Komentari na vest

Trese se Katalonija: Rajola i Haland u Barseloni (VIDEO)

M

Marcus Paige

pre oko 3 godine

I Zvezda ce biti sampion Evrolige, aprilililililili.
D

Dajvak

pre oko 3 godine

Aprilililili!
V

Vaška

pre oko 3 godine

Smešne su priče da Barselona nema pare i da će prestati da dovode jaka pojačanja sada kada Messi ima još nekoliko sezona u nogama. Ide Barselona all in sve dok je Messi tu. Ova sezona je prošla kako je prošla, u razigravanju mladih igrača samo iz razloga jer se znalo da idu predsednički izbori i da Bartomeu odlazi.
G

Gost8888

pre oko 3 godine

Dolazi u Espanjol. Provjereno. Espanjol je kupio prebogati šeik i planira da u njega uloži preko 600 miliona eura. I da dovede zvučna imena Evropskog fudbala. Spominje se Konte kao trener.
h

hahahaha

pre oko 3 godine

Tebi javili iz Espanjola....
G

Gost8888

pre oko 3 godine

@hahaha ja imam sve eksluzivne vijesti iz prve ruke svakog prvog aprila ;)
V

Visca Barca

pre oko 3 godine

Cim se vratio tata Laporta odmah krece da se pravi stara mocna Barsa od koje su svi drhtali i unapred znali da gube, ispadaju.
n

nedano

pre oko 3 godine

Strasan tandem bi bili on i Messi. Zato se Barsi i zuri da zavrsi transfer, jer je Messiu ostalo jos par sezona. Samo jos odbranu moraju zategnuti i top ekipa sa dosta mladih.
R

Remaaaaa

pre oko 3 godine

Aprilililili
Д

Домаћин

pre oko 3 godine

Искрено волео бих да се ово деси јер мбапе свакако иде у Мадрид,и онда би смо поново добили страшан двобој као меси-роналдо,и ел класико би поново оживео.Мада ја искрено мислим да је мбапе много бољи играч,јер смо се уверили много пута да Немачка лига није меродавна, наравно то не значи да је халанд лош играч,доказао је то и у лиги шампиона.
Q

Quqyq

pre oko 3 godine

A francuska liga je merodavna..
j

jeste bolji

pre oko 3 godine

kao sto je mesi i ronaldo to je ta razlika haland masina za golove ovaj majstor za sve
m

ma koji udarac

pre oko 3 godine

zavrsio je ovaj sa ozbiljnim fudbalom.strasan lider ali godine cine svoje, on realno ni na vrhuncu nije bio po igri u defanzivi na zavidnom nivou ali je mentalnom snago i liderstvom to kompezovao ali sad od neke 2018 na ovamo se povredjuje i zapada za oko jedino zato sto izvodi penale
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Pa merodavnija je od lige koja ima jedan do dva ozbiljna kluba.
M

Mbappe je taj

pre oko 3 godine

Ne idu tanjirdžija i Realov dres zajedno nikako. Ovo ne bi bilo loše
K

Konj

pre oko 3 godine

Mislim da gde god da ode van Nemacke ne ce biti ni bleda senka onog sto je u Dortmundu. Ne kazem da sam u pravu, samo nemacka liga je takmicenje u kom lagano pada 5-8 golova po utakmici. Voleo bih da moze i Levandovski da potvrdi svoj status u Italiji ili Engleskoj npr.
D

Darko55

pre oko 3 godine

Da li je i Liga Sampiona takmicenje u kom pada 5 - 8 golova po utakmici? Haland je najbolji strelac LS sa 10 golova, drugi na listi ima 6. Sta se sve ovde moze procitati, haos.
P

Patson Daka

pre oko 3 godine

@Darko55 A šta tek reći za reprezentativni fudbal? Stefan Mitrović, ga dan danas nosa u malom džepu na farmerkama
Y

Yo-Yo

pre oko 3 godine

@Darko 55 Sine, pre nego procitas svasta, vodi racuna da ne pises svasta. U Ligi sampiona su prolazili i trecerazredni klubovi tako da ti nije neki parametar.
D

Darko55

pre oko 3 godine

Yo-Yo, Haland je dao Sevilji 4 gola u osmini finala Lige Sampiona. Jos uvek aktuelni osvajac Lige Evrope je trecerazredni tim? Dobro je, ne zameram ti, pretpostavljam da nemas vise od 9 godina.
B

Brko

pre oko 3 godine

Naravno, pa nedavno je ukinut Finansijski Fair Play, UEFAlona uzvraca udarac. Stampat ce se novci da se La Liga odrzi jer je u zadnje dvije sezone odron od lige, sama sebe srozala nesrazmjernim i bezobraznim trosenjem novca na igrace koji nisu donijeli nikakve rezultate. Ali, sve do jednom. Neko ce to na kraju morati iskesirati i opravdati kreditorima ili kome sve vec.
v

vladaHM

pre oko 3 godine

Kakve veze ima La Liga s tim sto Barsa dovodi Halanda? Komplekse neke imas izgleda...
T

Travis Bickle

pre oko 3 godine

Nema Barsa te pare, institucija je to, ali posle mega promašaja Kutinja i Dembelea, nema šanse da oni opet daju preko 100 miliona za nekoga. A ako zapravo dođe Haland, onda su gori od Sitija i PSG-a.
D

Danilo91

pre oko 3 godine

Ne znam sta ce barsi Haland,ne moze se on uklopiti u njihov sistem nikako.Ako ga kupe bice to promasaj opet i pitanje je kako ce se oporaviti posle toga.
D

Dobar Los Zao

pre oko 3 godine

Ma smijesne su price City ili PSG plastika. Pogotovo kad to napise navijac Reala, Barce, Intera(Morati), Milana(Berluskoni), Uniteda, Arsenala i Liverpoola(sve americki konglomerati, osiguravajuce kuce i biznismeni), Chelsea(Oligarh vlasnik) itd. itd.. Svi navedeni klubovi su privatnim novcem sumnjivog porijekla kupovali igrace, obarali rekorde transfera na trzistu, pomjerali granice i unistili mnoge druge tradicionalne klubove