Komentari na vest

Tri velika problema za Miloša Milojevića pred derbi

C

Cjepka123

pre preko 1 godinu

I prodaše Ohija.... neverovatno, daće čovek 15+ golova do kraja njihove sezone....e slepci jedni.
m

mmmsmsmms

pre preko 1 godinu

Sta kaze novinar Zvezda mora sa Sanogom jer je utakmica jakog inteziteta, ako sa ovakvim partizanom treba da igramo defanzivno onda stvarno ne znam, treba da izadjemo sa Kangom i Kangwom bez defanzivnog veznog i samo presing, ima da im damo 5 komada sa ovim igracima, samo da trenerer ne bude imao iznenadjenja takticki i igracki pa prodje kao Stankela protiv Makabija sa eksperimentisanjem, na beka bolje Gobelju nego Erakovica, on je sa Dragovicem tandem i tako najbolje igraju, ne znam zasto je stankovic menjao dobitnu kombinaciju i tumbao igrace, to je takodje uzrok ispadanja kao i postavka defanzivne igre i prepustanje igre protivniku u obadva druga poluvremena...
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Samo tri glavna, a svaki od njih je prouzrokovao još nekoliko problema. Trener. Prvi problem je rešen, to je pitanje trenera. Možda ne u najidealnijem trenutku, ali je rešen. Taj prvi problem je prouzrokovao nekoliko problema: imamo 14 igrača koji su igrali, iako ih na platnom spisku ima koliko hoćeš. Odnosi sa pojedinim igračima, sistem igre bez klasične šestice. Sanogo je bez ritma i volje, Gobelja takođe, o njihovim kvalitetima ne treba raspravljati, da ga nemaju, ne bi bili tu, ili ipak bi, što nas vodi do sledećeg problema. Sportski direktor. U sezonu smo ušli sa dva špica, doveli trećeg, i imali formiran napad. To koliko je i zašto Ohi nije igrao, svima je jasno, ali taj problem je rešen, to je onaj prvi problem. Pavkov je počeo da daje golove u prvenstvu, Pešić je svoj deo posla koliko je mogao odradio u Evropi. Povrede su sastavni deo igre i normalno je da na raspolaganju imaš tri napadača, od kojih dvojica znaju sistem igre jer su duže u klubu i prošli su pripreme, a taj jedan koji se vratio se brzo uklopio. Prodaš Pavkova, prodaš Ohija, dovedeš dva nova špica a Pešić je povređen, i ti praktično u derbi ulaziš sa kim? I to što si imao formirano pred najbitniji deo sezone, pokvario si. Dalje, desni bek, dolazak zadnjeg veznog. I da dođu danas, derbi i LE su već tu, kasni se. Dakle, sportski direktor je drugi problem. Taj problem treba da se reši na zimu, bez odlaganja. Dosta je više. Generalni direktor. Zašto bi igrači Zvezde bili u takvom psihičkom stanju? Greške su takođe sastavni deo fudbala, ne zameram im. Sprovodili su zamisli trenera, nismo imali ono što je očigledno trebalo, za šta je zaslužan sportski direktor, a sve to je podržao generalni. Igrači su dali svoj maksimum, podržavam ih. Imali su vremena da odmore, veći motiv od pobede u derbiju koji bi značio i mirno proleće je sasvim dovoljan. Ali generalni je stavio pritisak na njihova leđa svim onim pričama. Bespotrebno. LE je u redu, hvala momci za ostvaren rezultat. Međutim, zar nije mogao novac za transfer i platu Adoa tako što bi se raskinuo ugovor sa Sanogom i Krstičićem? Samo pitam, sve i da je to malo, moralo je da bude urađeno. Isto za još neke igrače i pozicije. Generalni treba da se zahvali Mrkeli sad na zimu, postavi novog, koji će sa trenerom da reši sve navedene probleme. Ako omaši, na leto ide i generalni. Sve se vidi, sve se zna.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

E jedino ako ga ti ne oteraš.
S

Sal

pre preko 1 godinu

Za Darjana: evo već 6 meseci tvrdiš kako je Sanogo u sukobu sa bivšim trenerom i to ponavljaš kao apsolutnu istinu, bez ijednog dokaza. Da li je Stanković izjavio nešto? Da li je Sanogo izjavio nešto? Na osnovu čega to tvrdiš, toliko samouvereno? Ako nemaš konkretan dokaz, prestani sa stvaranjem negativne atmosfere i pričama o sukobu kako bi dobio klik na eksluzivu.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Pa on to radi svaki dan po ceo dan.
0

00000

pre preko 1 godinu

Zvezda favorit, nikad jaci, furiozni pocetak, bla, bla. Draga deco, derbi je derbi i tu favorita nema, Partizan je golom B.Vujacica pobedio najjacu Zvezdu u istoriji. I onako cisto realno: zasto se svi ne obogatite igrajuci 2 na Zvezdu kad je tako kvalitetnija?
Z

Zuka7

pre preko 1 godinu

Crni Darjane koji problem sa igračkim kadrom kad imamo 50 igraca na platnom spisku?! Tu nam je jos Spiridonovic, Krsticic, Falko, Motika, Bogdanovic stoper, Stankovic, Lekovic imamo 30 igraca i sad je problem... ovi mučeni imaju ekipu na nivou Javora i ako pred derbi mi imamo neki problem onda jebiga. Treba ih zgaziti na vojnom stadionu da ucute jednom za sva vremena!
L

Luja

pre preko 1 godinu

Zar Falko nije otišao?
G

Goost

pre preko 1 godinu

Jel 50 ili 30 dogovori se sam sa sobom koliko Zvezda ima igrača.
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

Ajde ova prva dva...za Sanoga neka mu produze ugovor posto nema nista od ada pa da vidis kako ce da przi... sto se tice psihickog stanja ekpie... pa treba li veci motiv od derbija i da ako pobede skoro sigurno uzimaju titulu i sledece godine direktno liga sampiona... jedino sto je realan problem je Pesic koji je stalno u povredi sto sam ja rekao i pre njegovog dolaska a ohi je na izlaznim vratima...
D

Djordjo

pre preko 1 godinu

Idemo htabro
B

Bok

pre preko 1 godinu

Na svu sreću mi u Partizanu nemamo nikakvih problema.
G

Gost77

pre preko 1 godinu

I'd iot Novi nar
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Darjane, do sada sam poštovao ono što si pisao, ali sada definitivno moram da se zapitam da li tebi nesto nije dobro!? Da čovek ovo pročita, a da ne zna o čemu se radi, pomislio bi da je Zvezda ispala iz Evrope i da se bori u plejautu u svojoj ligi! Pa ovako novinar mogu da budem i ja.... Ustupi mi mesto?
D

DzoniRS

pre preko 1 godinu

Muka mi je od vas, ali ozbiljno. Dovodi se spic iz slabe lige - pljuvanje. Dovodi se spic iz jake lige - pljuvanje. Dovodi se spic sa slabom statistikom - pljuvanje. Dovodi se spic sa jakom statistikom - pljuvanje. Spic igra i ne daje golove - pljuvanje. Spic igra i daje golove - pljuvanje. I to ne samo spic, ne postoji igrac Zvezde kog vi tastatura navijaci niste pljuvali. Niti jedan jedini! Pa sta bre vi vise hocete??? Da li vi kapirate da smo mi klub iz raspale Srbije koji igra u infrastrukturno i fudbalski jednoj od najgorih liga Evrope? Da smo zemlja za koju i dalje neki misle da se vodi rat u njoj? I sta hocete, da se za dzaba ili za milion dovode Mbape, Ronaldo i Mesi? Je l' ste normalni bre vi? Pa ko ce da dodje da igra ovde? Logicno ili neki Afrikanac kome je ovo usputna stanica ili ka Evropi ili ka Arabiji i igraci kojima je karijera krenula stranputicom i pokusavaju da je rehabilituju. Kad dodje stranac, sto se ne pustaju nasa deca - odmah pljuvanje. Nasi vajni talenti (ovde mislim na sve iz Srbije) ne mogu seniorski fudbal u nasoj ligi da igraju, da ne pricam za Evropu. Tj. neki mogu, protiv ekipa donjeg doma nase lige. Ali za nivo na kome su Zvezdi potrebni, ne. Kad se ta deca puste i vidi se da nisu na tom nivou - pljuvanje (da ne pricam koliko je bolesno pljuvati klince koji tek ulaze u prvi tim). I sta vi vise hocete? Nista vam ne valja. Ne valja vam sto Terza krade. Pa svako ko dodje na njegovo mesto ce da krade, znate li gde zivimo? Zvezda u ovih 6 sezona belezi najbolje rezultate u poslednjih 30 godina, i vama bre to ne valja. Pa sta hocete? Hocete opet da saljemo SMS, da ne prolazimo drugo kolo kvalifikacija? Je l to hocete? Hocete da nam Partizan sa zatvorenih 30 utakmica u sezoni bude sampion? Je l to hocete? Prestanite vise da se***e, vec podrzite ove momke koji su nam doneli toliko radosti ovih prethodnih godina.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Brojilo u svom najboljem izdanju, Partizan kriv za sve hahaha.. Kakva ironija da je tebi muka od pljuvanja, najtoksicniji lik u istoriji interneta, i bas tebi muka. Cccc..
z

zaks

pre preko 1 godinu

Bravo !
P

Pa1

pre preko 1 godinu

Pravi komentar! Svi portali su zagadjeni pisanjem botova ili frustriranih pojedinaca kojima je uspeh u životu ako dobiju što više pluseva u komentarima. Naravno pljujući na sve što se uradi

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Potpisujem i isto pričam. Ima tu likova koji prednjače a i mnoooogo presvučenih grobara ali to je već patologija.
G

Gostzzzz

pre preko 1 godinu

najve problem Zvezde je uprava tj 2 coveka Terzic i Mrkela
p

pa kaže

pre preko 1 godinu

grobari jel nas čujete,grobari vi ste p..ke najveće !!!
G

Goost

pre preko 1 godinu

Kakvi kod bolji su nego oni iz Partizana.
b

bejli

pre preko 1 godinu

Darjane, najozbiljnije pitanje, da li si pod nekim narkoticima?
D

Dalabu

pre preko 1 godinu

cz ima problem u manjku u igračkom kadru. Reče "novinar-stručnjak" i ostade živ. Imaju samo 40 igrača,

lakindza

pre preko 1 godinu

Zvezda ima 2 problema.Jedan je sportski direktor a drugi lice sa poternice.
z

zaks

pre preko 1 godinu

A vaši se problemi ne mogu ni nabrojati .
p

pa kaže

pre preko 1 godinu

Indijaaaa Pakistan svima nama pu.i ku.ac partizan...
P

PITAM ZA DRUGA

pre preko 1 godinu

KAKO SE PRAVILNO KAZE NA CMARAKANU IDU CMARAKANCI ILI SAMO CMAREVI
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Kaze se pravilno: skidate se do gole kože sa braćom Splicanima i dodirujete se u tv prenosu, a profa sa pravnog uživa u tom prizoru iz loze ukradenog stadiona podno Bunkera!
@

@eve ti ga

pre preko 1 godinu

Ma jok brate, kaze se Jsd Cmartizan!
G

GROF OD MILUTOVAC

pre preko 1 godinu

DOK GOD DRZAVA I IVI OSTALI GURAJU PARE SAMO PARTIZANU A ZVEZDI SAMO MRVICE BICE OVAKO,ALI OBASJACE SUNCE I CMARAKANU
K

Klejton

pre preko 1 godinu

Dobro je da i hendikepirani imaju pravo glasa, pa i ti da kazes nesto...
P

PAZI KAD NEMOGU DA VERUJEM

pre preko 1 godinu

PRVI JE PROBLEM KAZE NOVINAR U MANJKAVOSTI IGRACKOG KADRA!!!! PA BRATE 68 IGRACA IMAMO NA PLATNOM SPISKU,KOLIKO TREBA DA BUDE OKO 100 DA NEBUDE MANJKAVOST IGRACKOG KADRA
a

alo bre

pre preko 1 godinu

Ti prebrojao 68 igraca_ Idi na wiki pa broji , ne lupetaj
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Koji vi kad ocigledno navijas za Partizan?
F

Fudbalista

pre preko 1 godinu

Pitanje za sve koji čitaju i komentarišu na Mozzartsportu. Šta mislite, kako bi izgledali tekstovi kad bi, kojim slučajem, glavni urednik doneo odluku i rekao - sledećih par utakmica u LE i LK da zamenite mesta. Darjan prati i komentariše Partizan a Joksić zvezdu?
N

Nasledna bolest

pre preko 1 godinu

To bi bilo profesionalno, a to u Srbistanu ne dolazi u obzir, novinar najnormalnije prati klub za koji navija.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Pa isti djavo.. nijedan za Partizan ne moze nista dobro napisati, jer nema sta. Za Zvezdu mogu pisati o titulama u ovoj najsmjesnijoj ligi na kugli zemaljskoj. A obojica znaju da se balon samo duva i duva i duva..a jednom mora i da pukne.
F

Fudbalista

pre preko 1 godinu

@DejanStanković, #urednik izvolite ideju pa da vidimo kako bi izgledalo :) Možda uspe
S

Ssssssss

pre preko 1 godinu

Uvek za rovitog pesica nego lazne devetke.
Ч

Чика Чињеница

pre preko 1 godinu

Хајде играчи и повреде ОК, али зашто и како психолошко стање екипе!? Па ако смо ми у лошем психолошком тренутку у каквом је онда ЈСД Партизан након -7, АЕК Ларнаке, 3:3 на Малти и победа у надокнади у домаћем шампионату на једвите јаде!? Ми испали несрећно из квалификација за ЛШ, али играмо Лигу Европе што је у најмању руку одлично, +7 бодова у првенству после неких 5, 6 кола итд, итд... Нема логике то о психолошком аспкету утакмице никако! ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Терза и Мркела чине све да првенство учине неизвесним. Продам Охија за сићу и помињу лажне деветке. И то све пред дерби.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Jedini problem je desni bek. Zadnji vezni bi bio problem za evropu. Kanga zakljucava sredinu
M

Maljko

pre preko 1 godinu

Koliko sam procitao gluposti, ovo je jedna od vecih.. Kanga i Kangva u vezi i rokaj, i onako su na nivou Vozdovca
G

Gost 2112

pre preko 1 godinu

Zadnji vezni (Sanogo) nam apsolutno nije potreban protiv ovakvog nemoćnog Partizana,kao uostalom što nam nije bio neophodan ni protiv Kolubare,Radničkog...i ostalih protivnika kojima smo u proseku davali više od četiri gola.Viškom ofanzivnih igrača nateraćemo ih u mišiju rupu i nadam se popraviti gol diferenciju.Ubeđen sam da če Pešić započeti ,a Kulibali (ili Ben) završiti meč. Što se tiče trećeg problema (psihičkog stanja igrača) eto prilike da se iz te krize izađe goleadom protiv nedoraslog protivnika!
А

Аb

pre preko 1 godinu

Ovakav partizan je kao poručen za nas... Taman da pobjedom u derbiju vratimi poljuljano samopouzdanje i da osvojimo titulu već u ovom kolu... Partizan u ovom trenutku ne liči na ozbiljnu ekipu...
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Samo bez Srnica, molim vas. I "roviti, matori, neuigrani, povredjeni, uvredjeni, spori, tromi..." Sanogo pruzi mnogo vise na utakmici od "vojnika" Srnica Slavoljuba.
L

Like

pre preko 1 godinu

Ne sme Pesic povredjen i pod lekovima da igra derbi utakmicu pobogu
D

DDernjalo

pre preko 1 godinu

Šta stvarate negativnu atmosferu oko Zvezde, kao emotivno ispražnjani, kao probušen balon... Bla bla. Ma sad ćemo iz inata da poderemo partizan. Zgazi ih Zvezdo sveeee
b

boc

pre preko 1 godinu

Znači,ako ne dobije ovakav Partizan sa bilo kojim rezultatom i bilo kojim tneka se odmah sam spakuje...
Š

Što ste dosadni

pre preko 1 godinu

Što sre toliko dosadni, kao da je smak svijeta što nismo u LŠ. Pa i liga Evrope je kvalitetno takmičenje i po našoj mjeri. Tu se možemo nositi sa odtalim ekipama, a LŠ je svijet za sebe, one prebogate klubove. Kakvo emotivno pražnjenje spominjete i lupate. Pišete nešto samo da bi pisali i izazvali što više komentara.
S

Stameni stoper

pre preko 1 godinu

Sanogo ima bol u... pendreku. On jeste jak i stabilan, samo sto nece da lomi noge za dva-tri meseca od ugovora. Odradjuje posao, igra alibi pasove i ceka da prodje vreme. To je na klubu da resi. Ili da nadju kompromis i produze mu ugovor, ili tribine. Ako on otpadne, ostane samo vojnik Slavoljub koji cinjenica radi posao bez lopte, ali je potpuno drugaciji igrac. Tu nam najvise gori i ta pozicija bi hitno trebalo da se obezbedi. Ovo drugo se vec godinama resava po sistemu 'idi bidi bek'.
d

dzoni...

pre preko 1 godinu

Ajde dosta sa tom pricom kako ćemo mi nekome da damo 2-3 komada... sta nam vredi kada nam je odbrana ocaj.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Gde je adoo iz serifa ??? zasto o tome ne pisete
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Ma bice svakako nula od fudbala, nebitno ko igra
J

