Komentari na vest

Trač ili istina? Mesi želi punu kontrolu nad timom i redovan uvid u Laportine planove

B

Baksuz

pre oko 3 godine

kod navodno sam prestao da citam ..
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Ako Barselona na ovo pristane, onda nisu "Vise od kluba", vec Mesijeva igracka. Sa razlogom postoje treneri, igraci, sportski direktori, predsjednici, skauti... Svako treba da radi svoj posao. Kad je Mesi poceo sve da odlucuje, dosli su do ovog stanja.
d

dfdfgddfg

pre oko 3 godine

Najveći problem Barselone i jeste u tome što se Mesi ništa ne pita. Da je se Messi pitao Neymar bi bio vraćen, Grizmann ne bi bio ni doveden, a Suarez bi i danas igrao u Barceloni i sada bi sve bilo drugačije. Ali tako je to kada jedan predsjednik kluba misli da zna bolje od Messija koji mu suigraci odgovaraju.
A

Allianz

pre oko 3 godine

Cirkus od kluba. Zamislite da se ovakve stvari dešavaju u Bayernu, pa taj igrač bi na robiji završio
b

bajern

pre oko 3 godine

jos u istoriji nije imao takvog igraca da se ne lazemo :)
I

If

pre oko 3 godine

Bayern nijeigrac bayern je tim vidjeli smo to u avgustu
b

banjo10

pre oko 3 godine

Kad Bajern bude imao prinliznog igraca sa takvim uticajem na igru,rezultate i istoriju onda mozemo da pricamo o njihovom surovom profesionalizmu.
B

Bnm

pre oko 3 godine

Ako ako ovaj ce ih oterati u bankrot... uh dajte mu sve samo da vas zakopa kako treba!!!
9

951357

pre oko 3 godine

Ma ne bi Mesi to, nije on takav... Kad bi se lagali. Ali možda mogu da dodaju još par desetina miliona na račun, i onda može sve... Valjda će konačno da otvore oči svi oni koji i dalje veruju da je on "dobar dečko".
K

Kme

pre oko 3 godine

Nisam ni ocekivao normalan komentar od tebe...Ko sve ima pristup internetu...šou
m

mikki

pre oko 3 godine

Kako god da okrenes bolji je od tvog Ronalda i po ponasanju i kao igrac.
I

IF

pre oko 3 godine

Ako ovo budu dospustili idu na 2 milijarde duga i na aBd gasenje. Koji si zi kur.. da ti diktiras igraj i cuti
T

Tktk

pre oko 3 godine

Pa Barselona je u velikoj krizi,nemaju oni para za Halanda,njegova cena ovog leta je 150 miliona...najvece sanse imaju da dovedu Aguera i Depaja koji ce biti free. Uz sve to moraju i odbranu da srede,fali im jos jedan dobar stoper i zamena za Albu.
N

Nepm

pre oko 3 godine

Dokle ce se vise Mesi predstavljati kao surovi diktator?Pa sa decom ne bi mogao tako se ponasa ko god da je, a kamoli u takvoj instituciji.Suludo je pomisliti da ga se svi plase, pa imaju i ti ljudi glas kao i fudbaleri niko nije lud da trpi toliko jednog coveka, a druga stvar i sve da je tacno kako li mediji bas do tancina ubodu sve informacije...Totalno blacenje coveka.
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Pa dobro ovo su ipak donekle korektni zahtevi,ako ce smanjivati platu onda bar da mu garantuju normalan tim.To znaci da oteraju poluigraca Grizmana,Kutinja koji se nije snasao i Dembelea ako ne skupe dovoljno para od ovih,da dovedu igrace koji imaju i nesto snage,i da nisu levonogi da ga guse u napadu,da covek uopste moze da dodje do izrazaaja.Pa nece valjda igrati sa 11 krseva i osvajati ligu sampiona!?
9

951357

pre oko 3 godine

Zašto? Pa kad je već GOAT, valjda može i to. Ronaldu nije smetalo to što je imao malo iznad proseka ekipu...
R

Ronaldo nije

pre oko 3 godine

Uzeo ni jednu ls sem 2008,ove sa realom je uzeo uglavnom ramos pa tek onda bejl pa nakon njih sudije tek onda ide ronaldo a prepisuju se ronaldu kao da je on klub a ne kamper u petercu koji samo dize ruku i duri sekad neko drugi da gol
B

Bel

pre oko 3 godine

Ronaldo imao malo iznad proseka ekipu???gde u UTD Skols,Gigs,Vidic,Ferdinand,Runi,Park,Evra,Ferguson...Ili u Realu Ramos,Bale,Benzema,Modric,Marselo,Kros,Varan ...sve sami prosek igrači sad u Juveu ima prosek i ispada od Porta,Liona i Ajaksa placi..... pokaze on pravo lice na terenu a za Mesija napadaju samo na terenu se vidi ko je klosar a ko gospodin...
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Jeste u realu imao ozila,hamesa,modrica,di mariju,asensija,krosa sta su radili samo nabacivali penaldu i stvarali mu sanse,a svi vrhunskii veznjaci.U junajtesu gigsa ,sholsa ne znam neozbiljno je to sto pricas.Fudbal nije individualna igra,ali ako imas mesija i ne ide ti onda je problem def do tima
v

vcfrrve

pre oko 3 godine

951357, Ronaldo u Junajtedu ili Realu imao prosek ekipu? hahaha svi Ronaldovi suigraci iz Reala su imali uspehe i na svetskim prvenstvima i bez Ronalda u timu, Modric igrao finale, Kros osvojio SP dok Ronaldo bez njih nije mogao ni osminufinala proci.
G

Gostimir

pre oko 3 godine

Mogso bi on da pređe u Englesku malo da vidimo da li je zaista najbolji ili samo limitiran
H

Haahha

pre oko 3 godine

Pa covek medju najboljim strelcima protiv top 6 engleskih timova a nikad nije igrao u engleskoj i pojavi se neko ko izjavi ovo
V

Verovali ili ne

pre oko 3 godine

Nikad nije nastupao u premijer ligi a ima isti broj golova protiv top 5 timova pl kao i hari kejn koji igra tamo 8 godina. To je liga u kojoj salah dominira koji je do dolaska u pl bio ptica trkacica
I

Imam lud da sam papir

pre oko 3 godine

Jedna obicna kolicina gluposti. Ovo moze jedino ako Mesi kupi Barsu. Da li vi uopste shvatate koliko su veliki klubovi Barsa i Real? Oni godisnje obrnu novca ko neka manja zemlja. Previse je tu para da bi se bilo kakva kontrola dala nekom fudbaleru pa makar to bili Ronaldo i Mesi.