(©Reuters)
(©Reuters)

Taljafiko prelomio – potpisuje za Lion

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.07.22. | 16:12

Ugovor na tri godine, sve dogovoreno, čekaju se pregledi

Ostaje i definitivno Ajaks bez levog beka. Nikolas Taljafiko je rešio da potraži novi izazov, pošto je u Amsterdamu dostigao svoj vrhunac.

Iako se dugo lomio, čekao ponude iz Premijer lige kada mu je postalo jasno da od prelaska u Barselonu nema ništa, Argentinac je odlučio da se preseli u – Francusku. Novi Taljafikov klub biće Lion, tvrdi holandski Telegraf, koji otkriva i da je sve dogovoreno, završeno.

Izabrane vesti

Argentinac je trenutno u Austriji na pripremama sa Ajaksom, a trebalo bi sutra da doputuje u Lion, prođe lekarske preglede i potpiše trogodišnji ugovor sa Francuzima.

Ajaks baš i neće preterano zaraditi od ovog transfera, svega 4.000.000 evra, ali obećanje je obećanje, Taljafiku je još pre godinu dana rečeno da mu ovog leta klub neće praviti problem i da će dobiti dozvolu za odlazak.

Levi bek je došao u Ajaks 2018. godine i plaćen je isto toliko, 4.000.000 evra Independijenteu. Na kraju je odigrao 167 utakmica u dresu Kopljanika iz Amsterdama, osvojio tri titule prvaka Holandije i bio je deo tima koji je stigao do polufinala Lige šampiona.


tagovi

Nikolas TaljafikoAjaksLionLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara