Totalna zbrka: Promenjen i termin Zvezda – Mladost

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.05.19. | 11:15

Opet...

Ili se neko ozbiljno igra sa strpljenjem publike - koje ionako ima malo na superligaškim stadionima - ili neko ne zna kako se radi posao. Bar ne ozbiljno. Jer, vrteti termine superligaških utakmica po sopstvenom nahođenju je sve samo ne odgovoran potez rukovodilaca Superligom.

Tako je posle promene termina meča Partizan – Napredak (umesto u nedelju u 16.00, počeće u nedelju od 18.00), došlo do novog pomeranja kad je reč o susretu Crvena zvezda – Mladost. I sve je vraćeno na staro, pa će aktuelni prvak Srbije sačekati Lučance u petom kolu plej-ofa u nedelju od 18 sati, kako je i bili predviđeno, pre nego što je u petak saopšteno da će se meč igrati od 19.

Izabrane vesti

Ko je kreirao zbrku sa terminima zasad je nepoznato,  a znajući kako funkcioniše Superliga teško da nekog valjanog objašnjenja za dva pomeranja doslovce preko noći, može da bude.
„Klub se ovom prilikom izvinjava svim zvezdašima zbog promena na koje nije mogao da utiče i poziva sve kojima je crveno-bela boja u srcu da u nedelju od 18 sati, na Marakani, zajedno podržimo izabranike Vladana Milojevića na putu do pobede kojom bismo i zvanično odbranili šampionski tron“, piše u zvaničnom saopštenju kluba sa Marakane.

Tek, sve utakmice 35. kola plej-ofa počeće u nedelju od 18 časova, a podsetimo da je reč od susretima Crvena zvezda – Mladost, Čukarički – Proleter, Radnički – Vojvodina i Partizan – Napredak. A svi mečevi plej-auta na programu su sutra od 16 časova. Sastaju se: Dinamo – Zemun, OFK Bačka – Rad, Spartak – Radnik i Voždovac – Mačva.

Ako se opet ne dosete da nešto menjaju...

FOTO: Star sport


tagovi

FK Crvena zvezdaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara