Tri kluba Serije A se uključila u trku za Danila Pantića

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.05.20. | 14:11

Partizan dobio konkurenciju, Čelsi nije za Superligu

Dobio je Partizan konkurenciju u trci za potpis Danila Pantića. Pisali smo prošle nedelje kako postoji mogućnost da se 23-godišnji vezista vrati u Humsku 1, napomenuli da su za njega zainteresovani još neki klubovi, a italijanski mediji otkrivaju i koji. Prema informacijama sa Čizme, tri člana Serije A pokušaće da se dokopaju fudbalera Čelsija koji je u potrazi za novom sredinom.

U pitanju su Verona, Leće i Đenova, mada se ne navodi ko ima prednost, šta nudi i pod kojim novčanim uslovima bi pokušao da angažuje kreativnog fudbalera sredine terena. Navodi se da su predstavnici sva tri kluba zatražila od Čelsija informacije o statusu bivšeg mladog reprezentativca Srbije, kao i da je najbolje partije tokom karijere pružao upravo u dres Parnog valjka.

Izabrane vesti

Pantić je papirima vezan za Čelsi do juna 2021. i mada nije praksa da se u poslednjoj godini ugovora igrači šalju na pozajmice, Italijani objašnjavaju koji model bi Verona, Leće ili Đenova mogli da upotrebe za njegov potpis. Navodno, dobili bi momka iz Rume za džabe, bez ikakvog plaćanja čak i tog perioda zajma, čime bi raspolagali igračem u pokušaju da ostvare takmičarske ciljeve. Zauzvrat bi se obavezali da Plavcima prepuste većinu ekomonska prava ukoliko se desi da Danilo Pantić fudbalski eksplodira, kako bi klub sa Stamford bridža u tom slučaju profitirao eventualnom prodajom.

Želja Danila Pantića da se vrati u Humsku je naglašena, smatra da bi na dobro poznatoj adresi imao priliku da se vrati na veliku scenu, pogotovo ako se crno-beli opet plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope, ali... Kako se može čuti, Čelsi nije do kraja oduševljen tom idejom, pre svega iz razlog što smatra da bi za mladog igrača bilo korisnije da se razvija jačem takmičenju od Superlige, gde će imati više prilika da skrene pažnju plataženo moćnijih klubova.

Italija deluje kao pogodna teritorija takvim planovima...

(FOTO: Star sport)


tagovi

Danilo PantićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara