Komentari na vest

Sudbina neizvesna, ali Kostić igra kao MVP lige Evrope: Trk od 70 metara za prvu asistenciju u sezoni (VIDEO)

G

Gost,pravi

pre gotovo 2 godine

Pes ne igram,fudbalom se bavio profesionalno,komentar ne moras da citas niti da bilo sta odgovaras,a da se razumes gram u fudbal ukapirao bi da je momak dostigao svoj maksimum,i sad izlazi u narucenim tekstovima!3 god citamo da se prodaje od reala do pariza,a momak je ustvari prosek bundes lige,ako je ovo sto pricam "glupost" kao sto si gore napisao,demantuj me tako sto ces nam kazati gde i u koji "veliki" tim je igrao i gde se to prodao,a evo svaki dan po 2-3-4 teksta kako je bolji mesija i kako ga svi traze,ajde molim te,momak je prosek,uz dobrog menadzera,napravio lepu karijeru,nista vise!!
K

Kompleksasi

pre gotovo 2 godine

On je samo izabran za najboljeg igraca lige evrope pored tolikih ,,zvezda,, i nabedjeih fudbalercica to dovoljno govori ko je i sta je i da li vredi a vi sedite kucate i puni sujete i kompleksa prodje vam zivot u nesreci!!!
G

Gost,pravi

pre gotovo 2 godine

brz,i jako ogranicen,samo trk i glava i travu,pa eto ako nesto bude...Upropastio 5-6 odlicnih prilika za gol,uopste ne cudi stonga niko nece
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Zao mi je sto ce ovako glup komentar privuci vise paznje, nego cio tekst. I zao mi je sto moram da se spustam na tvoj nivo, ali moram da ti kazem. Svako ima pravo na svoje misljenje, i to je potpuno legitimno. E sad, moje je da se ne slozim, i da ti kazem da vjerovatno nisi nikad pretrcao vise od 100 metara osim na PES-u.