Kilijan Mbape i Mauro Ikardi (©Reuters)
Kilijan Mbape i Mauro Ikardi (©Reuters)

Sveci brišu nedeljni fijasko

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.03.21. | 11:55

Pari Sen Žermen domaćin Lilu u osmini finala Kupa Francuske posle senzacionalnog poraza od Nanta u Ligi 1. Poketino opet ne može da računa na najjači sastav, Nejmar i dalje u autu

Parižani posrću u Francuskoj, ali i dalje mogu da isprave propušteno i stignu do trofeja. Prošle sezone sva četiri su završila u vitrinama na Parku prinčeva. U nedelju su Sveci šokirani na svom terenu u Ligi 1. Nant je odneo tri boda iz Pariza. U naredne četiri dana, četa Maursija Poketina imaće dve veome važne utakmice koje bi mogle da pokažu da li je skupoceni tim iz Grada svetlosti opet spreman za sve trofeje u zemlji.

U nedelju PSŽ gostuje Lionu u šampionatu, a danas (17.45) na Parku prinčeva stiže lider Lige 1 Lil u osmini finala Kupa Francuske. Prvoplasirani tim u šampionatu Francuske je u Kneževini odigrao bez golova prethodnog vikenda, ali i dalje ima tri boda više od Parižana i Liona, rivala za titulu.

Izabrane vesti

Napadač Kilijan Mbape, prvi strelac Lige 1, bio je tragičar meča u nedelju protiv Nanta kada je poklonio pobedonosni pogodak Kanarincima. Anhel di Marija i Markinjos su imali neprijatnost pre četiri dana kada su im lopovi upali u kuću tokom meča sa Nantom. Očekuje se da obojica propuste današnji meč. Nejmar i dalje nije spreman, kao i Ander Erera i Mojze Ken. Rovit je i dalje Italijan Alesandro Lorenci, dok se je zbog povrede van stroja i Pablo Sarabija.

17.45: (1,70) PSŽ (3,70) Lil (5,20)

Partner Mbapeu u napadu biće Argentinac Mauro Ikardi koji bi na leto mogao da se vrati u Seriju A. Juventus ga želi. Gosti u Pariz stižu u najjačem sastavu. Oporavio se i Turčin Burak Jilmaz, kao i njegov zemljak Jusuf Jazidži.

Ove sezone, Lil i Pari Sen Žermen su u prvenstvu odigrali bez golova krajem prošle godine. Lider Lige 1 dva puta će gostovati u prestonici do kraja sezone i ti mečvi bi mogli da reše pitanje trofeja u Francuskoj.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE PSŽ DA OSVOJI TITULU U FRANCUSKOJ JE 1.45.

Lil je bez gola protiv Svetaca na poslednje tri utakmice (dva poraza i remi), a na Parku prinčeva je poražen na šest vezanih utakmica.

KUP FRANCUSKE – OSMINA FINALA (JEDAN MEČ)

Sreda

17.45: (1,70) PSŽ (3,70) Lil (5,20)

***kvote su podložne promenama


tagovi

Kup FrancuskePari Sen ŽermenLil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara