Komentari na vest

TSC osramotio lidera! Topolčani ugasili magiju Partizana i objasnili mu zašto ne igra u Evropi

c

cleo

pre 6 meseci

Muka mi je što KK Par nosi Vaše ima, sramota
9

96

pre 6 meseci

Klasičan navijač rezultata,tiktoker, fensić... Ne sramoti se!
b

batabane

pre 6 meseci

Drugo poluvreme ne cu da komentarišem,jer pametnim,i poštenim ,sve jasno.Prvo poluvreme,pored neverovatnih golova,neverovatan pritisk,kako igrača TSC ( što je apsolutno legitimno),tako i od sudije Ilica.Partizanu ne svira čiste faulove,a TSCu i nepostojece.Prebili su Zahida u prvom piluvremenu,a ni jedan faul.Očigledna režija da se zaustavi gl. asistent Partizana.Tome sad dodati i što je do Partizana i Duljaja,i to je to.Filipovic i Stojkovic ,ni do kolena Marku Živkovicu(ne po visini),a za njega ni minut.Nikolic briljira protiv Male Moštanice,i Duljaj oduševljen,non stop ga hvali.Kad je dno dna,protiv Sabaha,i Nirdejslanda,TSCa,onda je to slučajno,i gispodin Duljaj cuti.Rezultat je egzantan,i sve se vidi.Ali i Kalulu pored Nikolica,nema poima.Šcekic da ne pričam.Bekovi takodje očajni a Živkovic i Šehovic ,bez minuta.Dakle raoba beka odmah dovestsčistiti situacije sa Živkovicem i Šehovicem,dali nesto mogu,ili dovesti 4 beka.Krila Kalulu,Menig,pa i Severina,gledati u pasulj ,dali ce ili ne ce,je glupo.Ostaviti samo Severinu,i dovesti još dva krila.To bi bio neki pokušaj.
J

Jova1245

pre 6 meseci

Ti si decko za lecenje!
g

gg munutd

pre 6 meseci

GAZI PARTIZAN
d

dario.bitan

pre 6 meseci

Dosta nam je blizanaca. TSC igra najlepsi fudbal. Prosle godine su igrali jos bolje i lepse
d

dddddd

pre 6 meseci

Žalije mi ovog komentatora nego Duljaja Hahah I jedan: nula I sad je to trii nula haha
O

Ojo

pre 6 meseci

Ovo je realnost, kad nema penala i kad se ne igra 100 minuta!
1

12345ss

pre 6 meseci

Cuj magija 🤣🤣🤣
F

Fenomeno

pre 6 meseci

Ali kako onaj Ćirković pregazi najboljeg štopera Partizana i veliku mladu nadu Ilića.Mihajlo, Miki Miki ispade ko iz aviona
V

VOLIM PARTIZAN

pre 6 meseci

SRAM VAS BILO SVE DO JEDNOGA!!! OD NEDODIRLJIVIH LOPOVA U UPRAVI, PREKO AMATERA I ULIZICA U STRUCNOM STABU I NA KRAJU LIMITIRANIH IGRACA (koji su najmanje krivi sto su u tu nasoj svetinji... ali ako su vec i tu, hocemo maksimalno zalaganje, do poslednje kapi znoja).... a za ove sa druge strane brda (koji su sa visestruko vecim budzetom a za nijansu bolji) poruka, da nemamo nikakav stit... vec sreca koja nas je pogledala u vecini meceva... da je normalna situacija u klubu pored Belica, mozda jos dva, najvise tri igraca zasluzuju nas sveti crno beli dres (ostalo na nivou Srpske lige)... neki su juce presli i po 200 kilometara u jednom pravcu da bi vas bodrili a vi (igraci) niste ni zasprintali po makar jednom u 90 minuta... svasta bi rekao i struci i igracima (lopovima u upravi ali njima je to kao "dobar dan")... ponovicu jos jednom, SRAM VAS BILO SVE DO JEDNOGA!!! VOLIM PARTIZAN
m

mane.nar

pre 6 meseci

Ma kakav bre Belic,panjina. Najbolji da protivniku slomi noge, gde to ima,samo u seljackim klubovima. Partizan je ovo i niko nezasluzuje nas dres.SRAmota!!!
D

Djapex

pre 6 meseci

Nije to slucajno... TSC je postao ozbiljan klub, polako ali sigurno napreduje... imaju lepu akademiju, lep stadion, plate ne kasne, ne razbacuju se sa parama... i sto je najbitnije, ostavili su Lazatica kad su u poslednjem kolu izgubili Evropu... mnogo znace utakmice u Evropi... polako napreduju, jeste da su izgubili 5-0 protiv Frejburga, ali pre toga su se lepo pokazali protiv WH, olimpiakosa i kuci protiv nemaca... a Partizan je imao vise srece nego pameti, pojacanje su dosli iz druge holandske ili francuske lige... i sta da se ocekuje od njih... lepo da su jos konkurentni za titulu... sve u svemu, polako ali sugurno dobijamo solidnog treceg kluba u Srbiji...
L

LOPUZE STA CEKATE ,MRS!

pre 6 meseci

VAZURO,DULJAJ POSLE OVOG STA OCEKUJETE. NAPOLJE BRE KILAVA BANDO. SRAMOTA I JADNO.
d

djurko piano

pre 6 meseci

Kakve golove partizan prima ,to nije normalno.
Ž

Žerac

pre 6 meseci

Zašto Slađana i Severina nisu igrale, da nije mesečni ciklus u pitanju?
M

Mile led

pre 6 meseci

hrvatska bruka
K

Kurtim Šalja

pre 6 meseci

Zločin koji traje-neko ga prima a neko im ga daje!
S

Samo kažem ustašijo

pre 6 meseci

Možda i Franjoa da se vrati u upravu?
B

Brkajlo

pre 6 meseci

Stop nasilju nad ženama!
D

Da se zna...

pre 6 meseci

CIM NEMA SUDIJA I REDOVNIH PENALA PO SVAKOM MECU "STIT" ODMAH PADA SAM....
Z

Zivkovic

pre 6 meseci

Ne bih se ja puno radovao porazu Partizana,nemamo ni mi igru, nikad skuplji tim a nikad losija igra.Derbi ce biti sve osim lijepe igre.
o

ok

pre 6 meseci

Ma opusteno. Ko bude igrao bunker dobija. Ovo lider u naslovu je tako smesno. Srpski fudbal je spao na to da se dovode izbeglice iz Arapskih zemalja za tal. Pa ranije kada su nasi igrali prijateljske jednom u deset godina gledali da bi ucili od nas. E moj Terzicu od svih njih jedino Bukari. Cirkus je najskuplji Hvang covek nema orijentaciju sta igra. Half Djiga pa sve golove su primili pored njega ali Bahar tvrdoglavo drzi Degeneka na klupi. Svaka centrirana lopta je pola gola.Levi bek sramota. Valjda neko u prvij ligi igra levom nogom. Rodic ne igra odbranu vise stete nego koristi. Okanite se tala pustite Zvezdine klince da vrate igru na Zvezdin nivo.
T

TSC

pre 6 meseci

...Polivaaaj💦💦
B

B. Grobar

pre 6 meseci

Vise nam ni nase jsd sudije i 6 poklonjenih penala na 7 meceva ne pomazu,najveca smo bruka od kluba iz zg-a u istoriji fudbala!
D

Dimnjajl

pre 6 meseci

Ljudi iz UEFA-e bili na stadionu Partizana i na Karadjordju. Odmah regularan mec i poraz
O

Ogi Srbija

pre 6 meseci

Pa ove iz laktasa nije napunio i 5ardirao samo onaj ko je zurio na autobus,postali su kao glumice iz filmova za odrasle i u fudbalu i u kosarci!
I

Igor Muljaj

pre 6 meseci

Soko zove Orla...Soko zove Orla...STIT PAO STIT PAO...Upomoc...zovi velikog vodju u FSS da poprave STIT sa novim jsd sudijama i penalima,ovako vise ne ide!
G

GLAVATI. TVITERAS

pre 6 meseci

ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA GLAVATANIJA
G

Gorostas

pre 6 meseci

Vratiti Partizan u Zagreb terajte ovo zlo jugoslovensko iz države
g

glavati

pre 6 meseci

Treba zabraniti komentari sanje ljudima koji nikada ne idu na utakmice a seju mržnju više od deset godina kao na primer ja. Nikada nisam bio na utakmici a sve znam iz kafića. Šta da gledam to ja znam i da ne gledam a ne gledam nikad sem kad dođe Hezonja da mu se ovako glavat poradujem
S

SLINAVI. DEČAK

pre 6 meseci

Sns nas je lepo platio ali nemamo trenera.
G

Gorostas

pre 6 meseci

Nikada nisam bio na utakmici uživo ali sve sam čuo u kafiću i dok gledam ŽELJKA pantića.
Y

Yika

pre 6 meseci

DULJAJ MOTAJ KABLOVE, TSC NAS UGASIO
S

Sale Kg

pre 6 meseci

Ovi postali tamburaški orkestar kao i njihova braća iz košarkaške sekcije.

Juzna tribina

pre 6 meseci

Oko 450 komentara i koliko njih koji trebalo da se zanimaju za svoju odlucujucu utakmicu u LS za nekoliko dana a veceras su se lepo provukli protiv nikad jace Vojvodine. Ali vazno da je oslabljen povredama i unisten iznutra Partizan danas lepo nabrijan doziveo ubedljiv poraz od tima koji je pogodio prve 4 od 4 sanse pored katastrofalne odbrane to i u kosarci retko ulazi ali se desi se nekad.I mozemo ponovo da ponavljamo po ko zna koji put istu pricu znaju i pticice na grani prvo uprava, pa trener, pa tim kompletan remont ali cim se stvore uslovi do tada to je sto je i tako ce biti.
B

Boli

pre 6 meseci

Bas jako?
R

Ružna tribina

pre 6 meseci

Takoe brapo! Stop nasilju nad ženama u crnom!
K

Kmečalica na max

pre 6 meseci

A kmeeee!
P

Popsi

pre 6 meseci

Lepo provukli? Vidi se da nisi gledao.
D

DSCG

pre 6 meseci

Dje su oni sto im je hladno na -6?👀
P

Paa

pre 6 meseci

Biće im uskoro još hladnije.

VecaBg1971

pre 6 meseci

#Paa Pa valjda toplije
G

GostGostuje

pre 6 meseci

Ali komentator arene…. TSC Zasluzeno igra I predstavlja Srbiju u Evropu za razliku od nekih petardi.
h

hej

pre 6 meseci

Nije ih osramotio,jer oni srama nemaju!
i

ime gosta ime gosta

pre 6 meseci

Kako to izgleda kafa UEFA prati utakmicu. PS.pratili su oba derbija danas...
i

ime gosta ime gosta

pre 6 meseci

Kako to izgleda kafa UEFA prati utakmicu. PS.pratili su oba derbija danas...
g

gorostas

pre 6 meseci

Hocu Ivana PERISICA u Partizana
g

gorostas

pre 6 meseci

Raseljeni sa Kosova i Metohije ne valjaju valjaju na albanskom primorju jer volje nas oni šip.ari konobari imaju Partizan iz Tirane isto kao i mi što nam uvezli iz Zagreba.
T

Tviter.Bezmozgas

pre 6 meseci

Imam trogodišnju i tviter nalog.
T

TITO PARTIJA CRNO BELA, ARMIJA

pre 6 meseci

JEL UTRCAO DULJJAJ U TEREN
D

Divora

pre 6 meseci

Ajmo realno,koju magiju su ugasili?Setimo se raznih preokreta na silui u 96 min dva tri puta cupanih bodova,Pazar je isto ovoliko mogao da trpa,dosta puta je i golman Jovanovic spasavao.Jednostavno ovaj bodnovni saldo uopste nije realan i igre Partizana su dosta slabije od rezultata.
?

??

pre 6 meseci

9-12 bodova su uzeli, a nisu zasluzili. Ovo je njihova realnost. Nisu mi jasni samo partizanovci koji se pale na onakve pobede. Pa brt mili vidis kako ti igra klub za koji navijas? Nije problem jedna pobeda preokretom u poslednjoj sekundi, al tu je svaka druga utakmica na srecu i na misice. Onda im dodje evropa i desi im se sta se desi. Opet ce im se desiti, zasto? Zato sto slave pobedu nad cukarickim kao da su dobili man utd. Treba se radovati, al onako uletanje na teren, bacanje sakoa, trcanje, ono je stvarno smesno i zalosno. Da je za titulu bilo bi razumno i opravdano. Bruka su kako igrom tako ponasanjem od uprave do navijaca

@??

pre 6 meseci

A niste videli sebe prethodnih godina vas igrac da penal u jednom od finala kupa unosi se u lice nasem golmanu ovaj ga gurne loptom on simulira potres mozga,onda Gobeljic ako ne gresim skida gace na kraju penal serije pokazuje nesto.Da ne pricamo pre toga one sezone kada smo bili isto prvi na tabeli svaka pobeda radovanje kao da vi cekate titulu godinama Borjan pogotovo ona njegova samaranja igraca itd..
B

Bida

pre 6 meseci

To postavljas pitanje o tvom klubu cz pa i vosa i imt sa drugim timom vas ubise i zelja sns vasa filijala igrate na kontru u evropi i u nasoj ligi
B

Bingocka

pre 6 meseci

Ponistiti tri gola TSC-u jer "Tri korne penal"
D

Drndo

pre 6 meseci

Partizan je alergican na ekipe koje igraju Evropu
m

mitko svrtan

pre 6 meseci

Pisao sam onomad...da kad kola krenu nizbrdo, neće ih zaustaviti niko...i krenula su...
М

Марјан

pre 6 meseci

Које низбрдо,друже?! Па кола су већ увелико скркана у провалији,само ове мукице још то не знају!
M

MarJane

pre 6 meseci

Jel si to čuo u naprednjačkom autobusu?
M

MARJANE

pre 6 meseci

Kako je na SNS skupovima?
B

Bida

pre 6 meseci

Stasu objasnili novinar iz 4 suta dali 4 gola igrali na konte ko cz u evropi
P

Popsi

pre 6 meseci

Čekaj, ovi se nama smejali zbog 1:1 sa TSC-om?!
Г

Групни

pre 6 meseci

некогаш го прската по фацата некогаш го примат од његовите сателити
P

Popsi

pre 6 meseci

TSC odigrao fantastičnu utakmicu. Iskustvo iz Evrope.
D

Drndo

pre 6 meseci

Partizan je alergican na ekipe koje igraju Evropu
T

TSC fanaticos

pre 6 meseci

Gde su sad svi oni koji kazu da je Partizan trebao igrati Evropu umesto TSCa? TSC je gromada od kluba u odnosu na Partizan i veceras ih je oducio od fudbala. Hajra TSC!
T

TITO PARTIJA CRNO BELA ARMIJA

pre 6 meseci

PARTIZAN NIKAD VISE NECE IGRATI EVREPU
m

matematičar

pre 6 meseci

Jel jedan...nije,jel dva...nije,jel tri,nije...jel četiri,JESTEEE...
n

niknik357

pre 6 meseci

I oni hoće da igraju kvalifikacije za LŠ, a izgube od ekipe saveza vojvođanskih Mađara, MO Bačka Topola
G

Gost9

pre 6 meseci

Zavuce ga,kao Piksi Omerovicu.
1

1303

pre 6 meseci

Nije Omerovicu nego Djukanovicu.
1

1303

pre 6 meseci

Djukanovicu,a ne Omerovicu.
G

GAGI PFC

pre 6 meseci

A cemu ovi seljacki naslovi? a TSC i Zvezdana otkinuli u Evropi bas onako kidaju
S

SD

pre 6 meseci

Za razliku od vas koji onako, baš razvaljujete u Evropi.
t

tito partija crno bela armija

pre 6 meseci

JEL UTRCAO DULJAJ U TEREN
M

Mlađano Bugarče

pre 6 meseci

Prskata po facata četri komata!
D

Da i go...

pre 6 meseci

nacukam na Tatarkata sto te okotila.
D

Da i isprskam...

pre 6 meseci

na majka ti po facata.
B

B. Grobar

pre 6 meseci

Sto ne kazes, mrdnato tatarce, pa site da te razberat. Pleme tatarsko da ti ............
g

glavati.ateista

pre 6 meseci

Kod nas se zove poradjanje, to ako je tebe okotila, a bolje da je pobacila, onda je to vec vasa licna stvar kao i to što nemate slavu. Ali ako širiš mržnju iz kafića kao ti.. samo u kafić glavati.
L

Lajavi krelac

pre 6 meseci

NAMEŠTALJKA!! Utaqkmica mora da se ponovi!! TSC se nije sklanjao, a sudija nije svirao penal(e) za nas, niti je bilo crvenog kartona za igrače TSC!! Tako nešto ne sme da prođe u našoj ligi, jer je to direktan napad na Partizan!!!
G

Gorostas

pre 6 meseci

Veceras se narod u Bačkoj Topoli veseli u kaficima.
G

Glavati

pre 6 meseci

Zvezda Liverpul 2:0 MILAN PAVKOV DVA PUTA. To me je najviše zabolelo.
G

Glavati

pre 6 meseci

Nadigravanje sa nikad jacim Mancester Junajtedom, a pobeda Zvezde nad nikad slabijim Liverpulom je bilo odavno. I 2:2 sa Milanom, a to ne spominjem spominjem samo nesto drugo sa te utakmice jer sam glavati navijaci Partizana
C

Che t

pre 6 meseci

Je l' vam sad jasno.......?!?
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Kao prvo i prvo, TSC-u svaka cast. Ljudi su znali sta hoce i kako da do toga dodju. Ko god lupa o Lazeticu kako nema pojma, kako ovo, kako ono, nadam se da se da sad osjeca bar malo glupo. Mislim ono, znam ja da takve osobe nista u principu ne dotice jer kad je neko kreten, onda je kreten, ali ok. Sto se mene tice u svakom slucaju, covjek je odlicno pripremio utakmicu i jos jednom potvrdio da je trenutno jedan od najperspektivnijih trenera u ligi. E sad, sto se tice Partizana, gdje poceti? Po meni, uopste nije problem to sto se izgubilo. Problem je kako se izgubilo. Pod jedan, primili smo 3 gola na maltene identican nacin. Iz prekida. Znaci, tu nema greske. Tu se jasno vidi da tu neko jednostavno ne zna svoj posao. Da li je to Duljaj, da li su to igraci, ne znam. Ali neko je tu nekompetentan. To se vidi iz aviona. Ono sto me isto zabrinjava je nacin na koji je tim reagovao kad je vidio da ne mogu TSC-u nista. Pokusali smo kao da se vratimo na pocetku drugog poluvremena, medjutim onog isto momenta kad su nas i tu poklopili sa jos jednim brzim golom (ovaj put iz kontre), tim je jednostavno prestao da igra. Ja ne znam jel jos neko to primjetio, ali mi smo de fakto jos u 50. minutu (nakon TSC-ovog cetvrtog gola) bili spremni da idemo pod tus. Od tog 50. minuta se, znaci, samo cekalo kad ce sudija da svira kraj utakmice. Tako je bilo i protiv onih Norvezana ljetos, da napravim i tu paralelu. I u tim utakmicama smo isto tako odustali davno prije sudijskog zadnjeg zvizduka. Mislim ono, razumijem, nije lako kad moras onoliko puta da vadis loptu iz mreze, a istovremeno ti sta god da pokusas, protivnik na to ima odgovor. Medjutim, tu se istovremeno vidi i ko je od cega napravljen. Gubitnici se u takvim situacijama gotovo pa uvijek predaju dok se pobjednici i dalje bore do zadnjeg minuta, pa nije vazno sto objektivno vise nema sanse za preokretom. To mi je, iskreno, najvise smetalo. I ljetos protiv tih Norvezana i danas protiv ovog daleko slabijeg TSC-a u odnosu na Norvezane. Taj nedostatak ponosa. Nekog licnog prkosa, inata. Onaj Kalulu je objektivno los igrac i i veceras je isto bio standardno los, ali makar je covjek pokazao neki zar/zelju. Istina, nesportsku, ali jbg, makar je pokazao da mu je stalo, da ga je sramota kako nas razbijaju. To sam jedino jos kod Belica vidio i ni kod koga vise u timu. Nisam jedan od onih koji te jednu utakmicu dizu u nebesa, pa te onda sledecu vuku kroz blato, ali ovo nije bilo dobro. Nema ovaj tim sampionski gen, to je ocigledno. Usput receno, Nikolic = igrac manje na terenu. Razumijem, Duljaj, da ste drugari, da volite da plesete zajedno po svadbama i te fazone, ali ako si trener, onda si mu prvo trener, pa tek onda prijatelj. Mislim da nema potrebe za bilo sta vise reci.
B

Broj 1

pre 6 meseci

Kakvo laprdanje u prazno,odavno to ne videh,a još veća tuga kad ti na ovakve gluposti dobijaš pluseve podrške.Nešto debelo ne valja među decom.
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

U pravu si, trebao sam nekoga da vrijedjam i da pisem gluposti kao ti.
S

SD

pre 6 meseci

Brate, evo ti plus za trud. Ko će ovo čitati.
Г

Групни

pre 6 meseci

и треба осрамотити овакав Партизан, са оваквим играчима, оваквим навијачима, оваким тренером и оваквим руководством ! репрезантативна пауза, 2 недеље за припрему меча, за осим дербија, меч сезоне, потврда првог места ! први минут, прва шанса, ТСЦ, други минут, 1:0, ТСЦ, трећи минут, Партизан се брани ... о чему причамо !? браво играчи, браво навијачи, браво симпазитери Дуљаја, бајке кратко трају ...
z

zapažanje

pre 6 meseci

e moj Penzioner, dobar komentar ali nažalost 96% ljudi te nije shvatilo, šta je sa mozgom, pukli svi izgleda....
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Uprava napolje? Neko? Bilo ko? Ništa? Dobro je? Ok, samo napred!
V

Visnjic

pre 6 meseci

Nemoj tako evo citam po internetu krivi su novinari hahaha
V

Voip

pre 6 meseci

TSC je samo prikazao realnost. Organizovan tim i klub koji ne prodaje svoje utakmice protiv raspada i kluba koji je navikao na namestaljke.
G

GostMeraklija

pre 6 meseci

Šta je uradio Partizan u Nišu u odbojci? Beše nešto da idu po laganu pobedu?
C

Cipiripi LE2

pre 6 meseci

Pa i ovi sto ne prate fudbal znaju kakav je to najveci niz pobeda u evropi ekipe koju petardiraju u evropi i u ling longu, samo u poslednje 3 utakmice Pazar ih unistio u drugom poluvremenu dva puta su presli pola, Cukaricki ih unistio u drugom poluvremenu ali ih sudija osakatio pa je sve doslo na naplatu petardiranjem na sred jna u ling longu
M

Mocni Galaktikosi

pre 6 meseci

Igra Tsc kao Siti hahaha Ako Zvezda ne pobedi ove sa 3 razlike odmah terati Bahara iz kluba
o

ojo

pre 6 meseci

Sankcije za TSC
o

ojo

pre 6 meseci

Putin je kriv

Искрено речено

pre 6 meseci

мислим да ови из Тсц нису размумјели...Требали су их побједити посе избора..Сад су требали пустити
G

GostBM

pre 6 meseci

A šta ako padne sneg????
b

brukaaa

pre 6 meseci

I posle mi pricajte bajke kako ova odbrana Partizana nije primila 800minuta gol... To je dokaz koliko su utakmice jsd namestene
s

samo

pre 6 meseci

Nije to poraz,nego masakr.
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Kako je to dokaz? Hajde, majke ti, objasni nam? Jel pobjeda Cukarickog nad Zvezdom dokaz da Zvezda pobjedjuje samo namjestene utakmice? Jel nerjesen rezultat TSC protiv Olimpijakosa u Evropi dokaz da je TSC bolji od Zvezde jer Zvezda tom istom Olimpijakosu ne moze nista? Daj, covjece, smiri se sa tim pretjerivanjem. 3 gola su data iz kornera, 1 iz kontre. Jel razumijes uopste sta to znaci? TSC-u svaka cast. Partizan je zasluzeno izgubio i to je to. Jel se moze ikako normalno i sportski komentarisati ili je toga vise nema nego samo krkanluk i vrijedjanje?

Mr s

pre 6 meseci

Nisu namestene nego su drugi klubovi jaaadni kao i liga ovaj TSC primi od Frajburga petardu koji nije nesto impresivniji od onih Danaca kao i sama Fiorentina koja je demolirala Cuku to su nasi predstavnici koji su za klasu iznad ostalih ekipa.Sto se Partizana tice on bukvalno nema odbranu Markovic i mladi Ilic stoperi danas iz svakog kornera sa iste strane prime gol.
k

krle434

pre 6 meseci

@ grgacva , ne mozes ovde bez krkanluka i vredjanja, ne mozes normalno komentarisati,jer uglavno pisu ili neizivljeni klinci ili kompleksasi...do prosle subote je prvenstvo bilo namesteno zvezdasima,od veceras je partizanovcima i tako ce u krug....,ili se pomiriti s tim ili napustati sajt...
B

Bane15

pre 6 meseci

Grga Cvarak…. Kako mu Zvezda ne može ništa? Pa dobila ga 3-1 i dobila bi ga i tamo da nije onaj mamlaz namjerno napravio penal u 90 min.
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

@Bane15 Promasio si poentu. Poena je da mu je komentar kretenski. Dokaz mu je 1 utakmica u kojoj Partizan izgubi, a 10 utakmica u kojima Partizan pobjedi, to mu nije dokaz? 1 je vise/vece od 10? Jel tako vasa logika funkcionise?
g

gunđalo

pre 6 meseci

kad imaš loš dan i bivši igrači FKP odigraju pošten fudbal i pobede je neminovnost. Za to vreme, neko bije filijalu 10 godina uzastopce, budžet 60.000.000, jedan bod u grupi, zadnje mesto u grupi, a predsednik države ti poklanja titule sa 3 i 5 nerešenih
M

MiskoR

pre 6 meseci

A izvini u kojoj si ti (vi) grupi ?
Ч

Чокот

pre 6 meseci

Партизан је у најслабијој групи свих времена сакупио укупно 0 бодова.
.

.....

pre 6 meseci

Trenutno smo treći u grupi, zbog gol razlike.
g

gunđalo

pre 6 meseci

@..... Prošla sezona
M

Ma bas si "posten"

pre 6 meseci

Hahaha...prejadan si! Da je bilo regularno od starta tvoj Partizan bi bi treci ili cetvrti ali ne brini uskori ce!
g

gunđalo

pre 6 meseci

@ma prejadan si ... to će odlučiti 17 12, kao i do sad u zadnjih 6 godina. Znaš valjda šta ti je činiti ako želiš dati AV opet pokloni titulu
D

DS1989

pre 6 meseci

Realno su se provlacili i imali bukvalno samo srece... Protiv Radnickog iz Nisa pobeda u 87 min, Imt 96 min, Radnik iz nepostojeceg penala u 96 min, Zelja Pancevo 82 min, Cukaricki 96 min. Tipa Novi Pazar je uneredio bio Partizan po sansama, Cuka isto. Partizan je bio dosta puta nadigran a pobedjivao dok je Zvezda svaki put bila bolja od protivnika kada je prosula bodove. Narodski receno Partizan je sra.. o i to bas i moralo je jednom sreca da im okrene ledja.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

I opet štit se pravi slep na bravure Belića i kompanije po nogama protivnika.
s

sta reci

pre 6 meseci

Moras da budes ispodprosecni iq da bi navijao za ovaj cirkus od kluba
d

duboko bas...

pre 6 meseci

Liza En da im pozavidi
G

Goxyyy

pre 6 meseci

NK Partizan 04 najveca prevara u Evropi
A

Ali je...

pre 6 meseci

Enver Hodzina YILLE KUQI, sila nevidjena. Evo, dokazace i sledece srede i protiv Mancester Sitija.
V

Vazno da...

pre 6 meseci

crvena zvezdana iz Tirane, gazi sve u Evropi. P.S. hoces li sada objaviti komentar?
G

Gorostas

pre 6 meseci

Volim Albansko primorje tamo igra jos jedan Partizan iz Tirane.
s

setimo se...

pre 6 meseci

Ovi prodjose gore nego Cicolina i Moana na Mundijalu u Italiji 90-e ...Stariji se secaju
g

glavati.gorostas

pre 6 meseci

Partizanovi igraci i navijaci su nekulturni i nevaspitani.
5

5ardizan

pre 6 meseci

Pa ove igokease sa lavora nije odeljo sa 5ardom samo onaj ko nije zurio na autobus,ali zaista je tako,Evropa je sve pokazala!

Mr s

pre 6 meseci

I prosle sezone Evropa jel da i one 2 sezone sa Grofom a i jos neke sezone kada se nadigravali sa Mancesterom i prezimljavali kolo pre kraja ona nije merilo bila.
G

Glavati.Maloumnik

pre 6 meseci

Jos nisi cestitao za veleslalom Kataija u finalu kupa?
5

5ardizan

pre 6 meseci

Pa ove igokease sa lavora nije odeljo sa 5ardom samo onaj ko nije zurio na autobus,ali zaista je tako,Evropa je sve pokazala!
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Samo kad nije petatda. 😜
P

Pospi

pre 6 meseci

Bilo bi i 6 nego su poništili 2 gola.
N

Nordsjeland x6

pre 6 meseci

OPAAA STA TO BI HAHA...4 KOMADA OD MALOG TSC-A,OCIGLEDNO ZAKAZALE SUDIJE I PENALI,STITA VISE NEMA!
N

Nordsjeland x6

pre 6 meseci

OPAAA STA TO BI HAHA...4 KOMADA OD MALOG TSC-A,OCIGLEDNO ZAKAZALE SUDIJE I PENALI,STITA VISE NEMA!
i

izointer32

pre 6 meseci

Ovaj Tsc protiv Zvezde nije video golmana do nadoknade vremena i tog gola, a danas su totalno nadigrali Partizan, koji je imao neke srecne pobede i moralo je ovo da se desi..

Bojank91

pre 6 meseci

Bas to, neki ziceri su promaseni tu, ofsajd od 2cm... Moglo je da bude krvavije da su hteli da zapinju
с

срб

pre 6 meseci

Пријатељу стари ..... Фљамуртари !
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

A taman se valjak zahuktao. 🤣🤣🤣
R

Realnost

pre 6 meseci

Ovo je opomena pred prolece tj na period koji sledi nakon 17.12.
E

Ekološki savetnik

pre 6 meseci

U potpisu: Capo di tuti capi.
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Ju, ju, ju... 😳
u

ushhhh

pre 6 meseci

Zvezda dobija derbi , ne zato sto je mnogo bolja , partizan je jako los , poz
D

Da se zna

pre 6 meseci

Partizan ove sezone u Evropi ima jednu pobedu više od svih naših "evropskih" ekipa zajedno! 😀
s

samo

pre 6 meseci

Da se zna partizan nije ni igrao Evropu.Kkvalifikacije se ne racunaju,a sta tek reci o takmicenju desetoplasiranih timova koje se zove Lk.
h

haha

pre 6 meseci

Ostali nisu igrali protiv osmog tima Azerbejdzana.
B

Brrrrrr

pre 6 meseci

Amaterska ekipa sa trenerom pocetnikom, brzo smo zaboravili petardu od Nordsjelanda ali ova kanta ,za sutiranje u Evropi, nas je vratila na mesto. Uprava napolje!
Р

Рокосовкси

pre 6 meseci

Шта сад, више ТСЦ није филијала, а Лазетић не пушта његов Партизан?

Jlubisa Urosevic

pre 6 meseci

Partizan igra bez desnog beka (Stojkovic moze da igra samo u opstinskoj ligi).
N

Nk jsd

pre 6 meseci

Propoooo
V

Vin

pre 6 meseci

Danas je svetski dan borbe protiv nasilja nad zenama. STOP nasilju nad zenama!
t

tito partija crno bela armija

pre 6 meseci

u crnom
s

sepp

pre 6 meseci

pitam ove, koji su svugde pisali da ce lazetic pustati partizan, koliko para su uzeli? hahaha
B

Boli

pre 6 meseci

Bas toliko?
S

SD

pre 6 meseci

Hahahaha

Delija

pre 6 meseci

Eto iskreno puko sam 3 tiketa. Jbg puko i partizan.
1

156

pre 6 meseci

Bravo sve tačno rečeno
O

Optimistični

pre 6 meseci

Duljaj na 0:4,trči pored linije, dodaje loptu, psuje igrača TSC-a što vraća loptu u tereni nada se. Taman ga krenulo, već proglašen za trenera godine, i bum! Naišli ovi iz Topolske 4 kroz 2! Štit dobio svoje ali traži povišicu i slabo urla. Danas je dokazano da se ne možete nositi sa Evropom. 10 komada od njih!
n

no name_

pre 6 meseci

Sa b92 _________ Jel realno ovo da je TSC toliko bolji ? U evropi ih nema ni na mapi... (Aca, 25. novembar 2023 19:03) Ni na mapi ??? Eno ih u grupnoj fazi Lige Evrope, vodili u Londonu, 2:2 sa Olympiacosom i vodili protiv Freiburga, a Partizan 5:0 od Norselanda. (Daa, 25. novembar 2023 19:56) Ma smešno da .... sta se radi u ovoj našoj ligi. Sad ide 5+ na West Hem protiv Bačke topole, kuća da se stavi. P.s Da toliko nam dobro ide u Evropi, da opet svi u kvalifikacije. Ovde se pumpalo sampozdanje ekipi zbog Evrope. Ali ne ide to tako. Znači Kuća! Nemoj da posle nisam rekao!
T

Troxi

pre 6 meseci

Sta je smisao tvog komentara??? Sta ti ocekujes u utakmici bilo kod naseg kluba sa West Ham-om? Dal si realan? Nasu namestenu ligu (u korist BG blizanaca) poredis sa engleskom ligom, aloooo?
n

no name_

pre 6 meseci

Sa b92 _________ Jel realno ovo da je TSC toliko bolji ? U evropi ih nema ni na mapi... (Aca, 25. novembar 2023 19:03) Ni na mapi ??? Eno ih u grupnoj fazi Lige Evrope, vodili u Londonu, 2:2 sa Olympiacosom i vodili protiv Freiburga, a Partizan 5:0 od Norselanda. (Daa, 25. novembar 2023 19:56) Ma smešno da .... sta se radi u ovoj našoj ligi. Sad ide 5+ na West Hem protiv Bačke topole, kuća da se stavi. P.s Da toliko nam dobro ide u Evropi, da opet svi u kvalifikacije. Ovde se pumpalo sampozdanje ekipi zbog Evrope. Ali ne ide to tako. Znači Kuća! Nemoj da posle nisam rekao!
n

no name_

pre 6 meseci

Sa b92 _________ Jel realno ovo da je TSC toliko bolji ? U evropi ih nema ni na mapi... (Aca, 25. novembar 2023 19:03) Ni na mapi ??? Eno ih u grupnoj fazi Lige Evrope, vodili u Londonu, 2:2 sa Olympiacosom i vodili protiv Freiburga, a Partizan 5:0 od Norselanda. (Daa, 25. novembar 2023 19:56) Ma smešno da .... sta se radi u ovoj našoj ligi. Sad ide 5+ na West Hem protiv Bačke topole, kuća da se stavi. P.s Da toliko nam dobro ide u Evropi, da opet svi u kvalifikacije. Ovde se pumpalo sampozdanje ekipi zbog Evrope. Ali ne ide to tako. Znači Kuća! Nemoj da posle nisam rekao!
S

Srbija 1999

pre 6 meseci

Dobro i prosli moglo da bud i 0:8 😀
n

no name_

pre 6 meseci

Sa b92 _________ Jel realno ovo da je TSC toliko bolji ? U evropi ih nema ni na mapi... (Aca, 25. novembar 2023 19:03) Ni na mapi ??? Eno ih u grupnoj fazi Lige Evrope, vodili u Londonu, 2:2 sa Olympiacosom i vodili protiv Freiburga, a Partizan 5:0 od Norselanda. (Daa, 25. novembar 2023 19:56) Ma smešno da .... sta se radi u ovoj našoj ligi. Sad ide 5+ na West Hem protiv Bačke topole, kuća da se stavi. P.s Da toliko nam dobro ide u Evropi, da opet svi u kvalifikacije. Ovde se pumpalo sampozdanje ekipi zbog Evrope. Ali ne ide to tako. Znači Kuća! Nemoj da posle nisam reako.
B

BokiUSA

pre 6 meseci

Ovo pisem kao zvezdas Jednostavno TSC je bolja ekipa ali nije trebalo da se dogodi ovo. Niko se nije nadao golu iz kornera a kasnije cak i jos dva na isti nacin. Spletom okolnosti je TSC poveo toliko i posle Partizan nije imao sanse. Da je na poluvremenu bilo 0-1 ili nereseno lagano bi bio prelaz kao i 5 puta ove sezone. Jednostavno je pobedio bolji tim.
P

Prpa a...

pre 6 meseci

eee...junacino, par komentara i odmah rep u d..e i tutanj.
J

Janko34

pre 6 meseci

Neka Grobari, pustite Turke da se istresu da izbace iz sebe sve ono sto su skupljali u sebi 3 meseca, srčane probleme smo im pravili hahahaha. Neka ih nek se isćefe i neka se ispovraćaju ovde po komentarima
с

срб

pre 6 meseci

Дивиш се бојамааааааа.....🤣🤣🤣🤣🤣Благоје 57.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️❤️🤍
g

glavonjero

pre 6 meseci

Vidi se ko se "ispovracao". Tako tipicno of nekulturnog navijaca Partizana ogrezlog u mrznju jer je to procital na primer na Tviteru.
S

SD

pre 6 meseci

Au al boli...
1

12344321

pre 6 meseci

Dobar ovaj Jovanovic kolko dugo nije primio gol????

Sakur

pre 6 meseci

Ovako je tekao razgovor.Mi vama 2 miliona za licencu a vi nama da malo prikocite
k

komedija

pre 6 meseci

da prikoce sa 4 gola u mrezi ahahahaha
e

e

pre 6 meseci

Ne nego,"mi vama 2 miliona i 13 pobeda,a vi posle pokazite koliko ste kvalitetni".Veceras su pokazali.
k

komedija

pre 6 meseci

da prikoce sa 4 gola u mrezi ahahahaha
O

Ognjen Drinski

pre 6 meseci

Smešan si , rođače.
G

Gosti

pre 6 meseci

Pa prikocili su,nije bilo 5,eto jesi li zadovoljan? Orban jeste a da nije stita,bilo bi ovde veceras jos 1 crveni i bar jos 3 zuta. Hahahahahaha ovi ponizavaju i na lavoru!!
Ч

Чокот

pre 6 meseci

Ништа, ај' поново пред Скупштину...Мада мислим да Генерални Спонзор и Велики Заштитник тренутно има преча посла...
N

Nije fer

pre 6 meseci

A taman su počeli ponovo da prate fudbal.
R

Realno istina

pre 6 meseci

Ma magije nije ni bilo. Realno gledano.
I

Ime gosta

pre 6 meseci

Evropa znači mnogo. TSC tamo ne može ništa da uradi, ali iskustvo igranja i trčanja sa Vest Hemom i Frajburgom je neprocenjivo. Presing Partizana i dueli sa Belićem su komedija nakon toga. Postaju bolji igrači ovi iz Topole, samo da ih opet ne prodaju na kraju sez i krenu sve izpočetka...
R

Raša P

pre 6 meseci

Šteta što su poništena 2 gola (opravdano) jer bi to bila prava slika Partizana.
b

boc

pre 6 meseci

Kradja čista...nisu bili korneri
K

Kokaniđa

pre 6 meseci

Ovo je bilo bolno. Četvorostruka p.enetracija. Izgleda ovi iz B. Topole nisu znali za ove silne pobede nepobedivog Partizana.
l

lobster

pre 6 meseci

pa dobro mi grobari smo na sigurnom, Lazetic ce nas pustiti svakako... cekaj, nije nas pustio? kako je to moguce kad su delije rekle da je zatvorena utakmica?
V

Vidi ovako

pre 6 meseci

Vi ste toliko loši da kad bi i hteli da vas puste vi ništa ne bi uradili. Jel sad jasnije?
G

Gledaj

pre 6 meseci

Došla je oubika na stadion i onda nisu mogli tako očigledno da nameste. Jbg od sledećeg kola jovo na novo.
G

Goxxx902

pre 6 meseci

Pa zatvorena je. Zatvorio vas TSC 04.
l

lobster

pre 6 meseci

@vidi, pa ako su nas svi pustali ove sezone a mi tako losi i nista ne bismo uradili, kako smo nanizali sve ove pobede onda?? ljudi vi ni sami ne znate sta hocete. ja nemam nikakav problem s tim da je zvezda osvajala titule proteklih godina jer je bolja od ostatka lige. meni sudjenje ne pada napamet da komentarisem jer je tako najlakse sve svaliti na njih. partizanu je sve uspevalo na proslim utakmicama, na ovoj nista nije uspevalo i to je cela filozofija. ne pije vam vodu ta prica o namestanju jer ne moze malo da se ne namesta, malo da se namesta, malo da se zatvara, malo da se ne zatvara. ili je zatvoreno sve ili nije nista, ne znam kako toliko nemate kefalo da shvatite to.
E

Evo ovako

pre 6 meseci

Lobster ste zaredjalo 13 za redom.Protiv Radnickog iz Nisa pri rezultatu 1 0 za Radnicki penal u 90 min nepostojeći.Protiv IMT pri rezultatu 2 1 za IMT penal u 92min nepostojeći.Protiv Surdulice pri rezultatu 2 2 penal u 95 naravno ne postojci.Protiv Cukarickog mesto dva crvena kartona vi gol u 96min a utakmica bila produžena 5 min.Da li ti je sada jasnije odakle vama 13 u nizu.
K

Kondor22

pre 6 meseci

Idu izbori, treba smanjiti razliku, sve manje ce biti pomoci za Partizan, sta se cudite…
G

Grajkula

pre 6 meseci

Pa danas vam Bog ne bi mogao pomoci, a ne neko drugi...
Б

Бск

pre 6 meseci

Црни близанац у шоку. Изгледа им није нико јавио да данашњи противник није још један у низу "државних" клубова који су ту само да дају легитимитет овом невероватном низу и тиму који гази све редом. Чим дође екипа која се не склања, види се све. Нема овде Сунца и светлости док вас не погасимо!
I

Igi33

pre 6 meseci

Kako to sad? Pa zar nije Lazetic nas covek od zadatka i zar nemamo štit? Mislim dogovorite se više u svojim glavama koja je priča. Jer ovo sto sada pričate je čista šizofrenija.
Б

Бск

pre 6 meseci

Шта си ти видео и ко је шта писао, појма немам нити ме то интересује. Драго ми је само кад видим близанце на коленима. Не мешај вечерас лекове са алкохолом, није паметно. Издржи🥰
N

Nemanja19822

pre 6 meseci

Čas fudbala!
L

Lalalala88

pre 6 meseci

Petrovic objasnio fudbala tacka
A

Ali87

pre 6 meseci

Bukvalno
S

Sta igraci

pre 6 meseci

i tsc-a znaju sta je partizan ......
M

MileSrbin90

pre 6 meseci

Hahahahahah napokon dosla publika da gleda patlidzan i imala je sta videti 😂😂😂😂
S

Sramota

pre 6 meseci

Partizan brutalno pokraden, sudija svirao kraj a jos se nije zavrsio ni prvi set.
P

Penzioner

pre 6 meseci

Ti se sprdas? Kada se lomio rezultat u 75 minutu sudija nije igranje rukom Petrovica svirao kao penal, aman ljudi breee!
@

@penzioner

pre 6 meseci

Ломио резултат? Хахахахахах, па није ово кошарка да за 15 мин стигнеш 4 разлике.
k

kmekme

pre 6 meseci

Vidi se razlika velika timova,koji igraju Evropu i ostalih. Kad igras protiv brage,westhema,frajburga i olija, neko si,a kad gubis od sabahe nordsjlandovic i tad si neko.,tj dubioza kolektiv. Nego vratitecse vi lepo u arenu, selfijima, zocu,hsarmihemijicama,palnama sto njisu gran i lesor javljanju.

Saxa

pre 6 meseci

Veliki imaju tu privilegiju da ih razmontiraju Frajburg i Fiorentina ranije su ih u predkolima jos slabiji napulavali dok se mali klub borio za koeficijent koji je sada u slobodnom padu.
B

BG voz

pre 6 meseci

Sramota- primaš gol sa Trga Slavije!
J

Janko34

pre 6 meseci

Neka Grobari, pustite Turke da se istresu da izbace iz sebe sve ono sto su skupljali u sebi 3 meseca, srčane probleme smo im pravili hahahaha. Neka ih nek se isćefe i neka se ispovraćaju ovde po komentarima
g

gostttt

pre 6 meseci

Posle ove utakmice bolje da cutite i nista ne komentarisete jer sve sto kazete nema smisla...
Ч

Чуме

pre 6 meseci

Нека те тамо, чему та жуч? И сам си знао да је до овога морало да дође. Отресе вас неки Нордсјеланд, а овде сте непобедиви. Чак је и теби јасно зашто је то било тако.
E

E75

pre 6 meseci

Ja neznam dali ste blesavi, pijani ili pod nekim opijatima ali Partizan sa ovom rezimskom upravom i rezimskim trenerom igra onako kako mu se naredi i dozvoli.Veceres je morao da izgubi po sluzbenoj duznosti i to je to.
M

MileSrbin90

pre 6 meseci

Hahahaha idi leci se prijatelju😂😂😂😂
c

cjnk

pre 6 meseci

Malo sutra :p Izgubio je jer je tsc bolja ekipa. I da tsc ne igra evropu jer nema ni znanja ni dovoljno igrača za dva fronta, bili bi ispred Partizana odavno. Sad je bila reprezentativna pauza, ušli su u duel egal i videlo se kakvo je stanje
A

A dok si

pre 6 meseci

Pobedjivao to jest krao (Radnicki Nis,IMT,Surdulicu i Cukaricki) onda ti klub nije bio rezimski.
d

darkobg

pre 6 meseci

Zar stvarno mislis da je neko ovo namestio? Da je po sluzbenoj duznosti bio bi rezultat barem 1-0 ovako skoro pa petarda
i

igraplakanja

pre 6 meseci

I kad je djndjic dobio i 5 oktobar bio kukali ste. Vi volite samo vreme mirka marjanovica,toleta i borisa. Busate se samo to vam u krvi,ali lazno,a vodji dte dali vase vodje,a jadnom generalu Dulu 1%. Koga bre vi vise bajete i lazete. Mi smo 65% srba i srbije populacije,pa ko god daj vlast. Jel vam smetao i tito,posto tom vremenu tek imamo duplo titula i pobeda od vas. 45 do 92 vreme jugoslavije.
s

samo gledajte

pre 6 meseci

Sad sledi nova serija od 13 pobeda
D

Dell

pre 6 meseci

Možda tamo negde u maju, kada stvari dodju na svoje mesto.

VecaBg1971

pre 6 meseci

Sreca pa sudija svirao kraj da ne pukne petko ili šestko. Cuj ove "novinare" "magija", koja crna magija, pa nisu postenog protivnika imali do sad.
c

cickov

pre 6 meseci

Znaci dosla naredba da se gubi! Terza ko baba Vanga.
D

Deno

pre 6 meseci

Navijam za Partizan,ali mene bi bilo sram nakon ove utakmice da Partizan bude prvak.Radio sam nisam gledao utakmicu,ali kad sam vidio rezultat postideo sam se .Ovo da sam na mestu igraca neznam da li bih uopste vise igrao fudbal i bio trener.Bruka .
S

Sima Arauho

pre 6 meseci

Hocemo li opet da sacekamo da nas spuati na 4 mesto na tabeli?!
s

sta pises

pre 6 meseci

Pa vi ste za 8-mo mesto bez pomoci szdija.
b

batabane

pre 6 meseci

Malo nesreca,malo gluposti,malo sudijske kradje,ali mnogo neznanja i bezobrazluka od strane Duljaja.Što se tiče sudije,prebili su Zahida u prvom poluvremenu,ni jednom nije svirnuo faul.U drugom se i on pogubio.Pogubio se jer nije imao sa kim da igra.Svaka lopta prema Nikolicu,izgubljena,ko u bunar.Čovek nema poima ,ali bukvalno.Kad je na sredini ,gde ima puno prostora,on se nekako zagradi pa i pokupi neku loptu.U 16 i oko 16 ,gde nema prostora i vremena,gde se mora brzo i precizno,on je svaku izgubio.To sam napisao i jutros pre utakmice,da nam se crno pise sa njim.Čovek je prespor za ozbiljan fudbal i tu nema popravke ni pomoci.Čim dodje iole bolji protivnik njega nema,i koči i čitav tim.A Duljaj donosi zaključke i procene u utakmicama sa IMT om,Radnikom ,itd.To je van pameti.Bekovi nam nula ,on se pravi blesav.Krila ih prolaze kao da ih nema.Kakav Filipovic,takav i Stojkovic.Sa druge strane Antic malo bolji.Ali malo ,bas nedovoljno za Partizan.Probijaju ih kako hoce,a to donosi nestabilnost i štoperima.A Duljaj se pravi lud.Da je sve vreme napred forsirao Trifunovica i Baždara,sada bi imao još dva igrača u rotaciji.Ili na sredini Stjepanovica umesto Šcekica,i još jednog igrača.Ovako nema ništa.Zašto su Pavlovic i Živkovic bez minuta igre.Ne tvrdim ja sad da bi Pavlovic nešto mnogo doprineo ,ili Živkovic.Ali pored ovako loših, kao što su Filipovic,Stojkovic ,i Nikolic,da momci ne dobiju ni po neko poluvreme da odigraju,je bezobrazno i uništavanje Partizana.
g

gosttt

pre 6 meseci

Mislim da su Terzic i Covic krivi za to jel da...
P

Pravi jole

pre 6 meseci

Tvoj komentar ko pesma obrisi suze mala moja...
i

igor978

pre 6 meseci

Nisu oni nikoga osramotili - oni koji vode FK Partizan za sramotu ne znaju, a ovi što glume trenera i igrače ne znaju ništa! Ovo tačno pokazuje mentaljitet, znanje i kvalitet rada u oba kluba.
M

Miloš 1970

pre 6 meseci

Sledeće kolo 3 0 ,do kraja godine 12 poraza...
M

Mauro Tasoti

pre 6 meseci

Blamaža Partizana.Rezultat je ponižavajući ali je još veći problem potpuna nemoć kompletne ekipe i nesposobnost da se na taktičkom,tehničkom,fizičkom i bilo kom drugom fudbalskom planu suprostavi ove sezone prosečnom TSC-u.Ne postoji nikakvo objašnjenje i rečima se ne može opisati ovo što je Partizan igrao večeras.Možda je gol iz kornera ili izostatak Saldanje doprineo da ae sve ovako završi ali je ipak Partizan večeras zaslužio ovaj nokaut.Najveća dilema je da li je ovo trenutna slabost ili je ovo Partizanova realnost ali posle ovakve utakmice i najveći optimisti teško da mogu da se nadaju tituli.

milosmaric971@gmail.com

pre 6 meseci

Realnost nego šta
a

ahahahah

pre 6 meseci

Nk partizan moze samo da dobije namestene utakmice
b

bice jos ovakvih

pre 6 meseci

Prvo, bruka protiv GAT-a je neuporedivo veca od ove. Drugo na toj utakmici sa GAT-om Partizan nije napravio krstenu sansu, a taj splet nesrecnih okolnosti je isto toliko neznanje bilo kao i ovo veceras. Da ti neko za 15 minuta zabije tri identicna gola to samo moze biti neznanje igranja u odbrani i branjenja prekida. Na 3 0 nije ni bilo realno ocekivati pravljenje bilo kakvih sansi. ono sto je zabrinjavajuce je igra bekova i stopera u situacijama jedan na jedan, igraju po tipicno staroj skoli naseg fudbala povlaceci se unazad i omogucavajuci dobrom dribleru da ih stalno hvata u raskoraku. Cak i mlad igrac kao Ilic ima istu skolu fudbala i isti stil, pri tome svi imaju spore noge, slabo citaju i generalno kako naidje ozbiljniji protivnik nedostaci Partizanovih stopera i bekova dolaze do izrazaja. Jos kad imas ekipu koja moze da trci i izmasakrira Natha na sredini koji je veceras realno bio koristan koliko i ljudi na tribini dodjes do toga da se utakmica izgubi. Naravno, rezultat je previsok jer TSC jeste bio bolji, ali realno ne za cetiri gola, ali problem Partizana je taj sto je on sposoban da prima bezvezne golove, golo iz centarsuteva koje apsolutno nikom ne bi napravili problem. Cetiri igraca na prvoj dozvole ovom da dva puta istrci ispred njih ao da ne postoje, a o onom sto se desava u nastavku akcije u srcu peterca ek necu da pricam, golma zakovan pola metra iza svoje linije, tri igraca TSC na dva Partizanova i Radin koji tri puta ugurava u gol raspalog Antica. Prvi i treci gol su bili anticeva duznost da to pocisti, a ne da stoji metar u golu. Ono cega sam se ja plasio je da necemo biti apsolutno nikakva opasnost u napadu bez Saldanje i sseverine, ali nisam racunao da ce svaki prelazak preko pola TSC biti setnja njihovih igraca pored Partizanovih koji citavo prvo poluvreme padaju, klizaju se, kao da ne igraju na svom terenu, plus, opet moram da napomenem sudiju koji za identicne prekrsae Partizanovim igracima daje kartone na prvu, a samo Petrovicu bar tri puta oprasta iste situacije, takodje kod one sumnjive situacije uopste nisam ubedjen da nije bila ruka. niti je bila uz telo, niti je lopta slucajno udarila Petrovica u ruku. Ali dobro, nebitan je trenutak, samo nisam ubedjen da nije bilo po ruci, ni tad, ni u prvom posle suta Kanutea. ono sto je najbitnije snimci su isli iz svih uglova iz kojih nije jasno bas, ali za drugu situaciju sam ubedjen da je namerno igrao rukom, za prvu mozda i nije, ali mozda. u svakom slucaju, Partizan veceras nije zasluzio nista osim poraza, ali je problem sto je izgubio primajuci pacerske golove koje ne mozes dati ni ekipi iz opstinske lige i sto je po meni odbrana veoma neorganizovana, narocito kad Filipovic igra. mada ja nisam presrecan ni sa jednim u toj poslednjoj cetvorci i oni ce kad god se nadju nasuprot ekipe koja me da napadne imati bas, bas velikih problema. Prosto je neverovatno da partizan ima jedan od najslabijih stoperskih parova u ligi, posto Sveta vec godinama dikazuje da je upitnog kvaliteta, a Ilic je za moj ukus prespor, preslab i precesto ima kasnu reakciju. prvi zadatak partizanu na zimu, ako hoce ozbiljnije da igra fudbal je promena oba stopera, bar jednog beka koji iole moze da odigra odbranu i igrac na mestu natha koji moze da odigra bolje utakmice u ovakvom ritmu, jer Natho jednostavno protiv ozbiljnih ekipa ne lici na sebe, za ove druge pacere po ligi moze, ali za ove koji mogu da trce nema tu leba. I jos jedna stvar, ovaj jovanovic dobro brani, ali po meni prima mnogo cudnih golova i nekako mi je na prekidu slab, vezan za liniju, on je morao veceras bar na jednu od dve lopte za drugi i treci gol da drugacije reaguje, morao je da napada te lopte. Znaci, nije njegova krivica, ali morao je drugacije.
S

STA NAPISA

pre 6 meseci

Pa kalulu ili kako se zove imao zuti u 70-tom je trebao drugi dobiti ali sudija okrenuo glavu. Belic 2 zuta i tu okrecevglavu, TSC je bio bolji za 7 golova.
m

magikbelic

pre 6 meseci

Ugasili magiju Partizana...alo magija rec moze npr ispred imena Sitija, Reala,Bajerna,itd,ali og petarde i quatro ekipe raspalod stita zalosno staviti tu magicnu rec.
J

Jeste

pre 6 meseci

magija Partizana kako je pobeđivao do sad.

Delija

pre 6 meseci

Nesme sudija da navlaci, inace protestna nota iz komsiluka. ( ORBAN ) Sada znate gde ste i kakvi ste!
n

napltata

pre 6 meseci

Dosla naplata srece🤷‍♂️ove sezone 3 utakmice je trebao partizan da izgubi,ali imao je ludu srecu .🙂voleo bi da partizan ove sezone osvoji titulu,ali morace mnogo bolje da igra i minim. 4-5 igraca da dovede da osvezi ekipu.
O

Osvojice

pre 6 meseci

FALUS i nista vise!
G

Goran 88

pre 6 meseci

Ništa čudno tko vodi klub i u kakvom je stanju od stadiona koji se raspada do uprave pa sve niže do svlačionice tako da ne treba tu biti nešto previše pametan, sve po zaslugama. Svi smo razočarani koje već traje godinama i tu nema šta da očekujemo
I

IvanovicRale48

pre 6 meseci

Je l igrao Antic???Moze li neko da prebaci Petrovica kod nas AMAN VISE BRe
H

Herakle

pre 6 meseci

Izgleda samo Zvezda ne moze da dobije na JNA
о

овог...

pre 6 meseci

...пута ће победити Звезда и толико од ове сезоне кад је Партизан у питању. Исто важи за кошарку.
j

jos ovo

pre 6 meseci

Tsc, Gat i Nordsland 0-16
d

da da da

pre 6 meseci

0-14, nepismeni. Ako ne verujes uzmi grancice pa broji ako si stigao do lekcije kad se broji preko 10.

Sliks17

pre 6 meseci

Sve sve al mukica Lazetic posle 4.gola ne sme ni da se raduje a kamera ga snima
С

Сотир Ђубре

pre 6 meseci

Е, ово је прави Партизан. Чим није склањалица или лакрдија у режији судије, покаже се њихово право лице. Додуше, судија је "пропустио" да искључи Калулуа и (стандардно) Белића, али то се, из неког разлога, не сме.
C

Chivas

pre 6 meseci

Kalčopolisto, javi se. Budi Gospodin sad...
K

Karamopolistu

pre 6 meseci

Uoravo pored mene proletela kola hitne pomoci pod rotacijom i KALCOPOLISTA je u vrlo teskom stanju tako da ne ocekujes njegive komentare.
j

jesenje kišeee

pre 6 meseci

Krenule Terzine vratolomije ranije..
a

ahahahha

pre 6 meseci

ahahhaahah zato ste primili 4 gola

Chiske

pre 6 meseci

I sad vi meni recite da se crni ne guraju na prvo mesto do izbora. Nego umalo da prodjem listic. Vosa bila bolja od crvenog blizanca a TSC razmontirao crne...
Ч

Чокот

pre 6 meseci

Сва срећа, па сте ви приватни клуб, те држава у вас не улаже ништа.
I

Igi33

pre 6 meseci

TSC zasluženo slavio nema šta. Fantastično otvorili utakmicu u svoju korist a ono što je najgore to je kod naših igrača izazvalo nervozu što je bilo vidljivo na samom terenu jer pas normalni nisu mogli da naprave. Ovaj poraz koliko god bio težak dolazi nam u najboljem trenutku. Da se igrači trgnu i da se nauči na greškama. Isto nas je tako protresao Norsjeland pa smo nakon njega počeli da igramo.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Jedina razlika je što sudija nije izmislio penale za vas.
p

psy

pre 6 meseci

Jos jednom svaka cast Lazeticu muski u meso svi (zasluzeno).. Ovoga mi krsta izvodi omladince svaki put i ne stidi se.

Goran Milojevic

pre 6 meseci

замњрили сте се лазетићу кукњавом у првом колу али за разлику од тебе ми памтимо и време када није био љут па када се није жалио за не досуђене пенале итд...
Š

ŠTETA

pre 6 meseci

A, mogli ste da prođete sa odličnim uspehom 🤣😂
k

kosarkaskiklub

pre 6 meseci

A vredjali su pojedinci navijace kad su pricali da im ne trebaju poklon pobede da bi ostala uprava. Evo sad vidite o cemu se radi.
D

DelijaNP

pre 6 meseci

Upišite današnji datum ... Čisto da znate kada ste izgubili prvenstvo 😉
G

Gost9

pre 6 meseci

Jel su obezbedili kvalifikacije za Ls?Hahahahahaha.
1

13 pobeda

pre 6 meseci

Tsc sve objasnio.
A

Aebre

pre 6 meseci

Odbrana amaterski nivo sram da ih bude sve do jednog i da zahvaljuju Bogu sto uzimaju neke pare od fudbala.Tragikomedija 3 gola iz kornera primis
L

Ljudi

pre 6 meseci

Grobari opet ne prate fudbal.
P

Pazi

pre 6 meseci

Jel neko zna koji sport sada grobari prate? Zna li se šta?
s

samo

pre 6 meseci

Kakav tandem,Mosa-Tirke,pardon Ilic-Markovic.
m

milan77

pre 6 meseci

Belic mali ide u Real...mali Belic reprezentativac
0

015

pre 6 meseci

Severina i Sladja pale pod pritiskom.🤣🤣🤣
J

Jerry Drake

pre 6 meseci

Čarobnu prašinu ste samo Vi pojedini novinari videli.I to Vi što navijate za njih. Ni tima, ni igre. 3 srećne pobede i to je to. Da nije bilo golova u 96-97. min. bili bi tamo gde im je mesto.
E

Eehh daa

pre 6 meseci

Tačno se vidi razlika između tima koji igra u Evropi i onog što prima pet komada od nekih tamo Danaca.
А

АЛО

pre 6 meseci

људи ,погледајте ко води ТСЦ, ко брине о њима. И наравно да неће никоме продавати утакмице ,нити поклањати . Од кад су дошли на мапу Супер лиге ,видело се да то код њих не пролази. И ТАЧКА
G

Gost9

pre 6 meseci

Toliko o galaktikosima,TSC ko Psg.
s

sasha lz

pre 6 meseci

Jel moze neko drugu celavom iz Topole da javi koliko puta su mu se danas sudarili igraci i koliko puta su zasmetali jedan drugom. Ta fudbalska skola koju forsirate (takozvani ja tebi ti meni Tumbakovicevi ultra kratki pasevi) moze da prodje al u malom fudbalu, u velikom delujete smesno i komicno, igraju odbronu protiv vas bez da se oznoje.
S

Srbija Majka

pre 6 meseci

Partizan je veceras pokazao u stvari sav svoj raskosni talenat i znanje. Ovo je prava slika i konacni limit koji ovaj tim ima. Ako se iko zavaravao da oni mogu nesto vise, je zivio u iluziji i velikoj zabludi. Dugo je i trajalo...sada krece onaj crni niz i borba za 4 mjesto i igranje u Evropi.
o

ojo

pre 6 meseci

Jel igrao Van Basten iz Humske ?
N

Normalno

pre 6 meseci

Pa nije ni poenta da Partizan Igra Evropu.
B

BRUKA DECENIJE

pre 6 meseci

Gde je krenuo Mladost Gak ti TSC produzi AHHAHAHAHAH
g

gost978

pre 6 meseci

Svaka iole jača ekipa može Partizanu komotno 3 komada da uvali. Partizan nema kvalitet a ni trenera, to smo već toliko puta ove godine dokazali, a neke pobede protiv seljačkih timova samo su zamaskirale katastrofalno loš kvalitet tima. Da kojim slučajem igra Evropu, ova ekipa Partizana i domaćoj ligi ne bi mogla da pobedi skoro nikoga. Ovo je defanzivno i taktički najgori Partizan koji sam gledao ikada, a pratim fudbal od zlatne mlade generacije iz Čilea 1988. Toliko smo limitirani da je neshvatljivo kako su takvi igrači završili u Partizanu. U stvari, veoma je lako razumeti - kada klub vode diletanti i nesposobni, onda se kvalitet struke urušava, loši kadrovi ne mogu da donesu rezultat, a to se za par godina jasno vidi. Vazura je unakazio Partizan, meni nije jasno kako on sme da uopšte dolazi na stadion i dalje.
G

Gost Bunjevac

pre 6 meseci

Za prvi gol kriva je košava . A posle, bi šta bi ( igranka bez prestanka)!
G

Gosti

pre 6 meseci

Magija? Koja magija? Penali u 90+? Igranje dok se neda gol? Pa oni bi popucali bar 5 tekmi unazad da nije bilo stita! Ali sada se pitao Orban a ne Lazetic! Da se pitao Lazetic,izgubili bi tsc sa cetvorkom! Ali dobro. Desi se i njima. Nego gde se denuo kalcosmorista i sakur da nam objasne sve? Ili onaj sto je uporan u komentarima brrr minus 6,kao da je -26 hahahaa? Kako cemo ih ošuriti u derbiju hahaha! Rekoh vec da jedva cekam!
Ч

Чокот

pre 6 meseci

Па, наравно да је "бррр", човече, па и да је -1 он би говорио "бррр" , мораш то да разумеш. Мука је то. Иначе, прекопирана претпрошла сезона. Изборна година, затворене утакмице...И крај ће бити исти.
B

Bljef

pre 6 meseci

Lepo opisano sve u prvom pasusu. Pop radio voditelj, vas Joksic i ljudi sa razmisljanjima poput njih dovode u zabludu simpatizere partizana. Zato su tu gde jesu. Titulu ce videti kao Hajduk iz Splita. Banda od ekipe, to pricam od pocetkaxsezone. Duljaj ako je pametan, otkaz ove sedmice da da, jer svevdolazi na svoje i njegovi upitni tren.kval.
P

PFC

pre 6 meseci

Sve ide po planu, nema propusta. Nije baš potpuno isti scenario kao prošle sezone ali ima sličnosti u dinamici. Prošle sezone, u kojoj je Partizan dugo bio aspolutno konkurentan igrajući Evropu i odlično u prvenstvu, dolazi nagli "pad"...gubi se od no name klubova kod kuće, od nekih i po 0:4. Na kraju je Partizan gurnut na 4 poziciju tabele strašno jake lige čime je obrukan ali i ostavljen bez mogućnosti zarade od Evrope. Šta sad imamo? Ekipu koja je dobijala u velikoj seriji da bi večeras pukla 0:4 pri čemu se nisu sastavili s loptom!? Jel sad ima neko da mu nije jasno zašto Željko Pantić uporno ponavlja da je Duljaj režimski trener?
m

madmix

pre 6 meseci

aj reci da se zezaš...ili...stvarno to misliš i još citiraš dotičnog,auu bato
A

Alex20

pre 6 meseci

Pa ti si gori od Zeljka Pantica,jaca dijagnoza.A sad je rezmiski trener jel,mislim bio u pocetku pa nije,borac za partizan,pa sad opet
i

igor978

pre 6 meseci

Druže, ako se ne šališ, onda imaš veliki problem za sobom i glavom. Partizan je toliko loš, u svakom smislu (i ovaj sada i onaj prošle godine) da to ne može da se gleda niti ima šta više tu da se kaže. Klub je organizaciono unakažen, vode ga godinama diletanti i amateri, koji su pri tome poslušnici režima, poltroni a i kleptomani - oni su nas toliko unakazili da ovo ni Terzić ne bi napravio da smo ga pustili da radi šta hoće.
a

ahahaha

pre 6 meseci

Ni stit nije mogao nista
T

Travolta

pre 6 meseci

Namestili su utakmicu da bi dobili pare da kupe mleko za decu i da plate kiriju
R

Realni Arth

pre 6 meseci

Cestitke TSC-u, lepo su igrali, nisu na srecu dali golove, igrali su ozbiljno, a imaju i dobar tim, svaki njihov igrac zna sa loptom, i takvu ekipu nije lako pobediti. Partizan, pa iskreno, kvalitetom je iza TSC-a, ali kako vreme odmice bice to mnogo jasnije, jer videcete iduce nedelje, Vojvodina moze egal sa Partiznaom bez ikakvih problema, i to je to, krece nizbrdica, jer zaista Partizan ima mnogo los tima, ali mnogo!

Gost55

pre 6 meseci

Како је играо данас најталетнованији српски фудбалер и Пиксијев репрезентативац Михајло Илић?
m

miki34

pre 6 meseci

Sta reci... ovo je nesto sto cela srbija zna, a to je da 80 posto utakmica imate zatvoreno. Nikad gori partizan pobedjivao sve redom ko od sale, cirkus.
W

Wij

pre 6 meseci

Zasto onda i ovo nije bilo zatvoreno? Koji ti je argument?

Sakur

pre 6 meseci

Ahahaha pa zar nas nije trebao da pusti Lazetic sta je sada ahahah gledaj kako okrecu pricu
r

remaSd

pre 6 meseci

Stvarno si Tupak
m

mslsdbsh

pre 6 meseci

wij Da ti crtamo? TSC i Cuka su privatni klubovi pa nema toga kod njih. zato onako dobiste Cuku na muku a ovi vam skidaju bodove lagano. Mucni nekad tom glavom.
t

tsc

pre 6 meseci

izveštavaš," bravo" !!!!!!!!!
G

GostNezvani

pre 6 meseci

Eto surove istine. Neka, otrežnjenja mora biti, udarila im slava u glavu, a i Vazura se ponadao.
D

DULJAJE NIJE OVO ZA TEBE

pre 6 meseci

VAZURA DA JE COVEK OTISAO BI !
Б

Блок

pre 6 meseci

Шалке 04 ... Невероватно кад год Звезда победи ,по некима склањалица ...Па јел Звезда клуб основан јуче ,који без помоћи ,не може да победи никога у домаћој лиги? Склањалица су биле и Ливерпул, Наполи, Олимпијакос итд итд

Mr s

pre 6 meseci

To je sve bilo bio je i Borac iz Cacka kada niste znali sta je to Evropa u ligi vezivali serije od 20 i kusur pobeda a Grof bio Gvardiola licno.
Б

Блок

pre 6 meseci

Био и дерби на јенеа ..и на Маракани. Нерешено ,Кахриман вас частио,ал ни тад добили нисте.

Mr s |

pre 6 meseci

Ne bi pominjao derbije narocito taj na JNA poslednja vasa pobeda ofsajd se svirao Mihajlovica a 2 metra bio poslednji igrac iza i jos 2 penala nije svirano za Partizan.
a

ahahahha

pre 6 meseci

Totalni raspad nk partizan
G

Goss

pre 6 meseci

Duh je počeo da naredjuje da više ne sme da dobija partizan a pekar samo realizuje zahteve glavonje koji ga je doveo
7

777

pre 6 meseci

Pa je ovaj pustio cetri gola ahahahah
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Inače ste na kvalitet skupili ovoliko bodova?
p

psy

pre 6 meseci

Bravo Tsc bravo Lazeticu... Nema sta da se kaze oducili su nas od fudbala i to je to... SVE nase falinke su se danas mogle videti ko hoce da vidi da se ne lazemo. Teraj dalje pa sta bude.
7

7. u nizu

pre 6 meseci

A lepo smo im davali fore ali dzaba, ne vredi, stoka ne zna, pa ne zna....:)))
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Kakvo ponizavanje 🤣🤣🤣🤣
D

Dzi

pre 6 meseci

Nekad je Partizan morao da ide u jevropu da bi dozivio debakl...jeste to bilo cesto ali sada moze i kod kuce... Dakle obezbedjeni vrhunski uslovi...

Ks

pre 6 meseci

Nekad je Evropa za Zvezdu bila pusti san nije imala priliku da dozivi debakl a onda je bas u istoj sezoni kad je mlela dosao Borac iz Cacka i razmontirao je.
S

Saša Le

pre 6 meseci

Sudija kako te nije sramota da ne sudiš nadoknadu vremena. Partizan bi tada sigurno pobedio, jer ne bi bilo prvi put ove sezone.
d

darkok

pre 6 meseci

Evo prilike da se vidi da mali Ilić nije nikakav igrač da Partizan nema ni levog a ni desnog beka i da na silu u timu držati na terenu i Natha i Zahida je pucanj u stajnu nogu jer njih dvojica neigraju defanzivu vreme je Natha poslati trajno na klupi a da Zahid igra svoju poziciju i da mali Trifunović ili Jevremović dobiju šansu po krilu sigurno su bolji od Kalulua i Meniga pravda za Saničanina i Šehovića obojica su bolji od svojih konkurenata ilića i antića mislim da su ova dvojica uz šćekića najgori ikad igrači koji su igrali za Partizan žao mi Svete Markovića koji pored ovih rupa ispada smešan ali realno dečko je dobar fudbaler ali ima nesreću da jedini iz odbrane nešto vredi ostali nemaju pojma,loš dan za golmana Jovanovića dva njegova gola ali oprošteno mu je jer nas je toliko puta vadio
L

Lopta

pre 6 meseci

Danas svi igraju fudbal, lopta je okrugla...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 6 meseci

Da nije Partizana, Zvezda bi bila najgori (u ovoj inače najbednijoj ligi u Evropi) tim u Srbiji.
A

Alex20

pre 6 meseci

Jos Lazetic ispadne korektan,skloni Antonica,Vulica,Pantovica i Jovanovica i izadje visoko covek,ali ova skranava nabedjena ekipa sa ekstra pojacanjima 'Kalulu i Zahid i veliki majstor lopte Penaltko ne mogu sansu da stvore,a da ne pricam o vedeti Ole Gunar Takiju Nikolicu,nije mu bilo vece 😂🙈
a

ahahha

pre 6 meseci

Evo sta se desi kada se ne namesti utakmica
e

e

pre 6 meseci

Partizan stvarno nikad ne pogresi sa strancima,nijedan pojma nema.

Gost55

pre 6 meseci

Непобедиви Галактикоси које годинама држава саботира, данас су ресетовани са 4 комада у мрежи од никад јачег ТСЦ-а
?

??

pre 6 meseci

Gde je duljaj da pozove navijace na stadion
J

Jelenko P

pre 6 meseci

Krece operacija "DULJAJ" kao i u drugom dijelu predhodne sezone.Doduse malo kasni ali opet na vrijeme.A neki nesretnici mu klicu i skandiraju njegovo ime.
o

od starta

pre 6 meseci

Prvenstva ja govorim isto-Partizan ima ekipu iz koje ni jedan igrac ne bi imao mesta na klupi zvezde-i sta kome nije jasno?? Kada na to dodas pekarskog pomocnika koji glumi trenera jasno je da je nase prvenstvo NULA a da je Partizan samo zahvaljujuci nenormalnoj sreci na prvom mestu sa nikad gorom ekipom u istoriji kluba-TACKA.

Saxa

pre 6 meseci

A Zvezda je velesila eno je u Novom Sadu glupo primljenim golovima zahvaljujuci Bukariju od 3 miliona uzela 3 boda primila isto 3 gola od Vozdovca za poluvreme a glavni problem Partizana je najvise suplja odbrana 4 sanse 4 gola.
@

@saxa

pre 6 meseci

Pa samim tim sto zvezda nije velesila sa 50 spucanih miliona evra -samo ove godine, jos je veca tuga ovo sto je Partizan-kapiras?

Saxa

pre 6 meseci

Kapiram odlicno ceo nas fudbal je velika tuga Partizan je tu zrtva rezima ciji tasteri iznutra radeli rade a spolja je gonkurent do izbora da bi ponovo posle njih bilo po planu postavljeno sve na mesto.
i

igor978

pre 6 meseci

Ako ovakav Partizan sa Duljajem na klupi bude među prva 2 tima na kraju sezone, naš fudbal treba ukinuti. Pa ovo je bilo strašno, ja ne znam kako je moguće da jedan tim igra toliko odvratan fudbal kao Partizan..Duljaj skače 90 minuta i pokazuje ogračima gde treba da stoje, viče šta treba da rade - alo, treneru, u Partizanu si 8 meseci, šta vi radite na treninzima pa ti moraš kao klovn da skačeš duž aut linije celu utakmicu.

goranc333@gmail.com

pre 6 meseci

Šta bi? Mađari se ne daju baš tako lako potplatiti?😂😂😂 E, bednici bedni.
b

bnj

pre 6 meseci

Pekar ,da se ne ljubimo!
E

Eto vidite

pre 6 meseci

Razliku u klasi između ekipe koja ne postoji i ekipe koja postoji na fudbalskoj mapi Evrope.

Gost55

pre 6 meseci

Сигурно су Терзић и Човић криви због пораза, они су подплатили судије🤣🤣🤣
D

Darkoc1

pre 6 meseci

Izdrzi Duljaj, izdrzi imamo ih, 4-4-2 veruj mi! ;)
r

realan 1992

pre 6 meseci

Pa kako to bracoo, kako ovo sme, zar Partizan nije ozbiljna ekipa, Duljaj magionicar itd, igra s nebesa, hrabro srce.. Alo ljudi ne zavaravajte se, ovo je REALNOST partizana!!!
J

Janko34

pre 6 meseci

A vidi kako se turci zore i vesele. Neka, neka doćićete vi kod nas 20.12 na Derbi. A prvo ide plakanje i teranje Baraka nakon poraza od Jang Bojsa i ispadanja iz Evrope.
e

e

pre 6 meseci

Vidis kako tovare ovi sto igraju Le,zamisli sta ce vam uraditi ucesnik Ls.
Б

Белграно

pre 6 meseci

Хахахахахаха само се ти Бахаром бави, треба бити посебно безобразан и правити се да ова канта од екипе има 40 бодова и да је то регуларно. ТСЦ је против вас изгледао као Реал Мадрид, али добро то важи и за Сабах кад игра са вама.
J

Janko34

pre 6 meseci

@e A ćuti tu kako imaš obraz da se javiš. Pa vas je učesnik Lige Konferencija Čukarički koji je sada na polovini tabele pobedio. Kako ste vi turci kratke pameti.
S

Stara Raška

pre 6 meseci

Ajde ne mlati hrvoje!

@Белграно |

pre 6 meseci

I protiv vas je Vozdovac izdominirao, a TSC je bar projekat Madjara ucesnik LE za nas je predvidjeno padanje ispod 4. mesta bez trenera i tima, a vama dominacija napad na vrh LS i ogroman budzet za nase prostore.
S

Sima Arauho

pre 6 meseci

Dajte Duljaju podrsku!Istetovirajte ga na celo!
j

jbg

pre 6 meseci

Ovo se ne bi desilo da je Mirotic potpisao :(((
D

Deyan X

pre 6 meseci

Svaka bajka ima svoj kraj. Kakav tim jos i dosta je trajala. Izmedju redova, poneko je i pisao o supljoj odbrani i losem timu. Svi su to videli ali se pisalo o nekoj magiji i pobedinosnom nizu koji je bio predugacak. Steta sto uprava i dalje sedi i unistava celokupni fudbalski klub.. Sada i jesenja titula izgleda nerealno, a mi trenutno prvi, nerealno.
K

Karlo Veliki

pre 6 meseci

Ostavio sam ali ga nema... Verovatno zbog mamlaza...
G

Gost 2112

pre 6 meseci

Krčag ide na vodu, dok se ne razbije!
S

Stop šokovima

pre 6 meseci

Zabraniti ustavom poraze Crvene zvezde i Partizana, to šokira narod, je l to hoćete, je l to hoćeze???
s

samo

pre 6 meseci

Ovo nije poraz,ovo je masakr.
G

Gost999

pre 6 meseci

Opasan ovaj TSŽ :))) TSC odigrao fantastično, Partizan standardno, ali ovog puta nije bio štit uključen na max. Sudiju da bude sramota, realno, Ilić dva žuta, Kalulu dva oproštena, jedan dodeljen, Belić 3 žuta, Stojković žuti, Kanute žuti, Nikolić žuti. To je 10 žutih kartona koje je sudija oprostio Partizanu, od toga bi 3 igrača izašla sa po dva žuta da je pravde. VAR ne gleda situaciju kod petog gola kad pomoćni maše, ali zato kad treba da se poništi petarda za milimetar, onda se za sekundu izvuku linije, penal za TSC se ne svira, iako je očigledan. Lazetić se šlihta Partizanu po navici. Ali dva utiska sa utakmice - krene Ćirković u napad, a naši "reprezentativci" sami, šta im je radio dečko, ovo je bila fudbalska poezija. Milovanović isto odličan, odbramberni isto. Đakovac po navici "grešio", ali danas nije upalila stara šema. I drugi utisak - komentator sa Arene. Ako nije crkao od muke i na poluvremenu polomio nešto, evo... Ono što je evidentno je da je štit polako krenuo da trokira... Sledi povratak u realnost.
N

Namestaljka veka

pre 6 meseci

Ovo ko ne vidi je glup ili se pravi glup! Samo jedan klub sme uzeti naprednu titulu

Gost55

pre 6 meseci

Што каже Игор Матић(тренер Чукаричког) "добро смо се држали док нисмо примили први гол"
z

zanimljivostt

pre 6 meseci

Partizan uvek ima problema protiv evropskih ekipa
7

7. u nizu

pre 6 meseci

Steta za ovaj 5. ponisten gol....
R

Realnost

pre 6 meseci

Manucu se komentarisanja Partizana i rezultata u ligi jer vecina ovde je sve rekla. Samo cu reci - Belic u reprezentaciji?! Hahahahahahahahah
G

Gost RS

pre 6 meseci

Čuj TSC objasnio Partizanu zašto ne igra evropu? To je njima objasnio Nord...pa nešto, večeras su im objasnili da su treći tum u Srbiji realno.
G

Gost BG

pre 6 meseci

A i to su treći zato što je Čuka očajna (kao i svi ostali) inače im je četvrto-peto mesto veh vrhova.
S

SD

pre 6 meseci

Pokrale ih sudije na pravdi boga!
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Odigrali majstorski, znao sam da ce da ih tuku ali da ih ovako nadigraju znaci Svaka im Cast. U svim segmentima su ih nadigrali, a sto se tice Zvezdinih komentara. Majstori pa i vi nista nista bolji, vi sa onim strancima bi ste morali da bijete sve redom + stranac trener. Sramota je da bilo sta komentariste jer vama svugde skrii, danas ste pobedilli uz dooooosta srece. Budite Realni, ipak je ovo samo Fudbal. I Budite Srbi pre svega pa onda Cigani. Pozzz
K

Krenulo je

pre 6 meseci

Poziv je upucen i zadatak se mora izvrsiti!
a

alooo

pre 6 meseci

Da li si realan...Pa ovo je najsmesnija ekipa Partizana u dugoj istoriji kluba. I ti ovde pises o pozivu!? O moj Boze...
@

@@@

pre 6 meseci

Sad uzmite titulu ako vas nije sramota
Z

Zaim

pre 6 meseci

E pa nema vise ekipa sa dna tabele,dolaze ozbiljne ekipe,nema nepostojeci penala,nema stita.Vase realno mesto na tabeli je cetvrto,na kraju tako ce i biti.
M

MarkecGRB

pre 6 meseci

Vojvodjanski paori im odrzali cas fudbala. Duljaj odlazi i povedi upravu i pola igraca sa sobom!
M

Mali jsd

pre 6 meseci

Sta bi sa nk partizan?
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

sta nije i kome jasno ??? Partizan krsina nevidjena sto smo vec i videli u evropi .Zvezda nista bolja al osvaja prvenstva zbog vazure koji je uneredio klub za narednih jos 5 godina. Zvezda ce opet biti prvak kazem ne zbog njenog znanja vec zbog katastrofalnog vodjenja kluba Partizana

smederevac14

pre 6 meseci

je l ovo Nordsealen???? ipak je sistem odlucio da grobari izgube
O

Ognjen Drinski

pre 6 meseci

Danas do 18.30 liga je bila superregularna a od 18:07 nameštena i neregularna.
q

qewe

pre 6 meseci

Uzmi te sad titulu ako vas nije sramota bravo tsc

Gost55

pre 6 meseci

Толико о том "непобедивом" Партизану ког годинама краду и саботирају. Свака осредња екипа им може дати 3-4 комада
P

Psihijatrija

pre 6 meseci

Sada ce Duljaj o teskom neplacenom zivotu fudbalera..
S

Sinergija

pre 6 meseci

Ima jedna izreka:Ne pravi se pita od g.... tako da se ne pravi ni šampionski tim od igrača koji su slobodni i ne koštaju ništa,pa čak ni tada to planski ne radiš..nego po principu neka nas je samo dovoljno..jel sad ima Duljaj hrabrosti da traži podršku,došlo vreme da sa kamatom se naplate oni prekreti protiv amaterskih ekipa..a TSC je za Partizan ipak malo viši evropski nivo...
p

patuljasti zlotvor

pre 6 meseci

od dva krsa jedan mora biti prvi jel svi ostali su ...pa zato zvezda osvaja ,opet. Nisu zvezda i tvorzan mocni kolko je vazura rak Partizana
g

gass

pre 6 meseci

Sramotno komentarisanje ovog coveka toliko sudbjektivan da bole usi

Ivan Komnenovic

pre 6 meseci

a jbg niko im nije rekao da treba da se sklone partizanu kako bi ispalo da su ih pokrali u evropi
P

PFC

pre 6 meseci

TSC JE U EVROPI ZATO STO JE IMAO ZAGARANTOVANU NE ZATO STO JE ZASLUZIO
a

a ne

pre 6 meseci

Pfc je zasluzio...Pa vi bi od Brage primili 11. Ovo boli koliko smesnu ekipu imate. Sto su vam pokazali oni Danski juniori,a i TSC veceras...plus oni prelazi cuveni i pobede u 98 minutu. Bolje cuti...
U

Urgija

pre 6 meseci

Tako je 5 + 4 = 9!!!
a

ahahaj

pre 6 meseci

Kakva glupost.Imao je zagarantovano ,zato sto je bio bolji ,od nekih koji pojma nemaju,u nasoj ligi.
S

Su2601

pre 6 meseci

Zaslužio je drugim mestom na tabeli a vi ste dobili šta ste zaslužili i u evropi a i večeras, punu mrežu
C

Cer

pre 6 meseci

A kako je dosao do tog zagarantovanog mesta?
N

Nije zagarantovano

pre 6 meseci

Ljudi su to zasluzili sine svojom pozicijom na tabeli prosle godine. Sto je zapravo casno i posteno izboreno na terenu. Oni su u istorijskoj sezoni bili drugi.TSC je za razliku od vas iskoristio tu sansu. Zaključak zasluzeno jer su bili bolji od vas prosle sezone....
H

Heavy metal

pre 6 meseci

Ahahahahahahahahahaha
P

Poosi

pre 6 meseci

Kakva nemoć! To je ta igra kad ti sudije ne pomažu i ne sviraju penale svako malo.

€€€€

pre 6 meseci

Tsc nije mnogo ni zapinjao jer da su malo vise zapeili dali bi im 7-8 golova ovo je njihovo realno stanje a one njihove čuvene pobede u ligi su smesne.
d

dsf

pre 6 meseci

Hhahahha sudija morao na kraju svirati kraj da ne bi bilo 0-8
U

UEFA

pre 6 meseci

i posle zasto su sumnjivi 13 pobeda partizana…
i

iz pozadine

pre 6 meseci

Sto bi reko Paja Vujisic u Ko to tamo peva : "nemoj j*bote Bog nemoj"
Б

Белграно

pre 6 meseci

Али угасио магију хахахаха. У праву сте, заиста је магија у питању да тим који изгуби од Сабаха и прими петарду од Нордсјеланда има 40 од 42 бода. Конциденција да се то дешава у изборној години али шта сад. Без намештања би били шести на табели и то већ добрих пет година.
o

oni bez imalo srama

pre 6 meseci

Pevaju da hoce titulu...A ovo je najgori tim partizana u istoriji... laku noc,lepo spavajte.
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

"Magija partizana".... ahahahahahhaha.
D

DO KAD?

pre 6 meseci

Belic je trebao dobiti 3 crvena kartona, zasto FSS stiti ovog igraca i do kad ce ga tolerisati?
H

Hahahahahhahahahaha

pre 6 meseci

U pobedi se ne ponesi, u porazu me ponizi.. Kako li se samo strumf radovao kad su dai gol Cuki..sad kao po.isan

Partizanovac_ceo_zivot

pre 6 meseci

Podrska Igoru i ekipi desava se.. Neka se ponovi sve isto kao protiv danaca da naredjamo sve pobede
d

druze

pre 6 meseci

Ponovilo se isto sto i protiv Danaca...Vas bilo koja osrednja ekipa poput tih norsjshsta i ovog tsc moze da nabije 5-0. Bolje cuti...
I

Industrija mesa Backa Topola

pre 6 meseci

Nordsjeland liked
B

Burek

pre 6 meseci

Partizan 04
5

545

pre 6 meseci

Vraceni u realnost da nisu zatvorili sve utakmice do sad imali bi 10 bodova manje od zvezde
g

gost0

pre 6 meseci

Jeste, sigurno, mi sve zatvorili a vi srpski Bajern, blistate od leprsave i efikasne igre, ali eto Partizan vas sabotira svojim namestanjem! Kad vi pravite nizove od po 3 godine bez poraza, onda je to magija a kad neko drugi napravi niz od 2 meseca, onda je to namestanje
G

Girona

pre 6 meseci

Nas kao da Zeljko vodi i u fudbalu na sta nam odbrana lici

Gost55

pre 6 meseci

Да ли је и ТСЦ из Данске?
N

News

pre 6 meseci

Kako sudija navlaci za Partizan i opet izgubise 4 nula kuci. Treba savez i drzava da daju jos dva miliona do kraja godine da sudije i protivnici budu zadovoljni
P

Popsi

pre 6 meseci

Pa jeste, duguju radnoj zajednici 6 plata.
A

Auuuuuu

pre 6 meseci

Tsc se ne sklanja,nego vam utera cetvorku bez imalo srama ....... Jujujuju .......
I

Iskren 08

pre 6 meseci

Ako ovaj Partizan bude prvi ja sjecem onu stvar.. Spletom srecnih okolnosti i golovima u 90 plus drze 1.mjesto... 3 boda sada razlika samo
N

News

pre 6 meseci

Nije spletom srecni okolnosti nego sudije i savez pomazu Partizanu.
e

e vidis taj partizan

pre 6 meseci

nema pojma bez saldanje i severine..puno srece..i istrosio se..a vi 25 igraca i jos vam se sklanjaju..ja prvi kazen uprava napolje bolje i da ne igramo a vi da ste evropski bajern..da nije liga kao sto je vi bi bili u rangu vojvodine..bratskog kluba
P

Popce

pre 6 meseci

Zar ova utakmica, po vama novinarima, nije trebala da obezbedi kvalifikacije za LŠ?
Б

Белграно

pre 6 meseci

Није им јављено да галактикоси данас, за ралику од осталих кола, нису успели да политички затворе утакмицу и да ће морати да буду бољи да узму бодове а то је већ проблем.
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Dok god ljudi upućuju podršku ovakvim štetočinama koji ukopavaju klub sve više i više, ovde nema pomoći! Besmisleno!

Proficap

pre 6 meseci

Belica pod hitno u reprezentaciju. Ilica posebno. Danas su pokazali zavidno sivilo, uklopili bi se odmah.
G

Gallina

pre 6 meseci

A kazu Zvezda nas bruka u LS sto prima tri gola protiv Citija…
D

Diki88

pre 6 meseci

ahaahhahahah
n

nadrealistajeovde

pre 6 meseci

Ako Zvezda ovima ne da bar 3 komada, svima uruciti otkaze i nek prvenstvo zavrsimo sa omladincima.
A

Auu

pre 6 meseci

Da li ste sada svesni ko ste i sta ste? HAHAHAHA
C

Czz

pre 6 meseci

Zanemariti rezultat, ovi momci napadaju sampiona i vodecu ekipu citavu utakmicu, cak jos 2 gola na 4:0 dok Zvezda brani 2:1 protiv Vojvodine. Mi da povedemo u derbiju bio bi i Bahar u sesnaest. Voljeo bi da ovaj TSC osvoji ove godine pa da vidimo kakav bi to zemljotres bio
P

Psi ho

pre 6 meseci

Zasto se ovo dozvoljava? Zasto igraci TSCa nisu procital islogan sponzora “Stop nasilju”????
A

Alex20

pre 6 meseci

Zaboravio si 'stop nasilju nad zenama u crnom'.
P

Patljidjani 04

pre 6 meseci

Zvezda ne sme da igra i odlaze derbi jer su losi... a onda BOOM
M

MareBg

pre 6 meseci

Emotional damage 😂

Gost55

pre 6 meseci

Занима ме како сад нема ни минута надокнаде, а кад Партизан игра нерешено или губи 1:0 онда продуже и по 6,7 минута. Да није то можда због тога да Партизан не би примио још неки гол?
Б

Белграно

pre 6 meseci

Да је 6,7 било би добро. Кад галактикосима треба се игра по 102-103 минута, само данас се журило да се приведе крају.
G

Gost66

pre 6 meseci

Jeste stigli bi četiri gola zaostatka u nadoknadi sigurno, kako da ne. Nema nadoknade jer je sudija hteo da vas spasi petarde.
D

Djape45

pre 6 meseci

Kako objasniti detetu da je ovaj tim imao 13 pobeda i 1 nerešen rezultat
?

????

pre 6 meseci

Partizan je pokazao svoj "kvalitet" protiv jedina dva svoja rivala koja je imao ove sezone puna im je mreza do vrha a ove ostale smesne meceve ne treba ni komentarisati jer svi znamo o cemu se radi.
@

@@@

pre 6 meseci

Sad uzmite titulu ako vas nije sramota
r

rnduljo bre

pre 6 meseci

Ovaj JSD kao da je dočekao Sitija .
G

Gost111

pre 6 meseci

Ovo je dokaz da je TSC u rangu danaca i da treba da igra ligu konferencija a ne LE
D

Duljaji Igori

pre 6 meseci

Znate li sada gde pripadate? Hahahahaha
G

G line

pre 6 meseci

Zna li se koliko su domaci igraci dali “poena”?
J

Junker

pre 6 meseci

Cini mi se da Belic i Ilic ipak nisu za reprezentaciju…
D

Dzi

pre 6 meseci

Nisu? Trudili su se zestoko...dali 120 posto ..ali Falio im je taj zavrsni pas... Posed, tempo, stajanje na terenu, bolje branjenje prekida, brza tranzicija, kompaktnost, bolj blok u srednjoj zoni...cvrsca duel igra...pa ono igrali su klasicnu partizanovu igru...
@

@ Dzi

pre 6 meseci

Trudili ali im je falilo ovo i ono… znaci nemaju kvalitet za nas nacionalni tim
G

GostBK2

pre 6 meseci

Bas cudno a zvezda od 60 mil se jos nije osramotila Krenulo je prolece
B

Boli

pre 6 meseci

a?
g

gg31

pre 6 meseci

🤣🤣🤣🤣
K

Kheshig

pre 6 meseci

da je TSC iole ozbiljnija ekipa, Partizan bi na ovoj utakmici primio minimum 10 golova. A smeju se sto je Zvezda primila tri od Sitija...
G

Gost_93

pre 6 meseci

Zaslužena pobeda TSC-a! Bravo Topolčani!

Bojank91

pre 6 meseci

STOP NASILJU NAD ZENAMA
2

2305

pre 6 meseci

gde li je Darjan vcrs?
i

i

pre 6 meseci

Magiju😂😂😂
G

Goust

pre 6 meseci

18+ program u vecernjim satima.. Restartovali ih.. Sad se setim Duljajevog galopiranja protiv Cuke.. Hahaahhaha
K

Kimiki

pre 6 meseci

Nek uzme Partizan titulu,naravno,ako ih nije sramota..
)

))))

pre 6 meseci

Zasto nocas nema one cuvene nadoknade?
V

Vasilis

pre 6 meseci

Ja bih rekao da je Mirotic kriv.
n

najinteligentniji igrac

pre 6 meseci

Kiksi obavezno da zoves Takija Nikolica i Kristijana Belica u reprezentaciju
2

2905

pre 6 meseci

Naše snage jačaju svakim novim danom!