Joksimovoc

pre preko 1 godinu

Borjan- Erakovic Dragovic- Rodic Stankovic- Sanogo Kanga -Bukari Ivanic Katai -Kulibali
m

molim

pre preko 1 godinu

doslo vreme za naplatu bezveznih matorih igraca koji su zaduzili zvezdin dres samo da bi se terzinjo naplatio a uvalili vruc krompir novom treneru i umesto da su oterani terzic co ono uz pomoc botova naterase stankovica da se povuce. ako zvezda izgubi u derbiju svi da teramo terzica i co sada je dug preko 50 miliona eura a ko zna koliko ce biti do kraja sezone.
j

još jedan

pre preko 1 godinu

Indijaaa Pakistannn...
D

Ditak

pre preko 1 godinu

Daj bre Darjane pa cemu ovo? Ispali ljudi iz LS pa sta sad , sta da se radi tu je Liga Evrope, a ti sad pises kao da su psihicki potonuli skroz.. ma daj , jeste da boli i nas navijace i igrace , ali oni su profesionalci nema tu dugog tugovanja i jadikovanja.. samo stvarate pritisak na igrace bezveze. Zvezda ima jaci tim , bolje individualce , Plasi me Rodic koji nema snage za vise od 50 minuta , a po toj strani se mota Dijabate , njihov najbolji igrac uz Rikarda po meni. I bas tu dvojicu ako zaustavimo resili smo derbi. Takodje mi para oci to da Pesic igra sa polomljenim prstom i pod lekovima ovako vaznu utakmicu. Opet kazem , Dijabate i Rikardo se moraju zatvoriti i ustopovati, Dijabate im sve golove namesta. Vrsiti presing na stopere njihove jer su jako nesigurni, posebno Vujacic i Sanicanin. Takodje obratiti paznju na Urosevica da mu se ne dozvoljavaju udarci na gol jer zna da je grune dobro levom.
A

Aleksandar 55

pre preko 1 godinu

Zaista mislim da nema mesta patetici... Sigurno imamo bolji tim i nemamo cega da se plasimo. A za ovakvu transfer politiku mora neko da podnese ofgovornost! Ovo sa ova dva spica je cist amaterizam i diletantizam... ne znam kako bi drugacije opisao. Posle se pitaju kako i zasto nismo usli u LS? Pa zato sto spic kvaliteta za LS kosta kao Piero u Makabiju 1.6milki a ne free transfer pozajmica...I zato sto je taj spic pracen i skautiran a ne doveden iako je za tri godine odigrao 5 utakmica i da 0 golova,pa te je ljudi kao mene da ste doveli. Pitanje za Dorijana, gde se dednu Ado iz Serifa ?Pojela maca? I za velikog direktora kako smo to resili da ulozimo i kako to generisemo millione i avione, a nemamo da investiramo vec godinama u nazad 2miliona npr u ozbiljnog spica... nego nam dovodis ove menadzerske kombinacije od igraca?
v

videćeš

pre preko 1 godinu

ti sutra menadžersku kombinaciju kako dere zebre !
0

058

pre preko 1 godinu

Samo se nadam da se Kanga neće previše izležavati i uništiti draž derbija.
@

@058

pre preko 1 godinu

Kad grobar nekoga osudjuje za izlezavanje na Derbiju...kakav apsurd...
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Sta bre Kulibali ne moze,mora
б

бартендер

pre preko 1 godinu

И опет на текст коју открива тргичну трансфер политику која нас је коштала испадања од Макабија имаш ове који нападају новинара, даћемо партизану 3 комада најјачи смо, ликове, не капирају да ако се ови забункеришу као што хоће и не дај боже да нас сачекају на контру коју нема ко да спречи, чешаћемо се по глави! Па нама је Јавор изједначио, да им је у 70-ом минуту свирао пенал и да су повели 2:1, вратили би смо се јуче! Не капирају људи шта се прича, нико не мрзи Декија, он је легенда, један од нас, али је морао да оде! Нико неће престати да воли Звезду, био сам бесан после Малабија али сам био на западу против Јавора. Нико не пљује без разлога по играчима, али сви до једног виде да немају капацитет да играју у овим околностима на врхунском нивоу. И на крају, нико не мрзи човека лично, али сви ће се сложити да је Митар Мекела један од најгорих функционера у историји клуба! Већ видим Ерака на беку, Срнића на задњем везном и Бена у шпицу на дербију, што је само по себи фрустрирајуће до мере негледљивости!
d

dakazemmm

pre preko 1 godinu

Bice ovo bas teska utakmica za Zvezdu iz vise razloga, ako izgube bice jos veci pad , a ako pobede verujem da ce nastaviti pobedonosni niz do maltene kraja lige jer ce se podici i emotivno i fizicki posle tako bitne utakmice
U

Urkenbgd

pre preko 1 godinu

Delikatan trenutak ili ne,Zvezda ima igraca kao Katai,sto partizan nema .... to je dovoljno,pozdrav
G

Gost 5 54 45

pre preko 1 godinu

Diletante koji vode klub treba najuriti g.motkom! Od ekipe koja je toliko igrački jača od partizana, svojim nestručnim radom i mahinacijama, stvorili su grupu građana bez bekova, zadnjeg veznog, centarfora, samopouzdanja, za koju više nije sigurno da li će psihički moći da preživi Javor, a o za derbiju da i ne pričamo. Odlaskom Stankovića, koji je uz njih takođe pravio velike greške, uprava će se tek pokazati u pravom svetlu sa svojim biserima. Stankoviću nisu mogli da nameću igrače i sastavljaju tim jer ipak ima neki autoritet u svetu fudbala i kod navijača, a ovom Milojeviću neka je Bog u pomoći sa njima...
G

Gost62626

pre preko 1 godinu

Kako su to u ulazak u LS bile ubeđen sve instance?? kako ti to znas? isli pa rekli ti?
s

smesno je ovk

pre preko 1 godinu

Kako su to u ulazak u LS bile ubeđen sve instance?? kako ti to znas? isli pa rekli ti?
M

Miguel

pre preko 1 godinu

Igra se derbi, a priča se o psihološkom momentu. Derbi je derbi, san svakog igrača,šta ćeš više.
M

Miguel

pre preko 1 godinu

Igra se derbi, a priča se o psihološkom momentu. Derbi je derbi, san svakog igrača,šta ćeš više.
K

Krukelanisterijano

pre preko 1 godinu

Kakav god psihološki momenat imala Zvezda pred derbi, 1X na JNA je sramota za klub. Partizan se raspada, ne mogu da organizuju napad celo drugo poluvreme protiv slabašnog KG, Neca Tomić sa stomakom se sprda sa vezom Partizana. Natko svaka čast, dobar igrač nema sumnje, Rikardo pod lekovima, istrošen, igra bez pauze od početka sezone... Odbrana klimava, ne znam na koju foru su prošle sezone primili onako mali broj golova. Ne zna se ko je prvi golman ekipe... Nije mi sve to ni najmanje drago ali su to sve činjenice. Aj nek bude gledljivo makar a ne da pukne lopta po starom dobrom običaju... Nek pobedi u datom momentu bolji tim!
G

Gost554

pre preko 1 godinu

e ako ti znas nesto o govoru tela.... krstim se...
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Ne znam po cemu Zvezda nije apsolutni favorit. Partizan u teskom raspadu, Zvezda u svakom smisli 5 puta kvalitetnija. Darjane uozbilji se malo.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

A zasto ne moze da debituje Kulibali? Tipa Pesic krene igra do 60og minuta i posle udje Kulibali. Pa Traore je igrao za Partizan a tek je dosao, Falconeli je protiv Omonije igrao odradio 2 treninga i td... Ne vidim razlog da on ne moze da odigra 20-30 minuta... Sve ovo pisem ako Ohi ode, ako Ohi ostane onda Ohi i treba da igra...
G

Gost777

pre preko 1 godinu

kako moze neko da bude ubeđen u ulazak u LS kakve su to gluposti????
B

Bukariiiii

pre preko 1 godinu

Borjan Erakovic Milunovic Dragovic stoperi Desno Srnic Lijevo Rodic Ivanic Kanga u sredini Kataic Pesic Bukari 0- 3 za Zvezdu
ж

живкони

pre preko 1 godinu

и као такви мада се чини да је ово само пуста жеље новинара(ако тако може да се назове) звезда је у далеком бољем стању него комшије, који немају два крштена играча..
N

Nesebar

pre preko 1 godinu

Nisam mogao da nastavim citanje teksta jer veze sa vezom nema.cuj zvezda nije favorit a ko je ako nije zvezda sabani jedni.nemoj da pljujete samo i nabijate tenziju sve ispod 2-0 xa zvezdu je prodan mec.partizan nikad gori tim nema.rotacija 0,igra 0,sto se videlo u protiv maltezana koji su im dali 4 gola u dva meca.kolko je pyunik dao zvezdi iako je kvalitetniji duplo od hamruna sram vas bilo bre.razbili makabi 90min pa sad je potop.ne nije potop.trener je kriv.trener je otisao.razbicemo ih opet.
M

Mokijano

pre preko 1 godinu

Ma idemo, lažni špic, lažna šestica, lažni desni, Adolf na Natha i pocepaćemo grobare. Kako se radi još smo i dobri. Doduše uz veliku pomoć duhova koji šetaju hodnicima marakane i proveravaju da li su im slike tamo gde moraju da budu 😉
Д

Дарјане

pre preko 1 godinu

Не би да те вређам,глупо је,али су ти наслови,текстови,толико јадни,патетични,неукусни,да не могу више да их читам...
S

Sve si u pravu

pre preko 1 godinu

Tekstovi koji imaju cilj, a to je da se Zvezda poremeti, ja ne znam ima li danas pravog novinarstva. Tačno se vidi da su sve naručeni tekstovi.
F

Fudbalista

pre preko 1 godinu

Dobro da mu je neko ovo rekao a da to (ponovo) nisam ja. Mada, ja ih upravo iz tog razloga i čitam. Čitanjem tekstova koje on piše o zvezdi mi postane jasno koliko je dobro što ja nisam postao novinar i nemam mogućnost da pišem tekstove o Partizanu. Mada, ja sam fudbal igrao jako dugo a Darjan nije ni na časovima fizičkog pa bi se naši tekstovi u tom delu malo i razlikovali.
B

Bkcz

pre preko 1 godinu

I u ovakvoj situaciji, ovakvom partizanu treba da damo min 2,3 komada
G

Gost566

pre preko 1 godinu

a mi smo u jednom gostovanju mladosti dali 2 komada....
R

Ris

pre preko 1 godinu

Nema logike, prodaš solidnog napadača koji daje golove a dovodiš lika koji traži formu godinama! Pavkov i Ohi su za ova dva špica što se doveli izmislili fudbal! Ohi sam za jednu polusezonu dao više golova od njih zajedno što su dali za dve godine!
R

Rale9933

pre preko 1 godinu

vjerovatno mu neko trazi €€ ,nemaju strpljenje za ohija koji je masina a imace za ova dva panja sto su zajedno dali 9 golova za 5 godina
L

Lex

pre preko 1 godinu

Itekako ima logike,prodaš dva panja ,Ohi I Pavkov,obojica ne znaju da igraju ,kretanje nikakvo ,odigravanje ne postoji.Zaradiš 2 mil.€Dovedeš dvojicu boljih,pokretljivijih igrača i to besplatno.Zvezda ionako ,u našoj ligi daje preko 100 golova a u Evropi Ohija nigde nije bilo.Uostalom ,protiv Javora se videlo koliko je Ohi loš igrač,igra je dobila na dinamici čim je izašao a postignuto je i više golova.
R

Ris

pre preko 1 godinu

RE Lex...Toliko su pokretni da su kao napadači dali zajedno deset golova u dve sezone!
L

Lex

pre preko 1 godinu

Pa šta ako nisu dali ?Možda su svojim postavljanjem,svojim prijemom lopte,svojim odigravanjima doprineli da drugi daju golove Fudbal je kolektivna igra u kojoj svi treba i da se brane i da napadaju .Ko će dati gol je najmanje bitno. Kod Zvezde je to najmanji problem a igrala je sa igračem manje u foru .Zamisli koliko će biti golova sa nekim ko zna da igra.
a

abc

pre preko 1 godinu

Isti tim kao iz druge utakmice sa Makabijem, ukoliko je Pešić sposoban da igra, nema tu ni vremena ni nekih opcija za krupne promene.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Krle je u Zvezdi kao onaj Mijović što je bio, samo što Krle za dve sezone dobije ono za što je Mijoviću trebalo dvadeset dve. A i Ben se sad pridružio.
Х

Хахаха66

pre preko 1 godinu

Дефинитвно неко плаћа овог новинара да пише овакве текстове. Похвали само када мора а сво време кука као жена нека. Никад ништа не ваља. Смех
B

Blaki

pre preko 1 godinu

Tako i izgleda, kao žena. A u fudbal se razume gore od Željka Pantića.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

A najgore od svega sto je lik stvarno Zvezdas i to svi znaju. Neki delovi u tekstu su tacni, nazalost. Kako moze da manjka igrackog kadra kada imamo 36 igraca na platnom spisku? Sta rade ti ljudi onda? Pritom pricamo o ekipi Partizana, jeste derbi al ja bih se vise plasio Vojvodine. Partizan nikad nije imao losiji tim u zadnjih 20 godina, koliko ja mogu da pamtim.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Samo da ne igra vojnik Srnic.Bolje bez zadnjeg veznog sa Kangom i Kangvom nego da ovaj pravi penale redom a kvari igru nista manje Zvezdi u odnosu na protivnika.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Ne mogu Kanga i Kangva jer ce Partizan da bije za sve pare u veznom redu. Sanogo je tu neophodan da ih rastereti i vrati udarac.
F

Fudbalista

pre preko 1 godinu

Teška muka je da, sa tri tima kvalitetnih igrača, sastavite 11. Jednom upala trepavica u oko, drugome porasli nokti pa neće moći da igraju. Bruka je da se ovakva zvezda plaši ovakvog Partizana i brine o ovoj utakmici kad sam i ja već uračunao zvezdi ta tri boda iako je mrzim više nego što volim Partizana. Ljubav i mržnja su jedno i drugo a fudbalski kvalitet je fudbalski kvalitet, i ja to poštujem. Partizan ga, na moju žalost, trenutno nema.
7

77 godina dominacije

pre preko 1 godinu

Ti si primer pravog grobara, više mrzi Zvezdu nego što voli Partizan. Takvih vam je 80% vas. Za vas leka nema.
P

Po čemu

pre preko 1 godinu

si zaljubio da se Zvezda plasi? Nema razloga.
F

Fudbalista

pre preko 1 godinu

@77 godina.... Ja se ne pretvaram kad kažem to, ali i verovatno jedini ovde realno govorim o kvalitetima igrača čak i kad je u pitanju međusobna utakmica. A, ako uđeš malo dalje u istoriju tekstova o zvezdi i komentara, videćeš da sam i Mirka Ivanića branio od vas kad ste ga pljuvali i vređali, kao i malog Erakovića kad je napravio grešku na svom prvom derbiju. Grešku koju ste mu samo videli, a zaboravili da je sve ostalo na toj utakmici odigrao odlično i sada je jedan od najstandardnijih u ekipi. Ljubav, (čitaj Partizan), i mržnja (čitaj zvezda) su stvar emocije a komentari o fudbalu i igračima su stvar poznavanja istog ili ne.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Pa mogu verovatno Gobeljić ili Srnić u špic....možda i Eraković. Oni realno mogu sve. Ipak smo mi ozbiljna ekipa koja stremi Ligi šampiona.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Skratite pricu. Otprilike,Zvezda ce izgubiti derbi da se prvenstvo ne bi zavrsilo a da maltene nije ni pocelo. Zvezda ce otprilike izdati saopstenje da je trener nov bla bla bla. I tada bi price koje kruze gradom ispale tacne a to je da je Deki dao ostavku jer je trazeno od njega da izgubi derbi.
r

rale933

pre preko 1 godinu

Stankela otisao jer vuce ko kirbi usisivac
S

Statler

pre preko 1 godinu

Ne znam kako bilo ko iole normalan može da poveruje u priču da je Stanković zbog ovog razloga dao otkaz. Mi smo skloni da olako poverujemo u sve što čujemo zato što smo generalno neobrazovani i površni. Čitamo samo naslove, izvlačimo stvari iz konteksta, glavni izvor informacija su društvene mreže i youtube. Katastrofa. Dajte ljudi, uozbiljite se. I generalno, malo mi je mučno više slušati te priče o "psihološkom pražnjenju" ekipe. Oni su profesionalci i tu je kraj i početak svake priče, moraš da odradiš posao za koji si plaćen, nebitno da li ti se tog dana igra ili ne. Ni meni se ponekad ne radi niti ide na posao ali MORAM, niko me ne pita za raspoloženje.

Bg

pre preko 1 godinu

Kakve gluposti ti pises… pa ostao u Beogradu, pomogao u odabiru novog trenera, juce Milosu pozeleo srecu na stadionu. Otisao covek, 3 sezone je ovde, 3 puta nije usao u LS i kao gospodin otisao, ne treba nikog da teramo 100 godina kao vi ove vase bez obraza, mi smo veliki klub.
p

prti

pre preko 1 godinu

A price kruzeeee... Kakav sabanski komentar. Po tebe da su i prosli Haifu ovaj bi dao otkaz jer mu je trazeno da izgubi derbi...
G

Gostssss

pre preko 1 godinu

sta je ikad Ben dobro donio kao lazna 9....ima li gore takticke zamisli od ove?????
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Ptica zlosutnica... Ne brini se ti nista, resicemo ih lako.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Ode Ohi, jedan problem manje. Još samo Ben, Sanogo, Krle, Gobelja, deda Milun i Disko Nikolić.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Kakav Sanogo, nećemo valjda protiv Partizana da se branimo. Daj firmu Kanga i sin.