Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević (Star sport)
Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević (Star sport)

Trenerski bilans: Stanković postaje Stanojevićev novi Marčelo Lipi

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.02.22. | 20:17

Partizanov strateg sve više kvari lični bilans protiv večitog rivala

Dugo je Aleksandar Stanojević važio za Zvezdin kriptonit i trenera kojeg su navijači crno-belih obožavali zbog nesavaldivosti u duelima protiv večitog rivala.

Stanojević je u prvom mandatu na klupi Partizana imao učinak od pet pobeda i jednog poraza protiv Crvene zvezde. Međutim, od povratka na klupu crnio-belih je počeo da kvari tu ličnu statistiku.

Izabrane vesti

Stanojeviću je ovo bio peti vezani okršaj sa večitim rivalom u kojem nije osetio slast pobede. Ima dva remija, poraz na penale u finalu Kupa Srbije i još dva prvenstvena derbija. I tek tri postignuta gola. Sve protiv Dejana Stankovića! Lošiji učinak u karijeri Stanojević ima samo protiv Marčela Lipija iz vremena kada su bili rivali u kineskom fudbalu. Protiv legendarnog italijana ima dva remija i četiri poraza u šest mečeva.

Što se Dejana Stankovića tiče, on je već postao trener sa ozbiljnim iskustvom u derbijima protiv Partizana. Zvezdinom strategu je ovo bio sedmi meč protiv rivala iz Humske. Ima dve prvenstvene pobede, trijumf posle penala u kupu, tri remija i tek jedan poraz. Uz gol-razliku 5:3.


tagovi

Aleksandar StanojevićDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara