TRANSFERI - utorak, 30. jul

Vreme čitanja: 14min | uto. 30.07.19. | 23:00

Ispratite dešavanja na letnjoj pijaci uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Juventus sprema trampu - Dibala za Lukakua i keš. Opširnije OVDE.
- Interov plan C - Edinson Kavani. Opširnije OVDE.
- Idrisa Gana Gej je novi fudbaler Pari Sen Žermena. Opširnije OVDE.
- Kevin Princ Boateng prelazi u Fiorentinu. Opširnije OVDE.
- Moize Ken prelazi u Everton. Opširnije OVDE.
- Darko Lazović se vraća na Marakanu. Opširnije OVDE.
- Fulam od Liverpula traži 10.000.000 za Eliota. Opširnije OVDE.
- Patrik Kutrone i zvanično u Vulvsima. Opširnije OVDE.
- Zenit i Barsa imaju dogovor za Malkoma. Opširnije OVDE.
- Luiz Adrijano u Palmeirasu. Opširnije OVDE.
- Megatransfer Radnika, Zlatanović prodat za milion evra! Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


- To je to za danas, novo druženje zakazujemo za sutra već negde oko 10 časova. Laku noć želi vam Nikola Stojković.

23.15 - Poslednja vest za večeras – Njukasl neće odustati od kupovine švedskog reprezentativca Emila Krafta iz Amijena. Očekuje se da će Svrakama biti potrebno oko 6.000.000 evra da zatvore ovaj transfer.

23.09 - Na društvenim mrežama osvanuli su video snimci na kojima se vidi Nikola Pepe u opremi Arsenala. Verujemo da će sutra već biti sve zvanično. Izvinjavamo se na kvalitetu, izgleda kao da je slikano tosterom...

23.01 - BOMBA: Boka Juniors zvala Inter i raspitala se za Maura Ikardija! Opširnije OVDE.

22.59 - Mančester junajted ima dva moguća rešenja za novu tešku povredu Erika Bajija. To su Erik Megvajer i Samuel Umtiti! Opširnije OVDE.

22.55 - Sada pošto je PSV ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona, Napoli će svim silama krenuti po Irvinga Lozana! Logično, s obzirom da može da ponudi grupnu fazu elitnog takmičenja i borbu za titulu u Italiji.

22.51 Davide Zapakosta je spreman da ode iz Čelsija ovog leta i vrati se u Seriju A, a ako se to dogodi rezerva Cezaru Aspilikueti biće talentovani Ris Džejms.

22.48 - ZVANIČNO: Haris Seferović produžio je saradnju sa Benfikom na još pet godina! Nagrada za dobre igre i vraćanje šampionske krune na Luž. 

22.36 - Težak udarac za Mančester junajted: Ole Gunar Solskjer je na konferenciji za medije posle prijateljske utakmice protiv Kristansunda otkrio da je Baji imao operaciju kolena i da ga na terenu neće biti četiri ili pet meseci! Opširnije OVDE.

22.32 - Evo jedne šaljive priče. Fudbaleri Rubina iz Kazanja su na predstavljanju ekipe za novu sezonu izneli i karton u realnoj veličini s likom dojučerašnjeg saigrača Alekseja Sutormina koji je nedavno potpisao za drugi tim Zenita u transferu vrednom 2.500.000 evra. Na društvenim mrežama javili su se ljudi iz Zenitove marketing službe i ponudili Rubinu trampu – stub koji služi kao prepreka kod slobodnih udaraca za tu karton s likom Sutormina.

22.26 BLIZU! Jevhen Konopljanka dogovorio je lične uslove sa ekipom Bešiktaša. Nemci pišu da će Konopljanka u novom klubu zarađivati 3.000.000 evra godišnje, ali transfer još nije zatvoren. Konopljanka nije trenirao sa ostatkom Šalkea i čekao je transfer. Imao je ponuda iz Rusije i Kine, a zvao ga je i Fenerbahče.  

