TRANSFERI - nedelja, 28. jul

Vreme čitanja: 15min | ned. 28.07.19. | 23:48

Ispratite dešavanja sa fudbalske pijace uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Idrisa Gej je stigao u Pariz, gde će sutra proći medicinske preglede i potpisati za Pari Sen Žermen. Opširnije OVDE.
- Ako Sane potpiše za Bajern, Siti aktivira klauzulu od 75.000.000 evra i dovodi zvezdu Sosijedada. Opširnije OVDE
- Inter i Lukaku imaju rok od četiri dana, Solskjer posle toga spušta rampu na transfer! Opširnije OVDE.
- Lampard odlučio, Drinkvoter i Bakajoko mogu da idu. Opširnije OVDE.
- PROPALO: Bejl ne ide u Kinu! Opširnije OVDE.
-
 Benfika je krenula po napadača Frajburga Đanluku Valdšmita. Opširnije OVDE.
- Za sutra je zakazan sastanak čelnika Rome i Gonzalovog brata Nikolasa IguainaOpširnije OVDE.

Izabrane vesti


To bi bilo sve od nas za večeras. Javljamo se ujutru sa novim najsvežijim informacijama sa fudbalskog tržišta.

23.47 - Milan je krenuo po štopera Flamenga Lea Duartea. Fabricio Romano piše da bi čitava operacija Rosonere trebalo da košta oko 11.000.000 evra.

23.39 - Skaj Italija tvrdi da Lacio još uvek čeka zvaničnu ponudu za Sergeja Milinković Savića od Mančester junajteda i zahteva 90.000.000 evra na ime obeštećenja.

23.27 - Menadžer Arsenala Unaj Emeri večeras nije želeo da potvrdi transfer Nikole Pepea, ali je jasno da je posao nadomak ozvaničenja.
"Radimo i razmišljamo na koji način da poboljšamo ekipu. U opciji je nekoliko igrača, a mi procenjujemo da li možemo da ih angažujemo. Pepe je odličan igrač, a mi razmišljamo samo o onima koji mogu da unaprede tim i daju nam nešto drugačije", poručio je Emeri.

23.12 - Nemački Kiker piše da je Dinamo iz Moskve vrlo blizu angažovanja ofanzivca Borusije iz Dortmunda Maksimilijana Filipa. Transfer bi trebalo da iznosi oko 20.000.000 evra. Filip je prošle sezone zabeležio 23 nastupa za Milionere u svim takmičenjima, a ugovor mu ističe 2022. godine.

22.49 - Monako je u igri za Duvana Zapatu. Tako tvrdi Tutosport, ali i napominje da je Atalanta spremila novi ugovor za svog napadača i da nema nameru da ga prodaje.

22.30 - Arsenal pojačava svoje interesovanje oko defanzivca Juventusa Danijelea Ruganija. Todžije žele pozajmicu, pa ostaje da se vidi da li će uskoro doći do konačnog dogovora.

22.17 - Agent Matea Politana Davide Lipi demantovao je bilo kakve kontakte između Sampdorije i njegovog igrača.

22.09 - Mančester junajted je izgleda blizu transfera Harija Megvajera. Kako piše Dejli Mejl, Crveni đavoli su spremni da plate 80.000.000 evra, dok Lester na tu cifru želi da doda i bonuse. Ipak, očekuje se da će uskoro biti postignut konačan dogovor oko engleskog reprezentativca.

21.49 - Roma želi da se otarasi i velikog razočaranja Patrika Šika. Kako javljaju mediji na Apeninima mladi češki napadač bi mogao da završi u Fiorentini, dok bi u sklopu transfera na suprotnu stranu mogao Herman Pecela.

21.36 -  GOTOVO: Nema više nikakve dileme, kamere RMC-a snimile su Idrisu Geja na pariskom aerodromu. Senegalski vezista stigao je u francusku prestonicu, gde će sutra proći mediciske preglede i potpisati za Pari Sen Žermen. Opširnije OVDE.

21.29 - Anćelotijeva izjava praktično je predstavljala i potvrdu da Pepe nastavlja karijeru u Arsenalu. Sve je više medija koji pišu da je sve gotovo, Lolu sleduje obeštećenje od 80.000.000 evra.

21.24 - Trener Napolija Karlo Anćeloti priznao je poraz svog kluba u trci za Nikolu Pepea:
"Nisam razočaran, pratimo druge igrače koji se nalaze na transfer tržištu. Videćemo šta će biti", poručio je Italijan nakon večerašnjeg slavlja nad Liverpulom.

21.10 - Grčki klubovi Panatinaikos i AEK zainteresovani su za talentovanog štopera Arsenala Konstantinosa Mavropanosa. U ovom trenutku deluje da su Zeleni bliže potpisu igrača koji je zabeležio sedam nastupa za Tobdžije u protekle dve sezone.

21.05 - Olimpik iz Marselja je kontaktirao čelnike Rome oko potencijalnog transfera iskusnog veziste Maksima Gonalona. Nekadašnji prvotimac Liona u Večni grad je došao na leto 2017. godine i potpisao četvorogodišnji ugovor, ali se nije snašao. Prošle sezone je bio na pozajmici u Sevilji, a sada je izgleda na pomolu nova.

21.00 - Mančester Siti želi da pronađe rešenje na desnom beku. Građani su opipavali puls Barselone za Nelsona Semeda, ali Katalonci nemaju nameru da pregovaraju o njegovoj prodaji, pa su uputili zainteresovanu stranu na izlaznu klauzulu. Ona iznosi tačno 100.000.000 evra.

20.44 - Brazilski napadač Marijano Dijaz dogovorio je sve uslove sa franuskim Monakom i očekuje se da uskoro zaduži dres Kneževa. Kraljevskom klubu će na ime obeštećenja pripasti oko 20.000.000 evra, a Monako je u trci za igrača bio brži i ozbiljniji od Rome i Intera.

20.29 - Olimpijakos je odbacio mogućnost da proda svog centralnog vezistu Giljermea Santosu. Iskusni Brazilac ima ugovor do 2021. godine i takođe nije zainteresovan za povratak u domovinu.

20.18 - ZVANIČNO: Mladi defanzivac Real Madrida Havi Sančez pozajmljen je Valjadolidu do kraja predstojeće sezone. Očekuje se da će mladi štoper na Zorilji dobiti neophodnu minutažu.

20.06 - Posao oko odlaska Kutronea u Vulverhempton je završen, a Rosoneri su vrlo blizu završetka posla oko angažovanja portugalskog napadača iz Lila, Rafaela Leaa. Sa druge strane, malo su se odužili pregovori sa Atletiko Madridom oko Anhela Koree, pošto Jorgandžije ne žele da odstupe od 50.000.000 evra.

19.51 - I dalje nema pomaka u pregovorima između Intera i Rome oko Edina Džeka. Gazeta kaže da se Inter nije pomerio sa cifre od 12.000.000 evra, koliko je ponuđeno Rimljanima. Čelnici Vučice ne žele da idu ispod 20.000.000, a ako ona ne stigne iskusni napadač će ostati u klubu bez obzira što mu ugovor ističe naredne godine.

19.45 - Juventus je ovog leta u veznom redu angažovao Arona Ramzija i Adrijena Rabijoa, ali Stara dama želi da angažuje još jedno veliko ime u manevru. Više izvora, među kojima su Kalčo Merkato i Marka, tvrde da šampion Italije želi Kristijana Eriskena, kojem je ostalo još godinu dana ugovora sa Totenhemom.

Ako verujete da će se ovo dogoditi možete i to da naplatite, u kladionici MOZZART kvota da će Eriksen preći u Juventus je orkuglo - 30!

19.38 - Vezista Monpeljea Elijes Skiri nalazi se na medicinskim pregledima u Kelnu. Tunišanin će potpisati ugovor sa Jarčevima, koje će ovaj transfer uključujući i bonuse koštati 8.000.000 evra.

19.29 - CRVENA ZVEZDA: Srpski šampion još nije završio prelazni rok i u narednom periodu će pokušati da angažuje krilnog igrača. Zbog popunjenosti broja stranaca, opcija je samo domaći igrač. Tekst Darjana Nedeljkovića možete pročitati OVDE.

19.16 - Francuski mediji pišu da su Monako i Bordo vrlo blizu da dogovore trampu igrača, ofanzivca iz Gvineje Fransoe Kamana i veziste iz Maroka Jusefa Ajta Benasera. Strateg Kneževa Žardim je vrlo zainteresovan za Kamana, za kojeg Bordo traži 15.000.000 evra. Portugalac ne računa na Benasera, pa je i njegov prelazak otvoren. Ipak, dve strane se još uvek nisu u potpunosti usaglasile.

19.03 - Roma je spakovala kofere i jednom od najvećih pojačanja od prošle godine Stivenu Nzonziju. Dva francuska giganta Monako i Lion veoma su zainteresovani za iskusnog vezistu, kojeg je Roma dovela u avgustu prošle godine iz Sevilje za 30.000.000 evra.

18.52 - Izgleda da smo sve bldže dogovoru između turskog Trabzona i Danijela Staridža. Čelnici Trabzona ponudili su dvogodišnji ugovor bivšem igraču Mančester Sitija, Čelsija i Liverpula, kojeg čeka i atraktivna ponuda prilikom potpisa. On je slobodan igrač od 1. jula, kada mu je istekao ugovor na Enfildu.

18.40 - Šinđi Kagava napušta Borusiju iz Dortmunda drugi put u karijeri. Kako piše nemački BIld njegov nardni tim biće Selta iz Viga.

18.33 - Hames Rodrigez, Lozano, Pepe, Ikardi... Mnoga imena, što realna, što nerealna, povezivala su se sa Napolijem, a pošto ništa od toga još uvek nije završeno uprava kluba sa San Paola okrenula se alternativnim rešenjima kao što su Rodrigo de Paul i Kevin Lazanja. Videćemo šta će na kraju uspeti da ostvare Napolitanci.

18.22GOTOVO: Francuski mediji javljaju da je Nim dogovorio sve oko potpisa reprezentativca Bosne i Hercegovine Harisa Duljevića. Nekadašnji igrač Čelika i Sarajeva u prethodne dve sezone je nosio dres Dinama iz Drezdena.

18.15 - Izgleda da je Leroj Sane zaista vrlo blizu potpisa za Bajern. O tome govori i izjava Nika Kovača za ZDF:
"Naše rukovodstvo je veoma angažovano u ovom slučaju. Nadam se i uveren sam da ćemo ga dovesti", poručio je Kovač.

18.00 - Koliko poznajete fudbalsku pijacu i kakav osećaj imate da će se neke stvari desiti do kraja prelaznog roka? MOZZART vam daje priliku da se igrate i kladite u svoje poznavanje transfer tržišzta. Na sajtu mozzartbet.com kliknete na "klađenje", podesite na "svi dani", idete na "slobodna igra", a potom na "transferi igrača - letnji prelazni rok". U ponudi imate odlaska i ostanke NejmaraMbapeaPogbeBejlaIkardijaKutinja, EriksenaModrića i Sanea. Probajte... 

 

17.42 - Evo jedne zanimljive vesti iz Španije. Ukoliko Leroj Sane ode u Bajern, Građani će aktivirati klauzulu od 75.000.000 evra za sjajnog ofanzivca Real Sosijedada Mikela Ojarzabala. Opširnije OVDE.

17.33 - Novi trener Sampdorije Euzebio di Frančesko u svojim redovima želi da vidi igrače sa kojima je uspešno sarađivao proteklih godina. Jedan od njih je i vezista Intera Mateo Politano, jednan od glavnih igrača Sasuola u Euzebijevoj eri. Konte ne vidi Politana u svojoj koncepciji igre, pa je odlazak izvestan. U redu su još Roma, Fiorentina i Atalanta.

17.20 - Fiorentina je prva u redu za angažovanje Kevina Princa Boatenga. U ovom trenutku ekonommski faktor nema prednost, već igračeva želja da ostane blizu supruge. To je glavni adut Viole. Italijani pišu da bi obeštećenje moglo da iznosi svega milon evra, ponuda je već stigla i od Ajntrahta, ali Boateng želi da ostane u Italiji.

17.07 - Ozbiljna frka oko transfera Romelua Lukakua. Snažni napadač je dobio rok do srede od trenera Solskjera da napusti klub, jer će onda biti prekazno za Crvene đavole da počnu sa traženjem njegove zamene. Ipak, veliki problem predstavlja cena od skoro 89.000.000 evra koliko zahteva uprava Mančestera. To je cifra koju Inter ne želi da plati. Opširnije OVDE.

16.57 - Suso je skup za Romu. Cena Milanovog fudbalskog majstora je 40.000.000 evra, ali se sportski direktor Vučice Đanluka Petraki nada da će Rosoneri spoustiti svoja potraživanja. Klubu iz Večnog grada su neophodna velika pojačanja, ali je italijansko-američa uprava zavrnula slavinu, pa će sportskom sektoru biti izuzetno teško da oforme tim koji će biti kadar da se bori za novi izlazak na evroscenu.

16.45 - Pari Sen Žermen je ostao bez Đanluiđija Bufona, a u klubu se pripremaju i za odlazak Kevina Trapa, koji ima ponude Porta i Ajntrahta. U Frankfurtu je proveo prošlu sezonu na pozajmici, a ovog leta će izvesno biti prodat. Sveci su već krenuli u potragu za alternativom na gol liniji i nekoga ko bi mogao da bude ozbiljna konkurencija Alfonsu Areoli. To bi mogao da bude golman Njukasla Martin Dubravka, sa kojim su već uspostavljeni prvi kontakti.

16.33ZVANIČNO: Evo još jednog kompletiranog posla u španskoj Primeri. Iskusni univerzalac Aleiš Vidal narednu sezonu nastupaće za Alaves kao pozajmljen igrač Sevilje. Katalonac u Alaves donosi ogromno iskustvo igranja u španskom prvenstvu, s obzirom da je u dva navrata nosi dres Sevilje, a tri godine je bio i pod ugovorom sa Barselonom. Prošle sezone u Sevilji je zabeležio 21 nastup u svim takmičenjima.

16.21 - GOTOVO: Pao je dogovor izneđu Njukasla i Pari Sen Žermena oko transfera mladog francuskog defanzivca Stenlija Nsokija. Kako piše RMC, Svrake će platiti 11.000.000 evra obeštećenja, plus 20 procenata od naredne prodaje. Ostalo je još da igrač dogovori detalje vezane za lična primanja sa Njukaslom, a očekuje se da će on biti postignut u narednim satima. Kvalitet mladog igrača je to što podjednako dobro može da pokriva pozicije levog beka i centralnog defanzivca. Prošle sezone je zabeležio 12 nastupa za Parižane u Ligi jedan.

16.14 - Arsenal je zvanično konaktirao Masrselj oko odličnog napadača Florana Tovana, ali im je prioritet još uvek angažovanje Nkole Pepea. Samo u slučaju da pregovori oko oko angažovanja golgetera Lila Pepea, Tobdžije će preći na "plan B", a to je upravo Tovan.

16.06 -  ZVANIČNO: Abel Ernandez je novi napadač Al Ahlija. Urugvajski napadač je stigao kao slobodan igrač nakon prošlosezonskog, ne baš uspešnog, iskustva u CSKA iz Moskve. Tamo je postigao svega tri gola na 15 utakmica. On se danas priključio ekipi koja je na pripremama u Holandiji.

- To bi bilo sve za danas od Nikole Stojkovića, do kraja dana s vama će biti Nenad Jovanović.

15.35 - Granada je na zvaničnom sajtu objavila da je iz Udinezea vratila napadača Darvina Mačisa. Golgeter iz Venecuele je potpisao ugovor na četiri godine.

15.30 - Blekburn je naciljao pojačanje u Fortuni iz Dizeldorfa – Robina Bormuta. Ovaj 23-godišnji napadač je prošle sezone upisao deset nastupa u Bundesligi. U međuvremenu Roversi su imali dogovor za pozajmicu mladog Tosina Adarabioja iz Mančester Sitija, ali je engleski šampion neočekivano otkazao transfer.

15.21 - Everton je krenuo po Vilfrida Zahu. Dostavljena je prva zvanična ponuda na 60.000.000 evra. Čeka se odgovor Kristal Palasa.

15.09 - Madridska Marka se nadovezuje na priču Dejvida Ornštajna po pitanju transfera Gereta Bejla i tvrdi da je jedan od važnijih razloga zašto je posao na kraju propao jeste Geretova porodica. Velšanina su najbliži molili da se ne seli u Kinu i da ostane u Evropi. Pitanje je da li ćemo ikada dobiti pravi razlog... 

14.35 - Britanski mediji se pitaju: Zašto niko ne zove Danija Velbeka? Opširnije OVDE.

14.21 - PROPALO: Ekskluziva uglednog novinara BBC Dejvida Ornštajna - propao je transfer Gereta Bejla u Kinu! Opširnije OVDE.

14.04 - Majnc se raspituje za Nantovog vezistu Abdulaja Turea. On bi mogao da bude potencijalna zamena za Žan Filipa Gbamana ako bi se ovaj preselio u Everton umesto Idrise Geja. Ture ima ugovor s Kanarincima do juna 2022. godine, a prošlog leta je bio povezivan s Barnlijem.

13.59 - Vest Hem namerava da angažuje talentovanog ofanzivnog vezistu Bilela Hasainija (18), kome je na početku jula istekao ugovor s francuskim drugoligašem Nansijem. Hasainija takođe žele Arsenal i Liverpul.

13.51 - Njukasl je počeo da se raspituje za desnog beka Amijena Emila Krafta. Svrake imaju dugogodišnje iskustvo rada s fudbalerima iz francuskog prvenstva i očigledno žele da se to nastavi i u budućnosti.

13.41 Pogba u Španiji! Da ne pomislite da je Pol u pitanju, reč je o Matijasu, starijem bratu Junajtedovog asa. On je maločas kompletirao dolazak u redove španskog četvrtoligaša Mančega gde dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor s francuskim trećeligašem Turom.

13.36 - Saudijski klub Etifak poslao je novu ponudu na 5.000.000 evra za Dižonovog ofanzivca Naima Slitija. Tunišanin je otvoren za transfer, jer mu je obećan veliki bonus za potpis i plata o kojoj u Evropi može samo da sanja.

13.31 - Blok vesti iz Francsuske. Bordo je zvanično doveo 20-godišnjeg vezistu Medija Zerkana iz Monaka. Tačnije, istekao mu je ugovor s Monakom, a sa Žirondincima je potpisao do juna 2022. godine.

13.26 Sami Kedira, koga je Đanluka di Marcio povezivao s Arsenalom prethodnih dana, navodno je viđen na stadionu Emirejts danas. Pažljivo izveštavamo o ovome, jer ipak treba da vidimo neki opipljiv dokaz...

13.18 - Katalonski Sport pompezno tvrdi da je Mančester junajted definitivno dogovorio sve uslove sa Sportingom za Bruna Fernandesa. Obeštećenje bi sa sve bonusima trebalo da ide na 80.000.000 evra. Ali, hajde da sačekamo još neki relevantniji izvor da potvrdi ovu priču.

13.10 - KPR je pozajmio napadača Vest Hema Džordana Hjudžila na godinu dana.  

12.57 - Frenk Lampard je odlučio: Tjemue Bakajoko i Dani Drinkvoter mogu da idu iz Čelsija. Opširnije OVDE.

12.50 - Madridski mediji uveliko pišu o haosu u Realu nastalom u jeku priprema za novu sezonu i ističu kako je dovođenje Pola Pogbe obaveza ove uprave. Opširnije OVDE.

12.43 - Breša je dostavila zvaničnu ponudu lisabonskom Sportingu za 23-godišnjeg štopera Ivanilda Fernandesa. Podsetimo, Breša je u jednom trenutku želela i Slobodana Rajkovića koji je postao slobodan igrač posle odlaska Palerma u bankrot.

12.30 - Benfika je krenula po napadača Frajburga Đanluku ValdšmitaFrajburg ima odličan pregovarački potencijal, pošto se radi o najboljem strelcu U21 šampionata Evrope... Opširnije OVDE.

12.16 - Pozitivne vibracije stižu iz Milana po pitanju transfera Edina Džeka u Inter. Navodno, sledeća 48 sata biće ključna, jer će uprava Intera dobiti mogućnost da još jednom iznese svoje adute i tako proba da završi posao. Ali, sve je ovo povezano sa Gonzalom Iguainom i njegovim prelaskom u Rim. Pravi „domino efekat“.

12.06 - Evo problema u pregovorima Đengsua i zastupnika Gereta Bejla! Naime, kineski klub ne želi da plati NIKAKVO obeštećenje za Bejla, ali je pod tim uslovima spreman da Velšaninu da rekordnu platu koja prevazilazi okvire o kojima smo nedavno pisali. Opširnije OVDE.

11.55 - Koliko poznajete fudbalsku pijacu i kakav osećaj imate da će se neke stvari desiti do kraja prelaznog roka? MOZZART vam daje priliku da se igrate i kladite u svoje poznavanje transfer tržišzta. Na sajtu mozzartbet.com kliknete na "klađenje", podesite na "svi dani", idete na "slobodna igra", a potom na "transferi igrača - letnji prelazni rok". U ponudi imate odlaska i ostanke NejmaraMbapeaPogbeBejlaIkardijaKutinja, EriksenaModrića i Sanea. Probajte... 

11.52 Stiv Brus kuje plan za kupovinu Džejmsa Mekartija, koji je označen kao prekobrojan na Gudison Parku. Svrake su spremne da izdvoje 6.000.000 evra za ovaj transfer.

11.47 - Evertonov trener Marko Silva uporno tvrdi da nikakav dogovor klub nije postigao sa Pari Sen Žermenom za Idrisu Geja. S druge strane, Senegalac bi danas trebalo da sleti u Pariz kako bi u ponedeljak obavio medicinske preglede i zatvorio transfer od 32.000.000 evra. Zanimljiva situacija...

11.30 - Vest koju smo dobili od našeg vernog čitaoca iz Stokholma. Džordan Larson, sin legendarnog švedskog napadača Henrika, blizu je prelaska u moskovski Spartak zajedno sa Gastonom Pereirom i Andreom Širleom. Dva najveća švedska lista Aftonbladet i Ekspresen tvrde da će Norčeping dobiti oko 4.000.000 evra za transfer.

11.22 - ODBIJENO: Sporting je glatko pometlao ponudu od 5.000.000 evra za Uroša Đurđevića od neimenovanog kluba iz inostranstva, pišu lokalni mediji u Hihonu. Opširnije OVDE.

11.15 - Za sutra je zakazan sastanak čelnika Rome i Gonzalovog brata Nikolasa Iguaina. Zasad postoji verovanje da je 50 odsto šansa da Pipita dođe u Romu, ali ostaje da se vidi mogu li dve strane da pronađu dogovor. Opširnije OVDE.

10.52 - Francuski Ekip stiže priča da je Frank Riberi odbio poziv Monaka, jer u Nemačkoj i svojoj domovini ne želi da igra ni za jedan drugi klub od onih koji su u njegovom srcu – Bajern i Marselj. Ista se nastavlja na onaj jučerašnji post da je Riberija u jednom trenutku želeo Jirgen Klop.

10.42 ZVANIČNO: Levante je kompletirao jednogodišnju pozajmicu Borhe Majorala iz Reala, bez opcije kupovine.

10.37 - Da li ćemo Emanuela Adebajora ponovo gledati u premijerligaškom društvu? Kruže priče da je kontroverzni napadač iz Togoa na radaru Šefild junajteda, Votforda i Vest Hema. Opširnije OVDE.

10.33 - Legendarni Bobo Vijeri uživa u penziji igra fudbal na pesku, a za Sport Medijaset govorio je o Interovom deficitu u napadu i poručio Antoniju Konteu da ima rešenje.
“Na tržištu su dvojica slobodnih napadača – Ronaldo i ja“, poručio je Bobo s osmehom na licu.

Verovatno nema pristalice Intera koja ne bi volela da je ova opcija izvodljiva...

10.29 - Prvi čovek Torina Urbano Kairo spreman je da iskešira 15.000.000 evra za Kevina Bonifacija, koji je ostavio dobar utisak tokom Evropskog prvenstva za mlade.

10.26 - Mediji u Napulju su se oprostili od mogućnosti da Napoli angažuje Nikolu Pepea. Otkriveno je da je Aurelio De Laurentis u direktnom kontaktu s ljudima iz Lila dostavio ponudu koja glasi – 60.000.000 evra obeštećenje, plus ugovor Adama Unasa, što je bilo nedovoljno. 

10.22 - Dobre vesti za Fjorentinu: Pol Lirola dolazi sutra da odradi lekarske preglede i potpiše ugovor. Sasuolu ide obeštećenje od 13.000.000 evra, plus bonusi. Lirola će potpisati na tri sezone, uz opciju na još jednu.

10.20 - Da vidimo šta se dešava na Čizmi. Kaljari insistira na Gregoaru Defrelu, a u narednih 48 sati očekuju se novi kontakti s Romom. Međutim, na horizontu se sada pojavio još jedan zainteresovan klub – Monako.

10.12 - ZVANIČNO: Liverpul je potvrdio transfer talentovanog krilnog napadača Fulama, 16-godišnjeg Harvija Eliota. Mnogi ga pamte kao momka koga je Slaviša Jokanović lansirao kao najmlađeg debitanta u istoriji Premijer lige i stručnjaci tvrde da je pred njim velika budućnost. Opširnije OVDE.

10.09 - Preokret! Posle sastanka koji je imao s Sarijem, Paulo Dibala je ipak odlučio da ostane u Juventusu i bori se za mesto u timu, javlja italijanski Skaj. Ako je ovo tačno, a ne bi trebalo da bude dileme jer je u pitanju Skaj, Totenhem, PSŽ i Mančester junajted su lepo „zavrnuti“...

10.05 - PARTIZAN: Uprava crno-belih pokucala je na vrata Napretka i raspitala se za zdravlje Nikole Aksentijevića. Opširnije OVDE.

10.00 - Jedno od glavnih pitanja ovog jutra u katalonskom dnevniku Mundo Deportivo glasi: Da li će Nejmar postaviti uslov da Dani Alves i on igraju zajedno u Barseloni? Opširnije OVDE.


Dobro jutro, poštovani čitaoci MOZZART Sporta i ljubitelji fudbalske pijace. Sa vama je danas u prvoj smeni Nikola Stojković. Pre nego što krenemo, predlažemo da se OVDE podsetite kakve su sve aktivnosti klubovi imali tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara