Dusan Tadić (©Reuters)
Dusan Tadić (©Reuters)

Tadićeva poruka Milanu posle nastupa u startnoj postavi Ajaksa: Već sam u klubu iz snova

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.07.21. | 19:58

Srpski reprezentativac odbio Rosonere

Velika je karijera Dušana Tadića, a o njoj će se dugo pričati i kada se povuče sa zelenog tepiha. Jer, teško će mu biti da objasni zašto je u kao igrač odbio prvo Barselonu, a sada i Milan. Velikane evropskog i svetskog fudbala.

Ali, velikan je i Ajaks. Dovoljno veliki da zadrži fantastičnog vezistu u svojim redovima uprkos pozivu Rosonera koji su ga hteli kao zamenu za otišlog Hakana Čalhanoglua. Hteli su da adekvatnom zamenom zaleče bolan prelazak turskog reprezentativca u redove gradskog rivala Intera, međutim, moraće da potraže na drugom mestu.

Izabrane vesti

Tadić je rekao "ne".

U izjavi posle odigranog prvog poluvremena pripremne utakmice Kopljanika protiv holandskog niželigaša Kvik 20, Tadić je poručio da se već nalazi u klubu iz svojih snova.

"Ajaks je moj klub, to je uvek bio moj klub iz snova. Igram za Ajaks i previše se zabavljam da bih napustio ovaj tim. Ovo je jedan od najlepših klubova na svetu", istakao je Tadić i razočarao mnoge u Milanu.

Navodno, Ajaks je kapitena srpske reprezentacije uspeo da zadrži dupliranom platom, obećanom desetkom na leđima, ali i poslom u klubu po završetku igračke karijere. Biće, ipak, vremena da vidimo da li je to tačno. S 32 godine jasno je da će igrati još nekoliko sezona.


tagovi

Ajaksac milanDušan Tadićletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara