Juri Tilemans (©Reuters)
Juri Tilemans (©Reuters)

Tilemans insistira na prelasku u Liverpul, Lester traži 75.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.07.21. | 10:22

Redsima neophodno pojačanje u vezi posle odlaska Đinija Vajnalduma

Podrhtava Ostrvo od nezadovoljstva jer Gordi Albion na Vembliju nije osvojio prvu titulu prvaka Evrope, a novi zemljotres mogao bi da izazove klupski transfer između premijerligaša. Bomba je blizu eksplozije: Liverpul želi Jurija Tilemansa. I spreman je papreno da plati.

A, podjednako je važno i to što se Belgijancu sviđa ideja da karijeru nastavi na Enfildu. Juri Tilemans insistira na prelasku u Liverpul, a belgijski Voetbal24 tvrdi da je Lester spreman da proda kreativnog vezistu Redsima ukoliko Liverpul prihvati da plati traženih 75.000.000 evra.

Izabrane vesti

Juri Tilemans je želja Jirgena Klopa, koji nastoji da ojača vezni red posle odlaska Đinija Vajnalduma u Pari Sen Žermen. Dugo već Redsi imaju na oku Belgijanca, pravio je Tilemans dar-mar protiv Redsa i zadavao glavobolje čuvarima, što na King Pauer stadionu, što na Enfildu.

Sa Redsima su tokom letnjeg prelaznog roka povezivani Saul Niguel, Renato Sančez, Florijan Nojhaus i Iv Bisuma, ali je od svih pomenutih belgijski reprezentativac najbliži prelasku na Enfild, jer su sve strane zainteresovane za saradnju i postizanje konačnog dogovora.

Lisice su na zimu 2019. godine iskeširale Monaku 45.000.000 evra za Jurija Tilemansa, a vezista je minule sezone doneo Lesteru prvi FA kup u istoriji. Tilemans je lansirao projektil u finalu na Vembliju, matirao Kepu Arizabalagu i razgalio malobrojne navijače Lestera na Velmbliju.

Dokazao se Juri Tilemans u Lesteru, svima je jasno da je igrač za velika dela, da ima štofa i da je vreme da napravi iskorak u karijeri. Stepenice nije preskakao, a sa Redsima bi za razliku od Lestera mogao da se iduće sezone oproba na najvećoj pozornici - Ligi šampiona. Ali, i da napadne trofej u Premijer ligi.



tagovi

Juri TilemansLiverpulJirgen KlopLesterletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara