Komentari na vest

Sve je ovo normalno...

p

polakote&&&

pre preko 1 godinu

zvezdu je pokrenulamladosti nihova borba kao sto su prosle godine spas od poraza doneeli ulaskom u igru stankovic i lazetic tako su i sinoc uspeh doneli vracanje erakovica na svoju poziciju i stavljane mitrovica na svoju bez obaveze da se sve lopte u napadu salju kataiju. znaci kataji mrs iz zvezde. UPARAVA NAPOLJE..TERZICU LOPOVE ODLAZI I POVEDI SVOJE BABE KOJE SU U KLUBU DA BI TI IMAO STO VECI TAL..KATAJI MRS IZ ZVEZDE ..PESICU NAPADAC KOJI NE UME DAPOSTIGNE GOL MRS IZ ZVEZDE...KULIBALI DA GA OSEDLA MRKELA I DA ZAJEDNO ODGALOPIRAJU IZ ZVEZDE..TERZICA PRAVO U CZ...A OSTACE I DSLJE BOJKOT DOK NE ODU TERZIC I MRKELA SINOC STE NA SILU NAGURALI ONE MUCENIKE I SPONZORE TERZINE...
S

Sal

pre preko 1 godinu

Hajde da ne komentarišem da je izlišno vikati “uprava napolje” a nemati alternativu za tu upravu (mani me nerealnih opcija tipa Vidić i ostali koji u širokim luku zaobilaze srpski fudbal), ti našem ubedljivo najbolje igraču vičeš “mrš”?? Marširaš upravu, pola tima, navijače sa Severa, pa šta bi vi “realni”, da promenite sve u Zvezdi jer vam se nešto ne sviđa u momentu, a alternativu nemate. Kako Mitrović na prirodnoj poziciji kada je igrao desno, dečko je levo krilo? Lopta ide Kataiju jer on od svih najbolje zna šta će sa njom, to što ti besniš na njega iz tebi znanih razloga je druga stvar. Pobeda nad Ferencvarošem je pokazala par stvari - prvo, da Milojević zna jako dobro da razoruža protivnika tako što mu seče najjače oružije - u slučaju Ferencvaroša, to je igra iz tranzicije i posle druge lopte. Te druge lopte su jedna od glavnih elemenata modernog fudbala, jer u borbi na sredini terena, sa linijama koje se pomeraju, tim koji je agresivniji u osvajanju tih drugih lopti otvara sebi polu kontre i kontre gde se iz par pasova dolazi do protivničkog gola. Te druge lopte su nam falile protiv Haife tamo i u drugom poluvremenu u Beogradu. Iskreno mislim da možemo ponovo da ih dobijemo ako ponovimo ovako agresivno izdanje, uz tehničku i taktičku disciplinu. Oni ne umeju da igraju kroz posed, što je Milojević lepo uočio i zatvorio im glavnog kreatora i oba boka. Ne mogu za nedelju dana da promene stil, ali će sigurno izaći agresivnije na nas u momentu kada imamo loptu, ne verujem da će Kangu puštati bez kontakta bilo gde bliže od 40 metara od svog gola. Uz Bukarijevu brzinu, ako Gobeljić ponovi dobru partiju od pre neki dan, imaćemo i desnu stranu u napadu, a još čekamo da leva, koja je definitivno naš zaštitni znak, proradi još bolje - tu najviše mislim na Rodića i njegov učinak kao u prošloj sezoni, jer Mirko i Katai nisu upitni.
F

Familija

pre preko 1 godinu

Nedelja 15 30h MARAKANA idemo Zvezdaši sada je vreme SVI NA STADION bitno je NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
1

1981

pre preko 1 godinu

Aj spustite malo loptu. Ne koristi ovo nikome.
N

Nikola108

pre preko 1 godinu

Bas naprotiv. Zvezda zivi od euforije koju proizvode nastupi u Evropi. Kada pobedi u Evropi ogroman talas pozitivne energije preplavi ceo klub i sve navijace. Ova utakmica bi mogla doneti mnogo dobrog Zvezdi ove sezone. Mnoge stvari su se rascistile u timu ovom utakmicom. Koji igrac na kojoj poziciji moze najvise da doprinese?(Erakovic). Bez koga se ne moze?(Sanogo). Ko je precenjen(Milunovic). Ko je potcenjen?(Gobeljic). Koliko znaci zdrav Ivanic? Da li Kataji moze da odigra vise od poluvremena u Evropi? Kako Pesic moze da odigra dobro i ako neda gol? Da mladi Stefan Mitrovic moze da bude koristan u Evropi iako nema skoro nikakvo iskustvo.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

A gde je sta radi onaj grobar Amir Geak?????? Bas me zanima njegovo misljenje o nasem klubu. Ima li neka njegova izjava?????? Posto je to jedna izuzetno relevantna fudbalska figura........
Љ

Љубан

pre preko 1 godinu

Честитам момцима, сјајана партија нема шта, Канга, Гобеља, Ерак 10 тка, али ови мађари су одиграли јако лошу утакмицу, кући ће сигурно одиграти много, много боље, треба их добити тамо неће бити лако.. навијамо сви да их разбуцамо али опрезно, да их не би после опет пљували, а сад су богови
p

pa logicno

pre preko 1 godinu

da je normalno mi ovakvih pobeda imamo par godisnje...onu protiv kelna jos u ligi evrope a ne cipiripiju ni ne spominjemo koliko je nebitna a neko ce o svojoj protiv kelna da prica ko o osvjanjulige sampiona.Al dobro svakako veci skalp od dosadanjih seltika i kpr-a
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Miji komentari su bili uvek isti. Dovesti desnog beka koji može biti bolji za 30% od Gobeljića i da igra sledeće godine LŠ. Ako ga ne mogu naći bolje je da ne dovode neke polovnjake kao Gajić i Pićini. Filip Stojkovć je protiv PSG-a pikazao karakter kada je odustao od praćenja Mbapea, koji ga je prošao sa loptom. Istog sam mišljenja bio i za opciju Ado. Mitrović mora imati kontinuitet ovakvih utakmica za sledeću LŠ. Ako Milojević uspe u švedskom modelu ponašanja da podigne timski duh, onda je on pravi trener za Zvezdu. Dobro je da smo se rešili igre sa tri štopera. Kanga kralj fudbala!
M

Marko245

pre preko 1 godinu

Ne treba bolji igrac od Gobeljica na desnom boku. Jer Gobeljic moze biti zver ako se napumpa samopouzdanjem od strane trenera. Videli smo to juce. Gobelja je jak kao konj, moze da trci do sutra. A igra za smesne pare. Samo treba pravi trener da mu ulije malo samopouzdanja jer ga je Stankovic upropastio.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Gobeljić je u Zvezdu došao kao vezni igrač pa je silom prilika stavljen da igra beka, ne brkajte osnovne stvari. A za sinoć, svaka čast, najbolja igra od dolaska u klub.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Не мора то ништа да значи. Својевремено је Душко Радиновић дошао из Сутјеске као везни, а у Звезди је био фантастичан десни бек. Не поредим Радиновића и Гобељића, само кажем да промена позиције не мора нужно да буде лоша.
g

gobellard

pre preko 1 godinu

A u Napredak je iz kraljevačke Sloge došao kao napadač... Kad ode iz Zvezde biće golman.
G

Gostrider

pre preko 1 godinu

Ajde bre novinari ne palite,prva sledeca utakmica i neki poraz opet pljuvacina.Kakav smo mi narod
Н

Немања123

pre preko 1 godinu

Довођењем Милуновића је преко лета поремећена скоро цела одбрамбена линија. Једино је Родић остао нетакнут. Драговић мора да се уиграва са новим парњаком, Ераковић померен на бека. Вероватно је тај трансфер нешто најглупље што је урађено у новијој историји. Потез за самоуништење.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Eraković je pomeren na beka ne zbog Milunovića nego jer uprava nije dovela igrača za beka.

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Meni je nestvarno da ovoliko hvalite Gobelju koji odigra jednu dobru utakmicu godišnje a za koliko je direktni krivac bio za primljene golove i poraze... Ako želimo iskorak u Evropi moramo da se rešimo "vojnika" i "univerzalaca" jer su nam oni najviše štete naneli u protekle dve sezone... Naravno tu je i odgovornost uprave i trenera ali bolje da ne otvaram tu temu. Svaka čast generalno za igru i nadam se da ćemo se sada stabilizovati i u glavama i sa formom i rutinski odbraniti duplu krunu a za LE možda ciljati treće mesto pa uz malo sreće polufinale LK... Živeli.
1

1981

pre preko 1 godinu

Ma vole da se lože. Gobeljić nije ni kafu ni danijel alveš lik nije na nivou naših potreba al aj davno ispričana priča o bekovima.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Apsolutno tačno! Više štete nego koristi. I tako nekoliko sezona. Kakav Gobeljić, Srnić, Pankov, Krstičić...prevaziđeni igrači za nivo igre kojem trenutno teži Crvena Zvezda.
O

O čemu se radi

pre preko 1 godinu

Da li se neko zapitao otkud Bukari povredjen. Gde se to povredio. Biće dobro ako je stvarno povredjen. Samo da nije povredjen kao što je i Ohi bio povredjen. Ili kao što su jedno vreme bili povrenjeni Degenek, Pavkov i Kanga.
1

1389

pre preko 1 godinu

Hvala ti zvezdo na pobedi..javljam se iz Nikola Tesla idem za Toronto..Jos jedan pobeda sledeci cetvrtak I vratili SMO se..poz
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Ispada da je analitčar Debrecina imao pravo. U prilog tome govore dva gola koje je Zvezda postigla iz šuta sa distance uz dosta prostora koji je u tim situacijama ostavljen Kataiju i Kangi. Zvezdini igrači su juče izašli našpanovani da se bore. Nisu delovali bezvoljno i beskrvno. Daleko je to od neke fantastične igre ali juče bi svi potpisali i minimalnu pobedu jer bi ona, pre svega, popravila samopuzdanje celog tima. Posle četiri komada u mreži Mađara napumpaće se i više. Međutim, ova pobeda je samo mogućnost. Ukoliko se ne ostvare dobri rezultati u naredne dve utakmice neće sinoćna goleada vredeti puno. Teren je pokazao da je Gobeljić ipak najbolje rešenje na poziciji desnog beka. Ni on nije bek. Igrao je polušpica u Napretku a desnog beka počeo je da igra kod Milojevića. Problem Zvezdine igre je što se oslanja na inspiraciju pojedinaca. Međutim, ti pojedinci nemaju konstantnost. I to je razlog zbog kojeg se Zvezdina igra ne podiže. Za Kangu niko ne zna šta može da uradi na terenu. Verovatno ni on sam. On je tempirana bomba. Podjednako opasna i za svoj i za protivnički tim. Takođe, niko ne zna da li će Katai biti motivisan da igra. Kada je u gasu dovoljno mu je malo prostora da na efektan način reši situaciju pred protivničkim golom. Ali, ako mu nije dan onda se već posle dvadeset minuta vidi razvlačenje po terenu koje muči ekipu i sve koji to gledaju. Jedna od neprijatnijih stvari nakon sinoćne utakmice je hvalospev o igri Pešića napisan uz ocenu koju je dobio. Ne znam da li je neko primetio Pešić nije prišao da čestita Mitroviću nakon gola iako mu je asistirao. Deluje mi da negativno utiče na atmosferu u celoj ekipi. Da je uleteo u tim kao neki badža kom niko ništa ne može. A na terenu ćorak. Osim psovki upućenih istom tom Mitroviću protiv Mačve. Voleo bih i da je povreda Bukarija stvarno povreda. Ova pobeda je udahnula upravi preko potreban vazduh (koji ne zaslužuje). Mita je već izmileo iz rupe da opipa puls javnosti. I uveliko najavljuje prodaju Erakovića, priča o odbijenim ponudama. Opet se vrte iste priče. Kao kada se u člancima po raznim portalima pisalo o spremnosti Zvezde da plati napadača i preko dva miliona. Licitiralo se imenima za koje se znalo da nemaju šanse da budu dovedeni da bi se na kraju dovela dvojica koja su lošija od onih koji su pošto poto prodati. Ispalo je da nisu imali novca ni za Ada što se maskiralo pričom o dinamici isplate. Vratila ih je u život ova pobeda. Svaka čast igračima na trudu i zalaganju. To su videli svi koji su sinoć bili na stadionu. A to se uvek cenilo.
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Гобељић је увек био добар за Европу где треба трчати, а Гајић са бољом техником је био бољи за домаће бункере. Требало је оставити Гајића за ротацију. Пешић је користан кад имамо јак везни ред који држи лопту, нешто као Ето у Барселони која је и популарисала 4-2-3-1 - ту нападач треба да трчи, асистира, отвара простор другима, јер није ти толико потребно да шпиц буде свемирски голгетер кад иза њега имаш Роналдиња, Дека, Месија, Ћавија, Инијесту, не сећам се више ко је од њих играо тада. Наш проблем је што нам везни ред јесте добар - и ту се Пешић уклапа - али није за више од Лиге Европе, која је ипак сасвим добро такмичење. Павков је био најбољи у скоку, и није га требало пуштати, али ко зна зашто је то урађено. Надам се да је нека комбинација и да ће нам се вратити ускоро, јер је добар за ротацију на нашем нивоу развоја клуба и култни је играч. Охи нам није био потребан, барем ја за време колико је био ту нисам видео његову улогу осим да га имамо на клупи као трећег нападача који прима плату, а не игра - јер нема ништа што га издваја у односу на прву двојицу, бар у нашем систему игре.
R

Realan komentar

pre preko 1 godinu

E vi kad se pobedi preterate ga u širenju optimizma. Madjari su nerealno prvi i Zvezda je klub koji ovakve timove dobija jer je zaista kvalitetnija od njih i to jeste normalno. . .ne vidim razlog za toliku sada euforiju. Malo više objektivnosti i manje širenja preteranog optimizma u fazonu sila smo. Zvezda je u prethodnim sezonama podizala lestvice i nije dzabe tako visoko rangiran evropski tim. Više realnosti u tekstovima. Pozdrav.
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

Pa ovi Madjari imaju osetno veci budzet od Zvezde. I lepo je kad se podedi na papiru bogatiji klub. Treba se radovati posto ove godine u Evropi nije bilo uopste radosti. pogotovo jer je pobeda ubedljiva i igra je bila odlicna u poredjenju sa proslomesecnim izdanjima.
J

Juče je bio dan samo za nas prave cigane

pre preko 1 godinu

Nego da vidimo piskarala ko je bio od vas juče na utakmici??? Nekada su naši očevi, dedovi, majke punili stadion. Vi od smrdljivog kompjutera ne možete da se pomerite. Kada prodjemo grupu ne bi vas pustio da udjete na stadion navijači iz fotelje
G

Gost015

pre preko 1 godinu

Da vidino koliko je vas bilo na EL prosle godine? Hmm. 100ak, i to decurlije, da se kaze da ste tu. Da se zavara prava slika sto velikim vodjama Cova ne da da izvlace pare. Evo, krece nova sezona, pa sal pod ruku i na kosarku. A onda pricaj ovde sa punim pravom.
1

1389

pre preko 1 godinu

I ja Sam to pomislio kad Sam usao na istok sramota....protiv Monaco bilo je skoro pun stadion...Ali ajde mi stariji SMO razmazanjiji of ovih mladijih I zato samo Idi kad je ls ili veliko ime
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Ja sam ovde trpeo pljuvacine od raznoraznih botova jer idem sa sinom od 8g na sve Zvezdine utakmice, jer bogati ne treba da se ide jer ce Terzic pokrasti novac. Pljuvan sam jer sam pricao da treba dati igracima podrsku jer nemamo bolje, i da ih ne treba pljuvati. Davani su mi minusi i sakom i kapom. E pa drugari pljujte i lupajte minuse koliko hocete eto nas dvojice i u nedelju na Marakani, kao i za svaku utakmicu, da podrzimo nase igrace, da oderemo grlo kao i svaki put. I KAO STO RECE JEDAN COVEK OD 50G SINOC NA SEVERU, NAJBOLJI DESNI BEK JE GOBELJA, A ZASTO JER IGRA ZA NAS I MI BOLJEG NEMAMO. NAPRED ZVEZDO.........
C

Czvv

pre preko 1 godinu

Čestitke za Gelora Kangu za gol kola, zvanični pobednik, u trci je i za igrača kola. Glasajte na sajtu Uefa.
c

c c c

pre preko 1 godinu

dobro, dobili smo odgovor gde mali cupa treba da igra, decko je iskidao utakmicu i tacno se videla klasa i mogu slobodno reci da je trenutno bolji stoper od Dragovica. Kangu bas ne volim, ali sinoc je odigrao brutalnu partiju, Gobelju takodje ne volim, a i on je odigrao bas dobru utakmicu, za Pesica mislim da ne moze da bude prvi spic Zvezde i tacno se vidi da ne moze nista da uradi kada je usamljen u spicu, ali je i on odigrao dosta dobro sinoc i bas radio za ekipu. Sve u svemu tesko cemo na prva dva mesta, pa od tri boda vise raduje dobra igra i to sto cemo malo dobiti na samopouzdanju.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Nije lose da budemo i treci i nastaviti takmicenje u ligi konferencija. Ohi je bolji napadac od Pesica ali sta da se radi, za to veliku "zaslugu" ima i Dejan Stankovic a ne samo uprava... Los prelazni rok je odradjen u kome je i sam Stankovic i tek kako imao uticaja. Nama je trebalo desno krilo i doveden je Bukari, trebao nam desni bek nije doveden niko, trebao nam je spic doveden Pesic i Kulibali a oteran je Ohi i prodat Pavkov(da li treba komentarisati to) . Nije nam trebao stoper a doveden je Milunovic(i posto igraju Milun i Dragovic onda eto neka Erak igra beka, a beka necemo dovoditi jer Erak onda nema gde da igra) nije nam trebao centralni vezni a doveden je Kangva... Ni Kanga ni Kangva nikada nisu igrali niti mogu biti zadnji vezni sto se na silu pokusavalo i delovalo je smesno... Protiv Radnika moze i Borjan u spicu pa cemo dobiti, ali u Evropi ako Kangva igra zadnjeg veznog prosecni Makabi ce nam dati 3 komada...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Sve je ovo OK. Imamo mi neki kvalitet, čak sam ubedjen da bi i u ovoj grupi završili kao prvi da nismo upali u krizu posle ispadanja od Makabija. Ali smo i dalje daleko od kvaliteta za LŠ, za neku ulogu u LŠ. Ne možemo mi da se ozbiljno suprotstavimo Bajernu, Sitiju, Liverpulu, Realu, Psžu, i ostalim Aždajama. Napoli koji se uvek u LŠ bori za treće mesto u grupi pobedi Liverpul mislim 4:1, a posle pobedi u sred Amsterdama sa 6:1. Gde smo mi u toj priči. Daj da se ne zajebavamo, LŠ je druga dimenzija. Trebaju nam mnogo bolji igrači da bi igrali LŠ, da bi probali da napadnemo treće mesto u grupi.
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Zvezda ima vise nego korektan tim, ja to pisem koliko unazad i ovuda se prepucavam na sajtu 😄 Govorim da Gobeljic mora igrati , ljudi takodje samo lupaju minuse 😄 Kako hvaliti trenera kada mu je toliko dugo trebalo da ukapira mnoge stvari, ne bi se onda moglo reci da je dobar trener?! Treneri nam rasparili dva stopera , samo da bi Milun igrao ili da Gobeljic ne bi igrao 😔 Iz aviona se vidilo da Erakovic ne moze na beku , al' dzaba njih obojica mislim na trenere kao "sivonje" iste greske pravili. Gobeljic odlicne predispozicije , a oni mlatarali sa njim bzvz svuda i umesto da se radilo sa njim da se usavrsi maksimalno ne oni sve pogresno ! I bas mi je drago sto co'ek odigra onako juce 😄😄😄😄
B

Bijeljinac

pre preko 1 godinu

Ljudiiiiii dobismo desnog beka za reprezentaciju ljudiiiiiiiii
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Ovo od sinoć će imati vrednost samo ako se dobije u Mađarskoj, onda možemo reći da se ekipa digla iz groba u koji ju je strpao DEJAN STANKOVIĆ koji to otvoreno tvrdim a neka me ovi plaćenici pljuju koliko hoće posle Milojevića PRVOG nije imao pomaka ni milimetar. Jedino što mu se može uzeti kao doprinos je što je isforsirao Erakovica I nista vise.
i

istina

pre preko 1 godinu

U sledecem kolu i Cz i Partizan gube svoje utakmice ,Cz ima sansu da pobedi Trabzon i da ceka ostale rez da bi bila 3. Dok Partizan pobedjuje Slovacko i uzima bod Nici e sad da li ce to biti dovoljno videcemo.
k

katikatiiiiii

pre preko 1 godinu

Kati Magiko
I

IM

pre preko 1 godinu

Velika evropska pobeda, ali se sada ne treba previše busati u grudi. Biće teške preostale utakmice, ja lično bih bio zadovoljan i 3. mestom i igranjem LK na proleće, gde bi sa ovakvom igrom mogli daleko da doguramo i sakupimo bodove za budućnost. Ovoj ekipi trebaju i dalje tri pojačanja da bi bila kompletna - špic, desni bek i zadnji vezni. Milojeviću dati šansu što duže.
R

Radnicki Mitrovica

pre preko 1 godinu

ONI STO IH IZBACIO DRUGOLIGAS IZ MITROVICE REKOSE PRE PAR DANA DA CE SE MADJARI "PROSETATI" MARAKANOM,A SAD IH NEMA NIGDE,NITI DA PISNU...🤣

geostartraca@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ništa ovo neće značiti ako ne bude pozitivnog rezultata u Mađarskoj. Ostaćemo na 3 boda i to je vrlo bedno u odnosu na prošlu godinu,a moralo je biti bolje nego prošle.
R

Realno123

pre preko 1 godinu

Zvezda je kao Real Madrid kad je svi otpisu tad je najaca. Uvijek kad imamo problema sa povredama pokaže se porodični duh svi za jednog i uvijek donje rezultat. Mislim da je dolazak Vujadina Savic pogodak jer je veliki Zveuzdas i veliki motivator a to je potrebno ovoj ekipi
@

@Realno

pre preko 1 godinu

Jel si realan ti druže za Vujadina? Pa jel su oni vrtić da im treba gardista da ih motiviše?
U

UO

pre preko 1 godinu

Svaka cast Milojevicu koliko je kondiciono podigao ekipu za vreme reprezentativne pauze. Njegov rad mozemo ocenjivati od tog trenutka. Imao je 10-ak dana da ih spremi za nastavak sezone. Nasledio je potpuno "mrtvu" ekipu. E sad, videcemo da li ce ovako nastaviti, na dobrom je putu, 4-3-3 nam daleko, daleko bolje lezi nego 4-2-3-1 gde Kataija koji nije narocito brz stavimo uz aut liniju daleko od gola. A pogotovo nam ne lezi formacija sa 3 stopera jer nemamo ni jednog pravog krilnog beka, a i Milunovic je u godinama, za nasu ligu je zlata vredan, ali za brzi tempo, tesko. Drzati se postavke od sinoc.
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Da sačekamo i revanš pa ćemo videti posle. Sinoć se ipak Zvezda pitala za sve.
A

Apoel

pre preko 1 godinu

Svi su bili dobri juce i odlicna utakmica! Ali zaboravite sada sve i fokus na domacu ligu! Stize nam Spartak, pa onda imamo i 4 gostovanja i bodovi se moraju uzeti. A u LE nadam se da ce nam biti dovoljna jos jedna pobeda protiv Ferenca i na marakani protiv Trabzona.
M

Maljko

pre preko 1 godinu

tvorzi i mrkeli je laknulo, do sledeceg prelaznog roka su mirni
G

Goust

pre preko 1 godinu

Kod Milojevića vidimo nešto što dugo nismo videli, kad su Zvezdini treneri u pitanju. Ozbiljna procena mogućnosti i jednak pristup svakom igraču, bez sujete i predubeđenja. Kada se tako radi, uz poštovanje prirodnih pozicija, onda nije teško kvalitetno postaviti igru i na pravi način rotirati i dozirati minutažu. Verujem da ovaj dečko ima viziju, da zna kako dalje, kako do toga doći i jedva čekam da vidim Crvenu zvezdu u potpunosti sa njegovim ličnim pečatom. Čast prethodnicima, pogotovo Grofu i Miloju (uz obavezno pominjanje pokojnog Kosanovića) ali moderan fudbal zahteva modernog trenera i siguran sam da mali Miloje to jeste.
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

A sta vidis mili sine Bog i njega i nas pogledao sto se Milunovic povrijedi! On nikakav kvalitet nije pokazao , nasledio sve isto od Stankovica i samo produzio i uvecao agoniju ! Ja pisem mjesecima da mora Gobelja da igra , i onga stavlja samo zato sto je Milun povrijedjen ...Toliko o njegovom znanju!
T

Traore

pre preko 1 godinu

Gobelju prodati na zimu pustiti snimak kupcima sa ove utakmice da ga ne gledamo više, trči ko Forest Gamp.
P

Pitanje....

pre preko 1 godinu

Kada cemo da saznamo razlog zbog cega Katai svaki put kada izlazi iz igre kao da jedva hoda sa bolnom grimasom.,Da li ce i jedan novinar se setiti da pita iz kog razloga, Zbog cega se forsira da igra ako ima problema da normalno igra, pa juce smo mogli da pobedimo i bez njega a sad slede i teze utakmice .
d

darkok

pre preko 1 godinu

Svaka čast na pobedi 4 komada nije lako dati ni na treningu,ali čemu euforija kada je klub Ferencvaroš za klasu slabiji od zvezde njihov tim vredi 38 miliona e,a zvezdin 55 mil.e a i naša liga je mnogo jača od njihove,zašto stalno unižavamo i ponižavamo naš fudbal sasvim je normalno da zvezda pobedi na svom stadionu Madjare,ne tako davno Partizan je Videoton tukao na njihovom stadionu takodje sa 4:1 tada su oni bili šampioni njihove države možda čak i malo vredniji tim nego ovaj Ferencvaroša jer ih Orban finansirao imali su nenormalan budžet i na kraju mi ih otresli lagano sve je to normalno
B

Boban1

pre preko 1 godinu

Samo polako,moramo se spustiti na zemlju,ima kos da se igra,tek je pocelo. Treba još nadogradjivati igru i hladne glave ići iz meča u meč. A kad odradimo pripreme sa Coknom na prolece će to biti mnogo,mnogo bolje.
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

Najveca nepravda da Gobljeica sada uzdizu kojeg su najvise pljuvali od svih, pevaju mu pesme a Pesica omalovazavaju...Orkestirano od raznih botova , Kataiju pevaju a realno osim gola izgledao je prilicno lose i nije pokazao puno i daleko od onog starog Kataija kojeg znamo...
p

prti

pre preko 1 godinu

I sad navijaci zamenimo poziciji i zamislimo da mi imamo budzet 62 mil a oni 30mil i razvale nas kao da su Mancester. Bilo bi drvlje i kamenje terali bi svakog ponaosob. A madjari veci budzet nego cela nasa liga. Oduceni od fudbala poslati kuci u delovima. Mentalitet nam ne valja a moramo da shvatimo i da pare ne igraju i da je fudbal kao i skoro svaki proizvod koji se servira prenaduvana prica. Evo Keln isto veci budzet nego cela nasa liga juce se bore sa elementarnim stvarima u fudbalu kao sto su prijem lopte i tacan pas. Mnogo podcenjujemo nase sto imamo a velicamo tudje i zato nam nikada nece biti dobro dok se ne okrenemo sebi i volimo svoje vise nego sto zelimo tudje. Nije tudje bolje vec je samo bolje upakovano. Imate 20tak top timova ovi ostali nisu nista spec neki imaju srecu da cesto igraju protiv velikih pa su bolje pripremljeni za ove koji moraju da igraju u Surdulici npr.
G

GOSTIMIR

pre preko 1 godinu

Sefe, ti madjari vrede duplo manje od vas. Ako im je toliki budzet ne znaci da toliko daju na plate igraca samo, mucni glavom malo. Keln primera radi vredi 3 puta vise od partizana, a s obzirom na vrednost zvezdinih igraca, morate da se rvete komotno sa nekim Totenhemom, Napolijem i slicnim ekipama, kao sto se partizan rve sa kelnom, a ne da vam stavljaju po 6 komada kako hoce.
R

Rasputin

pre preko 1 godinu

@Gostimire videcemo kako cete da se “rvete” sa Kelnom ovde… Kad oni igraci koji su sinoc odmarali, jer za vikend treba da odigraju u Mehengladbahu, sad budu u prvoj postavi u Beogradu… A komentar da Zvezda daje za plate manje od Ferenca je glupost - ako Ferenc ima budzet od 62 miliona to je i za plate i za pojacanja, tako da je nemoguce da oni trose manje od nas jer je nas budzet za plate i pojacanja 30 miliona… Takodje glup ti je komentar da mi sa ukupno 30 miliona treba da igramo egal sa Totenhemom i Napolijem jer npr ovi prvi samo za plate daju 70-80 miliona godisnje i plus jos toliko za 2 ili 3 pojacanja
p

pancevac92

pre preko 1 godinu

GOSTIMIR Napoli nikom nije dao 6 komada,ostali smo ovde neporazeni,o pobedi nad prvakom evrope necemo,ali keln b tim izveo,smesan si
p

pancevac92

pre preko 1 godinu

Rasputin Totenhem na plate daje preko 130 miliona evra
6

62 милиона, откуд?

pre preko 1 godinu

Текст има толико грешака да је нечитљив. Да ли га уопште прочитате пре објављивања?
F

Ferenc Puška

pre preko 1 godinu

Jeste normalno, jedva jedna pobeda, i sam Milojević je u šoku da je njegov tim dao 4 gola.
M

Mokijano

pre preko 1 godinu

Najveći dobitak, Eraković i Mitrović. Mladi, dovoljno kvalitetni a sa srcem zvezdaša jer se bez toga ne izlazi na Marakanu koliko god vredeo. To je put kojim treba da se ide a ne da se troše milioni u vetar. I da napomenem, nakon pet godina od kako mi kida živce sinoć mi je došlo da poljubim Gobelju 😂. Ako može da zadrži makar pola nivoa igre od sinoć to je to...
F

Fakti...

pre preko 1 godinu

Najgora stvar je sto moze da se desi da upadnemo u klopku Evrope ,da se bavimo Evropom a da zapostavimo domace prvenstvo , setite se prosle godine i onog velikog uspeha u Bragi , kiksirali smo protiv Radnika na marakani....E sad u oktobru imamo Radnicki Kragujevac, Vojvodinu, Radnicki NIS, te tri utakmice su mnogo vaznije od proleca u Evropi jer ako ne osvojimo titulu Prolece u Evropi ce biti kao nesto sto se nije ni dogodilo....
n

nebo

pre preko 1 godinu

Zar neko jos sumnja da necemo osvojiti titulu??
A

AHHAHAH

pre preko 1 godinu

sve vasi klubovi...
n

nebo

pre preko 1 godinu

Zna li se koliko je ulaznica prodato, za Monako znam da je bilo 30 hiljada, a juce???
M

Mdma

pre preko 1 godinu

110.000.
@

@Mdma

pre preko 1 godinu

Racunam, puta 500 dinara prosecna cena karte....uuuuuuuu ogromna zarada, mozemo taman da kupimo nekog dobrog beka za te pare
7

777

pre preko 1 godinu

"Povreda Nemanje Milunovića, možda i ponajboljeg Zvezinog štopera," Cuj ponajboljeg??? po cemu ponajboljeg??? Ako sa njim moras da igras sa tri stopera kao i kod Stankovica , gde je onda tu se vidi njegov kvalitet? a igrao je LS kada smo primali petarde kada je igrao u standardnoj formaciji????