Marko Rakonjac (©Starsport)
Marko Rakonjac (©Starsport)

Treći najveći transfer Čukaričkog: Lokomotiva daje 2.500.000 za Marka Rakonjca

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.04.22. | 12:25

Nije još sve utanačeno, ali vrlo je blizu

Prihod na prodajama igrača u tekućoj sezoni tačno 5.810.000 evra, a i sledeća bi mogla da bude berićetna za Čukarički, pošto je klub sa Banovog brda blizu dogovora sa moskovskom Lokomotivom oko transfera 22-godišnjeg napadača Marka Rakonjca.

Vest javlja Radio televizija Crna Gora uz napomenu da bi Čuka od ove prodaje trebalo da inkasira 2.500.000 evra što bi Rakonjca svrstalo na četvrto mesto najskupljih transfera.

Izabrane vesti

Odmah iza Dimitrija Kamenovića i Slobodana Tedića, koji su u klub uneli po 3.000.000 evra, a rame uz rame s Petrom Mićinom, svojevremeno prodatom Udinezeu za istih 2.500.000.

Prema informacijama Mozzart Sporta ugovor još nije potpisan, ali su pregovori uveliko u toku i idu dobrim putem. Što se tiče samih klubova, ostalo je još da se dogovore oko dinamike isplate i sličnih detalja. Onda bi Rakonjac morao da dogovori svoje uslove.

Jeste da ruski klubovi verovatno neće moći da naredne sezone igraju Evropu i da će ih zbog toga neka veća imena verovatno zaobilaziti, ali baš bi ta okolnost nekim igračima iz drugog plana mogla da otvori prostor za minute u sredini u kojoj bi inače teško izborili mesto.

Rakonjac je baš takav. Tek je počeo da se probija u Čukaričkom i Banovo brdo napušta posle 12 golova postignutih za seniorski tim. Ove sezone 11 i jedan iz prošle.

Dakle, Čuka je povukla prvi potez, a biće ih sigurno još, jer inotransferima se nadaju i Stefan Šapić, Stefan Kovač, Ibrahima Ndijaje...

Kad je u pitanju razvoj i prodaja igrača, ako izumemo večite, Čuka nema konkurenciju u Srbiji.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Marko RakonjacČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara