Komentari na vest

Sve je dogovoreno: Stefano Pioli potpisuje za 3.000.000 evra po sezoni

P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Sve je dogovoreno vec neko vreme, cak ste i vi pisali o tome. Ovaj clanak je napisan bezveze, samo da se pise o Milanu jer su juce pobedili raspali Atletiko u tek petoj utakmici. E redakcijo, redakcijo...danas vec tri clanka o Milanu.
L

Lanmi2311

pre preko 2 godine

Koliko gotivim ovog coveka...
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Zali bože kako bacaju pare. Umesto da se najveći klub iz Italije vrati tamo gde mu je mesto, oni produžuju ugovor sa likom koji skuplja penziore...za onog što je juče da gol kaže tek će da pokaze pun potencijal a lik završava karijeru za 2 godine fazon ...
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Brate, tip ima odredjeno fudbalsko znanje, dobar je trener ali nije trener za Milan. Kao ni ovu penzioneri skupljeni sa koca i konopca. Ti si barem realan, objasni ti ovim milancicima sto Mesijasa vec porede sa Kakom a on odigrao 30 minuta za klub uopste.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

A ko da se dovede s obzirom na trenutnu platežnu moć kluba, pa i cele lige? Plus su svi world class treneri već zauzeti. Pioli radi više nego dobar posao. Treba biti realan.
S

Saklamanski

pre preko 2 godine

Ti u fudbalu ne znas apsolutno nista ako si spreman pljunuti coveka koji ni od cega pravi nesto. Ima ubedljivo najslabiji tim na papiru od svih ostalih koji su bili predvidjeni za skudeto a Milan je prvi. Napravio je covek savrsen sklad iskustva i mladosti i radi savrseno dobar posao sobzirom na date uslove. I ne znam koliko godina imas ali ne verujem da ne puno. Ako se ne secas starog kalca da ti kazem nesto posto su ti penzioneri ljudi u 28 i 30 godina. Kalco je bio najvalitetnija liga na svetu godinama a godinama su nosioci svih tih ekipa bili ‘penzioneri’ kako ih ti nazivas. Razmisli o tome malo
I

Inter

pre preko 2 godine

Saklamanski@ pitaj navijace Milana da li imaju najslabiji tim na papiru? Oni su sa ovim timom prosle godine najavljivali visegodisnje haranje Evropom. Tako da se oni sigurno sa tobom ne bi slozili. I da, Milan nije prvi, Napoli je prvi.
L

Leksilijum

pre preko 2 godine

Zasluzeno!