Komentari na vest

Sudar giganata: Milan desetkovan na Teatru snova, Solskjera muče napadači

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

UTD je sigurno jači samo zavisi koga će da izvede na teren.
E

Engleski nogomet

pre oko 3 godine

Ova dva kluba su sinonimi za gigante evropskog nogometa. Kakve epske utakmice su samo odigrali... To je bio fudbal na svom najvišem nivou. Nadam se da će u ovom dvomeču pružiti barem nešto približno onome nekad, iako ovo nije pravo takmičenje za njih, što kaže komentar iznad. Njima pripada Liga prvaka i ništa više.
M

Ma kakvi...

pre oko 3 godine

Daleko je Junajted...TOP 5 Internacionalno najtrofejnijih su Real,Milan, Barsa,Bajern i Liverpul. Od Junajteda su trofejniji i Juve,Ajaks,Inter.. A od tih top 5 Zvezda nije izbacila jedino Milan. A Partizan nikad nikog, Ajd zdravo!
V

Velikani

pre oko 3 godine

TOP 5 klubova Evrope po osvojenim trofejima(Klubsko SP,Interkontinentalni kup,Liga sampiona,Kup sampiona,Liga Evrope,Kup Uefa,Kup sajamskih gradova,Kup pobednika kupova i Super kup Evrope): 1.Real (26) trofeja,2.Barcelona (20), 3.AC Milan (18), 4. Bajern (14) i Liverpul (14). U top 10 spadaju jos i 6.Ajaks (10), 7.Juventus (10) ,8.Inter (9), 9. Atletiko Madrid (8), 10. Mancester Junajted (7), Sevilja (7) i Porto (7). Od top 10(12) Zvezda je uspela u svojoj istoriji da eliminise 4 kluba (svi su iz top 5): Bareselonu 62,Liverpul 71,Real 75 i Bajern 91. Prtizan je uspeo da eliminise Mancester Junajted 66 (iz top 10) a i Vojvodina je eliminisala Atletiko Madrid 67 (iz top 10).
f

franjo24041902Gost

pre oko 3 godine

razbicemo zabare ggmu
g

gost123

pre oko 3 godine

Realno nije ovo takmičenje za takve velikane. Ako Bog da sljedeće sezone da ih gledamo u finalu LŠ. To je praznik fudbala, a ne tamo neki Siti, PSŽ i kompanija naftaša.
B

Brko

pre oko 3 godine

A draza ti kompanija americkih bankara i biznismena na celu sa Avram Glazerom u Manchester Unitedu te zaostavstina talijanskog tajkuna i mafijoze Berluskonija, AC Milan, koji je sad u vlasnistvu Elliott Management Corporation(takodjer USA)? Sve je to isto drug moj, taj AC Milan je krsio sva moguca pravila kada ih je preuzeo Berluskoni. Kupovali su najbolje i najskuplje igrace, pomjerali granicu stalno. Na tome su osvojili 5 titula CL.
B

Brko

pre oko 3 godine

Nadam se da ce Milan nekako uspjeti izvuci povoljan rezultat, remi ili minimalan poraz. Pa da za revans budu kompletni i da gledamo spektakl. Sljedece godine u grupnoj fazi lige prvaka
G

Gggosttt

pre oko 3 godine

Milan je večito desetkovan.
G

GeGe

pre oko 3 godine

Nazalost nema Milan sta da trazi protiv Manchestera ovde. Previse bitnih igraca im fali. Steta, bas sam se radovao ovom mecu kad su izvukli ove timove. Nadam se da ce za revans Milan biti jaci za kojeg igraca, pa da uzivamo u fudbalu. Sportski Pozdrav!