Komentari na vest

Superkup je važan onome ko pobedi: Real ne brine za kvalitet, brinu Ajntrahtovi navijači i SAOT sistem

S

SuperCup91

pre gotovo 2 godine

Jedini nas klub koji je igrao finale evropskog super kupa je Crvena Zvezda. Tada su se igrale dve utakmice ali UEFA nije dozvolila revans u Beogradu zbog pocetka sukoba u SFRJ. U Mancesteru Zvezda nadigrala Junajted ali se izgubila 0:1. Pancev i Dejo se ispromasivali a fudbalu se ipak samo golovi racunaju. Da se igrao revans Zvezda bi sigurno osvojila i taj trofej jer je bila bolja tim.

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Можда би, а можда и не би ... То исто као што кажу да би ми освојили ЕП да су нам дозволили, а не Данци који су отишли уместо нас
M

Madridistaaaa

pre gotovo 2 godine

Pominjati sudiju u kontekstu sumnjivog penala protiv Juventusa je tabloidno novinarstvo, u sta se ovaj portal polako pretvara.
K

Kradja

pre gotovo 2 godine

Real je pokrao Mancester Siti.
A

Allianz

pre gotovo 2 godine

Tabloidno ili ne, mora se svaki put pomenuti kako je Real osvojio 3 LŠ vezano. ČAKIR, M OLIVER I KASAI su glavne zvezde ekipe bile. Svako ko je gledao bilo mu je jasno da su sudije bile glavne i naterale UEFU da ubaci VAR u igru
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Superkupovi su najnebitniji trofeji ali su ipak trofeji. I svakako je bolje da se počne sezona sa trofejom nego bez njega, pogotovo ako su pobedi neki veći rival.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Bice zanimljiva utakmica. Ajntraht voli da se otvori, Real to voli da koristi. Samo me zanima ovaj novi sistem, mislim da su tu 2 krajnosti u pitanju ili ce biti totalni promasaj ili vrhunska stvar. Nece tu biti kao sa VARom koji je nekako od starta bio pola pola.