Komentari na vest

Teško da će ga bilo ko žaliti: Naknadna pamet i dečačko pokajanje zbog trčanja za petro-dolarima

P

Pedja108

pre 5 meseci

Verovatno skoro svi zamisljaju u mladosti kada bi dosli do velikih para i ne bi morali da rade ceo zivot, nego da uzivaju. On je nasao posao za koji je izuzetno placen. Vec sad ne mora vise da radi do kraja zivota. Makar ne odigrao nijednu utakmicu, ima ugovor koji mora da se ispostuje i to je to. Posle moze da putuje celim svetom, cita knjige, provodi se, nauci da svira ako zeli, da se bavi cime pozeli. I gde je pogresio? Sto ce svet da ostane uskracen mozda za nekog talenta, da mu zvizde, psuju, vredjaju, a sve zarad eeto doprinosa svetskom fudbalu? I vi svi ovde sto pisete komentare, siguran sam da bi najmanje 90% vas isto to uradili.
V

Veigan

pre 5 meseci

A u premier ligu vam ne smeta kad idu za veliki novac? Odbije Juve ili Dortmund zbog nekog npr Burnetemptona..
e

ej

pre 5 meseci

Ovi iz arabije puno obecaju a posle te sutnu Kako njima duvne vetar...
F

FM

pre 5 meseci

Ja bih prvi da mogu otisao mlad i uzeo pare za 2-3 godine. Sa 25-26 imas na racunu 50 miliona, uzmes nekoliko nekretnina, otvoris par restorana i kaplje novac pasivno, posle mozes da igras fudbal za svoju dusu i da zivis zivot. Sta, treba sa 20 da odbije, pa mesec dana posle mu neki sivonja polomi nogu i na kraju zavrsi u 4. spanskoj ligi, bez icega?
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Vrhunac ulaganja prosečnog Srbina u beton.
П

ПГ

pre 5 meseci

Сад је презир кад запад не плаћа најбоље?! Иде дечко у лигу која ће бити међу пет најбољих.
П

ПГ

pre 5 meseci

Сад је презир кад запад не плаћа најбоље?! Иде дечко у лигу која ће бити међу пет најбољих.
s

sta znaci dug je put

pre 5 meseci

pa valjda igras sa najboljima koje imas jel imas Gajica jel imas Rodica jel imas Nedeljkovica pa sta bi ti Mesija e pa i ja bi Klaudiju Sifer u tome se ogleda vestina i znanje trenera...gospodo mi imamo sto imamo ali struku nemamo...
d

d. g.

pre 5 meseci

Baš ga žalim što je zaradio para za 40 života.
g

gabriga

pre 5 meseci

nije bas da ne igta. kako samo 690 minuta kad je propustio samo jednu utakmicu od kako je dosao
k

kojotski

pre 5 meseci

Fudbalska karijera je relativno kratka. Cilj je da uzmeš što je moguće više para za što manje truda. Upravo to nude petro-dolari. Fudbal je biznis, a fudbaleri su nažalost potrošna roba u tom biznisu. Ako imaš šansu da dobro unovčiš svoje kvalitete: Take the money and run!
И

И

pre 5 meseci

Previše buke oko prosečnog igrača. Ne može da napravi razliku ni u Arabiji, gde pravi igrači koji su stvarno svetske klase igraju sa pola snage.
Л

Лазар

pre 5 meseci

Сви који ово читамо да се запитамо над тешком судбином овог младог фудбалера, а ако пустимо и коју сузу-опроштено нам је..
V

Voždovac

pre 5 meseci

Ja se rasplakao. Ima li neki humanitarni broj da pomognemo dečku koji boluje od megalomanije?
m

mitrooowoood

pre 5 meseci

Eto razmaženo dijete. Pa ako si klasa izbori se za prvih 11. Prvo si mislio top, pare laka liga, garant mijesto. E ne može i pare i jare. Polako.