Komentari na vest

Tri stanice do derbija, Zvezda ima teži raspored

N

Nikola mirkovci

pre 6 meseci

A zvezda je igrala fantastično kao domaćin i ubedljivo savladala Voždovac s 2 - 1 xaxaxaxa xaxaxaxa
h

humaka pfc_pfc

pre 6 meseci

Videli smo u prvom kolu u kom pravcu ide derbi, dok je Partizanu postavljen čovek sa zadatkom gde je pustio ostru igru domacina, gde je svirao faul na centru, a oko sesnest igraj.. nista to ne bi bio problem da svi ti startovi nisu bili za zuti, al zato je nama sa lakocom pokazivao i pokazao Partizanu sta ga ceka.. Sta reci o najvecim lopovima i manipulatorima u evropi.. Rade Bogdanovic je sve lepo rekao ko su i sta su, a sudija Segrt samo potvrdio.. Jos jedan dokaz koliko navlace za njih, N Pazar je bio kaznjen tako da mu se kazna zavrsava pred zvezdu, a onda su se toga setili pa ih kaznili jos dodatno..
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Ajd malo realnosti. To što su vama strana pravila fudbalske igre jer ste navikli na vaša gde je Natho sudija i Jojić to je već vaš problem.
b

banence

pre 6 meseci

NA OSNOVU VIDJENOG DO SADA I UPOREDJIVANJEM SASTAVA DOBIJA PARTIZAN...MISLIM DA JE VREME DA OVERIMO NA MARAKANI NADMOC TOKOM PRVENSTVA.. . NARAVNO SACEKAJMO....
a

all hh

pre 6 meseci

Uporedjivanjem sastava bice 10:1 za Zvezdu.
S

Sale Kg

pre 6 meseci

Ako Zvezda osvoji prvenstvo liga je nameštena definitivno, jer ubedljive pobede našeg partizana u svim utakmicama sa minimum 4-0 već u prvom poluvremenu potvrdjuju da smo najjači. Jedno od poslednjih poštenih prvenstava je ono kada smo osvojili duplu krunu 2017. A jedno od najnepoštenijih je ono kad nas je Radnički Niš ostavio 20 i kusur bodova na trećem mestu! Da, nameštene su i obe utakmice protiv Norderlanda kada su nas ispratili sa 6 komada.
k

koga ste

pre 6 meseci

u 20 i kusur kola dobili 4:0 na poluvremenu? pobrkao si vas i tsc koji vam je pokazao koliko ste mocni. koju ligu ti pratis? ovo je vest o partizanu.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Sarkazam.
b

brt

pre 6 meseci

a gde nestade tekst pd danas kako se sudi partizanu
Z

Zasto?

pre 6 meseci

BokiUSA-druze,pa i nasi klubovi(večiti)prave incidente na stadionu/tribinama 🙂.Nije fer samo njih kaznjavati,🤷‍♂️a oni uz vecite jedini imaju navijace I uz derbi najbolju atmosferu na stadion(posebno kad gostuju zvezda I Partizan).zvezdin navijac je pogodio golmana topovskim udarom u Krusevcu,partizanovi navijaci demolirali lozu i fizicki Natalie gospodu iz uprave,zvezdini navijaci upali u svlacionici i maltretirali igrace I strucni stab,partizanovi navijaci gadjali igrace partizana topovskim udarima,itd...I nikom nista🙂tj. Kazni pazarce🙂treba reci da to nije fer🤷‍♂️
M

Ma da bre to

pre 6 meseci

Jel ovo neko naruceno guranje partizana na mozzart sportu? Na osnovu cega se gaji toliki optimizam da partizan moze do titule? Zar nisu kukali kako je zvezda 3-4 puta skuplja od svih u ligi? Znaci zvezda moze da kiksne do derbija, a partizan ne moze da kiksne do i posle derbija? Ccc...
S

Stop bahaćenju

pre 6 meseci

Da je pameti pa odmah upisati oboma te bodove protiv drugih timova, na radost i relaksaciju naroda, registrovati mečeve da po 3-0 za najbolje i najvoljenije, i onda 3 kola uzastopno zapravo igrati derbije samo. Druge timove zapravo treba i ukinuti, samo smetaju, umesto što se 99% svega skoncentriše u 2 kluba a onih 1% bahato rasipa na sve ostalo zajedno, bolje i pravednije bi bilo da se 100% ugruvava u 2 kluba.
l

ljubi

pre 6 meseci

kiks zvezde se nece dopustiti videli su svi protiv vozdovca ako se iskomplikuje sudija preuzima stvar u svoje ruke 3m nadoknade od momenta kad je 3 gol postignut pa dok se igra nastavila proslo skoro 2m 2x ulazili dr. da ukazu pomoc, bile su izmene i jos u nadoknadi prekid a sudija ssudi kraj 93:10, a od pocetka utakmice obicno cesanje igraca vozdovca odmah faul za zlezdu ,skakanje cupanje zlezdinih igraca nema preksaja, ovo cemo d agledamo do kraja sezone ,a partizan obrnuto pustaju grubu igru protivniku kako bi iznervirali igrace partizana pa im davali zute za protest a cim protivnicki igrac ocese partizanovog odmah faul. upravu su ovi iz pazara treba sve slati u uefa al koja vajda kad tamo sede postovaoci i prijatelji zvezdinog fss.
L

Ljuljaj Duljaj

pre 6 meseci

U narednih 5 utakmica resava se prvenstvo. Zvezda nema sanse a da ne kiksne barem u 3 ako sve bude regularno, time bi prvenstvo bilo gotovo...
R

Realno istina

pre 6 meseci

Da. Jos pet kola i gotovo prvenstvo. Hahahaha....
g

gost1234

pre 6 meseci

Ne bi me cudilo da Zvezda odlozi utakmicu sa TSC da se pripremi za derbi

BorisPL

pre 6 meseci

hahahaha
G

GostiHilti

pre 6 meseci

Ako zvezda osvoji maksamlan broj bodova u ovih 3 utakmice prvenstvo je namešteno po vama?
N

Naše prvenstvo

pre 6 meseci

Je jedno od nameštenijih u Evropi. Među 5 sigurno.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Drago mi je da Zvezda ima teze protivnike. Taman da se lepo uigraju pred derbi. Milojevic zna svoj posao, zna kako se dobija utakmica, jaca timski duh. Taman dotle da stigne da pogleda i strance koji su falili. Da se Glazer oporavi, da dodju Hvan i Kraso. Sa Hvanom napred, ovo ce biti znatno jaca ekipa.
S

Sima Arauho

pre 6 meseci

Koliko je derbija dobio Klark Kent?!
D

Don Vito Corleone@Pedja108

pre 6 meseci

@Pedja108 – “Taman da se lepo uigraju pred derbi. Milojevic zna svoj posao, zna kako se dobija utakmica, jaca timski duh”, iščupano iz konteksta tvog komentara! Naravno da Milojević sve to zna, a to je već dokazao i u inostranstvima (Saudi Arabija, Grčka, Kipar), gde je u pet klubova dobio pet uzastopnih OTKAZA, baš zbog svog poznavanja posla! Sa njim sigurno pobeđujemo TSC, Čukarički i Novi Pazar i na njima ćemo da popravimo gol-razliku. To će sve biti uvod u derbi sa Partizanom, koga ćemo glatko savladati sa barem 3 ili 4:0, uz taktiku Milojevića koji zna svoj posao (prema tvom kazivanju)! Ova četiri kluba ćemo razvaliti brzom igrom, duplikm pasovima, brzom tranzicijom i uz pressing na zadnju liniju protivnika, jer Milojević je poznat po takvoj igri! Uživaj u vanvremenskim ostvarenjima tvog strip junaka Milojevića!
k

kkp barsa.

pre 6 meseci

znate li podatak od kada Pazar nije docekao cz pred navijacima,?
B

BokiUSA

pre 6 meseci

Dok god prave probleme nema potrebe ni da ih bude. Ljudi prave konstantno greske. Ja bih sledeci put kaznio na celu sezonu. Pa kada se ponovi na pet sezona bez publike pa neka izvole.
1

10 god

pre 6 meseci

Oko 10 god. Zvezda igra pred praznim tribinama u Pazaru(Dole blizu 100% gradjana N.Pazara navija/voli svoj lokalni klub I jedino dole nemaju podrsku🙂da je nama u ligi jos 3-4 N.Pazara bila bi nasa liga zanimljiva*a Ovako gde god da gostuju veciti osecaju se kao domacini(70-80 %stadiona navija za njih)🙂
N

Nenad1246

pre 6 meseci

@10godina Naravno to je laž. Partizan je tamo domaći alo svejedno igra bez publike u Pazaru. Zašto?
F

Fhdhsk

pre 6 meseci

Uf kad se setim kako su grobari pokrali ove 3 ekipe u prvom delu sezone. Jezivo.
ö

öim

pre 6 meseci

haha bas sudije pokrale partizan u prvom koöu protiv tsc ne sećas se?
Ž

Živke86

pre 6 meseci

@öim na tvoju žalost sećamo se svi i dalje kako je sudija pokrao TSC.
N

Nema publike u pazaru

pre 6 meseci

U Pazaru ce im biti najteze,pazar je kuci mnogo moćan i bez publike.da im je dozvoljena publika bio bi 1 kao kuca🏠har Dole nema niko podrsku sem lokalnog kluba(mozda 400-500 navijaca max.bi došlo iz Bg ili kraljeva da bodre Zvezdu).
R

Raša P

pre 6 meseci

Nema više 2017. plačite i cmizdrite!!!
M

Mauro Tasoti

pre 6 meseci

Jeste Zvezda ima na papiru teži raspored ali je teško ocekivati neki kiks s obzirom da su ispali iz Evrope i da sada igrajući sa timom u koji su uložili velike pare sa gomilom skupih stranaca gubi bodove od realno mnogo slabijih ekipa.Tu su za svaki slučaj i malo sudije,malo državni vrh i slično.Partizan mora da gleda samo sebe,da on ne napravi neki kiks do derbija a da se onda na njihovom terenu vidi ko je gde.
d

dy

pre 6 meseci

Pa sta i da napravi kiks,u cemu bi bila razlika?
Д

Дорчолац

pre 6 meseci

tu je drzava da se postara da Partizan ne napravi kiks nista se ti ne brini
z

zcveletin

pre 6 meseci

I Zvezda ceka kiks Partizana u naredna 3 kola... ili je mozda nemoguce da gromada kiksira? I da Zvezda kiksira i da gromada pokrade naredne tri kao sto rade , tuci ce ih Miloje na Marakani, Zvezda ke pod MORANJEM pobede devetog marta, bice potpuno drugacije nego u decembru
J

Joe Black

pre 6 meseci

Hoce dobicete nas, zbog mira u drzavi..
Z

Za nik Joe Black

pre 6 meseci

Druze jesi realan? Pa da nije sudija Partizan bi bio 4-ti! Toliko o tvom miru u kuci!
Z

Za nik

pre 6 meseci

Pa druze, nisam rekao mir u kuci nego mir u drzavi... Pa druze mi smo i napravljeni da budemo.cetvrti...
S

Sale Kg

pre 6 meseci

Kako očekivati kiks partizan Sitija koji je sve utakmice do sada dobijao ubedljivo sa po 4, 5, 6-0?! Očekivati kiks tima koji je toliko jak da nije ni morao da igra grupnu fazu Lige Šampiona, jer su ga odmah smestili u finale gde čeka protivnika.
M

Miloschichi

pre 6 meseci

Tezak raspored kazete? Svi protivnici do kraja sezone da saberu budzete imace visestruko manje novca od zvezde, dakle ne za situ neku nego vise puta manju svotu. I pricamo o teskom rasporedu, jeste ozbiljni?

BorisPL

pre 6 meseci

Jel ti znas o cemu pricas decace? Zvezda je zahvaljujuci evropskim uspesima dosla do tog budzeta! Aj reci ti nama odakle pare partizanu za pojacanje?! Drzava im placa licence godinama unazad,igraci raskidaju ugovore zbog neisplacenih plata,a oni dovode milionska pojacanja?!?!
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

I nikad ne prestaj,podigni glavu!Kao nekad kreni hrabro sada za crno belu slavu! OFANZIVA PARTIZANA,brani crno beli tron!🖤🖤🖤🖤 PARTIZANE NAPADAJ!🖤🖤🖤🖤
D

Djinobili

pre 6 meseci

Eh crno srce..moraš priznati da je lepše crveno realno:))

Srpski samuraj

pre 6 meseci

😂😂😂😂
S

Sale Kg

pre 6 meseci

Nešto drugo je uglavnom crno, ili braon ka crnom u realnom životu. Ovo crno srce nema veze sa stvarnošću.
D

Da ki ce

pre 6 meseci

U to vreme za zvezdu nastupati Segrt,Ilic,Milovanovic,Ivkovic... ako ne budu oni povredjeni onda nema zime za njih.Mada ni Laki Lu nije u losoj formi...
d

dragon2

pre 6 meseci

Poceli grobari da dizu glavu. Videcemo vas u derbiju na sta licite. Nema vise bahara i njegovih ludackih eksperimenata. Sa imt om nemate zatvoreno videcemo vas i tu ako ne namestite sudije.
N

Nikolicabdo

pre 6 meseci

Prica o namestanju covek cija je ekipa iz straha odlagala derbi. Idi pokrij se usima u cosak neki i cuti majke ti
d

darkok

pre 6 meseci

Dokle više sa tim pričama kako ste vi galaktikosi a kako Partizan nema pojma!De ste bili vi u derbiju što niste dobili kad ste toliko bolji?Mi imamo prvog strelca lige Saldanju 15 g i 5 asistencija šta ima na kontu vaš napadač od 4.000.000e?,imamo Zahida sa 6 gola i 4 asistencije koji nije igrao na pola mečeva imamo Natha sa 7 gola i 7 asistencija,Belić ZADNJE VEZNI 6 asistencija i 2 gola!Taki Nikolić sa klupe 5 asistencija i 3 gola,Severina 3 gola i 3 asistencije itd...malo nam lošija odbrana nemamo levog beka ali nemate ga ni vi ali isto tako nemate ni majstore poput Zahida i Natha a šta tek reći za napadača vaš od 4.000.000e i naš od 1.300.000e nemogu davse porede inače mi ćemo Saldanju da prodamo za minimum 15.000.000e jer će biti samo zdravlja Bože najbolji strelac lige sa preko 25 gola što će dobro naplatiti imamo golmana Jovanovića koji je najbolji golman u ligi a možda i najbolji na Balkanu koji je uvek tu da spasi kada je potrebno,doveli smo Goha koji je najbolji mladi igrač iz J.Koreje i to zvanično proglašen prošle sezone,doveli smo i Ovusua koji je juče pokazao da je ozbiljan igrač i veliko pojačanje tako da malo manje dižite sebe a druge manje umanjujte jer će vam se ozbiljno obiti o glavu takvo razmišljanje,zvezda u naredna tri kola rešava prvenstvo i to igrate na strani protiv TSC-a i Novog Pazara i potipisujem da bez pomoći sudija te dve utakmice nema šanse da dobijete zato je Novi Pazar vdć digao glas protiv Santarača i sudija i jasno stavio svima do znanja da idu sa snimcima do FIFA I UEFA već su im poslali dokumentaciju sa utakmice protiv Željezničara iz Pančeva a isto će biti i protiv zvezde!
m

merllin_pfc

pre 6 meseci

Pomijerli derbi za 2 mjeseca. Promijenili sudiju. Promijenili kompletny sudijsku organizaciju na celu sa predsjenikom. I na kraju dobili po pocici sa nikad jacim I skupljim timom. Pokrali sve sto se moglo pokrasti u prosloj sezoni. Juce utakmica produce na 3 minuta? Var I sudijino gledanje situation 3 minuta. Ukazivanje pomoci Popovicu 3 min. Izmijene min 3 min. Ali opasan je Vozdovac. Pamti se ta 2017 I jos boli izgleda. 🤣🤣🤣

BorisPL

pre 6 meseci

@Dark-nesto ,decko spusti se na zemlju. I zamisli sta bi bilo sa vasom upravom ,koja je pod opasnim pritiskom vasih nazovi navijaca...da niste dobili derbi. Sta mislis zasto je to tako?! Bolji ste? Juce teren los ,jel? Predpostavljam da ako osvojimo titulu da je namesteno :) Mada necemo osvojiti ove sezone ,jer ona sem prestiza nista ne znaci. Al zato od sledece sezone spremi se z novi post. Ove godine Zvezda osvaja kup,a partizan ligu,jer proslogodisnji eksperiment nije uspeo,jer ste losi .Zato vam se namesta Liga Evrope
t

tsss

pre 6 meseci

Kiksnuce Zvezda ali malo sutra!!Gazimo redom do kraja
Z

ZASTO SAMO

pre 6 meseci

Kada je partizan u pitanju naglasite LOŠ TEREN i dodate "LOŠE SUDJENJE" Sudjenje je bilo u korist partizana, prvo poluvreme stoperski tandem Javora dva zuta posle i crveni, kako moze bili LOŠE SUDJENJ?
Г

Гост

pre 6 meseci

Јавор уопште није добио црвени, већ Партизан. А укупно је било 5 жутих за Јавор и 4 за Партизан (од тога 2 жута Антићу и црвени)
N

Nenad1246

pre 6 meseci

A svaki kiks Partizana ne bi doneo lagodniju poziciju Zvezdi? Ili je to već rešeno sa štitom?
G

Guh

pre 6 meseci

Znači opet odlaganje u najavi hahahaha koja jad od kluba...
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Opet brukanje sportskog novinarstva. Naravno da je sudija kriv za loše izdanje Partizana jer je još samo falilo da on šutne na gol Javora jer igrači Partizana nisu bili u stanju.
N

Ne lupaj

pre 6 meseci

Idi vezbaj matematiku...
T

TerzicMasa

pre 6 meseci

Ovo kolo je prikazalo kakvo nam je prvenstvo, zvezdina liga.
H

Haha

pre 6 meseci

To si zakljucio po reakciji Obradovica cim je usao u igru? Stranci nisu razumeli tradiciju meceva Javora i Partizana, Obradovic za pet minuta uspeo da isprati pogledom ukopavanje Saldanie. Ona tri prelaza posle blamaze u Evropi su podsetila na neka vremena, gde jedan posteni klub imao 20, 30 bodova pre prvog kola. Realni groBari pomislili da su igraci koji su prosle godine jedva bili cetvrti preko noci naucili fudbal. Stvarno bi bila bruka da tim kojih igra egal sa osmim timom Azerbejdzana i pukne 6-0 od petog tima Danske uzme titulu na nacin kao sto su svojevremeno uzimali.
R

Realno...

pre 6 meseci

Zvezda MNOGO teži radpored...Partizan komotno do 9 bodova...Zvezda kiksa ili sa Pazarom ili sa Tsc-om!!!
G

Glupak si

pre 6 meseci

Realno.
P

Pa ništa

pre 6 meseci

Neka se odloži derbi dok se zvezda ne uigra. E kad osete da su spremni,uigrani tad zakazati derbi. Što da ne ne tako davno smo imali takav slučaj.
Z

ZA VAS SMO

pre 6 meseci

ZVEZDA a vi za nas uvek i zauvek komsija mali!!!
L

Lažove

pre 6 meseci

Sram te bilo. Der i je odložen zbog dana žalosti. Bedo lažljiva.
В

Вили Вонка

pre 6 meseci

Што дерби није померен за дан, због дана жалости, па да се одигра у четвртак?