Komentari na vest

To može i sme samo Čolo Simeone! Stari zlikovac i div Oblak okončali Interovu bajku

D

Depajčima

pre oko 1 mesec

Al mnogo lud igrač depaj,kako mu se ponekad igra nezaustavljiv je,sinoć je baš pokidao
Ć

Ćoomi

pre oko 1 mesec

Sami su krivi što nisu svi vežbali onolike penale koje dobiju u seriji A nego im uvek hakan izvodi,kako se on lepo izvežbao razneo je golmana
H

Hahahha

pre oko 1 mesec

Promaši zicer,vata se za nogu,navikao da simulira barelica 🤣🤣🤣
M

MaloLood

pre oko 1 mesec

Šta je interisti,malo vam teško kad se dobiju ovi ozbiljni protivnici u nokaut fazi?? Trebali su vam dati sprdnju od žreba kao prošle god bar do polufinala
H

Hogiio

pre oko 1 mesec

Što se tiče evropskih takmičenja interovci mogu da gledaju utakmice milana ili rome ako žele...
7

7

pre oko 1 mesec

Forza Milan !!!
M

Mitrandir

pre oko 1 mesec

Inter je kao i Napoli prošle sezone, igraju lepo ali realno ozbiljan manjak kvaliteta u odnosu na top timove. Da li mislite da bi neko sem Dimarka i eventualno Barele bio i na klupi Sitija, Arsenala, Reala? Igrači tipa Čalhanoglu, Fratezi matori Mhtarijan pa to je druga liga evropskog fudbala. Čak i Lautaro i Tiram nisu prva klasa napači što se i videlo juče kad prvi nije ni ušao u šansu dok nije promašio penal a drugi je promašio sve moguće.
B

Bbšš

pre oko 1 mesec

Barela najgori sinoć,baš si njega našao da navodiš kao kvalitet
М

Мад Макс :)

pre oko 1 mesec

Него кад ће Лаутаро да схвати да не зна да изводи једанаестерце. Пази знаш да не знаш и шутираш 5 ту серију кад је притисак највећи, а најбољи извођач пенала у европи ове сезоне Чалканоглу шутира први (најбољи јер Шинтеру свирано пенала још мало колико пола лиге дало голова у Серији А) то је само доказ да је тренер Ласица и да није још дорастао. Не оспоравам Интеров учинак у Серији А, али сте за европу труба какав црни врх европског фудбала. Сећам се пре само пар година кад је Јувентус доминирао целих 9 сезона навијачи Шинтера су се подсмевали испадању Јувентуа у 1/4 финалима ЛШ. Сад кад се то Шинтери десило ви славите скудето, само што вам ја кажем нека вам је срећан али да доминарате Калчом као Јувентус нећете никад ни за 3 живота !!!!!! :)))))))))))))))))))

Momisici1908I#

pre oko 1 mesec

Jasno se vidi koliko je Inter veliki,toliko se strucnjaka pojavilo da likuje i komentarise odjednom niotkud. Ne sporim da je Atletiko prosao zasluzeno,ali tu su nijanse odlucile..svi ste pozvani na proslavu scudeta ⚫️🔵
A

Alex DeLarge

pre oko 1 mesec

Inter je dobra ekipa, pomalo paradoksalno daleko ozbiljnija od prosle sezone, kada je, budimo realni, do finala dogura kombinacijom sportske srece i zreba...ali na temu proslave skudeta, ovo samo docarava koliko je Serija A losija kvalitetom od Primere i Premije Lige...Da je kojim slucajem u Engleskoj, nemam grama sumnje da bi Inter delio sudbinu Junajteda...
P

Pojavilo se

pre oko 1 mesec

Ekvivalentno vašem pojavljivanju kad inter pobedi ili neki od istinskih velikana talijanskog fudbala izgubi
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

Inzagi je cista promaja, razocarao sinocnom igrom i postavkom, pogotovo zamenama.
1

101

pre oko 1 mesec

Realno, zasluzili su. Borili su se. Inter je ispromasivao sanse u Milanu, a i sinoc su Dumris,Barela i Tiram imali sanse da se dokrajca protivnik. I na kraju penali, ne moze ni penal...Atletiko je isto imao sanse u drugom poluvremenu,kao i u produzetku.Sativa....
S

Srbija 1999

pre oko 1 mesec

Colo usranko najveci na svetu.
9

99888

pre oko 1 mesec

CAR
I

Inter igra najlepsi

pre oko 1 mesec

Kad rekoh da će već Atletiko da ih izbaci polupaste mi 100 minusa. Inter koji je prošle godine stigao do finala sa najlakšim žrebom u istoriji LŠ.
U

Uuuuups da

pre oko 1 mesec

Dragi Interisti, nije svaki dan petak, pa vas ne može ni žreb svake godine gurati onoliko kao prošle. Nisam zlurad, ne rugam se, samo nije Inter ni za polufinale LS, kamoli finale. Da li vidite kakvih ala ima po Evropi. Ove sezone ne biste ni LE mogli osvojiti, niti biste bili favoriti. Istina zna da boli i zato očekujem salve anlajkova, šta mogu, izdržacu.
S

Stefaan33

pre oko 1 mesec

Verovao sam u Atletiko i nakon prvog meča i baš sam to ovde iskomentarisao. Bilo je suludo otpisati tim koji je jedini ove sezone pobedio Real i to tako što su ga ozbiljno nadigrali na Metropolitanu. Eto, mnogi su se ipak usudili da Inter pošalju u 1/4 finale već nakon prve utakmice. Ispostavilo se da je baš ta prva utakmica koštala Inter. Atletiko je inače jako loš na gostovanjima ove sezone, pa je poraz od 1-0 bio i te kako bio dobar za njih. Na kraju odluče neki detalji. Mogao je Atletiko sinoć sve da reši u 90 min, mogao je to i Inter na Meaci, pa i sinoć, ali na kraju samo jedan tim je mogao dalje. Drago mi je zbog Simeonea, jer je to čovek koji živi za klub i koji nikad nije odustao od svoje ideje, a daleko od toga da je lako toliko godina stvarati iznova i iznova tim i biti konstantno u vrhu. Svaka mu čast na tome. Uz 3-4 pojačanja koja prosto mora da izmisli, imaće izuzetan tim i za narednu godinu.
I

Inspektorr

pre oko 1 mesec

Lažeš,baš sam proveravao i niko nije jednu optimističnu najavu za atletiko objavio,možda jesi mislio kao što sam i ja al pisao sigurno nisi
S

Stefaan35

pre oko 1 mesec

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/simone-nije-simeone-inter-je-legitiman-kandidat-za-titulu-prvaka-evrope/475097/komentari Očito da nisi lepo proverio. Samo mi je bio malo drugačiji nik ;)
X

Xxxx

pre oko 1 mesec

Kad im je igrao Calkanolu umesto Calkanoglu-a znam sam da ce ispasti...😄
Y

Yes sir

pre oko 1 mesec

Kada sam pre nekog vremena pisao da se smanji hajp oko Intera i da čak mislim da će proći Atletiko, znajući ga iz prošlosti, znajući Simeonea, ovde nisam baš našao puno istomisljenika. Svega nekoliko ljudi, uz mene, je imalo takav stav. Odjednom sad vidim da takvi preovladavaju i pitam se gde su bili. Nije da mi nešto znači, niti bih sebe uzdizao, samo sam bio oprezan, ali vidim da je naknadna pamet zakon. Samo cu reći jedno - za većinu nije čudo da pada tikete u kladzi, neka razmisle zašto.
N

Nije se desilo

pre oko 1 mesec

Nisi ništa od toga nikad napisao.
C

Cipar

pre oko 1 mesec

Tako bi bilo i prošle sezone, nego ih je žreb pogledao i zato su dogurali do finala. A tamo ih je njihova legenda Lukaku podsetio, ko su i šta su (luzeri). Međutim ove sezone su vraćeni u realnost.
S

Sempre Ac Milan

pre oko 1 mesec

Koliko kritika nakon jednog poraza,bože moj inter je izgubio i šta sad moralo je i to da se desi.Nije atletiko tamo nekakav klub,taj klub ima tradiciju a ovde komentari ko da su izgubili od nekog tamo trećerazrednog tima,atletiko može i do finala liga šampiona je to gde odluči neki sitan detalj,nijanse su to!
Č

Čoloo

pre oko 1 mesec

Kakav sitni detalj jesi gledao utakmicu. Atletiko ih odučio od fudbala. Inter se javio tek u produžecima..
@

@čolooo

pre oko 1 mesec

Ignoriši ga,zar očekuješ od čoveka koji navija za inter i potpisuje se kao navijač milana neki ozbiljan komentar,zadnje najmanje dve godine se pretvara i uvek hvali inter i podcenjuje milan
V

Volim fucu

pre oko 1 mesec

Nije mi jasno kome je palo na pamet da Inter proglasi favoritom u ovom dvomeču. Taj ko je to u radio je fudbalski neznalica.Simpatisem Inter, ali je Atletiko ispao lukaviji.
D

Dobar Loš Zao

pre oko 1 mesec

Zanimljivo da malo koja ekipa je odigrala dobro u gostima. Ove sezone domaći teren presudan
S

Sf

pre oko 1 mesec

Pisac odmori malo. Toliki referat. Oči bole, a mozak kuva.
F

FCIM

pre oko 1 mesec

A kako su se juvetovi navijaci izvukli iz rupa 😂....svi sretni sto je Inter ispao..zanimljivo mi je to gledat,kako se nasladjuju,a oni ligu prvaka gledali na tv-u..misevi pogledajte ljestvicu i nazad u rupu..kujte opet planove kako cete varat,kladit se,dopingirat a da nitko ne primjeti..Inter je juce odigrao najlosiju utskmicu sezone al izgubili su jbga od boljeg protivnika..idemo mi jos 5 pobjeda u calciu odradit pa da se prisije ta druga zvjezdica i da se novi dres naruci.
I

Ivan48

pre oko 1 mesec

Nema to veze sa Juveom , Interje izvikana ekipa i nije imao ozbiljne utakmice, ovaj Atletiko sledecu ispada, pa ces vidjeti sa je serija a les od lige.
s

sjxkxoalckoxkfl lclcuyjdj

pre oko 1 mesec

Polufinale Arsenal-Man,Siti Bajern-Atletiko Madrid
j

jsjsixoxdk

pre oko 1 mesec

ode čola u polufinale,borusija mu je rival po meri.
P

Prisivam zvezdice

pre oko 1 mesec

Upravo javili da je u 05.47h na aerodrom Malpenza sletela Lautarova lopta iz penal serije. Marota dao sam sebi otakaz jer je doveo onu panjinu Pavarda. Hakan trazio hitan transfer u Atletiko da bi sl godine igrao cetvrtfinale LS. Neverovatan rast traznje katanaca po radnjama u Milanu. Navijaci gradskog rivala pomazu manjem klubu da skupi pare za katance da se ne sramote vise. Paolo Maldini se odrekao jedne od 5 titula LS u korist Intera jer ga ovim tempom nece stici jos 700-800 godina. Sve u svemu nista novo sve po starom!
N

Novalis

pre oko 1 mesec

Ovo je duhovito? 🤔
z

zeke54

pre oko 1 mesec

ni sam nebi ovo bolje složio
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

Koji si ti slepac.hahaha
2

2905

pre oko 1 mesec

Koliko imas godina?
p

pitam samo

pre oko 1 mesec

jesli li dobro
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Dole na dnu posle teksta ima šema sa timovima koji su prošli dalje gde stoji ko sa kim igra.Nisam baš pratio preterano proteklih godina pa bih voleo da mi neko napiše da li se to onda već znaju parovi za narednu rundu ili će ponovo biti žreb ko će protiv koga da igra?
G

Gaizka

pre oko 1 mesec

Ponovo će biti žreb u petak gde će se znati i četvrtfinalni i polufinalni parovi.
1

101

pre oko 1 mesec

U petak je zreb.
P

PopajFJ

pre oko 1 mesec

Odma nakon sto su izvukli ATM sam rekao da ispadaju ..Djaba onoliko penala u Seria A su vjezabli kada nisu uvjezbali kada je najbitnije ...Niti hejtam,niti mi je drago a nije ni krivo
d

don joe redington

pre oko 1 mesec

holandija je imala bolji kadar iz svojih bivših kolonija, poput, Gulita , Rajkarda, pa evo sad i Depaje, koji je uveo u produžetke, za razliku od francuskog kadra iz bivših kolonija, mučeni Tiram, ono je moorao biti gol, iskosa po zemlji kontra ugao, ajde glavom manje više, intiligentniji fudbaler klasa , bolje će proceniti let lopte, prolagoditi brzinu kretanje za što bolje pozicioniranje skok i udarac glavoм, овај мучени нема ништа од тога а игра у интеру, кад се сетим Гулита на Маракани са севера гледам на југу напада милан , Гулит је једно десет пута скочио небу под облаке, метар изнад пречке превише високо са десет метара, далеко за поклапање лопте на доле главом у гол, а превише висок скок за гађање у гол, Гулит је покушавао али све преко гола, Ван Бастен је темпирао центаршут према Гулитовом скоку коса му вијори лево десно , Најдоски и Белодедић немају шансе скоче про форме, Гулитове препоне си у висини њихових глaвс, да су лопте ишле ниже звездини штопери би то без проблема чистили одлични скакачи али Гулит је био ван свих категорија тад сам играо фудбал имао сам висок скок пола метра изнад пречке , на метар ипо од гола ловим лопту али моји саиграчи гађају у висини мојих груди а то је голманова зонс, његове рукавице у скоку су на половини мојих прса, да је лопта бар једном ишла више , поклопио би је главом под пречку а Депаје одличан улаз у простор, ротирање тела, и ту лопта иде у контра угао, али он је из холандских прекоморских бивших теритоија и оно примање лопте са висине пада, лепи је за копачку преноси у простор и трк , противнички играч избсчен из игре , е то је класа за разлику од француза тирама ....
M

Mister M

pre oko 1 mesec

Dajte neku vest o jakoj Seriji A koja nema predstavnika u cetvrt finalu Liga sampiona
F

Fc.Barca

pre oko 1 mesec

Kakav atletiko,mesari bili mesari ostali! Simeone je imao onu stvar,a inzagi veceras ne,inace bi ih prosli sa pola gasa,mozda cak i u prvi mec.fino kaze u tekstu,isao u prvoj na minimalni poraz. Inzagi kao ne zna taktiku i igru simeonea,bas iznenadio veceras inzagi.serija a ga je izgleda malo "opustila" ne znam jel bolja ekipa inter,mozda i nije,ali svakako forma i sve drugo je.bilo na njihovoj strani!
N

NERAZZURI_ALE_ALEEE

pre oko 1 mesec

Ispali ljudi na penale vi komentarišete ko da su na kvalitet ispali, da je nezaslužena pohvala za Inter ove sezone. Ovi napaćeni što su jedva čekali prvi kiks. Savršena slika i prilika našeg naroda da se sere prvom prilikom čim se neko ispred njih spotakne. A nimalo lak meč ikome za igranje. Go pao u 87. druge utakmice za kaznu za pregršt promašaja Intera iz oba meča. Plus poklon go za vraćanje i nigdje Atletika u produžetke bez zadnjih par minuta kroz kornere , posle zasluženo na penale, lutrija. Vidjećemo vas iste kako kroz par dana hvalite Arsenal od milijardu plus vrijednosti a likovi jedva živu glavu izvukli sa Portom koji je prošle godine sa boljim sastavom bio lagan protivnik Interu, licemjerstvo i nekritičnost, sve znalci ispuzali konačno iz svojih pećina
H

Hajberi

pre oko 1 mesec

Pa eto ti kritikuješ one što pljuju po Interu, a sa druge strane sam se hvataš komentarisanja Arsenala. Licemerje u punom sjaju. Inače Arsenal vredi milijardu po transfer marketu, a nije toliko uložio u tim.
l

lolcina665

pre oko 1 mesec

Porto bio lagan Interu, 1:0 u dvomecu, u Portugalu 20 suteva Porta i stative u 90 min? i to tebi lagano? ne manipulisi ovde,ima ljudi koji su gledati te utakmice prosle godine.
F

Fabri

pre oko 1 mesec

Napisao sam prosle nedelje, nikad ne otpisujte ove njuske.
S

Stopake

pre oko 1 mesec

Kako sada odjednom iskocise svi ovi ljudi koji su znali i bili ubedjeni da Atletiko prolazi?! Realnost Inter je sam sebe izbacio. Toliko su izdominirali prvi mec da je bilo pravo cudo kako nisu dosli bar sa 3 gola prednosti. Veceras su promenili pristup i to ih je kostalo. Zeleli su da mirno privedu mec kraju, bez borbe i zelje da igraju onako kako najbolje znaju sto ih je i svrstalo u red favorita. Da su igrali svoju igru Atletiko bi i veceras pao garantovano. Prvi gol dosao posle smusene odbrane Intera, a drugi nakon opustanja. Cak i u ovakvom mecu gde se pise o dominaciji Atletika Inter je taj koji je propustio 3 zicera...na kraju penali su lutrija. Ako se realno pogleda prikazano iz obe utakmice Inter je ekipa koja je vise zasluzila prolazak dalje. Ovde u komentarima niko nece reci realno jer pisu vecinom navijaci Milana i Juventusa pa iz mrznne samo pljuju.
H

Hahahhjh

pre oko 1 mesec

Izdominirali a imali 3 gol šanse 😂
A

Add

pre oko 1 mesec

Nije inter ni kriv toliko, ovde mi je bilo zao da bilo ko ispadne kad vidim da je onaj mrtvi dortmund onakav prosao...ali izbacivao je atletiko zadnjih 10 godina i mnogo jace timove od sadasnjeg intera, barsu najjacu dva puta a i bajern gvardiolin. Generalno inter jedina ekipa koju zalim a da je ispala, stekao se utisak da bi svojim stilom bili nezgodni za siti i ostale teskase ali zadesila ih je nesreca da su naleteli na atletiko koji je master prljave igre i sahovskih dvomeca, bukvalno jedino ekipu kojoj inter nije u stanju da proda prljavu italijansku foru posto je kad sve saberes ovaj atletiko simeoneov deset puta iskusnija ekipa u evropi..realno inter se prosle godine posle 13 godina izlegao u evropi.
b

bez

pre oko 2 meseca

simeona je atletiko bio marginala klasicna sem one jedne sezone antica i tog uzleta nakon kod su nedugo zatim zavrsili u drugoj ligi..mozda vam nekad deluje da je prevazidjen da imaju tim a on ih koci a ja cu vam reci da su pre njega imali tu timu toresa aguera maksi rodrigeza manisa luisa garsiju pa zavrsavali neretko i sedmi osmi...atletiko nije bio do njega ni predvidjen kao tim koji igra uvek ligu sampiona on ih je odveo na neki totalno drugi nivo kakav sa kakavim nikad nisu imali dodira ranije.
P

Paćio

pre oko 2 meseca

Pa baš će nešto u ligi prvaka da urade s igračima poput tirama,novi lukaku, inter nema 3 igrača svetske klase i ovo im je top
A

Arhivatorr

pre oko 2 meseca

Sad sam gledao isečke, 9-6 za atletiko u velikim gol šansama uključujući i ove što su završile golom,što samo govori koliko je meč bio odličan
j

jw0

pre oko 2 meseca

Ne mozes svake godine imati srece da su ti do finala konkurenti Porto, Benfika i Milan.
L

Leks

pre oko 2 meseca

Ja od pre proslogodisnjeg finala govorim da je uspeh Intera izolovan slucaj izazvan lakim zrebom, sa jedne strane se medjusobno mleli Siti, Real, Bajern, Liverpul, Pariz(koji je daleko jaci od ovogodisnjeg Pariza), Inter je kao prepreke imao Porto, Benfiku i Milan, ove godine u grupi imali Sosijedad, Benfiku i Lajpcig, a ni tu nisu bili prvi. Realno je Atletiko prvi ozbiljan tim za godinu i po dana koga su susreli u LS izuzimajuci Siti. Ni te prosle godine ne bi dosli do finala da ih je zapao Sitijev zreb. Ne pripada Inter najvisem drustvu realno.
K

Koan

pre oko 1 mesec

Lajpcig?
I

Inter

pre oko 2 meseca

Svako ko je mislio da ce Interu biti lako protiv Atletika, ocigledno ne prati dovoljno fudbal. Divovska borba. Mnogi Interovi igraci su imali los dan, ali su se borili, tako da ne bi trebalo da im se zameri, pogotovo posle ovakve sezone. Bilo je dosta nelogicnih izmena, izvadjeni su igraci koji imaju brzinu, a usli su sporiji igraci koji ne mogu toliko doneti napadu. Pavar nestandardno los, kasnije presao na full-back-a gde je bio nevidljiv, Acerbi nije mogao doneti napadu kao sto moze Bastoni. Buchanan dosao, a jedva da dobija sansu, a ovo je bila idealna prilika da dobije sansu, pogotovo kad je Atletiko jurio rezultat i ostavljao rupe u odbrani, tad je Buchanan sa svojom kontrolom i brzinom sigurno mogao napraviti mnogo problema. Na pocetku sezone sve je bilo podredjeno osvajanju Skudeta, to je bio jasan prioritet, ali sad kad je Skudeto skoro pa resen, ovim ispadanjem iz LS imam osecaj kao da je sezona gotova. Videcemo koliko su igraci motivisani za Seria A, jedina motivacija mogu biti pojedini rekordi, a trebalo bi dati sansu i mladjim igracima.
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

Inter je trebalo u prvoj utakmici da im da 3 komada i da ode lagano u Spaniju ali veliki promašili skupo kostaju.
I

Inter

pre oko 1 mesec

Sta bi bilo kad bi bilo. Inter je bolje igrao u Madridu, nego sto je Atletiko u Milanu, ali ovaj dvomec je mogao otici na obe strane, ipak je otisao na Atletikovu. Kada su dosli penali, znao sam da Inter ispada, jer Inter nema 2 igraca da znaju pucati penale. Calhanoglu je jedini siguran izvodjac, ovo sve ostalo su vece sanse da ne daju nego da daju gol. Tako je i bilo. Da je situacija u Seria A kao pre 2 meseca, skoro da mi ne bi bilo zao sto je Inter ispao iz LS, ali sad kad Inter ima ovoliku prednost u Seria A, jedino je LS ostala zanimljiva sa takmicarskog aspekta.
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Nzm ko je kondicioni trener atletika ali tih 14 igraca što igra su kao zveri,pad intera je poceo kada su izduvali barela i mktarijan, ali I ostali su loše fizički izgledali..onaj sprint barele od centra kao da je vukao dzak na leđima... Tiramov zicer...inzagi je tada znao da ispada... I real je pao na metropolitanu ne znam sto ne bi i ovakav inter...

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Atletiko ove sezone ima problem u sva takmicenja na gostujucem terenu a na svom terenu u prethodnih vise od 30 utakmica ima samo 1 poraz i 1 neresen rezultat nikom nece biti lako protiv Atletika
U

UCL

pre oko 2 meseca

Rekoh ja posle onog prvog meča, Atletiko je kući potpuno druga ekipa. Inter je propuštio priliku za četvrt-finale u prvoj utakmici. Morali su više golova da daju..
P

PopajFJ

pre oko 2 meseca

Kao sto sam i napisao tek kad su izvukli ATM da ispadaju ..Niti mi je krivo niti drago ali nisu imali srece kao prosle sezone protiv Porta u 1/8 da Porto u bukvalno posljednjoj sekundi pogodi stativu i ispadne ..Djaba vjezbanje onolikih penala u Seria A kada ih u LC nisu uvjezbali
0

0001

pre oko 2 meseca

ne volim one detinjarije i prepucavanja po komentarima ali neka se javi pjanic sa 3 zuta da objasni ovaj fenomen i onaj drugi interista samo iz razloga sto su naporni do zla boga. iako mi je inter najomiljeniji u italiji, njih dvojica su naporni jako ;) sportski poz
M

Mikili TB

pre oko 2 meseca

Nadam se da su ovi smarači što govore da je italijanska liga najjača i da Inter uzima LŠ odgledali utakmicu. Juče Napoli, danas Inter, prošle nedelje Lacio, eto vama dominacije. Roma će naleteti na Liverpul ili Leverkuzen i to je to, do sledećeg loženja.
И

Иван Грозни

pre oko 2 meseca

Атлетико Мадрид и Арсенал - два највећа клуба без титуле првака Европе.
D

Dabrebadre

pre oko 2 meseca

Inter je simpatična ekipa ali je pravo olakšanje gašenje njihovih navijača,koje više nećemo morati gledati posle mečeva,užasno naporni,sigurno najnekulturniji na celom sajtu,jako necivilizovani za bilo kakav vid rasprave.

Lemi

pre oko 2 meseca

Ko je ovaj Inter ocenio za najjacu ekipu Evrope - taj ne zna nista o fudbalu. Ma ne zna verovatno ni pravila... A takvih vas je mnogo! I to ne samo na ovom portalu i u ovoj drzavi. Sram vas i stid bilo, ja ne bih komentarisao fudbal od sramote bar jedno 6-7 godina! Da nekog Atletiko Madrid sa Simeoneom na celu sabije u sesnaesterac i to punih 2 sata... To se ni nasim klubovima ne bi desilo. Sram vas bilo jos jednom! Lep sportski pozdrav.
a

akd

pre oko 2 meseca

Toliko o povratku Italijana, kad sam govorio da je uspeh njihovog fudbala odnosno inter u finalu izolovan incident bilo je onih kojo su pametovali, eto koliko ih je sad u zavrsnici LS.
B

Bas je tebi veselo

pre oko 2 meseca

Da je Inter imao Mesijasa resio bi atletiko
O

Oleg

pre oko 2 meseca

Liga Šampiona bez italijana. Treba da se napravi Super liga
П

Перо

pre oko 2 meseca

Клинци, педесет пута да погледате како је Депај извео пенал. Ма које педесет, петстопедесет пута.
s

spanskaLiga

pre oko 2 meseca

Dje je onaj brat sto jr sinoc najavio posle barse u komentarima da Atletiko prolazi ? Brate isto sam pricao, ljudi mi se smijali, evo rezultata 😂
n

nadrealnooo

pre oko 2 meseca

Osvaja ovo Inter,uz Siti najbolja ekipa univerzuma ,mozda za nijansu kvalitetniji zbog Lautara,koji ima iskustva i u ragbiju.
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Gde je Gile? Da čujemo analizu? Ajde ajde interovci dajte neki komentar.
T

TifoziTifo

pre oko 2 meseca

Gilence prasence na aparatice. Samo da podsetim da su ove godine pokrali minimum 15 poena u seriji a. Sledece godine ide raspad sistema pa ce da i cekamo jos jednu deceniju
P

Prti

pre oko 2 meseca

Dobar fudbal
И

И

pre oko 2 meseca

Nije sad neko pametovanje, ali upravo sam o ovome pisao kada ljudi napišu "Inter je već osvojio Seriju A, pa može da se posveti LŠ", uvek navedem toliko primera da je većina ekipa koje su rešile svoje prvenstvo u Februaru, ispadalo iz LŠ odmah u martu, najkasnije aprilu. Uvek je dobro da postoji naboj u domaćem prvenstvu i da su sve utakmice pod pritiskom, da bi tim zadržao fokus. Napoli je prošle godine rešio titulu u januaru i isto su odmah ispali iz LŠ, Siti kad je rešavao titule u Martu, ispadao je glatko iz LŠ, a evo uzeli su prošle godine, kad su se borili do kraja za titulu. Nepobediva generacija Arsenala koja nije imala poraz u ligi, ispala je odmah u nokaut fazi LŠ. I pogledajte poslednjih 20 godina, 18 od 20 osvajača LŠ su u domaćem prvenstvu imali tesnu borbu do samog kraja, mnogi nisu ni bili šampioni u ligi. Dobro zvuči kad se kaže: "Sada mogu da se posvete LŠ", ali izgleda da je tako samo na igrici. U praksi je bolje igrati jake i ključne utakmice na svaka 3 dana.
Л

Лазар

pre oko 2 meseca

Данас гледам ПОКЛОН квоту 4.10 на пролаз Атлетика... значи, нисам размишљао ни двије секунде да то синглирам. Ко зна кад ће се опет дочекати такав поклон.
K

Kakvi crni

pre oko 2 meseca

Italijani.Mogli su prosle godine da im izmontiraju zreb sa portugalcima i milanom.Ovo je njihova realnost.Otkud njima ovoliki koeficijent i na osnovu cega pa im daju i 5 timova sl sezone.Smesno
K

Kopija

pre oko 2 meseca

Opet ću da kaže Inzagi najveća prevara od treneraaa
М

Мад Макс :)

pre oko 2 meseca

Јел беше оно онај најбољи тим у европи? Е сад видите где је Калчо и колико је Гравина уништио лигу зато што је по сваку цену хтео да сруши Јувентус. Без јаког Јувентуса нема ни јаког Калча. То што Интер ради у Калчо је само лажни сјај. Прегазите Чоло Симеоне са 2 играча и 3 полу играча. Пријатно и славите скудето у коме су вас гурали сви, а Чоки вам показао где сте :))))))))))))))))))))

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 2 meseca

Ovaj dvomec je izgubljen na Meaci. Plus, sramna igra Intera u Madridu, pa su opet bili penali. Mozete hejteri da se sprdate koliko hocete, Inter je sam vrh evropskog fudbala.
N

Naravno da jeste

pre oko 1 mesec

Evo za malo da dobijete Atletika... kao i Sitija prosle godine
.

.....

pre oko 1 mesec

Ispali ste jer je Tiram promašio stopostotnu šansu petnaestak minuta pre kraja i što niste izdržali u poslednjih tri minuta plus onih tri u nadoknadi koliko je produžio. Blizu ste bili.
L

Lokolokoo

pre oko 1 mesec

Ma ovo je samo još jedan podli naslov i članak mocarta jer ne vole inter, inter je zapravo pobedio...
L

Lokoolokooo

pre oko 1 mesec

Možete da budete vrh samo u seriji a u kojoj nameštate kako oćete ,u evropskim okvirima je samo jedan talijanski klub u vrhu a to svakako nije inter 🖕
I

Ivan 48

pre oko 1 mesec

Serija A je losa a Inter nije imao jake utakmice ove godine, bio je drugi u grupi iza jednog sosijedada, prosle godine imao zrijeb naklonjen, serija a ti je reper za formu, ispao bi ovaj inter i od Porta
K

Kinezzzziii

pre oko 2 meseca

Kod Giletaa je lopta Lautarovaaa...hahaha

elmagico

pre oko 1 mesec

ahahahahahahah
X

Xxcv

pre oko 2 meseca

Kakva su kanta italijanski timovi i generalno njihov fudbal pokazuje i činjenica da im je ovo najbolji tim i to ubedljivo. Koliko su se raspali to je strašno. Kaskaju za Primerom i Premijer ligom svetlosnim godinama. Pričam naravno o samom fudbalu, brzini, tempu, intenzitetu. P.S. Da ne skoče sada ovi latinofili na mene, pratim Kalčo još od doba Zidana, Ronalda, Del Pjera, Bađa...
J

JUVENTUS FC

pre oko 2 meseca

🙄
m

milisav kekez

pre oko 2 meseca

atletik madrid pokazo interu kako se igra fudbal održsli su im čas fudbala nemože inter sa bunker da pobedu atletik madrid u goste uz malu sreće atletik madrid može da osvoju ligu od šampijona možda još neko rundu prodju na penali i tako dodaju dao samog kraja
m

moze

pre oko 2 meseca

da osvoji ligu sampiona, daj osvesti se..
L

Legendo

pre oko 2 meseca

Jel može prevod teksta???
F

Forever Young

pre oko 2 meseca

Da odmah tužiš OŠ u koju si išao.
д

дон јое редингон

pre oko 1 mesec

прави си пример пиши као што говориш, срећом па реадмисије није било у карађино време кад је штеловао србски језик и писмо, иначе ко зна каква би рогобат испала
?

??

pre oko 2 meseca

A koliko ste nahvalili inter, kao da je sa druge planete
M

Mikili TB

pre oko 2 meseca

Veruj mi brate, samo zbog tih diabola mi je drago. Da nije njih ne bi mi bilo žao da Inter osboji LŠ ali su smorili do jaja.
O

Opa Miki

pre oko 2 meseca

Bio tekst pre 2-3 nedelje kako je Inzagi majstor i kako je Inter najdominantniji u Evropi i kad je palo par komentara (moj među njima) koji su rekli da neće proći ni Atletiko, bilo kilo minusa. Sad je opet neznalica... Odlučite se više. Izdominirali su Seriju A kao Napoli prošle godine, ali osim toga, jako tanko...
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Tačno tako, i ja sam se iznenadio kada su objavili tu vest, a još više time što su ljudi pisali komentare da idu do kraja u LS... Kao dobiće Siti, Bajern, Real... Prošle godine su samo zbog lakog žreba došli do finala. Bajern ih je rutinirao u oba meča u grupnoj fazi prošle godine, a u finalu su imali sreće zato što su igrali sa Sitijem koji je tada imao kompleks od osvajanja LS. Garantujem da bi ih Siti sada pobedio sa pola snage.
B

Baksuz

pre oko 2 meseca

Depay igracina , Simeone trenercina , Atletiko je veceras zasluzio da prode , Inter treba da zali za prvom utakmicom koju su realno mogli dobiti 3 0 , sve u svemu odavno nije bila jaca zavrsnica u Lp.
L

Linoleum

pre oko 2 meseca

Razlog ispadanja Intera: Simone Inzagi
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Pisao pre prve utakmice da Atletiko prolazi. Inter nije toliko dobar koliko ovi kvazi navijači intera pišu da jeste.
M

Moglo se naslutiti

pre oko 2 meseca

Nije Inter dobar koliko je Italijanska liga losa pa mogu da prosetaju kroz nju, i koliko su imali srece na zrebu u grupi, da nisu izgubili ove sezone u LS, ali je grupa bila vise nego skromna, a i tu su zavrsili iza Sosijedada... Atletiko je najozbiljniji tim sa kojim su ye susreli ove sezone i odmah su ispali.
R

Real Madritis

pre oko 2 meseca

Uh, kakav prorok
M

Miki234

pre oko 2 meseca

Cim je Inter odmah posle datog gola odmah primio znao sam da Atletiko ide dalje.Ispao je Inter vec posle prve utakmice jer je jasno bilo da je morao doc u uvo grotlo sa minimum dva gola prednosti.A fenomen Atletika u ligi sampiona mi je fascinantan ,protiv svake ekipe igraju kao ludi sem protiv Reala od kog su gubili u ligi sampiona 2014,2015,2016,2017.Posebno pamtim finale 2016 i panele kad je isti ovaj Oblak stajao u nekoliko navrata u mjesto i nije se ni bacao kad su igraci Reala sutirali.A inace su mi simpaticni ,samo ovaj detalj sam morao konstatovat.
J

JUVE

pre oko 2 meseca

Sad nek objasne navijaci intera kad su toliko dominantni u italiju sto ne osvoje ls to su stalno napadali Juve kako namesta u italiju vidi se u evropu i njima se sad vidi po tom vasem pravilu i vi namestate u italiju cim nemozete ls da osvojite nego evropa treba bas da si top da bi osvojio a nekad i u finale da te pane neka neiskusnija ekipa poput Liverpula Totihem dok su Juve Padali najaci i Real i Barsa u finale italija nema para i nema ls ako ovako nastave po jednu ce mozda osvojiti u 15 ili 20 god
d

d.o.o.

pre oko 2 meseca

pomislicu da sam disleksican nakon citanja tvog komentara
A

Au čoveče

pre oko 2 meseca

šta ti pišeš ovde. 'Da te pane neka neiskusnija ekipa' u finalu, pa puf po Liverpulu. Igrali čak 10 finala, skor im je 6/10. Samo zato što ih je 'panuo' sretni Real pre dve godine nisu sedmu uzeli, bili bolji mnogo. Po broju trofeja LŠ dele treće mesto sa Bajernom. Bolje ti je da ne komentarišeš, a ne da lupaš velike gluposti i nerviraš ljude s time.
@

@d.o.o

pre oko 2 meseca

Mislis da on zna sta to znaci?
I

Internazionale

pre oko 2 meseca

Veceras je Inzagi pokazao da je neznalica od trenera.
G

Gile Interista

pre oko 2 meseca

Sta on moze kad Tiram masi zicer, da nisi mozda ocekivao da ce da napadne pred ovom publikom i ovakvom atmosferom, imali su dve prilike na kontru i nisu iskoristili Tiram i Barela i kad to prpustis ne pretvoris zicer u gol onda usledi kazna, jedino mu zameram zasto Fratezi Pavar i Bisek nemaju prednost da sutnu penal pre Klasena, jeste ovaj stariji iskusniji, ali se uplasio samo tako sto se videlo jos ulaskom u igru, sto se Sanceza tice taj je od uvek fulao penale, a Lautaro kad su penali u pitanju njega nevredi komentarisati, moze se jos diskutovati zasto su Darmijan i Bastoni izasli iz igre tako rano

Oldboy

pre oko 1 mesec

Pa da, izgubi 1 utakmicu u 3 meseca i odmah je neznalica👏
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Sve bi dao, da se u četvrtfinalu sastanu Borussia - Atletico.
B

Brat Nevera

pre oko 2 meseca

Ono što je Tiram tražio, Inter je dobio! Šalu na stranu, prava je šteta što je ovaj meč odigran u ovako ranoj fazi.
T

Trolo lolo lolo

pre oko 2 meseca

Pozdravlja vas Simeone Čolo!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Ovo je za mene iznenadjenje. Očekivao sa da Inter prolazi dalje, da neće izgubiti u revanšu. Inter je bio u strašnoj formi, Inter ima jači tim od Atletika, čak sam malo i razmišljao da Inter može opet do finala. Više ne može...
N

Nrzmm

pre oko 2 meseca

Po čemu jači? Atletiko ima po imenima jači napad sredinu i odbranu i golmana,i što je još važnije imaju širu klupu i više dobrih alternativa
N

Nisi razmisljao dobro

pre oko 2 meseca

Ti si razmisljao, a ko prati fudbal zna da ti se zreb od prosle godine desi jednom u deset godina i u grupama se videlo da nisu za velika dela, vise nego skromnu grupu zavrsili su iza Sosijedada.
G

Gost gostic

pre oko 2 meseca

Imao sam 48 minusa kada sam posle prve utakmice rekao da ce inter mozda ispasti vec od atletika. Zivite u iluziji sinteristi...
9

999

pre oko 2 meseca

Najbolji klub Evrope, hahahah.. Jos i njihovi navijaci, koga god kazes da je bolji od Intera, kazu jeste bolji ali od Inter Majamija.. Nije ovo bas Serie A sa nikad gorim Juventusom i Milanom, raspalim Lacijem i Romom i nekonstatnim Napolijem.. Bili drugi u LS u smijesnoj grupi, ispali od Bolonje u kupu i sad odmah ispali.. Cim ima maloo pritiska, odmah noge izdaju..
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Kvazi navijači. Ljudi pišu nebuloze.
D

Deki i Miha

pre oko 2 meseca

Dabogda izvukli Kejna i Bajern. Da ispadnete u stilu
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Jos jedan dokaz da je Inzagi zelen jos za velika dela,posle utakmice sa Djenovom ovde sam napisao da se Interu ne pise dobro bude li igrao ovako,pa me ovi klinci internisti proglasise neznalicom...,covek je dosao u Madrid i prilagodjavao se protivniku,e tako mu sad i treba,i svakom treneru koji odustane od svoje igre,i koji se prilogadjava protivniku treba ovako da se desi...covece imas jaci tim,umesto svojom igrom da dobijes i veceras,ti igras neku igru gde,nit se branis,nit napadas,e sad se izivljavaj na frozinoneu i salernitani,a ls gledaj na tv....
.

....

pre oko 2 meseca

Jak je atletiko kući kao crna zemlja. Ljudi zaboravljaju da su oni u ligi šampiona svakako jedna od najtežih ekipa koju možeš da dobiješ za protivnika. Izbacivali su godinama bajern , 2 puta barsu sa mesijem iniestom suarezom neimarom cavijem , liverpul , umalo i siti pre 2 godine kada u revansu na vanda metropolitanu nisu imali srece. Inter da je izvukao bilo koga drugog sem sitija msm da bi imao više šanse da prodje dalje. Ipak bih rekao da je presudio onaj prvi meč u italiji koji je inter dobio "samo" 1:0.
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Sve se slažem, a dodao bih još jednu stvar, Inter se zeznuo u grupi jer je neke utakmice igrao sa B timom i dopustio da im Sosijedad uzme 1. mesto, to dalje vodi do ove priče da izvlačiš Atletiko kratko ćebe Madrid u osmini finala i zbog drugog mesta u grupi revanš igraš na gostujućem terenu što ti daleko otežava situaciju. Sosijedad je zaista igrao vrhunski prvi deo sezone ali svejedno Inter se kockao nekim mešovitim sastavima gde su prosuli bodove protiv Benfike npr.
P

Pald

pre oko 2 meseca

Prijatelju Real bi izbacio Inter glatko, verovatno i kilava Barsa, Bajern i pored Tuhela bi bio favorit. Precenjujete Inter,a sve zbog Serije A gde su dominantni ali ista nije merodavna. Prosle godine im se pogodio zreb i da su imali put Sitija i Reala glatko bi ispali, jer bi se susretali sa Liverpulom, Bajernom i u polufinalu Sitijem ili Realom, onu su bre izbacili Porto, Milan i treceg ne mogu ni da se setim, a ni ove godine u ls nisu blistali imali su tri pobede, i tri neresenau grupi sa Sosijedadom, Benfikom i Lajpcigom, i grupu zavrsili kao drugi. Tako da pogledajte cinjenice i shvatite da oni ne spadaju u sam krem Evrope, kao ni jedan drugi Italijanski tim.
t

tampiii

pre oko 2 meseca

Vi, novinari ste pre 2 nedelje pisali kako je inter najbolja ekipa u evropi! Kad cete shvatiti da italijanski klubovi u poslednjih 10 i jace godina ne mogu da pariraju najvecim evropskim klubovima. Inter prosle godine imao u nokaut fazi Porto, Benfiku i Milan... Zato su i dosli do finala! Atletiko se bori za 4 mesto, ove godine u spaniji! Trebao je rikelme da resi i pre produzetaka! I nemojte samo da mi govorite sto je Roma dobila Brajtona 4 0. LE je mnogo manje bitno takmicenje od LS, plus je taj Brajton rasprodao pola tima. Italijani katastrofa, i vise ih ne poredite sa premijerligasima, sramota je!
G

Gost gostic

pre oko 2 meseca

Odskle ti smelosti da pises nesto ovako? Sad ce se sinteristi sjatiti i lupiti 10 minusa...
0

000000

pre oko 2 meseca

Lautaro pogodio satelit, nestalo programa
K

Kazablanka

pre oko 2 meseca

Kao navijaca Intera me je sramota sta je Inter veceras odigrao kad je najbitnije. Dobili 1:0 u prvom, a drugi mec igraju kao da nije 1:0 nego 5:0. Lautaro jos jednom pokazao da nema onu stvar za velike utakmice iako je u svakom drugom trenutku odlican napadac, medjutim i da je pogodio cisto sumnjam da bi se nesto promenilo. Atletiko je zasluzeno prosao, top su danas odigrali. E moj Inzagi sta si ti dozvolio, da protiv Atletika igras na kontre. Toliko je tuzno sto je ekipa po prikazanom tokom sezone objektivno za finale LS a mozda i za osvajanje. Ali Inzagi je jedini krivac za ovo.
M

Maximuss

pre oko 2 meseca

Decko je namestio 2 zicera Tiramu i Bareli. Nije on kriv sto ovi nisu dali gol iz tih situacija. Penal je sutnuo ocajno, ali kao sto si rekao, ne verujem da bi se nesto promenilo.
Z

Zanjetti

pre oko 2 meseca

Po prikazanom je trebalo biti nekih 6-3 rezultat
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

Tako je bre! GAZI MALENI inter. Još samo da se još manji arsenal spusti na zemlju u četvrtfinalu i biće top. Mnogo su se ta dva kluba raspojasala u poslednje godinu-dve, i red bi bilo da im neko pokaže gde im je mesto, a to je oduvek i zauvek B klasa evropskog fudbala, sa raznoraznim Dortmundima, Totenhemovima itd. Ne mogu ni prići i nikada i neće EVROPSKIM GIGANTIMA poput Reala, Barse, Bajerna, Liverpula, Junajteda, Milana i Juventusa.
L

Lopta je okrugla

pre oko 2 meseca

@Zeleznik...Gazi maleni Inter?...Inter tri puta bio prvak Evrope.A Atletiko?...I zasto Inter pises malim slovom?
M

Mršav kao trska

pre oko 2 meseca

Juventus?
9

999

pre oko 2 meseca

Ajme meni giganata i sprdacine😂😂ne zna se ko je veca lopuza tu i kome se vise navlacilo.. Jedini tim sa smekom i klasom tu je Milan, ovo ostalo Real, Barselona, Juventus, sve lopovi.. Bajern monopol i drzava iza sebe.. Liverpul i Utd necu komentarisati, gigant koji ne moze uci u LS u kojoj igra 90 klubova ne treba komentar.. Mada doduse to su krivi ovi klubovi sto su se raspojasali, pa nema mjesta za gigante i da svi zajedno uzivamo uz Jul never volk alon😂😂😂
W

Wtf

pre oko 1 mesec

@999 Nasao se navijac Arsenala komentarisati o "Europskim" gigantima?! Ajme svima nama! Znas li da i Vest Hem ima vise trofeja u Evropi od vas?
M

Mitros

pre oko 2 meseca

Inter preduvana ekipa, jedino je Dimarko istinska klasa ali ipak na beku. Lautaru je lako da trpa Empoli, Udineze i slično ali protiv ozbiljnih timova slabo to izgleda, isto i Tiramu. Ovo ostalo sve polutani od igrača tipa Čalhanoglu i slično. Jedino što stvarno lepo igraju ali nije čudno s obzirom da je to Inzagijev stil a već dugo ga trpe tamo.
d

doktorsporta

pre oko 2 meseca

bedni inter ocekivano ispao al nije mi jasno kako kad imaju najbolju ekipu na svetu,najboljeg trenera u univerzumu i barelu,najveceg madjionicara u istoriji hm
R

Rulles

pre oko 2 meseca

Iskreno,očekivano.
P

Pjanić s 2g mozga

pre oko 2 meseca

Tražiće se lautarova lopta do sledeće sezone
D

Definiendum

pre oko 2 meseca

Svaka čast za Atletiko i još jedan maestralan meč na domaćem terenu.Da se igra svaki meč na Vanda Metropolitanu, Atletiko bi osvojio La Ligu i bio kandidat za osvajanje LŠ :) .No, neću govoriti previše o utakmici, već o Atletikovoj odbrani.Kako znaju i umeju moraju da ulože novac u rekonstrukciju odbrane, znači pored Le Normana ako dođe iz Sosijedada, još makar 2 dobrih štopera, koji imaju do 25 godina da dovedu.Himenez je sjajan kad je zdrav, ali malo malo pa je povređen, Savić i Vitsel su iskusni i umeju igrati ove mečeve, ali su u godinama, dok je Hermoso tempirana bomba.On može biti sjajan nekad, a nekad zabrlja sve živo.Toliko, ako bi se odbrana rekonstruisala, doveo jedan igrač tipa na sredini pored Vermerena, bili bi releventan kandidat za sve trofeje, uz naravno, poboljšanje igre u gostima.

Momisici1908I#

pre oko 2 meseca

Cestitke Atletiku,veceras je Inzagi izgubio utakmicu,ali idemo dalje da ovjerimo i proslavimo scudeto ⚫️🔵
M

Madrid

pre oko 2 meseca

Sjajan mec! Neverovatna atmosfera!! Kako se igra okrenula kad je usao Depay,nevjerovatna energija i razlika za opasnost po gol(ne samo na ovom mecu) za razlike od Morate je ogromna,narocito kad se juri rezultat.. Ne bi bilo nezasluzeno ni da je Inter prosao ,jednako je bilo ali u penalima igraci Atletika pokazali da imaju veca m***.
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Atletiko je to, godinama biju bitke sa Realom i Barsom, ne možeš ih potcenjivati koliko god da Inter igra sezonu iz snova, nije to tamo neki tim nego Atletiko, sa Čolom na klupi i vojnicima kluba na terenu. Sledeći put manje hajpa kad se izvuče takva ekipa.
G

GostGG3+

pre oko 2 meseca

"Najbolji tim evrope" nije izasao na teren
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Savić je oprostio tiramu i rekao da može da mu to radi i vikendom... Ovo je crveni....batica je zbog toga izletio kao cep...
T

Toyto

pre oko 2 meseca

Inter po starom,kako nas je i navikao,ispadanje u osmini finala ,prošla sezona je bila senzacija
D

Da se ne lazemo

pre oko 2 meseca

Nije senzacija nego sreca na zrebu, dok su se Real, Siti, Bajern, Liverpul tamanili medju sobom, Inter je izbacivao Portugalce i Milan. Da ih je zapao Sitijev zreb i da su morali da izbace Bajern i Real djavola bi dosli do finala.
Č

Čolo

pre oko 2 meseca

Zasluzeno
p

poz

pre oko 2 meseca

ajde zabari kuci ,pa tamo mlatite timove iz jake serie a. Kako je nekad samo taj kalco bio jak...ovi sad jos i petog ucesnika jure u LS ,pa treba im oduzeti 2
R

Rio11

pre oko 2 meseca

Kakva ne trenercina Simeone, svake godine izvuče maximum iz osrednje ekipe.
m

mile98

pre oko 2 meseca

Ovo je sve samo ne osrwdnja ekipa, Grizman,Koke,Morata,Depaj, Savic, Oblak, Vicel, De Paul...
H

Hahaaa

pre oko 2 meseca

"Uz Siti najjači tim Evrope" 🤣🤣🤣🤣
B

Budimo realni

pre oko 2 meseca

Nebuloza, niko iz Italije nije ni blizu Sitija, pa ni kalkulantskog Reala, niti trapave Barse, a po igrackom kadru ni Bajernu kojem je omca oko vrata trener. Italijani zaostaju poprilicno za tim vodecim klubovima, sa druge strane izgledaju tako jer im je liga trapava, i onda inter izgleda toliko goropadno, a ustvari je jedini kraten tim tamo.
c

cv

pre oko 2 meseca

a kako sad ovo??? zar niste pre nekoliko dana rekli da je inter najbolji klub u evropi?? sta je sad ovoo? auuu
M

Makks

pre oko 2 meseca

Mnogo jaka Serie A. Najjjaci Inter. Bolji su od City-a. Hahahaha
B

Bobo vieriii

pre oko 2 meseca

Prekinuooo Čolooooo kinesku plaastikuu.