Lalatović i Simović (© MN Press)
Lalatović i Simović (© MN Press)

Tražili izuzeće, Simović se vratio posle 13 kola: U Vojvodini kažu – dobar je sudija

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.11.20. | 17:46

Lale mirne pred gostovanje Metalcu

Ne tako davno protestovali su ljudi iz Vojvodine, zahtevali izuzeće Novaka Simovića nezadovoljni suđenjem na premijeri nove sezone, protiv TSC-a, a tri meseca kasnije poručuju kako problema – nema.

Za uvodni susret 14. prvenstvenog kola, u Gornjem Milanovcu, između Metalaca i Novosađana, kao glavni arbitar delegiran je baš Simović, što će biti prvi put da deli pravdu klubu sa „Karađorđa“, koji je tražio da bude izuzet sa njihovih susreta posle duela u Senti.

Izabrane vesti

U međuvremenu je Novak Simović vodio mečeve Crvene zvezde i Partizana, čak i 163. večiti derbi, a u Sudijskoj komisiji su procenili da nema prepreka da se pojavi i podno Rudnika, u petak od 18 časova.

„Simović je dobar i kvalitetan sudija. Jesmo tražili da nam više ne sudi, ali delegiran je opet. Ipak, mislim da neće biti problema, već da će ovaj meč odraditi pošteno, onako kako bi trebalo. Ko bude bolji, neka pobedi“, smireno komentariše Vidak Bratić, saradnik Nenada Lalatovića u stručnom štabu Voše.

Novosađani su u seriji od četiri pobede, računajući u Kup Srbije, na tabeli Superlige su drugi, ali su svesni da gostuju izabranicima Žarka Lazetića, neporaženim od 12. septembra.

Lazetić je mlad trener. Radio je u Partizanu kao pomoćnik, sigurno ima motiv da se dokaže. Zasad dosta dobro vodi ekipu Metalca i zaslužuje pohvale. Želim mu sreću u budućnosti, ali želim da mi pobedimo sutra. Imamo podatak da godinu i po dana Milanovčani nisu izgubili kod kuće, što dovoljno govori o kakvom protivniku se radi. To je čvrst i agresivan tim, ali svesni smo toga. Ove nedelje smo fenomenalno radili, a u timu vlada izvanredna atmosfera. Igrači daju maksimum, zbog čega smo svi zadovoljni“.

Gosti imaju kadrovskih problema. Virus korona izbacio je iz kombinacije Petra Bojića, povređen je i vezista Mirko Topić, a odustan i golman Nikola Simić.

Imamo nekoliko varijanti ko će ih zameniti. Šef će odlučiti neposredno pred utakmicu“, dopunio je Bratić.



tagovi

FK VojvodinaNovak SimovićVidak BratićSuperligasudija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara