Komentari na vest

Taljafiko: Ajaks mi je srušio snove što me nije pustio u Barsu

C

CIRIBUCIRIBA

pre oko 2 godine

Pazi ti ....Razocaran????!! Mars na klupu do kraja ugovora,kazna 50% manje zarade ,ti si i onako "vrhunski" igrac.....To se ne proca moj Taljafiko ....Isto kao i Lukaku....'oce kaki-nece kaki....Ljudi rade za 400 evra,a on RAZOCARAN?!

Katalonija

pre oko 2 godine

Kakve veze ima Taljafiko sa tvojom platom?!? Najjači su mi ovakvi nebuloznih komentari... Normalno da je razočaran, mogao je da igra u Barsi a ostao je u Ajaksu... Da ti bude jasnije, to je kao što si ti razočaran, mogao si da radiš za 1000 a radiš za 400, njemu je kriv sportski sektor, a ko je tebi kriv?
P

Portista

pre oko 2 godine

Pazi molim te genija. Barselona nudi saku kikirikija za njega( mozda cak i pola sake), i on ljut sto ga Ajaks nije pustio? Jeste, trebaju se nagu.iti Barseloni i pitati da li mozda zele i Antonija usput, za pet miliona.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Kako li se tek oseća Kejn koga je Totenhem zeznuo za transfer u Siti. Nije ni pola od onog Kejna iz prethodnih sezona.

Katalonija

pre oko 2 godine

Nema šta da brine, Barsi je potreban i na leto... Kao što rekoh već više puta, doći će on a verovatno i Kristensen, mozda Aspi, bilo bi dobro da se dovede i Gaja... Uz Arauha i Garsiju u rotaciji to je sasvim solidna odbrana za relativno malo keša... Sredina i krila su prilično popunjeni, možda se krene po ovog malog Brazilca, koji deluje prilično otresito... A sve pare na Holanda! VISCA EL BARCA!!!
M

Mrk123

pre oko 2 godine

Tesko ce Barsa do Halanda, jer ce traziti ko zna kolku platu. Haland ce u Real, City, Bayern ili Psg (jer ce verovatno ostati bez Mbapea).
J

Jdjdjdjd

pre oko 2 godine

Smaras Kataloncu iz Vlasotinca

Katalonija

pre oko 2 godine

Ne znam odakle si ti, ali dobro znam gde sam ja... Znam i gde sam bio, znam i gde ću biti... A gde ćeš ti biti?!? U sv sl, takodje znam da sam u pravu i ponavljaću dok se ne desi... Kao što sam za Vlahovića tvrdio pa dobijao minuse, tako je i sad, samo čekam...
J

Junker

pre oko 2 godine

Ne razumem “pamet” ovih igraca sto pricaju ovakve price u trenucima kad se zavrsi prelazni rok. Stvaras nepotrebno losu atmosferu u svlacionici, komplet klubu, na tribinama, pre svega sebi samom, a nista ne dobijes od takvih izjava. Sad ako ga zakucaju na tribine, bezveze ga placaju i svi su na gubitku, a sto bi im igrao covek koji je nezadovoljan i zeli da ide. Bukvalno mozak na nivou klinca od 15 god. Tako i Lukaku baljezgao gluposti. Tacno da ne znaju da sutaju lopte, 99% igraca ne bi moglo da radi ni na gradjevini.
K

Kosta11

pre oko 2 godine

Spustili su cenu na leto ako barsa bude htela ne znam sto zuri u taj lopovski klub
C

CIRIBUCIRIBA

pre oko 2 godine

E bas to ....na mesalicu bih ja to ,pa da vidi bata ....