Komentari na vest

Sudbina Partizanovog odličnog đaka: Propao mu transfer u Everton, a danas igra u Čatanugi

G

Gorpstss

pre 17 dana

Nisu ga zvali u reprezentaciju zato nije uspeo namerno munti uradili
S

SUNĐER BOB

pre 17 dana

Gde nađete ovakve likove?
z

zivim u usa

pre 17 dana

ovo je kao da igras u Napretku iz Medosevca ..tu negde kvalitet i budzet . Lik verovatno radi na crno sa nasim nekim molerima al opet ako mu je bolje od Srbije ,sve najbolje i guraj
S

SportskiPozdrav

pre 18 dana

Njegov rođeni brat je Nenad Lukić,igra trenutno u Mađardkoj ligi,igrao je u omladincima Partizana,Loko Bugardka,Tsc,Rad... brat od tetke mu je Marko Petkovic,bivsi igrač Zvezde. Brat od tetke mu je i Vukmir,trener u Mađarskoj. Generalni, menadzerski igrac,tata radi u inspekciji rada,imaju nesto para,guran je kao i brat Nenad dok je moglo. Imao je talenat,voleo je da popije i da izlazi,druzio se sa onim bekom iz Partizana sto je sad u Rusiji. Mislim da je voleo i kocku,pa je brze bolje otisao za USA,i tamo je ozenio Meksikanku i to je to,igra neki fudbal. Generalno,ok decko ali prosek igrac.
Н

Ненад

pre 18 dana

Јеси ли гледао некада Ненада Лукића у млађим категоријама, небитно да ли у дресу Сирмијума, Партизана или репрезентације?
G

G0RAN

pre 18 dana

Jesu ovo placeni komentari?Ja garantujem da 99% nikad nije culo za doticnog.
K

KojMoj

pre 17 dana

Ovo je samo da se spomene partizan pa bilo na koji način.
G

Gostttt

pre 18 dana

Razvojni put skoro svakog Partizanovog "supertalenta"
S

SMsm

pre 18 dana

Stvarno je bio ekstra talenat kao klinac, ako se dobro secam bio je i kapiten toj grneraciji 96 i nosio 10ku, ali vise je voleo da pije po Mitrovackim kladionicama nego da igra fudbal..
F

FkpCascais

pre 18 dana

Decku zelim sve najbolje, a , vi iz mozzarta se jos uvek palite na te price da svako nase dete je mali Mesi/Ronaldo, dosta vise!
N

News

pre 18 dana

Lovacka prica o igracu koji nikad nije ni nastupao za mladje selekcije a kao trazio ga Everton a on otisao da igra amaterski fudbal u Ameriku.
B

Bobson10

pre 18 dana

Vidi ga ovaj. Ne lupetaj gluposti, momak je igrao u mladjim kategorijama Partizana, imaju klipovi njegovi iz mladjih kategorija po 15 minuta traju, nosio broj 10. Svako ko je igrao fudbal zna koliko treba utakmica da se odigra i poteza da se napravi da bi se doslo do toliko dugog videa takvog kvaliteta. Sto se tice Evertona kucaj pa vidi, i engleski mediji su pisali da ga je hteo Martinez, tadasnji trener.
N

News

pre 18 dana

@bobson10 decko nikad nije bio registrovan za bilo koju selkciju Partizana I to lako moze da se proveri. Imas spiskove igraca I cudi me sa mediji pre nego sto objave tekst ne provere ove lovacke price. Lukic je bio na probi u Partizanu I igrao prijateljske utakmice za rezervni tim. Probo nije prosao. Nosioci igre Zvezde I Partizana ne mogu da igraju za sadasnji Everton koji je los a Everton koji je tad bio u vrhu premijerlige je hteo da dovede igraca koji ne moze da igra ni u superligi I koji nista ne kosta. Ove lovacke price postaju smesne
@

@News

pre 18 dana

Шта лупаш ти дечко, играо је за млађе категорије и био један од најбољих играча, а и брат му је био један од најбољих у генерацији '92 код Шћеповића. То да су волели чашицу и жене стоји и то је вероватно један од разлога зашто нису направили веће каријере.
n

nikad mu nije oprostio

pre 17 dana

@ bobson 10 ..i danas Martnez tuguje
P

PoceoJeuPogresnomKlubu

pre 18 dana

Ovaj momak je karijeru počeo u pogrešnom klubu i tu je učio kako se skače na sudije i kako su isključivo partizani pošteni.Rezultat toga što su ga učili je i njegova karijera i bolje bi mu bilo da je počeo u Čuki ili Voši umesto u smešnom klubu u crnom:)))
J

Jsjsksg

pre 18 dana

Pametan decko. Igra fudbal i srecan je. To je pravo razmisljanje. Mozda nece biti milioner, ali jbg, nek ostane u Americi par godina, dobije papire, mozda napravi pare kroz neki drugi posao tamo. Samo neka cepa
Г

Гоуст

pre 18 dana

...ожени црнкињу и Бог да га види.... 😁
5

534534534

pre 18 dana

blm