Miloš Pantović (Reuters)
Miloš Pantović (Reuters)

Sve veća potražnja za Srbinom iz Bundeslige: Umešali se i Belgijanci

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.06.22. | 12:28

Klub se i dalje nada da će ga zadržati

Nije tek tako Miloš Pantović bio jedan od najboljih đaka Bajernove škole i kao jedan od retkih omladinaca dobio šansu da se priključi prvom timu i debituje kod Pepa Gvardiole.

Ipak, kao i mnogi talenti bavarskog giganta, nije uspeo da se izbori u jakoj konkurenciji i sreću je potražio u drugoligašu Bohumu gde je na početku doživeo tešku povredu kolena i nije napravio korak napred u prvoj sezoni. Kada se oporavio, uklopio i navikao na novu sredinu, počeo je da igra i prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za povratak Bohuma u Bundesligu.

Izabrane vesti

Još bolje je odigrao minulu sezonu u elitnom rangu nemačkog fudbala. Na 28 utakmica u Bundesligi je dao četiri gola i zabeležio tri asistencije, a posebno je privukao pažnju sa dva gola sa centra.

Sredinom sezone je Bohum počeo sa ubeđivanjem srpskog veziste da potpiše novi ugovor jer mu aktuelni ističe ovog leta. U međuvremenu se javio i Union Berlin sa željom da ga angažuje, a sada stižu vesti i da je belgijski Gent poslao ponudu Pantoviću.

U Bohumu se i dalje nadaju da će ga zadržati...

“Miloš je potpuno timski igrač. Radi strahovito mnogo, ima sjajnu kontrolu igre i solidnu pas igru”, rekao je Bohumov trener Tomas Rajs.

Srbin još nije doneo odluku ali se nada da će sve biti rešeno uskoro.

“Očigledno je da posle sezone kao što je ova, ima nekoliko zainteresovanih klubova. Sada su počeli ozbiljni pregovori i nadam se da će sve biti gotovo dok sam na odmoru”, rekao je Pantović.


tagovi

Miloš PantovićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara