Komentari na vest

Tri kola bez pogotka upalila alarm u Kruševcu: Napredak nanišanio kapitalce u ofanzivi

R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

Koliko vi lupate.Naoredak u 3 kola ima 1 bod i gol razliku 0-2 sto uopste nije lose.Bolje da imaju 1 bod i gok razliku 0-2 nego da imaju 2 ili 3 boda,a gol razliku 2-15. Mogla bi njima Crvena Zvezda da pozajmi kog igraca za bolji napad.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Bastajic je dobar ali za drugu ligu i za pripremne tekme koje nemaju znacaja. Kada treba da igra ozbiljne utakmice on se prosto odsece i mentalno nije na nivou. Zato i odlazi iz Vose... Ja bi licno raskinuo ugovor sa, N. Simic (golman), Stevanovicem, Kopitovicem, Zukicu bi platio da ne igra fucu. Znate ono kad platite muzici da ne svira e tako bu Zuki bazuki platio da ne igra. Znam da me mozda neko napadne za golmana Simica ali ljudi taj covek je prvo linijas znaci nije moderan sweeper keeper, ocajno procenjuje let lopte, ocajno brani penale, jedino je 1-1 perfektan. Matic je pre svega dobar decko (iako ga ne vole slaninari) ali to je napadac kakav vise nije od znacaja u modernom fudbalu, statican i ceka loptu... Pogledaje Mitrovica kako je promenio stil svoje igre i kako se adaptirao na moderan fudbal, vraca se na svoju polovinu gradi akcije itd, e to Matic ne radi vec ceka loptu. Bolje da se pojacaju sa 2 dobra driblerska krila, laznom devetkom i box to box srednjakom, ne treba ti ni 10ka ni napadac onda. To je ono sto vosa sada forsira, igru bez klasicne 10ke.
S

Samopreživljavanje

pre gotovo 2 godine

Druže, to što si ti naveo da treba Napretku ne može ni Partizan da dovede.
v

vdvdd

pre gotovo 2 godine

Ti htede da popljujes Simica a onda napises da brani perfektno jedan na jedan, pa sta drugo traziti od golmana. Ovo ostalo se nauci i da izadje i let lopte a ovo je reflesk kada izadje igrac ispred tebe. Mnogo se ti razumes u fudbal, ne treba to Vosi da ga prodaje ali da je kojim slucajem branio juce u Nisu bila bi 0 primljenih golova. na kraju samo nek bude strpiljiv slede jace utakmice brzo ce on na gol posto je ovaj Carevic Crnogorac poprilicna kiksara. Ali Vosa dominira u posedu narocito i igrom pa ga to za sada vadi nije pod pritiskom
p

pag

pre gotovo 2 godine

e oni su ti gol igraci oni ce da ih izvade ahahahha kao i ovaj saric sto doso
M

Meraja

pre gotovo 2 godine

Ovog Bastajića nisam pratio, ali Bojan Matić jeste gol igrač. Samo mu treba dati šansu.
Z

Zica Ks

pre gotovo 2 godine

Formira se tim da bude stabilan u borbi za ispadanje iz ligu, potpisite ih na dve godine jer ce da ispadnemo iz ligu i sledecu sezonu da vam i oni sami potvrde da su igraci za drugu ligu i sredinu tabele.