Komentari na vest

Takav nam Vlahović treba za EP! Dušanova levica otvorila Juveu vrata finala Kupa (VIDEO)

O

Oganj

pre oko 1 mesec

Vrhunski je on igrac ali nije pokazao sve ono sto bi mogao da ima malo hladniju glavu. Nema spora oko njegovih kvaliteta. Kostic je odlicno odigrao i bilo bi dobro da takvi budu i za Srbiju kada budu igrali
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Obavezno da se iz dr.Terzine kuhinje lansira prica kako kako je Vlahovic neciju zenu pred EP jer prvi spic mora da bude onaj igrac Sitija u Americi.
I

Idemo dalje

pre oko 1 mesec

Vlahovič u formi, Mitrogol još biče. Niko nam nije ravan. Siguram prolaz. Sa Englezima remi, sa Danskom i Slovenijom lagano.
S

Srbija 1999

pre oko 1 mesec

Budi srecan ako uzmemo bod.
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

Nista to, da gol jednom u dva meseca. Lasica.
L

Liga sampinjona

pre oko 1 mesec

To sto je Mitrovic davao golove za reprezentaciju Portugalu ili Luksemburgu vise nije bitno.To je proslost.Sada je rekreativac i igra u prilicno slaboj ligi.Vlahovic je trenutno u prednosti i decko igra u Juventusu.Igraci koji igraju u ligama petice moraju da budu u prvih 11 u reprezentaciji.Amin!
S

Srbija nije FSS

pre oko 1 mesec

Kostić je bio vrlo dobar danas. Ne treba zaboraviti pohvaliti kad treba, jer pljujemo kao po zadatku.
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

Svaka čast momku . Gotivim ga jer je Srbin, i dobar igrač. Malo mi je zasmetalo na SP kada se hvatao za međunožje to nije srpski.
I

Igor35

pre oko 1 mesec

Nema ništa srpskije od toga. Kroz istoriju smo prema svima pokazivali da imamo mu*a.
N

New Order

pre oko 1 mesec

Matić nam je potreban kao hleb nasušni, da stabilizuje odbranu i defanzivu uopšte. Od zadnjeg veznog u modernom fudbalu kreću akcije, on daje fizionomiju igri. Kod Lestera kada je osvajao titulu glavni igrač bio je Kante, kod Sitija sada je Rodri, Kod Liverpula bio je Fabinjo, Buskets kod Barse itd. Treba vratiti Matića kako znamo da odradi ovo EP, pogotovo što neće nijednom talentu oduzeti mesto u timu jer takvog igrača nemamo.
M

Ma nemoj

pre oko 1 mesec

... Piksi da se skine u opremu i ako Džajića nagovorimo da igra, eto nas prvaci
G

Gost1987

pre oko 1 mesec

Ima Topic iz portugala koji je i mladji i jaci, ima igraca samo ih treba koristiti... Ne sve iste iako ne ide...
p

pantela98

pre oko 1 mesec

Devetka Juventusa greje klupu kod Piksija hahaha.. Neka igra bucko iz Saudijske Arabije sa SMSom i Tadicem iz Turske Lige a Samaradic i Ilic koji kidaju u Italiji klupa
0

0211

pre oko 1 mesec

Vlahović i Samardžić MORAJU da igraju zajedno, Jan Karlo sa njima. Pre svega moramo selektora i FSS da smenimo.
1

101

pre oko 1 mesec

Vlaho je top napadac.Malo je precesto povrsdjen.Velil je i jak,ali malo krhak.Nadam se da gresim.
G

Grande Juve

pre oko 1 mesec

koga briga za Vlahovica i Kostica, Juve iznad svih
U

Uuuuups da

pre oko 1 mesec

Izgleda da si zvezdaš, a navijač Juvea od ranije, pa te zapao Vlahović da navijaš za njega. Nije ti lako i razumem te. Tvoj komentar mogu samo na taj način razumeti. Preostaje ti jedino da čekaš njegov transfer negde dalje, da ti bude lakše.
u

u nasoj

pre oko 1 mesec

reprezentaciji se igra na staru slavu.. Tadic dobio ozbiljnu ulogu sa nekih 29 godina zbog tamo nekih sulejmanija bambi tosica i slicnih...sad imamo igraca juventusa a greje klupu liku koji igra u arabiji posto je taj lik nekada punio litvaniju i luksemburg...a onda ce vlahovic sa 30 kidati u nekom sitiju ili bajernu a mi cemo se mozda tad setiti da je trenutak da podredimo igru njemu
S

Svašta

pre oko 1 mesec

Mitrović je punio mreže u Premijer Ligi, Vlahović nije igrao jer se često žalio na povrede, malo malo pa povrede. Inače da nije igrao kad je zdrav, je laž notorna. Što se tiče Tadića, i sa 35 godina i bez trčanja da igra bolji je od svih sem možda SMS
D

Džukela klasična

pre oko 1 mesec

To što je punio Litvaniju i Luksemburg a to što je punio Hrvatsku, Francusku, Portugal, Švajcarsku, Rusiju, Ukrajinu, što ima nekoliko het trikova i jedini u reprezentaciji to si zaboravio?
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Vreme je za Samardzica i Vlahovica ali piksla ima da cepa gudelj lukic tadic mitrovic
t

tadijaL

pre oko 1 mesec

kakav SMS, kada je on dobro igrao u rep?
I

I sam

pre oko 1 mesec

Si napisao punio mreze PL znaci u proslom vremenu a sada igra u hodackoj ligi arabije... Bas na to igranje na staru slavu se odnosio moj komentar😃
F

Firga

pre oko 1 mesec

Realno dok su razni nedimovići u savezu ne nadam se ničemu na velikim takmičenjima

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Daleko od toga da sam za "napredni" savez, ili bilo šta što ima veze sa njima. Ali, bio je i "žut". I nije nas ni bilo na velikim takmičenjima. A za rezultate na njima, možda treba imati i igrače. Ne vidim da su nam odbrana i sredina u dometu "rezultata" na velikim takmičenjima.
l

lele17

pre oko 1 mesec

Kao sto sam pisao, Vlahovic bi trebao biti prvi napadac reprezentacije na EP. Mitrovic tu sa klupe i to je to. Zasto? Vlahovic igra za dosta jaci klub i dosta jacoj ligi, ima svakodnevno susreta sa ozbiljnim stoperima i protivnicima i ima taj ritam u nogama. Taj ritam je Mitar izgubio u Arabiji i to ga je dosta ukocilo. U PL je Mitar zabijao Alisonu, Edersonu, Mendiju, Lorisu itd i takav Mitar je bio zver ali ovaj arapski trenutno je samo na momente takav nazalost.
o

ozb

pre oko 1 mesec

Gde si to pisao, ostavi neki link molim te, ne verujem ti dok ne vidim da si zapravo napisao!
V

Vanja Bogdanovic

pre oko 1 mesec

Bravo Dušane🤍
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Bravo Dušane Silni, odličan prijem, prodor i završnica🇷🇸🦾
М

Мад Макс :)

pre oko 1 mesec

Најбоља утакмица Јувентуса ове сезоне. Игра као игра све је то исто ништа нарочито, али коначно залагање, лопта има проток, уклизавање целокупног везног реда, бекови у оба правца не само један и заслужено нема шта, само да се не заглавимо опет, сад да падне Форентина опет на овом стадиону, па по 3 бода на Олимпијском стадиону у Торину на то смо већ навикли то је традиција. Форца Јуве :))))))))))))
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Da se ne zaglavite? Jel ti brt radiš za Juve? 🤡
М

Мад Макс :)

pre oko 1 mesec

@Vozdovac Нисам далеко...
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Dušan prvi špic na EP! Najviše igra od svih na najvišem nivou, i najbitnije fizička sprema, decko trci mnogo vise za razliku od Mitra i Jovica i moze da vrsi pritisak i navede protivnika na gresku, kao protiv Norveske kod drugog gola, vratio se nazad, mi oduzeli loptu i iz kontre dali gol.
0

0010

pre oko 1 mesec

Odbrana!!!
C

Cer

pre oko 1 mesec

Tako je Srbineee!!!
B

Babaroga

pre oko 1 mesec

Vlahović i Mitar došli ćopavi i postigli 3 gola. Daće ovoga puta 6 golova
.

.....

pre oko 1 mesec

A mi cemo opet biti poslednji u grupi
M

Miikii

pre oko 1 mesec

Daće oni 6 ali ćemo i da primimo 16
V

Vulex

pre oko 1 mesec

Problem je defanziva, zato vratiti Nastasica i Matica, igraju odlicno ljudi