Terzić: Milunovića očekujem u kancelariji posle treninga, razmatramo dve ponude i radimo na tome da se poveća broj dozvoljenih stranaca

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.01.21. | 11:59

"Duško Tošić ima naš poziv, nadam se da ćemo se dogovoriti"...

Prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić poželeo je puno sreće igračima na okupljanju uoči starta priprema i poručio im da opuštanja nema...

Izabrane vesti

"Mnogi od vas su dugo u Zvezdi, znate obaveze i očekivanja. Slušajte šefa, odgovorite sve zahteve koji su pred vama. Ne opuštajte se, titula nije osvojena iako imamo devet bodova prednosti. Momci, srećno".

Terzić je potom govorio o onome što navijače najviše zanima - prelazni rok. Tom prilikom otkrio je da postoje ponude za dvojicu igrača, odnosno da će uskoro pasti jedno produženje ugovora. U pitanju je Nemanja Milunović.

"Sa Milunovićem smo pričali pre mesec dana, a i jutros. Očekujem ga u kancelariji posle treninga. On putuje na pripreme, ugovor mu ističe u junu, ali mislim da tu nema ništa sporno i da će Milunović ostati u Zvezdi. Ni njegova ni naša želja nisu sporne".

Poslednih dana puno se govori o mogućem dolasku Duška Tošića:

"Obavili smo razgovore krajem decembra, on je otišao na odmor. Pričaćemo i narednih dana... Duško ima poziv da dođe. Treba da se poklope i neki njegovi planovi. On radi individualno sa svojim trenerom, što znači da će biti spreman u svakom trenutku. Nadam se da ćemo se dogovoriti"...

Kada su u pitanju pomenute ponude Terzić ne krije da se radi o El Fardu Benu i Milošu Degeneku.

"Procenićemo u skladu sa potrebama tima. Pričao sam sa Stankovičem i Mrkelom, treba da imamo zajednički stav. Može da se desi da odu, a možda i ostanu. U zavisnosti od toga biće i novih dolazaka. Ben je trenutno najbliži odlasku... Fali nam gore jedan kreativan igrač koji će da pravi razliku. Želimo da budemo još moćniji na proleće".

Ove zime neće biti prodaje najvećih potencijala...

"Imamo ponude i za mlade igrače - Nikolića, Petrovića i Gavrića, ali za sada ih ne razmatramo".

Terzić je na posletku kazao kako Zvezda trenutno radi na rešavanju jednog velikog problema...

"Poznato je da imamo problem sa brojem stranaca. Iz tog razloga pokrenuli smo neke incijative. Četiri stranca je izuzetno malo da bi se realizovali postavljeni ciljevi. Otišao je Boaći, stigao Bakajoko. Priključili smo Odadu. Mislim da imamo šestoricu stranaca... Ako niko ne ode, a neko dođe, biće ih sedam.Radimo na tome da se dozvoljen broj poveća makar na pet. Nama su stranci skupi igrači, ali ponavljam ono što mi je Džajić svojevremeno rekao: "Najskuplji je neuspeh."



tagovi

Zvezdan Terzić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara