Komentari na vest

Tata je legenda Milana, sin je nova snaga Juventusa, a potpisuje i Alegrijev miljenik

S

Sempre Ac Milan

pre 10 meseci

Weah je bio legenda Milana a ovaj Weah junior može da bude legenda fudbalskog kluba surdulica
Q

Q

pre 10 meseci

Rabio potpisao na godinu dana da bi ga prodali.Verovatno ce tako i biti i mamica od Rabiola ce dobiti dobru proviziju. To mi je jedini logican zakljucak jer da nije tako potpisali bi na vise godina.
J

Juve 1982

pre 10 meseci

Tek u ovoj protekloj sezoni Rabio je pronašao sebe u Juventusu. Dobro je da ostaje, a nije povećao ni finansijske zahtjeve. Ako u ovom trenutku mora da ode jedan od trojice kapitalaca (ako su Vlahović, Kijeza i Bremer uopšte kapitalci), najbolje za sve strane je da ode Vlahović.
O

Opa Miki

pre 10 meseci

Pa sad, najviše para bi uzeli na Vlahoviću, ali meni iskreno najbolje da ode Kjeza. Imao je dosta teže povrede od Vlahovića i pitanje je da li može da se vrati u staru formu kad je bio ubica. I na toj poziciji su već pokriveni da ne moraju da jure pojačanje ako ode, dok ako ode Vlahović, jedan špic mora da se dovede.
E

EstebanKambiaso

pre 10 meseci

Koliko Juve maši s ovim transferom, pa logičnije bi bilo dovesti Kutinja, koji je klasa, a sad ne košta puno.
O

Opa Miki

pre 10 meseci

Baš im treba Kutinjo, evo ne znaju šta će bez njega. Pa da bi doveli njega prvo moraju da se ratosiljaju makar 3 igrača iz veznog reda jer ih ima na izvoz. E sad na koji transfer misliš da je promašaj, jeftina zamena za Kvardada, sa ne tako opterećujućom platom ili Rabio koji je pokidao prošlu sezonu i već je priviknut na raspali Alegrijev sistem. Kutinja treba uigrati i pritom mu dati slične pare kao Rabiou, možda 2 milke manje. I na kraju, nisu ni ista pozicija na terenu, nemaju ni slične uloge. Ako si mislio u odnosu na Fratezija i SMS-a, onda čekaj da se ostvare ti transferi pa piši, jer ovog našeg seljakaju svake godine pa na kraju ostane u Laciju.
R

RangoNS

pre 10 meseci

Rabio odlican u reprezentaciji. U Juveu solidan. Ume da povuce loptu ka napred od sredine, brz je i dug korak, tehnika solidna. Problem je sto mu je previse prostora dato i u 3 od 5 prilika pokusace sam da da gol dok napadaci izvise.
M

Musa Đenepo

pre 10 meseci

Sve je samo nije brz, u rangu je Felainija nesrecnog
U

U Tem Denveru

pre 10 meseci

Napravio karijeru na tatino ime. Kao i mali klajvert. Ajde on je i pokazao nekad nesto, al ovaj. Kakav li je to napadac koji u 32 meca u sezoni ne da ni jedan jedini gol ? Decko ima 130 seniorskih nastupa i 15 golova.
k

koliko je

pre 10 meseci

tebi dosadno u životu,da za svakog imaš da kažeš nešto ali samo loše!

bojke

pre 10 meseci

Pa ocigledno nije spic niti u juve dolazi da bi igrao to. Covek dolazi da bude zamena za kuadrada kao desni wing back, sve lepo pise u tekstu. Druga stvar za rabiota se pise da ukoliko juve izbori ls sledece sezone da se ugovor automatski produzava za dve sezone