Veljko Paunović (©Reuters)
Veljko Paunović (©Reuters)

Sve bolji momci s Dena napadaju Paunovićev Reding

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.02.21. | 12:17

Tim iz Berkšira dočekuje Milvol posle poraza na svom terenu od novog lidera Čempionšipa, Brentforda. Ekipa srpskog stručnjaka još bez remija na svom stadionu. Norič tri meča bez gola. Dva meča odložena zbog nevremena u Velikoj Britaniji

Nekadašnji zlatni selektor omladinske reprezentacije Srbije, Veljko Paunović, posle epizode u Čikagu vratio se u Evropu i ove sezone pokušava Redinga da uvede u Premijer ligu. Imao je naš stručnjak odlličan početak na klupi u Engleskoj, kasnije je došlo do pada forme, ali je tim iz Berkšira i dalje u igri za povratak u elitu.

Trentuno je na mestu koje vodi u baraž. Posle serije od sedam utakmica bez poraza Reding je prošle nedelje zaustavljen na svom terenu od novog lidera Brentforda koji je u fantastičnoj formi, a predvodi ga najbolji strelac šampionata Ajvan Toni.

Izabrane vesti

Reding danas (16.00) na svom stadionu dočekuje Milvol. Momci iz Pekama sa stadiona Den ove sezone su u donjem delu šampionata, slabiji su nego u prošlom Čempionišipu kada su bili kandidati za baraž. Tim iz engleske prestonice je sve bolji, četiri meča nije osetio gorčinu poraza u najjačoj drugoj ligi na svetu.

U prvom delu sezone na Denu nije bilo pobednika – 1:1. Škot Volas je dao gol za Milvol, a u nastavku je bod Redingu doneo Žoao. Reding i dalje nema remi na svom terenu u ovom šampionatu. Od 14 utakmica ostvario je devet pobeda i pet poraza. Milvol igra bolje na gostovanjima. Slavio je čak pet puta, isto toliko odigrao bez pobednika i doživeo četiri poraza.

Paunović i dalje ne može da računa na najjači sastav. Fale Araruna, Meite, Mur, Svift i Puškaš. Milvol stiže takođe nekompletan. Londonskom timu nedostaju Lenard, Mahouni, Mičel i Volas, strelac gola u prvom odmeravanju snaga ove sezone protiv Redinga.

Norič je posle samo dva boda na poslednje tri utakmice izgubio lidersku poziciju. Pretekao ga je sjajni Brentford. Temu Puki i drugoivi nisu postigli gol već 270 minuta u Čempionšipu. Iskusni Finac bio je mesec dana van terena zbog povrede, pa još traži formu. Na megdan Kanarincima stiže Stouk (16.00).

Dve utakmice 29. kola Čempionšipa koje su bile predviđene za danas, Šefild Venzdej – Svonsi i Roteram – KPR, odložene su zbog loših vremenskih uslova, odnono zamrznutih terena.


tagovi

RedingNorič SitiNoričVeljko PaunovićČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara