Komentari na vest

Treća dimenzija utakmice sa Zenitom: Novi ugovor sa Gaspromom i igrač na koga Rusi imaju pravo

P

Prti

pre oko 1 mesec

Ako Gasprom kaze dajemo 1m godisnje moraju prihvatiti jer niko drugi a da nije drzava nece dati vise od toga. Zasto - zato sto im se moze tako da su ove pare cista dobra volja.
t

trziste

pre oko 1 mesec

Realno,ja mislim da zvezda moze da izvuce i vise od 5 miliona i od drugih sponzora, igra vec 7 godina zaredom evropu, nadji mi klub koji igra evropu toliko dugo a da nema generalnog sponzora od bar 10-15 miliona
M

Ma dajte

pre oko 1 mesec

Prvo, neko treba da se zamisli zašto bi neke xy firma dala novce i koliko novaca za sponzorstvo. Sve je vezano za poslovanje te xy firme u državi u kojoj ostvaruje profit. A sponzorstvom se direktno utiče na porez na dobit. Što je manja dobit nakon izdvajanja novca za sponzorstvo manji je porez za platiti u toj državi. Baš kao i davanje neke xy u humanitarne svrhe i sponzorstvom u sportu se direktno utiče na porez. Znači manje novaca ide u Republički budžet a više za poticanje sporta. U ovom slučaju manje novaca ide u Budžet Srbije a ide direktno u CZ. Moglo bi se reći da je na neki način CZ direktno finansirana iz R.Budžeta preko ovog Sponzorstva a da novac nije ni ušao na Budžet . Nije bez razloga GaZprom u Njemačkoj izdvajao veću svotu za sponzorstvo nego u Srbiji kada je radio puno bolje. Nije bez razloga u početku taj iznos bio manji nego sada. Rekli bi da je onda GaZpromu svejedno ali GaZpromu također više odgovara sponzorstvo jer je osim manjeg poreza to ujedno i dobra reklama.
V

Vruć sa sirom@Gost1976

pre oko 1 mesec

@Gost1976 – bravo za komentar! Neka si im rekao! Vidi se kao iz aviona da si ti čovek sa pompeznom retorikom, superiorno inteligentan, kojem ideje dolaze svakodnevno, a neke su baš zabavne! Stvarnost za razliku od sentimentalnog fantaziranja je sasvim drugačija i to se lako može videti iz tvog komentara! Jeste, kako nije sramota jednog Gasproma, da Šalkeu daje 25 miliona godišnje, kao što si ti utvrdio u tvojoj ekspertskoj analizi direktnim uvidom u ugovor sa Šalkeom! Mislim da si ovim komentarom kupio celokupno rukovodstvo Zvezde, tako da verujem da ćeš ti biti vrlo brzo kooptiran u Zvezdin menadžerski tim, jer tvoja specijalnost su sponzorski ugovori! Molim te da nama običnim čitaocima šalješ što više ovako zabavnih komentara!
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Interesantno zapažanje čelnika Zenita o vredenosti igrača Zvezde, ali ne mogu da shvatim da se Zenit uopšte ne interesuje za Zvezdine galaktikose iz Afrike! Stvarno čudno! Itekako ima tu materijala, recimo Brukari koji vredi čak 11 miliona evrića (po ekspertskim tvrdnjama druga Terzića), zatim jedan Nedaje, pa Điga, Olanjika i Kraso. Ne mogu da verujem da Zenit nije zainteresovan za ove veličine! Znaju li oni da je Zvezda samo zahvaljujući ovim znalcima osvojila ono "sjajno" četvrto mesto u grupnoj fazi LŠ! Vidim da je ruski medved (Zenit) još u zimskom snu, ali kada se probudi biće mu kasno, jer ove galaktikose će sigurno otkupiti neko iz liga "petice"!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Mali kradljivac mog Nika. Možeš Afričkim galaktikosima da... znaš i sam šta... sa velikom slašću...
G

Galiot

pre oko 1 mesec

Crvena Zvezda je evropski i svetski gigant i moramo malo da gledamo i vidimo i druge strane sta nude! Siguran sam da ima dosta interesenata koji zele da imaju svoj logo na dresovima giganta sa Balkana i najveceg kluba na ovim prostorima!!! Pogotovo sto ako se plasiramo u najelitnije evropsko takmicenje,imacemo minimum 9 utakmica u tom takmicenju!!! Pamet u glavu i potrudite se da bar sad ne uprskate stvar.
R

Raspade sistema@Galiot

pre oko 1 mesec

@Galiot - Galiote druže, drago mi je da imaš vere u ovako moćnu Zvezdu! Da, Zvezda je moćna, jer ima tuce izvanrednih velemajstora iz Afrike i zato mi je drago što si u komentaru naglasio “Pogotovo sto ako se plasiramo u najelitnije evropsko takmicenje”! Naravno! Plasiraćemo se sigurno, u to ne sumnjam, a podloga su mi ovi sjajni galaktikosi iz Afrike! Sa njima je sve moguće, čak i najveće evropske visine nisu nedostižne! Setimo se samo vanvremenskih partija ovih velemajstora fudbala u grupnoj fazi LŠ, gde smo sa njima kao od šale osvojili četvrto mesto u grupi!
G

Galiot

pre oko 1 mesec

@Raspade Sistema Izvini drug ali nisam te nista razumeo!!! hahahaha Nije Zvezda krdo bizona iz Afrike... Mnogo je veca od toga... ;)
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Zvezda treba da uzme novog napadaca Alfredo Morelos ili Temu Puki bili bi pun pogodak.
T

Ti si ostao u 2020

pre oko 1 mesec

Temu Puki penzioner
u

ujkainfo

pre oko 1 mesec

Novi ugovor je 100% siguran. Priča se o cifri 5-6x većoj nego sad. Plus, još jedna stvar, ne znam koliko je tačna, ali da dolazi i neka kineska kompanija. Sad, što kaže Balašević, ako oni lažu mene i ja lažem Vas.
l

luks 1

pre oko 1 mesec

А шта си ти да теби кажу важне информације Важни људи који знају важне ствари ћуте, не износе то у медије
G

Gost1976

pre oko 1 mesec

Ok Rusi kao narod su naši prijatelji ,imamo nekih zajedničkih tačaka ,slovensko poreklo,pravoslavlje.. ali i mnogo velikih razlika. Mislim da je vreme da se rastanemo sa Gaspromom i da krenemo svojim putem sa novim sponzorom iz SAD,J.Koreje,Kine.. 5 mil.u savremenom fudbalu kao sponzorstvo šampiona jedne zemlje koji igra LŠ je SRAMOTNO! Šalke je imao 25 mil.godišnje.. sad drugoligaš. Zvezda logo Gasproma samo još nije nalepila na glave igrača.. pa jedino mi nosimo njihov logo niko više i sad će da podignu sponzorstvo na 6 miliona.. sramno i potcenjivački! U Srbiji ima kompanija koje bi dale 5 miliona eura ,a ovi traže i da imaju prednost kod kupovine igrača.Ukoliko ne daju barem 15 miliona eura godišnje- Prekid HITNO!!!!
Z

Zzzz

pre oko 1 mesec

Podižu Rusi na 6.6 miliona Plus dolazi i Hisens sa 1.3 miliona godišnje Kupovaću njihove proizvode ako je to istina..
P

Prti

pre oko 1 mesec

Kad neko ko nema pojma o biznisu komentarise izgleda upravo ovako...
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Шалке један од најпопуларнијих клубова у Немачкој, Немачка један од најбољих пословних сарадника са Русијом пре овога рата и ти нашао да поредиш Шалке и Звезду, која игра ЛШ сваке 4 године и то како!? И мислим да су имали уговор на 100 милиона евра за 3 или 4 година са Гаспром. Јесте 5 милиона мало за Звезду учесника ЛШ, ЛЕ, али Гаспром је био ту, кад нико у Звезду није хтео, а Звезда била банкрот буквално. Слажем се, треба избоксовати већи уговор, али никад се не даје 3 или више пута више, јер то се не ради никад. Мада ако могу и више, свака част!
M

MNM

pre oko 1 mesec

Najbolja je Zvezda da bude sponzor jer igra ligu šampiona ili bar ligu evrope a ne nekom da ih vide u kvalifikacijama samo,pa da
а

али

pre oko 1 mesec

кад видим да људи пишу "нам треба више пара" и слично, плачем. као да вама те паре иду у џеп, као да имате нешто од тога што ће звезда/партизан да добију неке паре. што од трансфера што од спонзора. стварно смо небески народ. ложимо се око нечега што апсолутно нема утицај на квалитет живота. има утицај на одређени број људи, остали су на маргини
r

rsczz

pre oko 1 mesec

Na mene ima uticaj kada sam odrastao uz taj klub od malena i zelim da imamo sto bolje rezultate a sto se tice kvalitete zivota to je do tebe licno kako ces se ti u zivotu snaci, lezanjem neces nista sebi obezbjediti i nece ti niko nista pokloniti to je sigurno.
@

@rsczz

pre oko 1 mesec

лепо је мени овако, не брини. жао ми је вас људи који се трипују да имају нешто од тога што звезда/партизан узму паре од спонзора и слично(као што рекох). али добро, немамо сви исти поглед на свет. неко једноставно не добацује превише с памет па мисли да су овакве вести нешто позитивно у његовом животу, да му мењају живот на боље. и то је све легитимно.нисмо сви исти, хвала Богу. спортски поздрав
R

Ratata

pre oko 1 mesec

Tolike parre spiskali, a jedva titulu uzeli
G

Galiot

pre oko 1 mesec

Kako jedva,pojasni? Bice bar 10 bodova razlike na kraju!!! Pobegli ste sa mača jednom,ali doci ce te vi na Rajka jos jedared,pa cemo da vidimo dal ce sila boga da moli ili kako vec kaze strucnjak Duljaj... ;)
R

Radovannn

pre oko 1 mesec

Dok je jos postojao 'Gasprom Football' sajt mogli ste da procitate kada su potpisani prvi ugovori sa klubovima kojima je Gasprom bio sponzor. Izmedju ostalog ugovor sa Salkeom je potpisan u vrijednosti od 20 miliona evra s tim da je bas te sezone poceo sunovrat tog kluba. A prem da je ugovor potpisan na 5 godina, Gasprom nije imao izbora nego da se dezi ugovora.
M

Ma ajde

pre oko 1 mesec

Zašto uopšte kod nas postoje drugi klubovi? 95% državnih sredstava ide Zvezdi. Zašto ih država oupšte finansira ili im obezbeđuje sponzora?
G

GostGostuje

pre oko 1 mesec

Kakva ti je racunica sine moj ? Je li samo ove godine za struju, igrace i licence ? Pa plus 2 miliona u sred sezone ?dje si to ikad idje cuo da se desilo u bilo koju ligu ? Kosarka ? Sami od sebe nadjoste tolike milione, igrace i Zeljka? Ko je to platio ? Zato ste tu dje Jeste , kukate i placete mada mislim da vam je bolje malo vise da se bavite sportom, mozda I bude nekad nesto od vas.
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

kazu novi ugovor na 5 godina, 32,5 miliona evra ili ti 6,5 miliona evra po sezoni + bonusi. Takodje neka Kineska firma ce od ljeta postati sponzor, Hisens ili tako nesto, vlasnici Gorenja,navodno 1,2 miliona evra godisnje, ugovor na 3 godine sto znaci 3,6 miliona evra i od Kineza.
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

Mislim da je prica ovakva, novi petogodisnji ugovor sa 32 miliona evra + bonusi, to se spominje, e sad...
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

Pardon, 32,5 miliona, 6,5 miliona po sezoni, + dolaze i Kinezi...
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Desteku lako možemo dobiti od gomilu evropskih kompanija ili da se otvore ili da batale to proseravanje o bratstvu i ostalim gluposti koje furaju kad treba da se naguzimo za njih,a kad nama trebaju prodaju nas za šaku dolara.
G

Grobaru

pre oko 1 mesec

Tišina.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Auu koliko Croatosa na vestima o Zvezdi.
U

U inat dusmanima

pre oko 1 mesec

Ma pusti ih,nije im lako,vidis da ih tresu kompleksi zestoko sto ce izgubiti i sedmu za redom titulu u FK a isto tako i ABU gube provereno ove sezone jer nece imati prednost domaceg terena,zato im frka pa sikcu i laji preko poruka na Covica i Terzica jer im nista ne mogu u rezultatskom smislu,o tome se radi!
Д

Дадо Нк

pre oko 1 mesec

Ајде отиђи по оне паре за кореографију,звао те Синиша мали да дођеш!😂😂😂😂😂
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

@Dado Pršo. Ajde ti skokni do lijepe vaše, dele donacije od EU.
O

Ojo

pre oko 1 mesec

Zvezda -Srbija-Rusija,dušmani mogu samo da nas mrze!!!!!!!
m

mirkohj

pre oko 1 mesec

dakle država plaća 7 miliona za sponzorstvo. okej napišite tako jer je to prava istina.
E

Evo odmah

pre oko 1 mesec

Čim ti priznaš ko ti finasira košarkaški klub? Pošteno jel da?
?

??

pre oko 1 mesec

Jeste placa drzava 7m da zvezda dobije 5m. Ne pricaj budalastine, molim te
G

GROF OD MILUTOVAC

pre oko 1 mesec

PA DA ZENIT SPONZOR,A ZASTO ONDA SINISA MALI ZOVE DIREKTORE I U IME VELIKOG SEFA TRAZI PARE ZA TERZU I ZVEZDU...NEMOJTE ZVEZDASI SAMO DA JE LAZ,IMA AUDIO SNIMAK MALOG I DIREKTORA DIREKCIJE
P

Pa vidi

pre oko 1 mesec

Ti daj audio snimak, rado ću da ga poslušam. A ima i video snimak o tome ko finansira KKP? Šta će mo sa tim?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Imali smo prilike sinoć da vidimo šta se dešava sa igračima koji odu da igraju u Rusiju i na Bliski istok. Senka fudbalera kakvi su bili. SMS i Mitrović se nisu videli, osim onog pokušaja glavom SMS-a pred kraj. Erakoviću je karijera uništena. Dečko ne da stagnira, nego čini se da ide u nazad. Stamenić je lud ako dozvoli da ga odvedu u Rusiju.
1

10 Miliona ugovor!

pre oko 1 mesec

VELIKO POSTOVANJE ZA GASPROM I ZENIT,ALI BRATE JEDINI SMO U EVROPI KOJI IH REKLAMIRAMO,TAKO DA TO MORA DA SE PLATI MINIMALNO 10 MILIONA PO SEZONI,TO BI BILO FER!

Неко реалан

pre oko 1 mesec

Шалке имао 20 милиона. Звезда једина у Европским такмичењима рекламира "Газпром". Иако је рат, реално је бар да се подупла сума - 10 милиона.
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Ma 30!
R

Rasijaaaa

pre oko 1 mesec

Daj vam prst ocete celu ruku
M

Milos29

pre oko 1 mesec

Koliko Nemačka kupovala ruskog gasa a koliko Srbija, kada je Gazprom bio sponzor Šalkea? Gradio se severni tok, sve je to bilo političko pitanje. Mislim sta će njima uopšte reklama, to je više poruka, prestiž, društvena odgovornost itd. Šta će našem EPS reklama, da nećeš možda da kupiš struju od nekog drugog?
I

IVAN 82

pre oko 1 mesec

Izvinite kao mali preduzetnik da li trebam nesto da doniram za zvezdu i navijace?? Samo pitam,mozda svi polako dodjemo na red da moramo odvajati za zvezdu??
P

Pomazi ti

pre oko 1 mesec

Tvoj partizan!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Smešna cifra od 5 miliona evra. Šalke je od Gasproma imao 20 miliona evra po sezoni, čak i u sezoni kada su igrali u drugoj ligi, a Zvezda koja igra 7 godina Evrope, 3 lige šampiona u 5 godina, 4 lige Evrope od toga 3 proleća, 7 titula u nizu, 4 duple krune, dobija samo 5 miliona evra po sezoni, smešno. Još nas ucenjuju da imaju pravo da oni prvi kupuju naše igrače. Može nije problem, ali onda se otvorite za 20 miliona evra po sezoni od Gasproma.
1

1959

pre oko 1 mesec

Jeste li razmišljali o suspenziji kluba,zbog reklamiranja firme iz zemlje koja je pod sankcijama.Provucite to nekako da ne budete van Evrope... .
?

??

pre oko 1 mesec

Tako je, 5m je malo. Pogotovo u ovo vreme rata gde ih svi u evropi sabotiraju
H

Haha

pre oko 1 mesec

Zamisli 4 miliona kad nas nigde nije bilo. Mogu da izjednace ponudu a ne da prvi odvedu igraca. Bezn njih bi dug davno otisao preko sto miliona, ovako je Terza jedva stigao do 70, sad mozda i 80.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

@1959 @Haha. Mukice, kako se osećate 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godinu bez pobede u kupu-ligi šampiona????? Kakav je osećaj biti večno mali klub??? Kakav je osećaj biti komšija Evropskog i Svetskog šampiona???
?

??

pre oko 1 mesec

@19 ko si ti? Predsednik uefe?
L

LXXII

pre oko 1 mesec

U sadsšnjim fudbalskim okvirima startnih 2 miliona je znatno više nego tekućih 5. Treba ispregovarati realnu cifru a to znači da u pregovore treba ući bez depotizma. Nadam se da su toga svesni u Zvezdi.
З

За неупућене

pre oko 1 mesec

5 милиона Звезди годишње је трампа наше државе са Русима као мини надокнада за братску висину рудне ренте од 3%. Па ви видите колика је то штета по државу, а посебно локалне самоуправе. Иначе сам звездаш ал то поткусуривање је један мало разлог од милион зашто смо ту где јесмо.
P

Pali bre

pre oko 1 mesec

Vidim da si gledalac Zeljka Pantica, Ti navijac Zvezde nisi
K

Koga vi lazte...

pre oko 1 mesec

A za sponzorisanje NIS-a u kk Partizan, koliko je tu runde rente , ajde reci mi "zvezdasu"
Д

Дотичног

pre oko 1 mesec

Жељка нити сам слушао нити пратим, иако знам из коментара да је болесни партизановац. Моје звездаштво није упитно, исто као и што нема потребе да се вама правдам. Ово ш
j

ja sam zvezdas

pre oko 1 mesec

desavanja unutar i oko Zvezde su me napravile ravnodusnim za bilo kakav uspeh ili neuspeh Zvezde i dokle god bude tako ja na marakanu ne idem. pozz svim pravim Zvezdasima, placeni Zvezdasi su jeftini ljudi. A pevaju onu pesmu i da mi ponude milione bilione a u realnosti ta pesma ne vazi
k

ko o cemu..

pre oko 1 mesec

Nisi ti navijac Zvezde. Ajde pali
D

Druže

pre oko 1 mesec

Ne rise, ti otrcani fazoni ja sam Zvezdaš, itd, odavno su provaljeni. Daj bre izmislite nešto novo, smislite nešto,niko vam ne veruje.

Kalčopolista®

pre oko 1 mesec

Vazi li u stvarnosti pesma “ne treba nam placena titula” ?
T

Tarantula

pre oko 1 mesec

HHahahahaha,kakva gomila gluposti na malom prostoru!Ti da si zvezdaš kao moja skromna malenkost,znaš koliko bi te bolela ona stvar ko je u upravi,ko je u klubu,oko njega,ko drži šipku,ko je sponzor,i ostale nebuloze?!Nego bi kao svaki pravi zvezdaš(ja lično od 88), dolazio da pružaš podršku velikoj Zvezdi Crvenoj jer sve dođe i prođe a to ime,ta ljubav,tradicija,to bato moj ostaje dok je sveta i zato sas ja to prenosim na moja 2 sina da nastave kad me ne bude!
v

vidim napali me

pre oko 1 mesec

da nisam zvezdas. Ja sam veci Zvezdas od svih vas zajedno koji ste mi odgovorili na komentar. Nisam prestao da navijam za Zvezdu vec sam postao ravnodusan, kao i na sve sto se desava oko mene u Srbiji. Sve je izgubilo smisao. Svi su jeftini. Svi su se prodali. Niko nikog ne voli. Srbija nema buducnost. Jadna nam deca. Al neka bude da nisam Zvezdas
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Vremena se menjaju. Pre 14 god to je bila odlicna cifra da prezivimo. Sada posle toliko god I stalnog ucestvovanja u Evropi to mora da ide minimum tri puta vise. Sta je sada u ovom vremenu 4 ili 5 mil eura. To mora da se ispregovara malo bolje.
s

samo jedan covek

pre oko 1 mesec

pa da vam nije politicke kombinacije sa gazpromom niko drugi vam ne bi dao ni ovoliko
L

Ludilo mozga

pre oko 1 mesec

"Sistemski urusavanje zvezde jos od zutih" . A sve je pocelo penalom Borisa Tadica na Rajku, zlocin i dalje traje
D

Druže

pre oko 1 mesec

Čitaj šta dole ljudi pišu, pa ćeš naučiti ko je doveo Gasprom, a taj maneken se samo tu glupirao.
N

Napredak Kruševac

pre oko 1 mesec

Manje gledaj ludog Žeksa, vidiš da utiče na tebe jako
U

Užas

pre oko 1 mesec

Sve je to lepo i krasno. Glavni veliki sponzor koji je uleteo lepu kintu. Medjutim, bode oči ovo pravo preče kupovine. To iskreni prijatelj ne radi. To radi surovi biznismen koji ti se meša u planove i odvodi talentovanu decu u, ovom trenutku, izolovani deo sveta gde se neće lepo provesti a i vrlo verovatno idu protiv svoje volje. Daleko je ovo od bilo kakvog prijateljstva.
D

Druže

pre oko 1 mesec

Ne ljuti se, ali to svi rade. To je već stara priča.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Igrac ne mora da prihvati njihovu ponudu
Z

Zzzz

pre oko 1 mesec

Druže ti i par ovih zapadnih botova nađite "zapadnog" sponzora koji će da da više. Drugo gde su ti vaši zapadni sponzori bili dok je Zvezda propadala..samo su Rusi pomogli
H

Hfjfjfj

pre oko 1 mesec

*Zbog bratskih odnosa Srbije i Rusije* , pa "pet miliona korektna cifra". Hahahaha, okanite se mitova i laži, ne postoje bratske zemlje, a i biti ulizica za pet miliona može samo u divljim zemljama.
P

Perhann

pre oko 1 mesec

Treba biti i realan ponekad.. Jel ti stvarno mislis da je neka druga kompanija spremna da nam ponudi za sponzorstvo vise od tih 5 miliona godisnje? Verujem da nije spremna ni blizu da da toliko. Prema tome, nije ovo nikakva usluga Rusima ili Zenitu, nego sasvim korektna poslovna saradnja.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Perhane sutra da raspišemo konkurs za generalnog sponzora bez problema bi ga našli. Samo je nama lakše da ladimo jaja umesto da malo poradimo na nečemu.
h

halo

pre oko 1 mesec

Uvek je lepo podsećanje da je velika Crvena zvezda svedena na nivo filijale tupavog Zenita. Prodali smo integritet kluba za crkavicu od 5 miliona evra koliko nam Gasprom daje.
S

Sekcija Lajkovac

pre oko 1 mesec

Trebalo bi na utakmici isprozivati i izvredjati menadzment Gazproma! Sramotno je kako se odnose prema nasoj Zvezdi! Ljudi daju samo 5 miliona evra, dok su Salkeu davali 40, a kao mi smo neka braca! Zvezda je ucesnik lige sampiona, i oni imaju vrlo jeftinu reklamu!
@

@sekcija

pre oko 1 mesec

Druže okani se našeg kluba i teranja našeg sponzora, ti češ nekog da prozivaš na prijateljskoj utakmici alo grobose.

Kalčopolista®

pre oko 1 mesec

Ko vam je doveo Gasprom licemeri? Ko je to pucao penale na Rajku dok je dovodio Gasprom i tako vas ugnjetavao?
V

Vidiš

pre oko 1 mesec

Koliko ti pojma nemaš, Gasprom je doveo Škundrić, a taj na koga misliš se samo slikao. Inače Putin tog lika nije podnosio. Na marakanu je kraj Putina sedeo motociklista, a ovaj sa strane blejao. Nauči nešto i ne pričaj gluposti.
.

....1234

pre oko 1 mesec

Gazprom u CZ je doveo prvenstveno Petar Škundrić u trenutku kada je vecina klubova iz SD dobijali 0€ pomoci drzave
@

@kalca

pre oko 1 mesec

Pa sta su nam dali kad su ga doveli? Davali nam do prosle godine koliko vama daje Zidjin. Je l ste vi zadovoljni tim sponzorstvom?
D

Djovani

pre oko 1 mesec

A ko je tebi doveo kineze i tekekom? Je li ? Mi do gasproma nismo imali dinar pomoci, vi imate placenu licencu svake godine i plus kineze i telekom… jel se secas kad nismo prosli monitoring uefe? E pa vi prolazite jer drzava placa, nama tad nije
@

@1234

pre oko 1 mesec

Mi u tom momentu, nismo mogli osvojiti trofej ni u klikerima, ali bukvalno. Za razliku od danas.
C

CZV FAN

pre oko 1 mesec

Emoj kalčopolista moraš prvo da izadješ iz pelena da naučiš zaista šta i kako jeste bilo pa onda da komentarišeš! Pojma ti nemaš!
H

Haha

pre oko 1 mesec

Gasprom je dovela dobra volja Rusa, kako Skundric da ih dovede i zadrzi toliko godina.
T

Taj

pre oko 1 mesec

Tadić je jedino mogao dovesti nekog hrvata da pokupuju svu zemlju po Vojvodini. Što je uspešno i radio. A to da Putin nije podnosio dotičnog znaju svi. Čak imaju i neki snimci na yt. Trebale su neke pare da se ulože u RS. A ovaj mu predložio Tuzlu, a Putin mu kaže to nije RS. Taj snimak postoji.
C

CaleB pravi

pre oko 1 mesec

Ne vidim ama bas nikakvu korist od saradnje sa Zenitom, a pritom, stete koliko hoces....Kao prvo, sramno je mala cifra koju nam kao sponzor daje bogati Gasprom, a sve to kao posledica poniznog ponasanja naseg rukovodstva...Kao drugo, pravo prece kupovine, koje direktno steti Zvezdi u svakom pogledu, a pogotovu finansijski, i opet zbog udvorickog ponasanja uprave u odnosu na Rusku stranu. Da ne pominjem tek stetu od guranja prsta u oko citavoj Evropi i svetu, zbog saradnje sa Gaspromom...Nema veze sto cinimo nespornu stetu sami sebi, bitno je da udovoljamo Rusima.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Mogu da izjednace ponudu a igrac da prihvati uslove. Niko nikoga ne tera, vidis koliko malo transfera ima izmedju klubova. Zbog Gasproma su Bmw, Mercedes, Audi, Philips i mnogi odustali od sponzorstva, stvarno kolika steta.
S

Siljo

pre oko 1 mesec

Sankcije ne uticu na ugovor sa zvezdom ali zato uticu na radnike kompanije i njihova primanja.
d

del.pje

pre oko 1 mesec

❤️🇷🇸❤️🇷🇺❤️
T

Tubeki

pre oko 1 mesec

Prosle godine imali smo mlade igrace, ove godine veterani Zenit ima 10 brazilac, Stamenic tamo ne bi mogao da igra u snu Kao ni jedan trenutno igrac u Zvezdi
g

grobarska sektaska logika

pre oko 1 mesec

Uspesni privrednici sto daju pare partizanu = privatne pare Gasprom= Drzavne pare
G

GostLazar

pre oko 1 mesec

Jednom Salkeu su dali 40 miliona godisnje, a Salke ni Evropu nije igrao. Kada je Salke odbacio Gasprom zbog sankcija, oni nama sa 4 miliona povecali sponzorstvo na 5. Dajte braco bar 20 miliona godisnje, sta je 5 miliona. Da dovedemo neko jako pojacanje

Proficap

pre oko 1 mesec

Da, da dovedemo opet nekig dugo skautiranig afrikanca. Pare nan trebaju, alu za akademiju, da izguramo nase igrace.
K

Kure na specijali

pre oko 1 mesec

Opet bi ste doveli pojačanje iz druge francuske lige ili nekog kluba koji se bori za opstanak u turskoj. Samo bi ugradnja i menadžerska provizija bila veća...
P

Perhann

pre oko 1 mesec

Jedan Inter na primer od sadasnjeg sponzora dobija oko 15 miliona evra. Da ne pricam o velicini Inter i na primer eto prethodne sezone su igrali finale lige sampiona. Pre toga je od Pirelija dobiajao oko 12 miliona godisnje. Primer je znaci jedan od najvecih italijanskih i evropskih klubova. Mozete da zamislite koliko dobijaju ovi ostali manji klubovi. Prema tome, treba biti realan i reci da je ovih 5 miliona sasvim pristojno, rekao bih cak i vrlo dobro.
m

milo123

pre oko 1 mesec

a koliko ljudi ne kapiraju ta sponzorstva pakao. Salkeu su davali toliko ne sto vole Salke ili Nemce, nego sto su im oni bili najveci kupci gasa, tako da postoje verovatno neki ugovori de odredjeni procenat moraju da vrate u drzavu koja kupuje gas od njih. Posto je Srbija milion puta manja od Nemacke toliko i para od Gasproma, shodno profitu koji ostvare ovde.
m

milo123

pre oko 1 mesec

a koliko ljudi ne kapiraju ta sponzorstva pakao. Salkeu su davali toliko ne sto vole Salke ili Nemce, nego sto su im oni bili najveci kupci gasa, tako da postoje verovatno neki ugovori de odredjeni procenat moraju da vrate u drzavu koja kupuje gas od njih. Posto je Srbija milion puta manja od Nemacke toliko i para od Gasproma, shodno profitu koji ostvare ovde.
С

Срб

pre oko 1 mesec

Тржиште немачко је 10 пута веће. Звезди би уговор од седам милиона годишње био одличан.
Z

Zato

pre oko 1 mesec

Salke i u 3 ligi 40000 navijacs a mi?