22.20 - Leo Duarte će ipak sutra sleteti u Milano kako bi postao najnovije pojačanje Rosonera. Čekamo i da Milan ozvaniči Rafaela Leaoa i Ismaela Benasera

22.11 - Turski Denizlispor doveo je poljskog vezistu Radoslava Muravskija, koji je poput ranije pomenutog golmana Alastre slobodan pošto je Palermo propao. Ugovor traje godinu dana, ali ima opciju automatskog produžetka na još jednu sezonu. 

21.39 ZVANIČNO: Lacio je doveo talentovanog štopera Santosa Gustava Siprijana (18) na jednogodišnju pozajmicu. Gustavo će igrati u podmlatku Nebeskoplavih, a ako se bude uklopio biće otkupljen, cena će biti u međuvremenu dogovorena.

21.32 - Konačna formula dogovora Fjorentine i Sasuola za Pola Lirolu: Fiksni deo obeštećenja 12.000.000 evra, bonusi su 4.000.000 evra i još 10 odsto od naredne prodaje dobija tim iz Ređo Emilije. Dobar posao.

21.26 - Iz Poljske stižu informacije da je Derbi Kaunti pobednik trke za 21-godišnjeg štopera Arsenala Kristijana Bjelika. Derbi će Tobdžijama uplatiti skoro 12.000.000 evra za obeštećenje! Ovaj momak je prošle sezone nastupao za Čarlton u Čempionšipu.

21.19 - Porto je ipak izabrao svog golmana, to je Agustin Markezin, kako smo i pisali juče. Argentinac će do kraja ove sedmice doći na lekarske preglede, a njegov tim Klub Amerika dobiće 7.200.000 evra, plus još oko 800.000 evra u bonusima.

21.15 Karl Hajncu Rumenige se nimalo nisu dopale izjave Nika Kovača po pitanju dolaska Leroja Sanea, koji je optimističan da će Nemac doći na Alijanc Arenu. Zbog toga je morao da spusti loptu.
”Nije mi se dopalo to što je Kvovač rekao. Imamo dobar odnos sa Mančester Sitijem, kao i našim bivšim trenerom Pepom Gvardiolom, a i Sane je pod ugovorom tamo. Ne mogu da kažem ni da smo optimisti, ni da nismo”, poručio je Rumenige.

20.48 - ZVANIČNO: Bajer iz Leverkuzena doveo je talentovanog vezistu Hofenhajma Nadijema Amirija (22) za 11.000.000 evra. Saradnja je parafirana do 2024. godine. 

20.35 - Transfer iz Superlige direktno u Primeru! Napadač surduličkog Radnika Igor Zlatanović postao je novi igrač Majorke! U pitanju je pravi megatransfer za uslove Surdulice, a detalje ovog posla donosi naš urednik Dejan Stanković. Opširnije OVDE.

20.26 - ZVANIČNO: Evo iznenađenja - Luiz Adrijano je novi fudbaler Palmeirasa! Brazilski klub potvrdio je transfer na svom klupskom sajtu. Opširnije OVDE.

19.52 - Posle rastanka s Portom zbog kraja ugovora, španski napadač Adrijan Lopez potpisao je jednogodišnju saradnju sa Osasunom.

19.39 - Iz Katalonije takođe stižu informacije da je Barselona vrlo optimistična po pitanju dovođenja Žuniora Firpa i želi da transfer završi pre nego što im počne američka turneja po SAD u ponedeljak. Opširnije OVDE.

19.28 Skaj Sport tvrdi da je Romelu Lukaku „daleko“ od transfera u Juventus ili Inter, iako Mančester junajted paralelno vodi pregovore s oba kluba.

19.11 - Milan na zvaničnom klupskom sajtu potvrdio transfer Patrika Kutronea u Vulverhempton, tako da smo i ovo poglavlje zatvorili. A evo, istovremeno je ozvaničeno i od strane Vulvsa. Opširnije OVDE.

19.05 BLIZU! Novinarka Elena Kondis sa radija Kadena Kope tvrdi da je postignut pun dogovor Barselone i Zenita za Malkoma! Transfer će biti završen za 39.000.000 evra, plus bonusi na konto igara Brazilca. Opširnije OVDE.

19.00 ODBIJENO: Liverpul nema nameru da pozajmljuje Harija Vilsona bilo kome, tako i Njukaslu, pošto Jirgen Klop veruje da takav vid operacije ne bi pomogao velškom internacionalcu. U opticaju je samo prodaja, a Redsi traže čak 22.500.000 evra.

18.55 - Dok Arsenalovi navijači čekaju da se ozvaniči transfer Nikole Pepea, Pjer Emerik Obamejan i Aleksandre Lakazet se dobro provode na društvenim mrežama. 

18.45 ZVANIČNO: Parma je dovela golmana Fabricija Alastru, koji je postao slobodan igrač posle Palermovog bankrota. Alastra je potpisao na tri godine.

18.14 BOMBA: Đanluka di Marcio javlja, a on retko greši: Agent Paula Dibale je na putu da dogovori lične uslove sa Mančester junajtedom za svog klijenta! Čeka se zeleno svetlo da se transfer završi. Kakva bi ovo bila „banana“ za Inter... Opširnije OVDE.

18.03 - Pari Sen Žermen razmišlja čak i o mogućnosti da proda Edinsona Kavanija Interu, ali za ovaj posao traži 50.000.000 evra, što je novost u odnosu na onp što smo imali jutros, a to je da Nerazuri Urugvajcu daju trogodišnji ugovor vredan 27.000.000 evra. Dakle, Inter bi samo preusmerio novac od prodaje Maura Ikardija za Kavanija.

17.54 - Nastavljaju se pregovori Evertona i Majnca za Žan Filipa Gbamana. Bundesligaš je odbio ponudu na 25.000.000 evra i zahteva bar pet miliona više kako bi se dva kluba našla oko dogovora, tvrdi nemački Skaj. To bi praktično značilo da će Everton sav novac od prodaje Idrise Geja Pari Sen Žermenu uložiti za Gbamana.

17.28 - Monako je skinuo veliku brigu s glave. Nadareni ofanzivni vezista Enco Milo (17) potpisao je profesionalni ugovor do juna 2022. godine. On ove pripreme odrađuje s prvim timom, a Leonardo Žardim planira da mu pruži šansu ove sezone.

17.19 - Ipsvič je potpisao golmana Vulvsa Vila Norisa na jednogodišnju pozajmicu.  

17.11 Gregoar Defrel je svakim danom sve bliži Kaljariju. Italijanski Skaj tvrdi da se trenutno dogovaraju poslednji detalji transfera iz Rome. Kaljari će napadača dobiti na pozajmicu, uz opciju kupovine na 16.000.000 evra, a lekarski pregledi biće obavljeni ove sedmice.

17.06 Bruno Fernandes se i dalje nalazi u Lisabonu gde i dalje čeka zeleno svetlo kako bi prešao u Mančester junaujted. Sporting navodno moli Bruna da ostane i odigra utakmicu Superkupa Portugalije protiv Benfike, pa da onda ode na Old Tranford.

17.02 - Francuski mediji javljaju da čelnici Monaka po ceo dan dobijaju pozive iz Rima kako bi uzeli Stivena Nzonzija. Kneževi jesu zainteresovani, ali moraju klubovi da se nađu za cenu. Roma traži bar 28.000.000 evra.

16.56 - Parma je blizu dovođenja urugvajskog vezistu Gastona Brugmana iz Peskare. Posao će biti završen najkasnije za 24 časa. Finansijski detalji nisu poznati.

16.50 - Detalji oko transfera Andrea Širlea u Spartak. Pisali smo ranije da je formula pozajmica, uz opciju otkupa na 8.000.000 evra. Spartak će Nemcu platiti punu platu od 3.000.000 evra, a njegova porodica nije protiv transfera u Rusiju s obzirom da je njegova supruga Ana Šaripova rodom iz Kazahstana.

16.44 - Frka u Engleskoj zbog supertalentovanog Harvija Eliota. Liverpul je ovog 16-godišnjaka predstavio nedavno kao novo pojačanje, pošto je odbio novu stipendiju na Krejven Kotidžu, a Fulam sada traži da Liverpul ipak plati obeštećenje. I to 10.000.000 evra. Opširnije OVDE.

16.32 - Zanimljivost iz Rusije. Pouzdani sajt Čempionat objavio je da Kristal Palas ponudio moskovskom CSKA 15.000.000 evra za napadača Fjodora Čalova. Navodno, Armejci traže petnaest miliona više. Opširnije OVDE.

16.25 - Posle dolaska Paua Lopeza iz Betisa, Robin Olsen je na dobrom putu da ode iz Rome. Portugalski O Žogo tvrdi da je Olsen na meti Benfike i Porta. Opširnije OVDE.

16.20 - Iz Španije stižu uverenja da je PSŽ stavio veto na Nejmarov transfer u Barseloni. Da li je to velika šansa za Juventus? Opširnije OVDE.

16.14 - Arsenalov klupski rekord je oboren: Nikola Pepe je uspešno prošao medicinske preglede u Londonu! Sa više strana stižu potvrde, kao i da će sve biti ozvaničeno u narednim satima. 

16.10 - ZVANIČNO: Krećemo odmah s jednim potpisom. Doduše, nije bogzna kako poseban, ali računa se. Ajaks je iz podmlatka Frajburga doveo vezistu Aleksa Mendeza (18). Ugovor je potpisan na tri godine, a finansijski detalji nisu poznati. Rođeni Amerikanac meksičkih korena će za početak igrati za drugi tim Ajaksa, dok se malo ne navikne na uslove novog tima. 

- Toliko za danas od Milana Zdravkovića, sa vama do kraja dana Nikola Stojković.

15.55 - Transfer Harija Megvajera čekaju s nestrpljenjem i ostali klubovi Premijer lige. Naime, u slučaju prodaje reprezentativca Engleske Lester bi doveo Luisa Danka iz Brajtona, a Galebovi štopera Adama Vebstera iz Bristol Sitija. Za ovog poslednjeg pregovori su uveliko u toku, a Brajton je ponudio 22.500.000 evra, plus bonusi. Opširnije OVDE.

15.44 - Sebastijan Rudi se vraća u Hofenhajm. Iskusni vezista se nije snašao u Bajernu i Šalkeu u protekle dve sezone pa će se vratiti u klub u kojem je svojevremeno bio i reprezentativac Nemačke. Njega će Hofenhajm pozajmiti nakon odlaska Nadima Amirija i Kerema Demirbaja u Leverkuzen. Opširnije OVDE.

15.28 - ZVANIČNO: Brajton je raskinuo ugovor sa levim bekom Markusom Sutnerom (32) koji će se kao slobodan igrač preseliti u Fortunu iz Dizeldorfa.

15.20ZVANIČNO: Ajntraht je potvrdio dolazak austrijskog štopera Martina Hinteregera iz Augzburga. On je proteklih šest meseci na stupao na pozajmici u Frankfurtu, a danas je otkupljen za 12.000.000 evra, javlja Bild.

15.13ZVANIČNO: Japanac Šinđi Okazaki (33) je novi fudbaler Malage. Stigao je kao slobodan igrač nakon isteka ugovora u Lesteru i potpisao ugovor na godinu dana.

15.00DOGOVORENO: Emre Mor prelazi u Galatasaraj, što je potvrdio i njegov menadžer. Nekadašnji fudbaler Borusije iz Dortmunda probaće da oživi karijeru na Bosforu nakon dve užasne sezone u Selti iz Viga.

14.55DOGOVORENO: Robert Glacel (25), jedan od najboljih napadača nemačke Cvajte preseliće se iz Hajdenhajma u Kardif za 6.500.000 evra. Sjajni napadač koji se proslavio u kup goleadi sa Bajernom bio je top meta Nila Vornoka u ovom prelaznom roku.

14.49 - Everton nema nameru da odustane. Katalonski mediji javljaju da i Karamele pokušavaju da kupe Malkoma i da će Brazilac na kraju sam odlučiti gde nastavlja karijeru - Engleska ili Rusija?

14.40 - Što se tiče Harija Megvajera on je i dalje jako daleko od Old Traforda jer Lester i Mančester Junajted nikako ne mogu da se sporazumeju oko cene. Lisice traže gotovo 100.000.000 evra.

14.35 - Đanluka Di Marcio javlja da je Bruno Fernandeš za korak bliži Mančester Junajtedu. Italijan ne navodi sumu, ali se od ranije zna da bi obeštećenje trebalo da iznosi između 60.000.000 i 75.000.000 evra. Zbog posla ruke zadovoljno trlja i Sampdorija kojoj sleduje 10%.

14.24 - ZVANIČNO: Brazilski vezista Fernando prešao je iz moskovskog Spartaka u Peking Guan za 15.000.000 evra.

14.05 - CRVENA ZVEZDA: Darko Lazović se vraća na Marakanu. Opširnije OVDE

13.58 - Sent Etjen želi centralnog vezistu Brajtona Iva Bizumu. Ipak, dilema je da li je premijerligaš spreman da pusti reprezentativca Malija ovog leta.

13.52 - ODBIJENO: Porto je odbacio 30.000.000 evra tešku ponudu Monaka za vezistu Danila Pereiru. Na Dragau se nadaju da je time završena priča oko transfera reprezentativca Portugalije, ali iz Kneževine uvaravaju da neće lako odustati. 

13.44 - Iskusni Argentinac Lukas Bilja mogao bi da raskine sporazumno ugovor sa Milanom ovog leta i pređe u Đenovu. Novi trener Grifona Andreacoli je uveren da bi nekadašnji vezista Lacija procvetao na Marasiju posle nekoliko godina tavorenja na San Siru.

13.36 - Vigan i Čelsi pregovaraju oko pozajmice mladog desnog beka Plavaca Dudžona Sterlinga.

13.28 - Pariz Junajted, koji pomno prati dešavanja na Parku prinčeva, piše da je Tomas Tuhel kontaktirao levog beka Augzburga Filipa Maksa koji ima otkupnu klauzulu od 20.000.000 evra.

13.23 - Trener Monaka Leonardo Žardim ne odustaje od Marijana Dijaza. Kraljevski klub je spreman da ga proda za 20.000.000 evra, ali je problem što se igraču ne napušta Madrid, naročito posle povrede Luke Jovića.

13.15 - DOGOVORENO: Mojze Ken definitivno prelazi iz Juvea u Everton. Opširnije OVDE

13.10 - Predsednik Rena Letang razgovarao je juče u Londonu sa tehničkim direktorom Arsenala Brazilcem Eduom oko povratka iskusnog štopera Lorana Koščelnog (33) u Francusku. Podsetimo, Koščelni je već neko vreme u sukobu sa upravom Tobdžija.

13.04 - Portugalski napadač Rafael Leao iz Lila stigao je u Milano na lekarske preglede.

13.00 - Prema informaciji Bilda, Šalke se baš ozbiljno interesuje za iskusnog Basa Dosta (30). Holanđanin je nastupao ranije u Bundesligi za Volfzburg (117 utakmica, 48 golova), a trenutno je član Sportinga iz Lisabona u čijem dresu ima sjajne brojke - 125 utakmica, 93 pogotka i 15 asistencija.

12.55 - Zenit je ponudio Barseloni 41.000.000 evra za Malkoma dok Katalonci traže 45.000.000. Direktor Zenita je u Kataloniji i nada se da će završiti posao u narednih 48 sati.

12.50 - Ivan Rakitić razmatra mogućnosti da napusti Barselonu, piše Sport. Hrvat smatra da je postao višak na sredini terena i iskoristiće avgust da pronađe novu sredinu, navodi poznati katalonski list.

12.45 - BUONGIORNO ITALIA: Vreme je za uobičajeni pregled italijanske sportske štampe na stranicama MOZZART Sporta, a centralna tema i danas je čuveni italijanski "mercato". Opširnije OVDE

12.38 - Ekvadorac Džoel Valensija stigao je u London na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Brentfordom. Klub iz Čempionšipa platiće preko 2.000.000 evra poljskom šampionatu Pjastu za 24-godišnjeg napadača.

12.31 - ODBIJENO: Brazilski Korintijans je odbacio 20.000.000 evra teške ponude Atletiko Madrida i Monaka za Pedrinja. Stav kluba je jasan, 21-godišnji krilni napadač košta 50.000.000 koliko iznosi otkupna klauzula. 

12.15 - Koliko poznajete fudbalsku pijacu i kakav osećaj imate da će se neke stvari desiti do kraja prelaznog roka? MOZZART vam daje priliku da se igrate i kladite u svoje poznavanje transfer tržišzta. Na sajtu mozzartbet.com kliknete na "klađenje", podesite na "svi dani", idete na "slobodna igra", a potom na "transferi igrača - letnji prelazni rok". U ponudi imate odlaska i ostanke NejmaraMbapeaPogbeBejlaIkardijaKutinja, EriksenaModrića i Sanea. Probajte... 

11.45 - Hari Megvajer je trenirao danas u Lesteru. Podsetimo, on je juče javio da je bolestan, ali danas mu je stavljeno do znanja da nema izmotavanja i da mora da poštuje ugovor. Za sada nema nikakvog napretka u pregovorima između Mančester Junajteda i Lestera.

11.38 - Nikola Pepe je stigao u London na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Arsenalom.

11.33ZVANIČNO: Španski napadač Rafa Mir prešao je iz Vulverhemptona u Notingem Forest na jednogodišnju pozajmicu.

11.25 - Iskusni vezista Kevin Princ Boateng potpisaće danas ugovor sa Fiorentinom. Opširnije OVDE

11.22 - Mladi reprezentativac Nemačke Bendžamin Henriks napustiće Monako. Nekadašnji bek Bajera iz Leverkuzena nalazi se na merti Verdera i Šalkea koji bi voleli da ga najpre pozajme pa potom otkupe.

11.15 - Iskusni bundesligaški golman Mihael Ezer (31) prećiće iz Hanovera u Ajntraht za 1.000.000 evra.

11.08 - DOGOVORENO: Napadač Liverpula Ben Vudburn (19) seli se na pozajmicu u redove trećeligaša Oksforda.

11.00ZVANIČNO: Napadač Čadrak Akolo (24) prešao je iz Štutgarta u Amijen za 3.500.000 evra.

10.54 - Milan je rešio da spusti zahteve i proda Andrea Silvu za samo 25.000.000 evra Monaku, a sve zbog činjenice da je Portugalac pao na lekarskim pregledima pre nekoliko dana, javljaju francuski mediji. 

10.45 - Posle fijaska sa Hamesom Rodrigezom i Nikolom Pepeom Napoli se okreće Betisovom Argentincu Đovaniju Lo Selsu. Italijani su, navodno, već poslali ponudu koja glasi novac + Arkadijuš Milik, a Lo Selso je već pričao i sa Karlom Anćelotijem i sviđa mu se ideja prelaska u Seriju A.

10.42 - DOGOVORENO: Iskusni poljski golman Bartoš Bijalkovski (32) seli se na pozajmicu u Milvol. On je i dalje pod ugovorom sa trećeligašem Ipsvičem.

10.30 - Monako je ponudio čak 30.000.000 evra Portu za iskusnog vezistu Danila Pereiru. L'Ekip piše da je Leonardo Žardim označio 27-godišnjeg zemljaka kao prioritetno pojačanje u Kneževini ovog leta i predvodnika novog Monaka. 

10.25 - ZVANIČNO: Brazilski štoper Vitor Ugo (28) vratio se u Palmeiras koji ga je otkupio od Fiorentine za 5.500.000 evra.

10.18 - Italijanski mediji i danas pišu o Romi i Tobiju Aldervejreldu. Zvuči malo nerealno pošto mu je pre neki dan istekla klauzula od 25.000.000 evra, pa zašto bi ga sada platili recimo 40.000.000!? U svakom slučaju, vodeći italijanski listovi pišu i o alternativama na štoperskim pozicijama u vidu Hermana Pecelje (Fiorentina), Danijelea Ruganija (Juventus) i Brazilca Lukasa Verisima (Santos).  

10.15PARTIZAN: I Goran Zakarić bi mogao uskoro da napusti Humsku. Opširnije OVDE

10.11 - Milan s nestrpljenjem iščekuje ishod pregovora oko Silve, jer mu treba novac za dovođenje Anhela Koree iz Atletiko Madrida. Malo lepih vesti za navijače Rosonera su i najavljeni lekarski pregledi za Rafaela Leaoa (Lil) i Lea Duartea (Flamengo) koji danas treba da realizuju posao vredan 41.000.000 evra.

10.08 - Superagent Žorž Mendeš nastavlja da ubeđuje stare drugare iz Monaka da ipak uzmu Andrea Silvu. Iako je napadač Milana pao na lekarskim pregledima pre nekoliko dana portugalski agent uverava Kneževe da povreda pete nije ozbiljne prirode.

10.03 - ZVANIČNO: Idrisa Gana Gej je novi fudbaler Pari Sen Žermena. Opširnije OVDE

10.00 - Inter će napustiti ovog leta sigurno Rumun George Puškaš, a Neroazuri na stolu trenutno imaju sedam konkretnih ponuda i to od Empolija, Torina, Fiorentine, CSKA iz Moskve, Hamburga, Spartaka iz Moskve i Kluža. 

09.55 - PARTIZAN: Čukarički je odredio cenu za Borisa Kopitovića. Opširnije OVDE

09.52 - Ako ne uspe da dovede Lukakua ili Džeka Inter će probati sa Edinsonom Kavanijem. Opširnije OVDE

09.45 - Španski novinar Hoze Karlos za kojeg kažu da dobro poznaje dešavanja u Realu, javlja da je transfer Pola Pogbe u Madrid završen. Po njegovim izvorima, Mančester Junajtedu sleduje 165.000.000 evra (130+35 u bonusima), a igraču godišnja plata od 12.000.000 evra.

09.40 - Međutim, dobro obavešteni belgijski novinar Kristof Tero piše da je Inter u ovom trenutku prioritet za Belgijanca, iako Antonio Konte ne odbacuje mogućnost da kao i 2017. godine ostane bez Lukakua posle jednog telefonskog poziva sa Old Traforda. Inter mora da plati ako hoće Lukakua, a Juventus za sada samo "njuška" okolo, javlja Tero.

09.36 - Juventus sprema trampu sa Junajtedom na relaciji Dibala - Lukaku + keš. Opširnije OVDE

09.30 - Jutro otvaramo informacijom da je Pari Sen Žermen odredio cenu za Nejmara. Opširnije OVDE


Dobro jutro, poštovani čitaoci MOZZART Sporta i ljubitelji fudbalske pijace. Sa vama je danas u prvoj smeni Milan Zdravković. Pre nego što krenemo, predlažemo da se OVDE podsetite kakve su sve aktivnosti klubovi imali tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara