Komentari na vest

Teatar snova zanemeo: Aston Vila ogolila mane Junajteda, Bruno promašio penal i remi (VIDEO)

f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

sta reci nego katastrofa GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
j

juve

pre preko 2 godine

Ronaldo efekat: prodaja dresova, popularnost skocila, vrijednost dionica skocila, euforija, ugusice jednog igraca, pa jos jednog, pa ce citava ekipa igrati za njega da on zabija... a na kraju junajted nece otici u ligu sampiona. Kad napusti ekipu sve iz pocetka.......
p

podesen

pre preko 2 godine

Kako sutira penal Ronaldo.? Uzima loptu, gleda sudiju, niko ga ne zanima, sudija svira, on tada pogleda u loptu, opali jako u ugao bilo koji, nema pravila, gde odluci u visini 1,7 m i do metar od stative. Toliko jako da sansa da odbrani je 5%.Ubedljivo je Penaldo.
p

podesen

pre preko 2 godine

U zivot smem da bi Konte 1.utakmicu ostavio Bruna na klupi, tako to rade majstori.
9

951357

pre preko 2 godine

Konte je prvo talicna neznalica, a drugo, on trener za Junajted nije.
G

Gost00711

pre preko 2 godine

Od svih krilnih igraca on stavio Pogbu da mu igra krilo,.stavio dva zadnja vezna ko da igra protiv PSZ a ili Sitija,kod kuce protiv Aston Vile igra defanzivu...neverovatno...a jos neverovatnije je sto ga jos drze na klupi a imaju top slobodne trenere Konte,Zidan mozda bi Zizu to poslagao kako treba on ima iskustva sa takvim igracima.
G

Gost 2

pre preko 2 godine

Mogli bi da detaljisemo do sutra ali nebi opet pomoglo mogli su pobjedit a nisu dvije povrede bitnih igraca ona prilika kad grinvud nije dodao bruni za cist go to ga je iznerviralo cak je i klupi nest dobacio to je i uticalo na penal da lose sutira ole nije kriv nest toliko ali mora porazgovarat sa sebicnim pojedincima da je bitna pobjeda a ne ko daje go sta je tu je mozda ce iz ovog iskusit nest pozzz pozzz
G

Gost978

pre preko 2 godine

Solskjarov problem je što kopira sistem Fergusona, a nema autoritet ni talenat Fergusona da oseti momenat za pravu izmenu, da promeni formaciju, da iznenadi sa nekim igračem, pa i da izbaci neku zvezdu kada ne ide. Suviše predvodivo i oprezno igra, gura igrače sredine terena napred po bokovima čekajući neki potez Ronalda, Bruna, Greenwooda, Mančester sa ovim timom mora DA GAZI, zamislite samo da ove igrače date jednom Zidanu!!! Ceo svet zna da mora nazad, da kreira iz dubine, dodati pored njega Fred/Tomini (ili dati obojicu za Deklana Rajsa na zimu), a napred Bruno, dva krila i Ronaldo. Pa niko ne bi znao odakle da se brani
T

Tacka ili tocak

pre preko 2 godine

Koji Fergusonov sistem kopira Solskajer? Pa Fergi je mleo i ubijao preko krilnih pozicija. Ovo nema dodirnih tacaka.
9

951357

pre preko 2 godine

Upravo to, pokusava da kopira Fergusonov stil igre ali nema ni znanja, ni iskustva, a ocigledno ni autoriteta kao Ferguson. I zato ni ne ide. Imao je i Fergi panjeve u ekipi, ali je uspevao da ih ukomponuje tako da se ne vidi, ili da ne steti timu.
Š

Škembe

pre preko 2 godine

Ovaj United sklepana ekipa sa polu trenerom. Daleko su oni od LŠ i pogotovo stare slave
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

99% komentara o penalu. Sta ima veze i da je sutirao Ronaldo da ga je dao? Jel samo to problem? Jel bi 1 bod vise nesto promenio? Jel to ambicija jednog Junajteda pa jos na svom stadionu, da se osvoji bod? Penal skoro nebitna stvar, osim za Aston Vilu, jer su oni imali mogucnost za 3 boda, a ne Junajted. Mnogo veci je problem za domace sto ova neznalica na utakmici koju igra na jednom Old Trafordu izvodi tim sa 4 vezna i jednim jedinim krilom. Cuj Mektominej i Fred u isto vreme, a igras kod kuce. Nagurao sve u centralni deo terena.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Pioli je osrednji Milan vratio u LŠ i u trku za titulu. Mogu misliti sta bi radio sa ovakvim mancesterom. Prvo bi sklonio Megvajera kao sto je uradio sa Romanjolijem. Ovde fali samo trenerska ruka, ekipa je odlicna. Resiti se par starleta poput Pogbe i panjeva poput Megvajera, ali i oni bi bolje igrali kad bi imali trenera a ne dundjera.
G

Goster

pre preko 2 godine

dok je solskjer menadžer,jedina titula je liga konferencija...kad vidim sredini mctomini i Fred kosa na glavi mi se dize Fred je poslednji put pas unaprijed pogodio jos u sahtjoru, mctomini osim suta i igre glavom nema apsolutno nista,Ronaldo je najbolji napdac u gol Sansi ali on za tim apsolutno nista ne radi zadnjih 10 godina,tu je oko 16 i u 16 i to je to i kad oce da predribla igraca ono skakanje oko lopte ložana neka pretrčao je zadnji put paparaca prije neki dan,svetska je klasa sto se tice njuha za gol trenira kao zivotinja ali bratko 37 godina brzina te prodaje,Megvajer je takva bukva da ne razumijem koja je njegova fora niti pas ima postavlja se dobro brzina ocaj igra 1na1 svi ga prolaze trebalo bi da odmori malo,i van bisaka šta reci za dečka od koga gobeljic ima bolji centaršut,stoji da je izvanredan u defanzivi ali za n modernog beka ofanziva mu je ostala u omladincima...a što je najgore nema ko da podvikne solskjer gleda u nekakav tablet i kiselo se smije ja pojma nemam 3 godine i on 3 godine tvrdoglavo forsira neke igrače i neke formacije
n

najcrnje

pre preko 2 godine

od svega bi bila situacija da je ronaldo uzeo penal i dao gol pa da citam ovde kako je majstor fudbala kako kida sa 36 bla bla bla.Mislim covek u igri ne ucestvuje vec 7,8 godina.Od pre 3 godina vise ne moze da prebaci zivi zid iz slobodnjaka,igraca zadnji put presao u sezoni 12-13.Njuh za gol stvarno ima ali izmedju ostalog zato sto i sili golove nista drugo ni ne pokusava.Evo prvi put da cujem da je nekome prepustio penal.Znaci 36 mu je ljeta pratim ga od 16 i prvi put cujem da je prepustio penal nekome.
g

goxyrango

pre preko 2 godine

Odlican komentar,svaka teza je istinita!

Wolfasin

pre preko 2 godine

Čim sam video da Bruno izvodi pored Ronalda koji je hladan kao špricer znao sam da nema gola. Pored Ronalda ključni šut izvodi neko drugi. Najbolje da budemo treći u LŠ i napadnemo LE sa ovakvim trenerom i bez zadnjeg veznog nismo za više. Grinvud je morao da doda na početku Ferandesu i onda bi možda bilo drugačije, ali čovek šutira, a ovaj na klupi opušten.
W

WanBi

pre preko 2 godine

Evo ja kao navijač Junajteda pitam zašto? Zašto je Ronaldo morao da izvede penal? Okej, jeste jedan od najboljih ikada, jeste legenda kluba, ali Bruno je šutirao penale pre nego što je on došao,prema tome treba i da nastavi. Može Ronaldo da bude šta god hoće, ali to ako se vratio ne znači da svaki slobodnjak i penal mora njegov da bude. Ne bi me čudilo da se pobuni i traži da on izvodi od sada penale. Inače, danas na utakmici se nije ni video.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Nije se video jer Bruno i Pogba nisu mogli da mu dodaju loptu koliko su dobri bili. Treba Ronaldo da izvodi sve penale jer dok je on rešavao mečeve ovaj je gledao koliko koje kopačke koštaju.
W

WanBi

pre preko 2 godine

Upravo o tome pričam, Ronaldo je nekada znao da se vrati malo, da izadje iz šesnaesterca po loptu i započne akciju kad ne ide, medjutim on to ne radi već 5,6 godina. Ne možeš kampovati u šesnaestercu, šetati po terenu i čekati centaršut ili odbitak. Bruno je izvodio penale otkad je stigao u Junajted, davao je golove iz penala na mnogo bitnijim i većim utakmicama od ove. Ne svidja mi se način na koji Junajted radi, pokušavaju da Ronaldu daju sve (pogotovo posle ovog promašenog penala Brune) i penale i slobodnjake pa i broj 7 koji su oteli Kavaniju, iako je on došao pre Ronalda i uzeo taj broj. Mislim da će Ronaldo, pored golova koje će sigurno davati, stvoriti nered u svlačionici, (kao što je to bilo sa Dibalom dok je bio u Juventusu).
B

Baksuz

pre preko 2 godine

Kakav je Megajer levat ja to odavno nisam vidio i ne mogu da vjerujem da ono povlacenje kao zadnji igrac nije svirano , engleski sudci su gori i od ovih iz BiH lige .
I

Idza1389

pre preko 2 godine

Kapiram da Bruno dobro izvodi penale..Ali Ronaldo nema dzabe nadimak Penaldo.Dajte coveku da resi,nego to ja da igram barcelona mladost lucanu 1 bila bi senzacija stabdardno
a

ali i

pre preko 2 godine

bruno ima nadimak penaldes tu dolazi do konflikta.Ko je veci penaldzija,svakako da je ronaldo posto on sem penala nista ni ne pokusava da radi.Bruno ipak zna da izvede slobodnjak predje igraca asistira ne kocentrise se samo na penale tako da bi ja to dao ronaldu da sutira
B

Bel

pre preko 2 godine

Bolje da pokusaju Zidana da dovedu nego ovu neznalicu sto trpe.
N

Nmgui

pre preko 2 godine

Promasio je zbog tog pritiska jer je znao da cim prvi promasi je to i zadnji, i da ih je 50 zaredom zabio samo bi taj jedan cekali da Ronaldu daju da puca. A logicno bi bilo da i dalje puca, ali cudo da mu je i ovaj dopusten, iako mislim da cak i nije, vidjelo se da se Ronaldo vec gurao ali je Bruno uzeo loptu i stao na 11 metara i nije ga ni gledao. Ronaldo je jasno ovim penalom koji je promasen najsretniji covjek na svijetu. Vidjeli ste kako su jednom Cavaniu uzeli sedmicu i dali njemu, koda su je uzeli djetetu od 18 godina. Ego je to do neba. Inace, od 45 penala kojih je Bruno izveo ovo mu je tek cetvrti promasen. Lik je verovatno najbolji izvodjac penala na svetu. Svima se desi da promasi. I Ronaldo ga je neki dan promasio u reprezentaciji.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Vreme je da Ole pakuje kofere!!pitanje je ko bi bio najbolji da ga nasledi..mozda Zidan?sta kazete???
J

JodzaBn

pre preko 2 godine

Proslo kolo su dobili jer je promasen penal protiv njih u poslednjem minutu, sad im se vratilo. Jbg to je fudbal
R

RedDevil

pre preko 2 godine

I ako je tek pocetak sezone mogu slobodno da kazem da je ovo uzas. Poslednje dve utakmice gotovo bez prave prilike i postignutog gola. Sta tek reci na to da pri ocajnoj igri Ole vrsi izmenu tek u 80 min. Pogba, Fred, McTominay na terenu, a na klupi Cavani, Martial, Sancho. Nema ko da iznese loptu, gore nema ko da izadje na nju, kao da ne treniraju zajedno. Pasovi katastrofalni. Mali Greenwood po meni jedini koji se nesto trudio, za ostale nemam komentara vise.
G

Gost89

pre preko 2 godine

dokle vise McFred u sredini? Dal je ovaj Solsker normalan, tragikomedija zvana Junajted :(
W

WanBi

pre preko 2 godine

Koga će muko moja da stavi?Pogba nije zadnji vezni, dosta je neodgovoranran što se tiče defanzive, Matić je lošiji nego ranije jer je stariji što je i normalno. Nemoj kriviti čoveka što je stavio njih dvojicu, kad jednostavno nema druge opcije. Nije ovo Master liga pa da dovedeš na svakoj poziciji po 3 top igrača. Pogotovo što je sada dobrih zadnjih veznih igrača sve manje na prodaju.
G

Gost89

pre preko 2 godine

haha vidi ovog genijalca! Pa ne igra ni jedna vrhunska ekipa sa dva zadnja vezna, Pogba je plejmejker i ne treba da igra krilo. Fred i McTominay u sredini znaci da nema nikakve kreativnosti, a i cesto ispadnu iz pozicije. Sanco od sto miliona na klupi, Kavani i Marsijal isto. Smesno
W

WanBi

pre preko 2 godine

@Gost 89 - ne znam jesi li glup ili treniras.Junajted nema zadnjeg veznog.Kako ocekujes da igra sa jednim ako ga nema?
R

Rekao

pre preko 2 godine

sam pre 3 dana a videce se i na kraju sezone.Dzabe lozenje mancester ima par dobrih pojedinaca ali nema dobar tim.Ne moze da u timu bude 3 ego manijaka gde svako igra za sebe to ne moze da funkcionise.Ronaldo bruno fernandes pogba.Prvi dokazan i trofejan igrac ali takodje ego manijak dok su druga dva samo ego manijaci koji na klupskom nivou nista nisu osvojili.Drugo imas prefinjenog trofejnog stopera varana i uparis ga sa precenjenom panjinom megvajerom.Na klupi veciti talenti rasford i marsijal.U vezi dve cepanice fred i tominej.Vrhunac kraj aut linie solskjer.Pa svi ste videli koliko ne znaju ti pocetnici na primeru lamparda.Delovalo je da celsi nikad nece srediti odbranu i dodje tuhel i sa istim igracima ne moze da primi gol 6 meseci bukvalno.Daleko je ovo od skladne celine zivi bili pa videli.Bajern ovo dobija ko arsenala pre par godina.Real ovo izbacuje rutinski.Liverpul kad je kompletan je za ovo timcina.Atletiko za dorucak na iskustvo odradjuje,Celsi i siti takodje.To su timovi koji su sigurno jaci a oni pride uvek mogu da puknu od neke sevilje i viljareala ko zadnje dve godine ili jang bojsa.
V

Villa dere Liverpool

pre preko 2 godine

Stari šampion se polako vraća na staze slave.

Falični Tom

pre preko 2 godine

Kad Ole priča nešto o tituli treba mu pokazati ovaj meč. Ovako nešto ne sme da se dešava ako hoćeš da osvojiš titulu. Bruno jeste promašio penal i mislim da to stavlja tačku na to ko će izvoditi penale ali i igra mi je bila neubedljiva. Morala je već u prvom poluvremenu da se stvori neka prednost a ne da se čeka penal u zadnjem minutu.
M

M17

pre preko 2 godine

Nadam se da posle ovoga Ronaldo preuzima penale.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Ono kad padnes duplu sansu na ovaj nacin za 112 000.. bruno, noga ti se pozlatila. I inace, ovaj nunajted sa drugim trenerom bi uzeo premier ligu ladnije od leda, ovaj veze s’mozgom nrma covek
G

Gost 2

pre preko 2 godine

Izgubljeno sto bi se reklo sam pao sam se udario ali mnogo prekidanja utakmice od sudije u nekim situacijama gdje nije bilo potrebe naj manje pet sest min su igraci i golman aston vile potrosili zadrzavanjem lopte iz auta ispucavanjem golmana i naravno grinvud danas prica za sebe presebican u x situacija pozzz pozz
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Hoce li neko vise dati otkaz ovom Solskjeru. Brate iritantan mi je vise sa njegovim decackim tuznim pogledom. Nisi trener za UTD i ajde vise. Daj neka dovedu nekoga ko zna sta da radi, gube ove tekme, posle kukaju kako nikad nista nece osvojiti. Bas malo iritra. Da dovedu nekoga ko ce ih skockati, pa uz par pojacanja ima da kidaju. Mislim da njima treba jedan dobar defanzivni vezni.
s

sivija

pre preko 2 godine

mrtvi bruno kraj Ronaldo uzme penal, ko te tu lud???
Y

Yhujk

pre preko 2 godine

Dao bi Fernandez ovaj penal da mu nije bio Penaldo iza njega i tako tip osecao pritisak. Covek prosle sezone nije promasio nijedan penal, a sad odmah promasi.
n

ninot

pre preko 2 godine

kakva bruka od junajteda, dokle će trpiti smesnog kvazi trenera
s

smejurija

pre preko 2 godine

dokle više ova neznalica na klupi, celi svet pada tikete zbog idiota
c

czv123

pre preko 2 godine

Pored zivog Ronalda na terenu, Bruno sutira penal. Ne kažem da on nije bio siguran do sad, ali budi trener pa podvikni da sutira iskusniji. Fred - Mektomini, zali Boze ostalih igrača koji moraju da igraju s tako nespretnim i sporim centralnim/zadnjim veznim igračima
W

WanBi

pre preko 2 godine

Gde piše u ugovoru da Ronaldo mora da izvede penal? Bruno je izvodio pre Ronalda penale, koliko god Ronaldo bio legenda kluba i jedan od najboljih svih vremena, zna se ko je šutirao do sad. Prema tome, Bruno treba i da nastavi da šutira penale, mada ne verujem da će mu Ronaldo to dozvoliti.
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

United penaldosi,ha ha
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Zadnji vezni i trener. Ceo svet to vidi.
.

...12

pre preko 2 godine

Neka su pobedili i zasluzili su.Solker cim je video da su pokazali zube povukao se i igrao na kontre.Kad nema boljeg nek uzmu kontea sta cekaju vise.Nije idealan,trazi dosta ulaganja ali daje rezultate.A ako neko ima novca to je junajted.Legli bi jedno drugom mislim.Plus je dosta energican za ovu letargicnu ekipu.
B

BrunicaPreckica

pre preko 2 godine

>Insert meme kako Bruno place, ne zbog promasenog penala nego zna da nece dok je Ronaldo ziv sutati vise xD
l

ltu

pre preko 2 godine

ajde terajte ga više, šta još treba da uradi da bi oni konačno shvatili da je 0 od trenera
a

aa

pre preko 2 godine

Fred-McTominy jebem li ti majku Ole vise sa forsiranjem ovog sistema
p

pjer

pre preko 2 godine

Ali koliko je ocajan trener . covek umesto zadnjih 15 , 20 min da ubaci sanca ,cavanija ma bilo koga on covek kao tele nista ne radi. posle zadnjih 5 min ubaci i ocekuje da da gol. e preslatko je kad ga primi ovako . veze nemaju sa fudbalom nikakve sanse za titulu nemaju
e

eskobar

pre preko 2 godine

pored ronalda sutira penal tamo neki fernades eee
M

Manci®

pre preko 2 godine

svake godine ista ploca ,treba se poslozit ovo i ono, treba ono ili ovo...treba vama normalan trener..
G

Gost555

pre preko 2 godine

Eto sad za sve one koji Ronalda nazivaju Penaldo, ni taj penal nije za svakog. Ole pod hitno otkaz Sancho i Vam de Bek na klupi Kavani ulazi u finišu...
Y

Yyuu

pre preko 2 godine

Kao da se Ronaldo nije namasao penala u karijeri...
M

Maresca

pre preko 2 godine

Dokle god ova prevara sedi na klupi utda nema sta da traze..dzabe i milijardu da uloze u ekipu..covek ne zna pa ne zna..pa.njemu samo.odbrana kosta 300 miliona..uvodi drugog napadaca u 80 min..bukvalno se plasi da napadne...sramota
g

ggmu....

pre preko 2 godine

mnogo dobru ekipu imamo...al trener je sramota...da igras kuci protiv aston vile sa 2 defanzivna vezna..jos pogba na krilu...a na klupi mu sancho, lingard i marsijal....i treba da gubimo sve dok ne skupi m**a ili dobije otkaz...GGMU
9

951357

pre preko 2 godine

Kako ja padam tikete. Odigram da ovaj glupavi Junajted da gol, oni imaju 30 suteva i nista, jos i penal promase. I posle kukaju kako jadni Fernandes ne moze da sutira penal od Ronalda, i evo, pokazao se. Sledecih 100 ce da pogodi, ali meni za izlaz, tad mora da promasi.
W

WanBi

pre preko 2 godine

Od 45 šutiranih penala, Bruno je samo 4 promašio. Toliko o tome.
G

Gost23

pre preko 2 godine

Mislim da je krajnje vreme da dovedu trenera...Ali trenera kome Mektominej i Fred nece biti igraci za prvu postavu na svakoj utakmici i kome Pogba nece igrati na krilu. Za pocetak.
F

FM

pre preko 2 godine

Ronaldo je ovo sad uradio i vise nikad. Brunu poslednji penal dokle god je sa Ronaldom u timu.