Komentari na vest

Svi putevi vode u Rim: Sari od srpske kolonije pravi imperiju

0

0211

pre gotovo 3 godine

Bolje Lazio, nego Inter. Kostiću, ne premišljaj se mnogo.
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Ne bih preporucio nasim igracima. Mislim da je kasno da se Lacio sad pojacava. Prekasno. Verujem da svaki klub jednom u 5 godina ima idealan momenat kad treba da se pojaca. Koji bi mu promenio buducnost. Za Lacio je to bilo pre 2 godine, kad je Juve dominirao, ali se videlo da posustaje, a ostali su se raspadali svi. Da je tad ulozeno 100 miliona, mozda bi se borili za titulu, mozda uzeli. Sad su svi klubovi u boljem stanju, ma da uloze 200 miliona (nece nikad naravno) ne bi im garantovalo ni prva 4 mesta. Dakle nije momenat. A momenat je najbitniji. Secate li se one sezone kad je Lester uzeo titulu u PL. Cela liga se raspadala, oni uzeli titulu sa samo 78 bodova, svi veliki klubovi dotakli dno. Zamislite da je Arsenal pred tu sezonu ulozio 150 miliona, a ne pretproslo leto. Uzeli bi titulu tad i mozda bi cela istorija danas bila drugacija. Dakle momenat je sve. A sad i da uloze 300 ne garantuje da ce biti ni u prva 4. A tad je donosilo sigurnu titulu. Jer su svi velikani bili ocajni i bez plana. Ista prica i za Lacio. Nisu se pojacali kad je trebalo, sad je kasno.
L

Lazio

pre gotovo 3 godine

Poredis Lazio is Lester, jedni mijarderi
L

Lazio

pre gotovo 3 godine

Poredis Lazio i Lester, Lester ima milione na bacanje a Lazio nema. Odakle Laziu 100 miliona da ulozi, pa nismo mi Liverpul, sta pricas ti? Umesto da se u ovo glupo vreme kad se pare bacaju postuje to sto neki klubovi kao Lazio i Atalanta mogu da naprave uspeh bez velikih ulaganja ljudi kao ti pricaju kako nije to to ipak jer nemaju da uloze stotine miliona. Pa lako je napraviti tim sa tolikim parama, daj Javoru takve pare da vidimo kakvu ce ekipu da naprave.
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Kostić svakako, a Maksimović i Nastasić nikako...
W

Wat

pre gotovo 3 godine

Mozda Lotito nije dugo hranio onu zmiju sto je drzi u dzepu pa ce konacno da zavuce ruku malo dublje... ili ce da zavuce navijacima ono njegovo standardno
a

alex88

pre gotovo 3 godine

Istina brate, prosle godine je bila prica David Silva, Pedro, Ziru.. I na kraju uzese Muriqija, Faresa, Pereiru
G

Gost22

pre gotovo 3 godine

Ahaha,najjaci komentar ikada