Komentari na vest

Strašan odgovor Di Marije posle pretnji smrću: Nego, kako se obrukao Niko Gonzalez?!

M

Messi GOAT

pre oko 1 mesec

Argentinci u svemu preteruju.Pa tako Di Marija postade od potcenjenog jedan precenjen igrac.Od onog gola u finalu Kopa Amerike oni njega konstantno stavljaju u isti koš sa Mesijem.To je van svake pameti.Pa onda po toj logici ja mogu reci da je Mario Gece zbog pobednickog gola u finalu Svetskog isti kao Mateus i Gerd Miler.To je besmisleno.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Ne brate, niko njega ne stavlja u nikakav kos, nego je covek dao gol u finalu Olimpijskih igara, u finalu Kopa Amerike, u Finalisimi i u finalu SP, mislim da ima dovoljno razloga da ga gledaju kao sveca i tako ce biti za vek vekova.
G

Goss

pre oko 1 mesec

Lik je davao golove u finalu OI u Pekingu, finale Kopa Amerike 2021 gol za pobedu, Finalisima gol protiv Italijana, a onda u finalu SP u Kataru iznudi penal i da gol, pri tom jos pregazi Kundea i Dembelea na toj strani toliko da Francuska po toj strani nije stigla ni da napada. Samo to da je uradio u karijeri bilo bi za postovanje, a on i pored svega gore nabrojanog ima jos mnogo uspeha
M

Messi GOAT

pre oko 1 mesec

Pa isto tako Burcuaga,Valdano i Brown su trojica igraca koja su 86 dali golove u finalu SP za Argentinu i niko ih ne gleda kao sveca.Od tada jedino Maradonu koji nije dao nijedan gol u finalu SP dizu u nebesa,a ovu trojicu niko i ne spominje.Tako da to sto pricas ne pije vodu.Razlog zasto Argentinci uzdizu Di Mariju je taj sto su ovi stariji ljubomorni sto je Mesi toliko bolji od Maradone,pa onda zato toliko hvale Di Mariju,da ne bude da se samo prica o Mesiju.Kompleksi.
B

Batigool

pre oko 1 mesec

Ako pricamo o Svetskom posle Mesija najzasluzniji za osvajanja je Alvarez.Dao gol Poljskoj,Australiji,Hrvatskoj dao 2 gola i iznudio penal.Daleko bolji ucinak od Di Marije.Pored ovoga Alvarez je imao uspeha i na klupskom planu u Argentini jer je osvojio Kopa Libertadores sa River Plate,pa nesto ne videh da mu se Argentinci klanjaju.Vise paznje(ne znam samo zbog cega) privlaci onaj propali Garnacho koji nista uradio nije za Argentinu.Cudna nacija kojoj su odredjeni igraci trn u oku a odredjene uzdizu bez ikakve potrebe.
G

Gromic

pre oko 1 mesec

Ekipa prepuna kvaliteta i samopauzdanja koja igra lep i brz fudbal. Mesi i Di Marija madjionicari, Alvarez, Mekalister, Enco, Lautaro, De Pol, Martinez top nivo. Ima tu jos dobrih igraca, ali ovi se bas isticu