Komentari na vest

Sumnjiva sudijska odluka pogurala Ajaks ka pobedi koja bi mogla da reši šampionsku trku (VIDEO)

Marko Pavlovic

pre preko 2 godine

Srsmota. Ovo Ajaksu nije trebalo.
a

asdasdasdsa

pre preko 2 godine

Ajax vec par sezona u domacem prvenstvu guraju sudije. Ovo nije nista novo kad god im ide tesko tu su sudije da im daju neki penal a nekad cak i vise u jednoj utakmici.
R

Raul Bobadilla

pre preko 2 godine

U pitanju nije DENI Blind (kao sto ste napisali), jer je on odavno u penziji, vec njegov sin. A lopta nije presla celim OBIMOM, vec se gleda da li je presla celim PRECNIKOM....obim je daleko veci od precnika. Ako se vec bavite nazovi novinarstvom nemojte pisati svasta, bar malo se edukujte. Sportski pozdrav
G

Gost88

pre preko 2 godine

Gotivio sam Bobadillu kao igrača, ali ga još više gotivim kao sportstkog komentatora. xD 100% u pravu!
O

Opa Miki

pre preko 2 godine

Kad već ispravljaš krive Drine, lopta da bi prešla celim obimom, mora i prečnikom i obrnuto, tako da su oba pravilna za reći...
б

бартендер

pre preko 2 godine

Колико видим у тексту пише Дејли Блинд, како се човек стварно и зове, на страну што му је ћале стварно Дени. Друго, обим - пречник… Ау! Друже мој добри, ако погледаш лопту у односу на линију а она ни једним својим милиметром не покрива ту линију онда је напољу! Пречник је потпуно небитан, обим је оно што се гледа!
R

Raul Bobadilla

pre preko 2 godine

@Opa Miki Tesko mi je da ti objasnim, ako ne znas kolika je razlika izmedju precnika i obima zaista je glupo da te edukujem... Izracinaj precnik lopte, a onda izracunaj obim, koliko je puta obim veci i koliko bi po tome lopta mogla biti van granica terena?? Da li je moguce da si toliko limitiran?
R

Raul Bobadilla

pre preko 2 godine

Bartenderu, u tekstu je pisalo upravo da je Deni Blind u pitanju, kao i obim lopte...pa je nakon mog komentara prepravljeno...ne vidim zasto se pravis pametan?
O

Onako usput...

pre preko 2 godine

Koliko samo neznalica, a svi se gistro razimeju u ovu igru i pravila iste... Pametnjakovici lazni - precnik lopte se gleda, ne obim...i nikada se obim i nije gledao. Da li je moguce da ima toliko umisljenih a zapravo vrlo oivicenih ljudi?
G

Gost4748

pre preko 2 godine

Ja ne znam šta oni gledaju u toj Var sobi...
G

Gost '

pre preko 2 godine

Filmove za odrasle :-)