Foto: Starsport
Foto: Starsport

Svi putevi vode u Rim: Sari od srpske kolonije pravi imperiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.06.21. | 16:07

Trojica Srba na radaru Lacija

Sergej Milinković Savić godinama je neizostavni šraf Lacija, nebeskoplavi dres nedavno je i zvanično zadužio Dimitrije Kamenović, a srpska kolonija u Rimu lako bi mogla da postane imperija, ukoliko se zamisli Mauricija Sarija i sportskog sektora ostvare.

Član Serije A u poodmaklim je pregovorima sa Filipom Kostićem koji bi lako mogao da dres Ajntrahta zameni opremom Lacija u narednom periodu. Prema saznanjima Il Mesađera srpskog fudbalera dele finese od prelaska na Apenine gde bi stigao kao pozajmljeni igrač uz opciju otkupa, međutim Kostić evim stopama, iz Nemačke ka Rimu, mogao bi da krene i Matija Nastasić, defanzivac Šalkea koji je označen kao primarna želja među potencijalnim pojačanjima u defanzivi.

Izabrane vesti

Prema saznanjima istog izvora Sari je po dolasku izrazio potrebu za angažmanom centralnog defanzivca, a kao idealno rešenje nametnuo se nekadašnji fudbaler Fjorentine koji ima još godinu dana ugovora sa Šalkeom. Olakšavajuća okolnost za Rimljane je činjenica da je klub iz Gelzenkirhena ispao u niži rang te bi prelazak u Italiju predstavljao dobar epiklog za sve strane.

U slučaju da ipak ne dođe do dogovora sa Šalkeom i Nastasićem kao jedna od opcija spominjao se i Nikola Maksimović, međutim epitet prve rezerve pripao je Ahmedu Toubi iz RKC Valvajka.


tagovi

Matija NastasićFilip KostićMaurisio SariLacioŠalke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara