Stefan Mitrović (©Starsport)
Stefan Mitrović (©Starsport)

Trka s vremenom: Stefan Mitrović na pragu transfera od 1.500.000 evra i 20 odsto

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.24. | 13:21

Crvena zvezda blizu još jedne prodaje

Početak je bio idealan, razrada – mnogo gora. I Stefan Mitrović je izgubio minute u timu Crvene zvezde, ali klub po svemu sudeći neće izgubiti ono što je uložio u 21-godišnje krilo iz Kruševca, mada neće ni uzeti onoliko koliko je isprva planirao.

Jer proletos je Mitrović bio startni fudbaler crveno-belih i na leto je mogao da bira gde će. Herta i Verona su primetile njegovu brzinu i bile spremne da plate i do 5.000.000 evra za potpis tada reprezentativnog igrača. U Ljutice Bogdana su tada smatrali da bi u doglednoj budućnosti mogli da izvuku i više.

Izabrane vesti

Međutim, kada je stigao Barak Bahar stvari su se promenile. Izraelac jeste lansirao Kostu Nedeljkovića i Jovana Mijatovića od kojih će Crvena zvezda prihodovati sigurnih 17.000.000 evra, a možda i više, ali je Mitrovića vratio da u sistemu sa trojicom štopera igra krilnog beka.

Tu se Stefan nije najbolje snašao, polako je padao u drugi plan i već u septembru ispao iz tima kad je u pitanju Mozzart Bet Superliga, mada je igrao prve tri utakmice Lige šampiona, da bi naredne tri gledao sa klupe.

U takvim okolnostima suma od 5.000.000 evra više nije bila realna. Verona se opet javila, ali sada sa značajno skromnijom ponudom. Prema saznanjima Mozzart Sporta Italijani nude oko 1.500.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje.

Na Topčiderskom brdu treba da odluče šta će. Verovatno da mnogo toga zavisi i od toga da li novi trener Vladan Milojević vidi Mitrovića u timu? A i ako Zvezda bude pozitivno odgovorila biće to trka sa vremenom. Prelazni rok u Seriji A završava se sutra, a Verona bi prvo morala da oslobodi mesto za jednog igrača rođenog van Evropske unije.


tagovi

Stefan MitrovićFK Crvena zvezdaVeronaZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara