Foto: Reuters
Foto: Reuters

Trese se Katalonija: Rajola i Haland u Barseloni (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.04.21. | 13:53

Alf-Ingea Halanda i agenta njegovog zlatnog dečaka dočekao čovek blizak Đoanu Laporti

Trese se Katalonija jer je danas je Erling Haland najbliži Barseloni. Španski mediji, Sport među prvima, lansirali su informaciju, a uz nju i sadržaj koji to potvrđuje, da je agent Mino Rajola zajedno sa Halandovim ocem Alf-Ingeom doputovao u najveći grad Katalonije. Posebno je zanimljiv detalj da ih je dočekao čovek vrlo blizak novopečenom predsedniku Barse Đoanu Laporti. I naravno, lavina je krenula.

Da li je to interni dogovor Mina i Halanda seniora da se krene u kampanju, od grada do grada, od velikana do velikana kako bi do leta izboksovali najoportunističkiji uslovi za norveško čudo od deteta i njegovu svitu? Da li je Barsa zaista zagrizla iako je Laporta od dolaska u klub pričao o merama štednje? Još uvek niko ne može sa sigurnošću da tvrdi. Da li je uopšte bilo sastanka sa prvim čovekom Barselone i to će se saznati... vrlo brzo.

Izabrane vesti

U svakom slučaju pokušaće Barselona da pronađe model po kojem će joj Haland biti dostupan, ali će on i dalje iziskivati papreno mnogo novca, veruje se oko 150.000.000 evra samo na ime obeštećenja. Juče su španski mediji pravili uporedne analize Serhija Aguera i Memfisa Depaja kao napadača koji su viđeni na Kamp nou kada im isteknu ugovori sa Mančester Sitijem, odnosno Lionom. Danas su u žiži javnosti najtalentovaniji napadač današnjice i njegov otac i njegov agent koji slovi za najkontroverznijeg na svetu.

Kada ste vrhunski proizvod svi bi želeli da vas imaju, ali malo ko može da vas priušti. Fudbalski menadžeri sa internacionalnom reputacijom Ivan le Me, Džejmi Morali, Andrea D'Amiko i Roberto de Fanti su pre nekih nedelju dana suzili krug klubova koji imaju novac za jedan od najbleštavijih fudbalskih bisera na planeti u ovom veku. Barselona nije bila među njima, ali trenutno deluje kao prvi favorit.

Kada je pred vama momak koji je do brojke od 20 golova u Ligi šampiona stigao posle samo 14 mečeva, koji ove sezone ima 32 gola na 31 utakmici i kada znate da ako ga sada ne ugrabite, druga šansa možda nikada neće doći... Tada ćete izmisliti desetine, pa i stotine miliona evra. Međutim, još smo daleko od transfera. Ovo će biti prvi od ko zna koliko činova opipavanja terena Mina Rajole i svih onih koji budu želeli da pregovaraju o potencijalnom potpisu Halanda.

Prekaljena je lisica agent koji već dve decenije brine o karijeri Zlatana Ibrahimovića. Toliko namazan da će na kraju Donarumi izboksovati osmocifrenu platu u Milanu. Možda sledeće nedelje budemo videli Mina i Alf-Ingea u Mančesteru, pa u nekoj drugoj evropskoj metropoli ili prestonici...


tagovi

Erling HalandMino Rajolaletnji prelazni rok 2021Barselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara