Komentari na vest

Stop osipanju šampionskog tima: Antoni, Timber i Martinez? Može, ali za 200.000.000 evra

2

2342342

pre gotovo 2 godine

Antony zver od igraca. Spektakularan,predivno ga je gledati.kakvi driblinzi,prodori,podseca me na ona starija vremena,bas se vidi da decko uziva u fudbalu.sto bi rekli fudbaleri-kurva od igraca. pa taj bi ti pre proturio kroz noge nego da da gol lagano,to mu je draz igre. Tek ce on da kosta,bice centar Ajaxovog projekta sledece sezone, i bas duboko verujem da ce napraviti megakarijeru.Real sledeca destinacija i cifra 100 +miliona .
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

Gledao sam video na YouTubeu od ovog antonija... Ljudi moji koja aždaja od igrača. Čovek se sprda sa protivnickom odbranom. Čovek dribla izmislio nove pokrete, njemu bi barselona legla ko budali šamar iako ih ne volim, više volim da igrač ode u klub gde moze da pokaže sav svoj kvalitet nego da ode negde gde volim i onda propada.
2

2342342

pre gotovo 2 godine

deckonja uziva u fudbalu vidi se,i mega talenat je. bas mu zelim prelepu karijeru,lepota gledati ga kako igra. odmah ti se svidi kao igrac,nema sanse da ovakvog lika ne zgotivi niko normalan.
a

acaFaca1

pre gotovo 2 godine

Ove neše iz blizanaca odvesti na kurs računanja u Ajax. Dovode tri pojačanja za 50m a prodaju trojicu za 200m. Ali najjača im je sezona polufinale LŠ i to leto kad su uzeli za tri klinca ozbiljnu lovu od Utd Juvea i Barse...
O

Object

pre gotovo 2 godine

Opasan klub, svaka cast kako posluju
M

Mika iz Trstenika

pre gotovo 2 godine

Zsboravil ste da napomenete da ce i taljafiko najverovatnije da napusti klub