Komentari na vest

Superligašu Liverpulu bod u Lidsu (VIDEO)

D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Ovaj Liverpul je totalni raspad sistema , eto kako igraju ti koji imaju velike pare , i nije im dovoljno nego kroz neke izmišljene lige sa ostalim šljamom hoće još love....
R

Rade Pendrek

pre oko 3 godine

Leeds pokidao. Uz malo vise srece tu bi bila i sva 3 boda. Bielsa objasnio ko vozi traktor a ko otvara kapiju.
9

951357

pre oko 3 godine

Lids komentarom na majicama sve objasnio. A onda gaženjem Liverpula u drugom poluvremenu još jednom pokazao da malo koja ekipa može protiv njih. Ajmo Lidse u LŠ!
D

Drvo

pre oko 3 godine

Prvi put da navijam protiv Liverpula a da ne igra protiv Zvezde.
G

Gost300

pre oko 3 godine

Sto ovaj Melije zna dati pas,kao da mu je dzaka brat rodjeni i to vise puta ove sezone
y

yolo simeone

pre oko 3 godine

Ovo sve prolazi samo zato sto su 80% svetske populacije d*bili koji sve prodaju zarad novca. Da ima igraca da kazu necemo da igramo, oni svi cute. Da ima trenera. Jedini koji javno pricaju su ljudi koji su zavrsili karijere i nemaju toliko interesa. Svi igraci koji igraju u ovim klubovima cute. Citav svijet je otisao u ovom pravcu kojim je krenuo fudbal, i nikad nisam vidio da je neko nesto rekao protiv. A Florentino Perez i slicni njemu, samo sljakaju i rovare, niko ne reaguje. To se namjenski radi da se unisti fudbal i sve, da nove generacije izgube osjecaj pripadnosti, istorije, da izgube osjecaj za vise vrijednosti. Samo razmislite zasto je najveca civilizacija tog doba nestala, anticki Rim, upravo zbog bahatosti, alavosti i halapljivosti ljudi. Isto to ce da se desi i sa modernim svijetom, ovo nisu odrzivi projekti, doci ce do resetovanja a onda ce pare da budu najmanji problem mnogima.
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Lids ih ubio u drugom poluvremenu
S

SvemirkoCG

pre oko 3 godine

Pravi ljubitelji fudbala iz cijelog svijeta večeras su navijali za Lids. Svaka čast Lidsu na osvojenom bodu. Igrači Lidsa pokazali su na terenu igračima Liverpula da nije sve u novcu i da na terenu u poštenom takmičenju i sa uvođenjem VAR-a i najbogatiji klubovi kao što je Liverpul ne mogu samo da izađe na teren i da računaju na jedno od četiri mjesta koje vodi u Ligu Šampiona. Da bi spriječili da se klubovi kao Vest Hem plasiraju u LŠ, najbogatiji klubovi su pobjegli u osnivanju nove tzv. Superlige, koja će da bude liga snobova i sve će da se pretvori u cirkus.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Kako im je spustio Lids to je prosto neverovatno. Još odigraju nerešeno. Kraljevi.