Svetozar Mijailović tokom jednog od prethodnih glasanja (©Star sport)
Svetozar Mijailović tokom jednog od prethodnih glasanja (©Star sport)

Subota u Zvezdi: Izbori, pa spektakl na vodi i proslava titule (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.05.21. | 16:40

Svečano je ovih dana na stadionu Rajko Mitić

Pehar namenjen šampionu Srbije već je dodeljen fudbalerima Crvene zvezde prošle srede, ali zbog dobro poznate situacije sa virusom korona ceremonija je održana pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić.

Slavlje sa navijačima zakazano je za subotu od 19.30 na keju između Brankovog i Železničkog mosta, kada će Savom zaploviti brod s igračima i stručnim štabom, a istog dana u jutarnjim časovima na stadionu će početi glasanje za novi saziv Skupštine kluba. 

Izabrane vesti

U prostorijama Servisa za članstvo u subotu, nedelju i ponedeljak od 10 do 18 časova biraće se 36 izbornih članova (spisak kandidata i njihove biografije mogu se videti na klupskom sajtu), dok preostala 34 delegiraju udruženje navijača (15), sekcija veterana (8), SD Crvena zvezda (3), zaposleni u klubu (3), predstavnici sponzora (2), Srpska pravoslavna crkva (1), Srpska akademija nauka i umetnosti (1) i Beogradski univerzitet (1). Biće to nastavak prakse koju je Crvena zvezda započela maja 2011. godine.


Pravo glasa na ovim izborima imaju svi punoletni članovi sa aktivnim članstvom na dan raspisivanja izbora, 29. aprila 2021, a u zavisnosti od toga da li su duže ili kraće od pet godina članovi kluba moći će da glasaju za maksimalnih 36 ili duplo manje kandidata. Omogućeno je i glasanje na internetu.

Posle započetih izbora za članove Skupštine, zvezdaši će se uputiti ka reci, gde je najavljen spektakl povodom proslave titule. Da će biti "vatreno" može se zaključiti i po video-pozivu na ovaj događaj.



tagovi

FK Crvena zvezdaSvetozar MijailovićZvezdan TerzićDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara