hahah i posle ima da vices celavi se uku za kosu hahahaah
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Zdjelar + Fejsa = 0 ... Zdjelar ili Fejsa je ok,ali zajedno ,0. Ako to Stolica shvati i prihvati ,bice super.U suprotnom,pobedjivace on u Srbiji sve osim Zvezde.U Evropi nijedan malo bolji tim.Drugo ne svidja mi se sto ce Bazdar ipak na spicu.Ne zato sto je to nesto lose,nego sto bi bilo mnogo jace da se decko razigra kao ofanzivni vezni.To bi omogucilo da u nekim trenucima napadamo sa Rikardom i Bazdarom zajedno,a to bi izgledalo ko da napadamo sa dva spica.Uporedjenju sa Petkovicem ,koga ce ipak forsirati na tom ofanzivnom veznom,Bazdar je bar malo lucidniji,ali je puno brzi i pokretljiviji,a i vislji je ,tako da mu sveukupno daje veliku prednost u odnosu na Petkovica.Po meni,zato je Bazdar klasa iznad.To treba negovati i razvijati ,i napraviti rekordan transfer u istoriji Partizana.
S

Stop nasilje na slobodan izbor

pre gotovo 2 godine

Stop bonusima, povecavajte moguci broj stranaca. Niko nije nateran da igra za 11 Srba ili 11 Stranaca, ali treba ostasiatischer opcije da imas tu mogucnost. Imsmanjiti ligu na 14 i uvesti arbitrazni sud da nase fudbalere da ne budu sluge.
H

Hahaha186

pre gotovo 2 godine

Ispod slugu treba da budu, trče za loptom za više nego odlične pare, istina mnogi bez mozga pa sve bude to ok.
P

PFC

pre gotovo 2 godine

Gospodin Stolica, elokventan, načitan, odmeren, prava osoba za Partizan.
T

Ti li si

pre gotovo 2 godine

Miljana kulic hihihihihi

Саша Ранђеловић

pre gotovo 2 godine

jel vama treba intelektualac ili neko ko zna kako se vodi ekiipa? spremate ih za doktorat? ne razumem...
P

PFC

pre gotovo 2 godine

@Saša Ranđelović I jedno i drugo. Na prvom mestu je naravno stručnost. Ali i opšti utisak je važan, neprimereno je imati šefa struke koji ne zna da sastavi dve rečenice, trener mora imati autoritet među igračima, onim mladim, ikusnim, svojeglavim ovakvim i onakvim. A ne može ga imati ako ne ume da razgovara sa njima i ako ne razume šta ga pitaju. Takođe trener predstavlja i klub koji vodi.
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Posle Stanojevica svako deluje elokventno. Nista specijalno i nista posebno pametno on nema ili ne ume da kaze. Ne odgovara na postavljena pitanja, pola sata vrti istu recenicu u krug i vise mi lici na politicara nego na trenera po izjavama.
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

U pravu je Stolica, vazno je kako cete zatvoriti utakmicu. A ako se dobro zatvori, lako ce se i otvoriti. 😁😁😁 Cemu cenzura drugari?

Sakur

pre gotovo 2 godine

Mi zatvramo utakmice a vi 5 godina uzimate titule ahahahaha sta je sa mozgom?
K

Kiki1989

pre gotovo 2 godine

Čovek ozbiljan filozof

Borko Mitrovic

pre gotovo 2 godine

Odavde kreće sunovrat!
V

Vinke

pre gotovo 2 godine

4-3-3 Stevanovic Filipovic-Vujacic-Markovic-Urosevic Fejsa-Andrade-Natho Petkovic-Diabate-Rikardo

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Смешан си ... Избавиш Здјелара, Санија и Менига ... Ужас ... Па не игра се против кадета у Нишу, већ најјачег састава Ниша
K

KecUNisu

pre gotovo 2 godine

Sprema se Ilija Prevariola da mu u Nišu pukne stolica.Zato idu priče o lošem terenu i visokoj travi, a zna da ima tim za drugu ligu:)))
Š

Šahmat

pre gotovo 2 godine

Grčki filozofi ovome nisu ni do kolena.
a

alo bre

pre gotovo 2 godine

gde je moj komentar????